phph Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Γιατί δεν μπορώ να αποθηκεύσω πια τις φωτογραφίες στην sd; Μόλις τραβάω την φώτο μου τη δείχνει πάνω δεξιά με ένα κυκλάκι που γυρίζει για 2-3 λεπτά και μετά με πετάει έξω από την εφαρμογή της φωτογραφικής. Η φώτο δεν αποθηκεύεται πουθενά. Η τελευταία φώτο που έχω στην κάρτα είναι στις 6 Μαρτίου. Μέχρι τότε δούλευε κανονικά. Έχω την stock εφαρμογή για φωτογραφίες και με την εσωτερική μνήμη δουλεύει μια χαρά. Κανείς τίποτα γι' αυτό; Σε εσάς δουλεύει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Κανείς τίποτα γι' αυτό; Σε εσάς δουλεύει κανονικά; μηπως εχει προβλημα η καρτα? στην μνημη συσκευης αποθηκευει κανονικα? δεν κανεις κανα ρεσετ να παρεις και ανδροιδ 6? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 μηπως εχει προβλημα η καρτα? στην μνημη συσκευης αποθηκευει κανονικα? δεν κανεις κανα ρεσετ να παρεις και ανδροιδ 6? Πω ρε φίλε! Με μια απλή επανεκκίνηση έστρωσε. Θα μου πεις έπρεπε να το κάνω θέμα στο φόρουμ και να αναφέρεις εσύ το ρεσέτ για να μου 'ρθει το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να έχω κάνει ούτως ή άλλως; Τι να πω; Τελευταία έχω την αίσθηση πως χρειάζομαι εγώ επανεκκίνηση. Ή μήπως αναβάθμιση λειτουργικού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Πω ρε φίλε! Με μια απλή επανεκκίνηση έστρωσε. Θα μου πεις έπρεπε να το κάνω θέμα στο φόρουμ και να αναφέρεις εσύ το ρεσέτ για να μου 'ρθει το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να έχω κάνει ούτως ή άλλως; Τι να πω; Τελευταία έχω την αίσθηση πως χρειάζομαι εγώ επανεκκίνηση. Ή μήπως αναβάθμιση λειτουργικού; χαχα, κοιτα να δεις. του πατερα μου το Ζ1c παιζει να μην εχει κλεισει κανα χρονο και δουλευει αριστα, αλλα χρησιμοποιει κλησεις και whatsapp, κανα email και τετοια..εγω πχ το κιινητο το κλεινω καθε βραδυ. Και οι 2 μας δεν εχουμε προβληματα, αλλα αν το χρησιμοποεις με πολλες εφαρμογες, βαζεις-βγαζεις κτλ κτλ, τοτε καλο ειναι να το κανεις ενα καθαρισμα, ειτε με μια επαναφορα μια φορα το χρονο ή με επανεκινησεις κτλ. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyverLarisa Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) Καλησπέρα στην ομάδα Παρακολουθώ καιρό το site άλλα σήμερα έκανα εγγραφή για να σας πω για το δικό μου Z3c. Το πήρα πέρυσι τον Ιούλιο και ήμουν πολύ ευχαριστημένος (άλλαξα το Sony X8) μέχρι και τις αρχές του χρόνου που παρατήρησα ότι δεν δουλεύει το Gps το έκανα επιδιόρθωση με Pc Companion άλλα τπτ. Το έστειλα για επισκευή μιας και έχω ακόμα εγγύηση και μου το στείλανε πίσω με την αιτιολογία έγινε Hard Reset και τώρα πιάνει 12 δορυφόρους. Δεν είχα χρόνο να το δοκιμάσω στο μαγαζί και πήγα σπίτι να διαπιστώσω ότι δεν διορθώθηκε τπτ κατέβασα όσα προγράμματα βρήκα στο Play Store και διαπίστωσα ότι δεν βρίσκει μόνο 12 δορυφόρους αλλά 21 δορυφόρους χαρά μεγάλη άλλα όχι για πολύ γτ δεν τους κλειδώνει για να βγάλει το που είσαι. Πήρα τηλ το service κάμποσες φόρες μάλωσα