Jump to content

Sony Xperia Z3 Tablet Compact

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτή την αίσθηση του πιο γυαλιού δίνει σε σχέση με Nillkin, και είχε και τον ίδιο τρόπο εφαρμογής, το αποθέτεις και εξαπλώνεται η εφαρμογή από το σημείο που το πάτησες, πχ σε εμένα από το κέντρο. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος.

το θεμα ειναι να το αφησεις σωστα..μολις τωρα ενα φιλαρακι εβαλε λαθος στο Ζ2 το tempered, το επιασε εκανε δαχτυλια, το εβγαλε, κολλησαν χνουδια πανω και μαλλον παει για αλλο αν με οινοπνευμα κτλ δεν το γλιτωσει.. Γιαυτο με ενδιαφερει να του το προτεινω αυτο (αν και δεν εχει διαθεσιμο για Ζ2).

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάω για παραγγελία.

Σου είναι εύκολο να ανεβάσεις φωτογραφίες με το πως κάθεται; Έχεις τρύπες για τον αισθητήρα;

Edited by xapos

Πάω για παραγγελία.

Σου είναι εύκολο να ανεβάσεις φωτογραφίες με το πως κάθεται; Έχεις τρύπες για τον αισθητήρα;

Αδύνατο να βγάλω φωτός, αυτό χρησιμοποιώ για κινητό. Το γυαλί δεν έχει τρύπες είναι μονοκόμματο όμως ο φακός τραβάει ανεμπόδιστα.

Είναι άψογο και τα ίχνη από δακτυλιές μηδαμινά.

"Ταν ή επί τας"

καλησπέρα!!έχει πάρει κανείς απο γερμανο??Με ενδιαφέρει πολύ άλλα δεν θέλω να είναι branded

IPhone 15 Pro 

καλησπέρα!!έχει πάρει κανείς απο γερμανο??Με ενδιαφέρει πολύ άλλα δεν θέλω να είναι branded

Για ένα logo στην αρχή στο boot και 2-3 δικές της εφαρμογές δεν είναι και τίποτα το φοβερό.

Και στην τελική του φλασαρεις μια unbranded 10 λεπτά υπόθεση(που δεν αξιζει θα έλεγα)

Edit:Παρελαβα μετά απο αναμονή ενός μηνός απο Κίνα και την θήκη pouch που είχα παραγγείλει.

Άψογη θα έλεγα.

http://s26.postimg.org/dm503pkah/image.jpg

http://s26.postimg.org/4se3mlxbt/image.jpg

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Από εκεί το πήρα και το μόνο που έχει απομείνει είναι ένα logo που προβάλλεται για 2 δευτερόλεπτα.

Εν αναμονή της 1ης εργοστασιακής Lollipop unbranded, που τότε θα το φλασάρω πανεύκολα. Μέχρι τότε δεν αξίζει να ασχοληθείς.

Παρελαβα μετά απο αναμονή ενός μηνός απο Κίνα και την θήκη pouch που είχα παραγγείλει.

Άψογη θα έλεγα.

Μπορείς να βάλεις το URL από όπου την αγόρασες, γιατί οι εικόνες δεν προβάλλονται;

"Ταν ή επί τας"

Το ταμπλετ υποστηρίζει USB otg ή αν μπορεί νασυνδεθει εξωτερικός σκληρός?

Επίσης πάλι ράδιο και να σερφάρεις ταυτόχρονα;

Ναι υποστηρίζει βάσει προδιαγραφών Sony,αλλα δεν το εχω δοκιμάσει στην πράξη.

Εχω μια 64αρα Samsung Pro micro sd και ετςι εχω βολευτεί απόλυτα.

Αν εννοείς πχ tuneln radio και σερφαριςμα δεν βρισκω το λόγο να μην γίνεται.

Το αυτονόητο ειναι να γίνεται,αλίμονο.

(Δεν εχω δοκιμάσει ακόμα αυτό το συνδυασμό να στο πω απο πρώτο χέρι :p)

Edit:Μάλλον εξαντλήθηκε η συγκεκριμένη θήκη.

Ούτε σε Amazon ούτε σε ebay τη βρισκω πλέον για να δώσω link.

Καλημέρα..

Εγώ πήρα μια ίδια νομίζω από εδώ..

http://www.aliexpress.com/store/product/Arrival-Hot-selling-ultra-thin-super-slim-sleeve-pouch-cover-vintage-microfiber-stitch-case-for-Sony/1415024_32272563188.html

Επίσης το otg λειτουργεί κανονικά με use stick που δοκίμασα καθώς και με usb mouse.

Edited by argi73

Ναι υποστηρίζει Usb otg το έχω δοκιμάσει. Αν ο σκληρός σου όμως χρειάζεται περισσότερο ρεύμα μπορείς να βάλεις τροφοδοτούμενο Usb hub. Φυσικά μπορείς να ακούς ραδιόφωνο και να κάνεις οποιαδήποτε άλλη εργασία, αρκεί να έχεις ακουστικά συνδεδεμένα για κεραία!

Δημοσθένης Θεοχαρίδης

Καλημέρα..

