Jump to content

Sony Xperia Z3 Tablet Compact

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτό είναι διαδικασία εύκολη? ή θέλει root Κλπ?

5 Λεπτα. κατεβαζεις το flashtool, ριχνεις την ρομ (να βρεις μια σωστη ρομ ομως) στο σωστο φακελο, και εγκατασταση..ουτε ρουτ ουτε τπτ

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλό είναι να πάρεις backup την υπάρχουσα που φοράει διότι σε περίπτωση service μην έχεις πρόβλημα.

Για ένα logo δεν αξιζει φλασαρισμα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλό είναι να πάρεις backup την υπάρχουσα που φοράει διότι σε περίπτωση service μην έχεις πρόβλημα.

Για ένα logo δεν αξιζει φλασαρισμα.

ναι δε με πειράζει το Logo. η ερώτηση είναι όταν με το καλό, βγει το 5.0 θα μου δείξει κανονικά αναβάθμιση?

Επίσης, ανάμεσα στα καλούδια που έχει είναι το ράδιο FM, και το Navigon Xperia προεγκατεστημένο!!!

Some age, others mature...:lol:

ναι δε με πειράζει το Logo. η ερώτηση είναι όταν με το καλό, βγει το 5.0 θα μου δείξει κανονικά αναβάθμιση?

Επίσης, ανάμεσα στα καλούδια που έχει είναι το ράδιο FM, και το Navigon Xperia προεγκατεστημένο!!!

εγω θα επαιρνα back up αλλα θα το ξηλωνα καθως μαρεσουν οι καθαρες ρομ...Γιατι να περιμενω ποτε θα την δωσει η cosmote δηλαδη?

επισης το navigon ειναι για κανα μηνα δωρεαν,αλλα για μενα δεν αξιζει αν εχεις ιντερνετ, με τους χαρτες εισαι κομπλε απο πλοηγηση, εχουν βελτιωθει τρομερα τα 2 χρονια..Και βαζεις και τους here της nokia για εξωτερικο κυριως χωρις ιντερνετ..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μετά από μερικές μέρες με το Xperia

- η μπαταρία είναι αρκετά καλή. Ικανοποιητική (πριν είχα ipad 3 και ξεχνούσα να το φορτίσω....) Ενδεικτικά δούλεψε 9 ώρες με fm-radio Και ιντερνετ sharing και έφαγε 43%.

- οθόνη πολύ καθαρή και ξεκούραστη, δεν έχω όμως καταλάβει να λειτουργεί ο αισθητήρας φωτός!...

- αίσθηση στο χέρι καλή

- πάρα πολύ γρήγορο σε όλα

- δεν έχει κολλήσει (lags, κλπ) εκτός απο μια φορά που έκανα κρυπτογράφηση την Microsd και έμεινε κολλημένο το πράσινο ledaki

- υστερεί λόγο σε παραμετροποίηση (συγκριτικά με το LG G2 Android 4.4.2)

- Internet sharing και σήμα με wind άψογο και χωρίς πρόβλημα.

- η οθόνη γίνεται τραγική με δαχτυλιές και σκόνη και γυαλίζει πάρα πολύ.

Άψογα λειτουργεί ο αισθητήρας φωτεινότητας αν αυτό εννοούσες.

Όσον αφορα τις δαχτυλιες ειναι σε καλύτερο βαθμό το z3 απο το air 2,αλλα χειρότερο στο τομέα γυαλάδα και αντανάκλαση.

Δυστυχώς οι κατασκευαστές με εξαίρεση κάποια λίγα αλλα ακριβά windows tablet επιμένουν στα άθλια glossy panel.:mad::(

Άψογα λειτουργεί ο αισθητήρας φωτεινότητας αν αυτό εννοούσες.:mad::(

όχι. το αντίθετο εννοούσα. θα δοκιμάσω κάποια στιγμή calibration

Μόλις δοκίμασα και γω τον αισθητήρα και δουλεύει μια χαρά! Νομίζω φίλε πως και σε σένα δουλεύει απλά δεν το πρόσεξες λόγο φόντου!

Ενεργοποίησε την αυτόματη φωτεινότητα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και πλησίασε το τάμπλετ σε μια λάμπα κοντά που θα την ανοίξεις εκείνη τη στιγμή! Θα δεις πως η φωτεινότητα θα πάει στο τέρμα, ενώ αν κλείσεις το λαμπατέρ θα πάει η φωτεινότητα στην μέση κάπου!

Όσο για τις δαχτυλιές και τις αντανακλάσεις (προσωπική γνώμη με τα τόσα τάμπλετ που αλλάζω συνεχώς), θα έλεγα πως δεν είναι στον βαθμό που λες! Ίσα ίσα που είμαι και πολύ ευχαριστημένος! (Είχα το τελευταίο iPad που έχει ειδική επίστρωση και τέτοια, αλλά ειδικά στις δαχτυλιές ήταν πολύ χειρότερη η κατάσταση)

Θα σου προτείνω ένα κόλπο μιας και είμαι παθών :p .., να πλένεις τα χέρια σου και να τα στεγνώνεις καλά με την πετσέτα πριν χρησιμοποιήσεις το τάμπλετ μιας και προφανώς ιδρώνουν (λαδώνονται) τα χέρια σου και την παθαίνεις την δουλειά με τις δαχτυλιές! ;)

Μόλις δοκίμασα και γω τον αισθητήρα και δουλεύει μια χαρά! Νομίζω φίλε πως και σε σένα δουλεύει απλά δεν το πρόσεξες λόγο φόντου!