γτ μου είπαν οτι αφού ο τεχνικός λέει ότι βρίσκει 12 δορυφόρους δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο το. Τελικά το έστειλα πάλι πίσω και τώρα έχει φθάσει στην αντιπροσωπεία της Sony και περιμένω νέα τους όλα αυτά ξεκινήσανε από 21 Μαρτίου. Και ρωτάω τώρα από ότι είδα εδώ μέσα μόνο εγώ είχα τέτοιο πρόβλημα? Στο xda βρήκα και άλλους από άλλες χώρες με παρόμοιο πρόβλημα. ευχαριστώ και συγγνώμη αν κούρασα Edited April 14, 2016 by MacGyverLarisa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Πάντα έτσι γίνεται. Προβλήματα με δορυφόρο έχουν πολλές συσκευές κατά καιρούς και με τον τρόπο που το ελέγχουν δεν βγάζεις άκρη. Οπότε τους λες ότι δεν λειτουργεί η πλοήγηση να κάνουν άλλο έλεγχο. Αφού το να τους δει δεν είναι το πρόβλημα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 μπηκε και το ραδιοφωνο στο marshmellow. Και το εψαχνα μια μερα...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyverLarisa Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Καλησπέρα στην ομάδα Παρακολουθώ καιρό το site άλλα σήμερα έκανα εγγραφή για να σας πω για το δικό μου Z3c. Το πήρα πέρυσι τον Ιούλιο και ήμουν πολύ ευχαριστημένος (άλλαξα το Sony X8) μέχρι και τις αρχές του χρόνου που παρατήρησα ότι δεν δουλεύει το Gps το έκανα επιδιόρθωση με Pc Companion άλλα τπτ. Το έστειλα για επισκευή μιας και έχω ακόμα εγγύηση και μου το στείλανε πίσω με την αιτιολογία έγινε Hard Reset και τώρα πιάνει 12 δορυφόρους. Δεν είχα χρόνο να το δοκιμάσω στο μαγαζί και πήγα σπίτι να διαπιστώσω ότι δεν διορθώθηκε τπτ κατέβασα όσα προγράμματα βρήκα στο Play Store και διαπίστωσα ότι δεν βρίσκει μόνο 12 δορυφόρους αλλά 21 δορυφόρους χαρά μεγάλη άλλα όχι για πολύ γτ δεν τους κλειδώνει για να βγάλει το που είσαι. Πήρα τηλ το service κάμποσες φόρες μάλωσα γτ μου είπαν οτι αφού ο τεχνικός λέει ότι βρίσκει 12 δορυφόρους δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο το. Τελικά το έστειλα πάλι πίσω και τώρα έχει φθάσει στην αντιπροσωπεία της Sony και περιμένω νέα τους όλα αυτά ξεκινήσανε από 21 Μαρτίου. Και ρωτάω τώρα από ότι είδα εδώ μέσα μόνο εγώ είχα τέτοιο πρόβλημα? Στο xda βρήκα και άλλους από άλλες χώρες με παρόμοιο πρόβλημα. ευχαριστώ και συγγνώμη αν κούρασα λοιπόν βγήκε η ετυμηγορία 382 ευρώ η επισκευή για αντικατάσταση καπάκια και πλακέτα και βγαίνει εκτός εγγύησης γτ έχει λέει χτυπήματα (τα οποία έγιναν την πρώτη βδομάδα που το πήρα)η 19 ευρώ για τον έλεγχο και έρχεται πίσω χωρίς να φτιαχτεί. εγκεφαλικό κόντεψα να πάθω όταν μου το είπαν στο τηλεφωνώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Πω ρε μεγάλε σοβαρά μιλάς; έχοντας αντιμετωπίσει ακριβώς το ίδιο θέμα, πήγα το κινητό στην αρβατο και μου έκαναν αλλαγή στα πάντα πλην της μπαταρίας.το είχα με αρκετά σημάδια ειδικά το πίσω τζάμι αλλά και περιμετρικά.βέβαια δεν ελειπε κ κανένα κομμάτι, απλές γρατζουνιές είχε. Μήπως το έχεις αρκετά χτυπημένο; Έπιανα δορυφόρους αλλα δεν λειτουργούσε η πλοήγηση. Να ξέρεις είναι θέμα hard ware και όχι λογισμικού.