Εγώ πήρα μια ίδια νομίζω από εδώ..

http://www.aliexpress.com/store/product/Arrival-Hot-selling-ultra-thin-super-slim-sleeve-pouch-cover-vintage-microfiber-stitch-case-for-Sony/1415024_32272563188.html

Επίσης το otg λειτουργεί κανονικά με use stick που δοκίμασα καθώς και με usb mouse.

Ναι αυτό είναι που πήρα από ebay.

Μου βγήκε κάπου 13 ευρώ με μεταφορικά.

Καλησπέρα παιδιά

Σκέφτομαι πολύ τις τελευταίες μέρες να το πάρω από την προσφορά του Γερμανού έχω ένα νεξους 7 του 12 που θα παραδώσει ψυχή σε λίγο καιρό. Αξίζει λέτε η να περιμένω μήπως πέσει παρακάτω η τιμή;

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα παιδιά

Σκέφτομαι πολύ τις τελευταίες μέρες να το πάρω από την προσφορά του Γερμανού έχω ένα νεξους 7 του 12 που θα παραδώσει ψυχή σε λίγο καιρό. Αξίζει λέτε η να περιμένω μήπως πέσει παρακάτω η τιμή;

Ευχαριστώ.

Πόσο είναι η προσφορά?

Πόσο είναι η προσφορά?

Ήταν 349€ και μου είπαν πως την προσφορά την πρόλαβα οριακά, στις 27/01.

"Ταν ή επί τας"

Καλημέρα,

Εγώ το πήρα 04/02 και μου είπαν ότι είναι μέχρι τέλη Φεβρουαρίου. Δεν ξέρω αν έχουν πλέον stock.

349€ είναι η έκδοση 4G.. Τιμή που το απλό τόσο δεν έχει...

Βάλε μια παραγγελία από το SITΕ και ίσως σου κάτσει...

(Όλες οι εφαρμογες Cosmote αφαιρούνται και μένει μόνο το boot logo για 5 δευτερόλεπτα..)

Σκεφτόμουν να το rootαρω αλλά μέχρι στιγμής δεν βρήκα κάποιον ιδιαίτερο λόγο εκτός από exposed..

Η μπαταρία είναι θεϊκή για μένα πάντα.. από εποχή Ιpad έχω να δω τέτοια διάρκεια.. (8 ωρες οθόνη 100%-5%)

Edited by argi73

Παιδιά είναι διαφορετικό το μέχρι πότε θα ισχύει μία προσφορά, από το μέχρι πότε θα υπάρχουν διαθέσιμα τα προσφερόμενα.

Μακάρι να υπάρχουν για να το πάρετε και άλλοι, η ταμπλέτα σκοτώνει.

Εγώ έδωσα Note3 για να μείνω με αυτή και δεν της λείπει τίποτα σε σχέση με το Samsung.

"Ταν ή επί τας"

• 2 weeks later...

Ωχ μάλλον η Sony θα μας κάνει να ξυλωθουμε πάλι :lol:

http://www.xperiablog.net/2015/02/24/sony-outs-xperia-z4-tablet-with-2k-screen/

Βέβαια θα το ήθελα 4:3 aspect :(

Ωχ μάλλον η Sony θα μας κάνει να ξυλωθουμε πάλι :lol:

http://www.xperiablog.net/2015/02/24/sony-outs-xperia-z4-tablet-with-2k-screen/

Βέβαια θα το ήθελα 4:3 aspect :(

10ιντσο... Όχι, ευχαριστώ... :rolleyes:

10ιντσο... Όχι, ευχαριστώ... :rolleyes:

Δυστυχώς στις 8 ίντσες παίζει μπάλα μόνο του το z3 tablet και στην κατηγορία 8.4-9 ίντσες που θα ήταν το πιο επιθυμητό δεν υπάρχει της προκοπης πρότασης άρα αναγκαστικά πας σε παραπάνω ίντσες.

Αν ήταν 9.7 σε ίντσες θα μου ήταν πιο άνετο

Απλά οι 8 ίντσες μου φαίνονται μικρούλες για τα δικά μου μάτια και χρήση πλέον.

Απλά οι 8 ίντσες μου φαίνονται μικρούλες για τα δικά μου μάτια και χρήση πλέον.

+1 και από εμένα Alex αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει όπως λες άλλη ενναλακτική πλην ίσως (?) του Nexus 9...

Επειδή την ταμπλέτα την έχω σαν κινητό, το μέγεθος αυτό της z3 μας, με καλύπτει πλήρως. Με μεγαλύτερη από 8" δεν...
"Ταν ή επί τας"

Επειδή την ταμπλέτα την έχω σαν κινητό, το μέγεθος αυτό της z3 μας, με καλύπτει πλήρως. Με μεγαλύτερη από 8" δεν...

εκτος αν ειχε μαζεμενα μπεζελ οπως το galaxy tab S, που ειναι ιδιο μεγεθος με 8,4" και πραγματικα χαιρεσαι οθονη προς μεγεθος ταμπλετ, ειναι τελεια αναλογια..αλλα τι να το κανεις που λαγκαρει.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• The title was changed to Sony Xperia Z3 Tablet Compact