Ενεργοποίησε την αυτόματη φωτεινότητα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και πλησίασε το τάμπλετ σε μια λάμπα κοντά που θα την ανοίξεις εκείνη τη στιγμή! Θα δεις πως η φωτεινότητα θα πάει στο τέρμα, ενώ αν κλείσεις το λαμπατέρ θα πάει η φωτεινότητα στην μέση κάπου!

Όσο για τις δαχτυλιές και τις αντανακλάσεις (προσωπική γνώμη με τα τόσα τάμπλετ που αλλάζω συνεχώς), θα έλεγα πως δεν είναι στον βαθμό που λες! Ίσα ίσα που είμαι και πολύ ευχαριστημένος! (Είχα το τελευταίο iPad που έχει ειδική επίστρωση και τέτοια, αλλά ειδικά στις δαχτυλιές ήταν πολύ χειρότερη η κατάσταση)

Θα σου προτείνω ένα κόλπο μιας και είμαι παθών :p .., να πλένεις τα χέρια σου και να τα στεγνώνεις καλά με την πετσέτα πριν χρησιμοποιήσεις το τάμπλετ μιας και προφανώς ιδρώνουν (λαδώνονται) τα χέρια σου και την παθαίνεις την δουλειά με τις δαχτυλιές! ;)

και που να έρθει το καλοκαίρι!!! :D

επίσης έχω βάλει μια Micro sd 64GB Που δουλεύει μια χαρά σφαίρα!

Από σήμερα και εγώ στην παρέα σας.

Έρχομαι από note 3, οι εντυπώσεις μου από την συσκευή είναι άριστες. Δύναμη, αυτονομία, εμφάνιση είναι τα δυνατά της σημεία.

Η έλλειψη ποικιλίας από αξεσουάρ προστασίας σε σχέση πάντα με το note 3 είναι το αρνητικό σημείο που βρήκα προς το παρόν. Το πήρα από Γερμανό με το Cosmote logo, εκτός από 6 εφαρμογές, κατά τα άλλα φαίνεται καθαρή η ρομ, συνεπώς μέχρι να βγει η Lollipop θα παραμείνει ως έχει.

Έχετε δει κάπου να πωλείται tempered glass και κάλυμμα τύπου bumper;

"Ταν ή επί τας"

Μια από τα ίδια... :)

Έρχομαι από tab s 8,4 και δεν υπάρχει καν θέμα σύγκρισης... Άψογη συσκευή..

Ψάχνω κι εγώ να βρω αξιοπρεπη θήκη (όπως αυτή τύπου book της Samsung) αλλά δεν είναι εύκολο...

Καμιά βοήθεια;;;

Επίσης, δε μπορώ να αυξήσω σε πλάτος τα widgets πχ Twitter κτλ, παρά μόνο σε ύψος... Κάνω κάτι λάθος εγώ;;

Edit : ένα άλλο μάλλον bug που μου εμφανίζει : στην mail εφαρμογή έχω 3 λογαριασμούς Gmail και έχω βάλει διαφορετικό ήχο σε κάθε ένα ξεχωριστά... Ε μου το γυρίζει πάντα μόνο του στο default όσες φορές κι αν το προσπάθησα

Edited by Chameleon

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Μια από τα ίδια... :)

Ψάχνω κι εγώ να βρω αξιοπρεπη θήκη (όπως αυτή τύπου book της Samsung) αλλά δεν είναι εύκολο...

Καμιά βοήθεια;;;

πήρα την προηγούμενη Πέμπτη (και σήμερα ήρθε) αυτή δεν είναι υπερλεπτη, αλλά είναι πολύ διακριτική, άψογη σε ποιότητα και εφαρμογή, έχει μαζί και ένα στυλό-γραφίδα και screen protector. Η λειτουργία wake up με το κάλυμα λειτουργεί άψογα.

επίσης πήρα απο τον ίδιο και το μαγνητικό καλώδιο.

Εγώ έβαλα την γνήσια scr28 και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ποιότητα κατασκευής και αίσθησης.
Δημοσθένης Θεοχαρίδης

Εγώ έβαλα την γνήσια scr28 και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ποιότητα κατασκευής και αίσθησης.

Τα 45€ όμως δεν είναι πολλά; Μία απλούστατη θήκη τύπου φάκελου με χαραγμένη την μάρκα στην κάτω πλευρά της, προσανατολισμένη στον αισθητικό τομέα είναι.

Έχει πλευρική προστασία στις γωνίες και τις πλευρές;

Στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν δεν φαίνεται αυτό.