το έψαχνα πολύ καιρό το συγκεκριμένο πρόβλημα πριν το πάω.κρίμα πάντως... Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyverLarisa Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 έχει μόνο ένα χτύπημα μόνο στο πλάι στην γωνία εκεί που είναι το πορτάκι από τον φορτιστή κανένα άλλο σημαντικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Αρβάτο ή omnitech ; Δοκίμασε και στην Omnitech πάντως. 380 για να το φτιαξεις ειναι γελοία λεφτά όπως και οποιαδήποτε επισκευή γενικά ξεπερνάει το 20% αξίας καινούργιου τηλεφώνου. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyverLarisa Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 το έχω πάρει από το eshop και το στείλανε στην sony από εκεί βγήκε το κουστούμι αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 (edited) Κανένα νέο ρε παιδιά από κάποιον που flashare την MM δεν έχουμε; Διαβάζω ότι πολλά άτομα (στο εξωτερικό) αναφέρουν άριστη ταχύτητα για κινητό της "ηλικίας" του, βελτίωση στην κάμερα (προσωπικά δεν το πιστεύω) αλλά το μεγάλο, τεράστιο για μένα αρνητικό η κάθετη πτώση της μπαταρίας. Αν ισχύει το τελευταίο μένω με την 5.1.1 και ίσως κάνω το άλμα :) στο παρελθόν και βάλω KK. P.S για τον φίλο από πάνω κρίμα πραγματικά. Τεράστιο ποσό για service μιας και καινούργιο από skroutz έχει πάει πολύ κάτω. Edited April 18, 2016 by darklord77 Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Δυστυχώς για αυτά που σε ενδιαφέρουν δεν μπορώ να σε απαντήσω μιας και δεν χρησιμοποιω κάμερα και δεν κρατάω στατιστικά μπαταρίας. Μου βγάζει άνετα την μέρα όσο και να το πιεσω και αυτό είναι που με ενδιαφέρει αλλά δεν ξέρω άμα είναι +-10% για παράδειγμα σε σχέση με την 5.1 Sent from my D5803 using Tapatalk Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 το έχω πάρει από το eshop και το στείλανε στην sony από εκεί βγήκε το κουστούμι αυτό Ρώτησε τους που κατέληξε η συσκευή (arvato ή omnitech) για να το πας στο άλλο. Σε επίσκεψη μου στην Omnitech πάντως πρόσφατα σε μία ίδια συσκευή, τη δέχτηκαν ακόμα και χωρίς απόδειξη κανονικά και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Επικοινώνησε μαζί τους για να τους το στείλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyverLarisa Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Ρώτησε τους που κατέληξε η συσκευή (arvato ή omnitech) για να το πας στο άλλο. Σε επίσκεψη μου στην Omnitech πάντως πρόσφατα σε μία ίδια συσκευή, τη δέχτηκαν ακόμα και χωρίς απόδειξη κανονικά και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Επικοινώνησε μαζί τους για να τους το στείλεις. καλήμερα ακόμα είμαστε στην αρχή αυτός που με πήρε χθες δεν ήξερε τη πρόβλημα έχει ούτε γτ πρέπει να αλλαχτούν αυτά μου είπε άπλα πήρε να μου πει ότι αν θες να στο φτιάξουν θέλουν 382 Ευρώ γτ είναι χτυπημένο και βγήκε από την εγγύηση. όσες φορές τον ρώτησα γτ τι έχει χαλασει μου είπε δεν ξέρω δεν φαίνεται στο mail που μου στείλανε