Μπορείς σε παρακαλώ να την περιγράψεις;

Tempered glass είδατε πουθενά;

Δυστυχώς Nillkin - Spigen δεν παράγουν για το δικό μας.

Edited by stoum
"Ταν ή επί τας"

Εγώ αγόρασα της krussel και είναι σουπερ

http://www.krusellcases.com/uk/p_krusell_product.aspx?i=265605

Edited by bujinkan

Εγώ αγόρασα της krussel και είναι σουπερ

http://www.krusellcases.com/uk/p_krusell_product.aspx?i=265605

Ξέρεις τον λόγο της διαφοράς τιμής μεταξύ των 2 μαύρων;

"Ταν ή επί τας"

Σήμερα μου συνέβη το εξής: Η συσκευή μου είναι Cosmote από Γερμανό, έβαλα μία καινούργια Wind nanoSim και ενώ είχα τηλεφωνικό σήμα, καλούσα και δεχόμουν κλήσεις, αντίθετα, δεν είχα πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ενεργοποίησα τα δεδομένα, άλλαζα τις ταχύτητες, επανεκκινήσεις, τίποτε.

Αύριο θα πάρω και Cosmote nanoSim για να τσεκάρω μήπως φταίει το θέμα παρόχου.

Έχει να μου προτείνει κάτι διαφορετικό κανείς;

Αλλιώς το φλασάρισμα official ρομ, θα γίνει πριν την έλευση του Lollipop...

"Ταν ή επί τας"

Τα 45€ όμως δεν είναι πολλά; Μία απλούστατη θήκη τύπου φάκελου με χαραγμένη την μάρκα στην κάτω πλευρά της, προσανατολισμένη στον αισθητικό τομέα είναι.

Έχει πλευρική προστασία στις γωνίες και τις πλευρές;

Στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν δεν φαίνεται αυτό.

Μπορείς σε παρακαλώ να την περιγράψεις;

Tempered glass είδατε πουθενά;

Δυστυχώς Nillkin - Spigen δεν παράγουν για το δικό μας.

Έχει προστασία στις γωνίες, πάνω είναι εντελώς κλειστή κάτω αφήνει μόνο ένα μέρος για το Usb και αριστερά δεξιά είναι ανοιχτή. Στέκεται πολύ ωραία στο σημείο που είναι για όρθια στήριξη. Με χάλασε μόνο που δεν έχει δεύτερο σημείο για αλλαγή κλίσης. Τα λεφτά της τα αξίζει

Δημοσθένης Θεοχαρίδης

Σήμερα μου συνέβη το εξής: Η συσκευή μου είναι Cosmote από Γερμανό, έβαλα μία καινούργια Wind nanoSim και ενώ είχα τηλεφωνικό σήμα, καλούσα και δεχόμουν κλήσεις, αντίθετα, δεν είχα πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ενεργοποίησα τα δεδομένα, άλλαζα τις ταχύτητες, επανεκκινήσεις, τίποτε.

Αύριο θα πάρω και Cosmote nanoSim για να τσεκάρω μήπως φταίει το θέμα παρόχου.

Έχει να μου προτείνει κάτι διαφορετικό κανείς;

Αλλιώς το φλασάρισμα official ρομ, θα γίνει πριν την έλευση του Lollipop...

Στα settings-wireless /network -more κατω που λέει Internet setting κατέβασες τις ρυθμίσεις για τον παροχο σου;

Αν δεν το κάνεις αυτό δεν μπορεις να μπεις ίντερνετ μέσω παρόχου κινητής.

ξερει κανεις καμια εφαρμογη e-mail που να εμφανιζει τα e-mail οπως τα sms?σαν διαλογους δηλαδη και οχι μπαχαλο?? ?εχω φαει τον τοπο δεν μπορω να βρω τιποτα!

το aquamail η το bluemail το δοκιμασες??

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Στα settings-wireless /network -more κατω που λέει Internet setting κατέβασες τις ρυθμίσεις για τον παροχο σου;

Αν δεν το κάνεις αυτό δεν μπορεις να μπεις ίντερνετ μέσω παρόχου κινητής.

Όχι δεν τα κατέβασα, η κάρτα της Cosmote που αγόρασα δουλεύει κανονικά στο ίντερνετ.

Προφανώς και έχει ήδη περασμένες τις ρυθμίσεις η ταμπλέτα.

Για να την δουλέψω με Wind, θα τελειώσω πρώτα τα 500mb της Cosmote, πράγμα πανεύκολο λόγω 4g.

Πάντως στο note 3 που είχα δεν είχε χρειαστεί να κατεβάσω τις ρυθμίσεις για το ίντερνετ της Wind.

"Ταν ή επί τας"

το εβαλα και παρ οτι εχει τσεκαρισμενο το enable conversations παλκ χυμα ειναι!! !!!<br/> (το blue mail)

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εννοω στα εισερχομενα εξ αρχης να ειναι μονο οσοι στειλαν emai (διαφορετικοι) και πατωντας πανω στον αποστολεα να ανοιγουν τα email που εχεις στειλει με αυτον μονο.<br/>

• The title was changed to Sony Xperia Z3 Tablet Compact