και τώρα πρέπει να πάρω τηλ στα κεντρικά εγώ μπας και βγάλω άκρη θα ρωτήσω και αυτό που μου είπες άλλα και για να το πάρω χωρίς επισκευή για να το πάω αλλού θέλουν 19 Ευρώ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 θα ρωτήσω και αυτό που μου είπες άλλα και για να το πάρω χωρίς επισκευή για να το πάω αλλού θέλουν 19 Ευρώ Και τι θα κάνεις; Θα δώσεις τα 382€ που ζητάνε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyverLarisa Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Και τι θα κάνεις; Θα δώσεις τα 382€ που ζητάνε; όχι ρε δεν τρελάθηκα ακόμα έχω κάτι στο μυαλό μου άπλα περιμένω να περάσει λίγο η ώρα να αρχίσω τα τηλ θα ενημερώσω όταν έχω νέα τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Ναι... ενημέρωσε μας αν θέλεις για τις εξελίξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis31 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 οτι λενε για την ΜΜ ισχυει μεχρι στιγμης. χτες την εβαλα, οντως ειναι πιο γρηγορο, φαντασου με antutu πηγε καλυτερα το benchmark σε σχεση με 5.1 , αλλα βλεπω την μπαταρια να καταναλωνεται πολυ πιο ευκολα χωρις πολλες εφαρμογες επανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 οτι λενε για την ΜΜ ισχυει μεχρι στιγμης. χτες την εβαλα, οντως ειναι πιο γρηγορο, φαντασου με antutu πηγε καλυτερα το benchmark σε σχεση με 5.1 , αλλα βλεπω την μπαταρια να καταναλωνεται πολυ πιο ευκολα χωρις πολλες εφαρμογες επανω. πριν ειχες το stamina ανοιχτο? η εκδοση αυτη θελει ενα καλο προσεκτικο στησιμο, με εξοικονομηση ανοιχτη, ωστε να εχεις αυξημενη αυτονομια και καμια επιπτωση στην πραγματικη χρηση.. Θα τη δοκιμασω και εγω βεβαια στο Ζ3c της μανας μου. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis31 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 οχι δεν το ειχα ουτε πριν ουτε τωρα. θα το ενεργοποιησω και θα δω πως παει. στην 5.1 με νορμαλ χρηση εβγαζε 2 μερες το πολυ. τωρα φαινεται οτι δεν μπορει. τεσπα θα το δω εκ νεου σιγα σιγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Ένας που είχε την 5.1.1 με stamina ανοιχτό πάντα (όπως εγώ) και έκανε καθαρή εγκατάσταση την MM θα μας δώσει "σωστή" ενημέρωση. Ο φίλος πρίν από λίγα post που έγραψε ότι δεν μπορεί να κρίνει αν είναι + - 10% δεν ανήκει στην κατηγορία αυτών που διαβάζω στο internet. Τα σχόλια που με προβληματίζουν αναφέρουν μεγάλο drain battery χωρίς βαριά χρήση (games κτλ). Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 όχι ρε δεν τρελάθηκα ακόμα έχω κάτι στο μυαλό μου άπλα περιμένω να περάσει λίγο η ώρα να αρχίσω τα τηλ θα ενημερώσω όταν έχω νέα τους Πού λέει ότι αν είναι χτυπημένο βγαίνει εκτός εγγύησης?? Ρε τι απατεώνες είναι τούτοι ???? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 το εβγαλε και ο γερμανος το compact σε τιμη 300 ευρω ειναι να γελας εγω δεν θα εδινα 300 ευρω για ενα κινητο του 2014 μοντελο ενω με 50 ευρω παραπανω περνω το ιδιο σε Ζ5c Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts