massive_attack Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Η αληθεια ειναι οτι εχω δει απο το Ζ3 οχι το Compact φωτογραφιες απο φιλο βραδυνες με σχετικα χαμηλο φωτισμο (ηταν με φωτισμο βραδυνων μαγαζιων) και ηταν καλες δεν θα πω πολυ καλες αν και για φωτο κινητου ηταν αξιοπρεπεστατες!! Το compact εχει την ιδια ποιοτητα λογικα.. Επιπροσθετα το Ζ3 εχει 3GB Ram αλλα το θεωρω οριακα μεγαλο για τα θελω μου, και το G4 καλο κινητο αλλα 5,5"..:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matzos Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 (edited) Το Z3 εχει διαφορετικο φακο απο το Z3c που φοραει ιδιο με του Ζ1 http://www.kimovil.com/el/lista-kinhton-apo-montelo-phakou/sony-imx220-exmor-rs http://www.kimovil.com/el/lista-kinhton-apo-montelo-phakou/sony-exmor-rs-1-2-3 Αντιθετα τo Z5c εχει τον ιδιο φακο με το Ζ5 (που ειναι σαφως καλυτερος του Ζ3 ο οποιος ειναι καλυτερος με τη σειρα του απο το Ζ3c) :) http://www.kimovil.com/el/lista-kinhton-apo-montelo-phakou/sony-imx300-exmor-rs Edited February 4, 2016 by matzos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
massive_attack Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 αν καταλαβα σωστα το Ζ3 υπερτερει του compact? \ακυρο τωρα ειδα ολο το μηνυμα τι εγραφες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Το Z3 εχει διαφορετικο φακο απο το Z3c που φοραει ιδιο με του Ζ1 http://www.kimovil.com/el/lista-kinhton-apo-montelo-phakou/sony-imx220-exmor-rs http://www.kimovil.com/el/lista-kinhton-apo-montelo-phakou/sony-exmor-rs-1-2-3 Αντιθετα τo Z5c εχει τον ιδιο φακο με το Ζ5 (που ειναι σαφως καλυτερος του Ζ3 ο οποιος ειναι καλυτερος με τη σειρα του απο το Ζ3c) :) http://www.kimovil.com/el/lista-kinhton-apo-montelo-phakou/sony-imx300-exmor-rs Έχω την εντύπωση πως είναι ακριβώς ο ίδιος φακός και το συγκεκριμένο site έχει απλά 2 καταχωρήσεις για το ίδιο πράγμα με παρόμοια ονομασία. Στη wikipedia ψάχνοντας για exmor rs, αναφέρει ότι φοράνε τον ίδιο Z3 και Z3c ενώ παρόμοιος αλλά διαφορετικός είναι αυτός που φοράνε τα παλαιότερα Z1,Z1c,Z2. http://s30.postimg.org/3snb7riy9/sony1.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Παιδιά είχα δει την παρουσίαση των κινητών. Είναι ίδια τα Ζ3.. εξάλλου αν τα 2 μικρά είχαν τον ίδιο θα εγγράφων και 4Κ και τα 2 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Παιδιά είχα δει την παρουσίαση των κινητών. Είναι ίδια τα Ζ3.. εξάλλου αν τα 2 μικρά είχαν τον ίδιο θα εγγράφων και 4Κ και τα 2 Τί εννοείς; Δεν μπορούν ήδη τα Z3c & Z5c να γράψουν 4Κ video; Νομίζω ότι ήδη το κάνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Ο Νίκος εννοεί το ζ1κ και το ζ3κ. Όσον αφορά τους φακούς και το μεγάλο ζ3 και το μικρό έχουν ακριβώς τον ίδιο. Η μόνη διαφορά τους σαν συσκευές είναι η ανάλυση της οθόνης και το ότι το μεγάλο έχει 3gb ram. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Τί εννοείς; Δεν μπορούν ήδη τα Z3c & Z5c να γράψουν 4Κ video; Νομίζω ότι ήδη το κάνουν... βαριεμαι να γυρναω σε αγγλικα μονο για το γραμμα c.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 (edited) Η αληθεια ειναι οτι εχω δει απο το Ζ3 οχι το Compact φωτογραφιες απο φιλο βραδυνες με σχετικα χαμηλο φωτισμο (ηταν με φωτισμο βραδυνων μαγαζιων) και ηταν καλες δεν θα πω πολυ καλες αν και για φωτο κινητου ηταν αξιοπρεπεστατες!! Το compact εχει την ιδια ποιοτητα λογικα.. Επιπροσθετα το Ζ3 εχει 3GB Ram αλλα το θεωρω οριακα μεγαλο για τα θελω μου, και το G4 καλο κινητο αλλα 5,5"..:X Η μνημη RAM δεν ειναι πρόβλημα γιατι εχει 720p οθονη και το λειτουργικό δεν ειναι βαρυ και 1,5 σχεδόν χρονο που το εχω δεν εχει προβλήματα Lag. Επίσης ο αισθητηρας κάμερας ειναι ιδιος στο Ζ3 & Ζ3c. Θα σου ελεγα να πάρεις το Z5 Compact αφού ειναι πιο γρήγορο, με καλύτερη καμερα, μεγαλυτερη εσωτερική μνημη και δεν εχουν τεράστια διαφορά στη τιμή. Edited February 5, 2016 by joe-4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 (edited) Καλησπέρα,θέλω να κατεβασω αυτό firmware 1285-6521_23.A.1.264 αλλα δεν μπορω να το βρω μπορει να βοηθησει καποιος ??αυτο φοραει τωρα,αλλα το θελω να το εχω γιατι θελω να περασω καποιο αλλο. και σε περιπτωση που γινει κατι να εχω αυτο. Edited February 5, 2016 by gkai27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Καλησπέρα,θέλω να κατεβασω αυτό firmware 1285-6521_23.A.1.264 αλλα δεν μπορω να το βρω μπορει να βοηθησει καποιος ??αυτο φοραει τωρα,αλλα το θελω να το εχω γιατι θελω να περασω καποιο αλλο. και σε περιπτωση που γινει κατι να εχω αυτο. Αν ανοίξεις το pc companion και πας εκεί που λέει επιδιόρθωση λογισμικού, σαν πρώτη φάση σου ζητάει να αποσυνδεσεις την συσκευή από το USB που πρωτίστως την έχεις βάλει και ταυτόχρονα αυτό κατεβάζει την ρομ. Όταν αυτή κατέβει αποθηκεύεται ( ψάξε τον φάκελο, δεν θυμάμαι) και έτσι την έχεις. Μετά μην το συνδέσεις ξανά Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Καλησπέρα,θέλω να κατεβασω αυτό firmware 1285-6521_23.A.1.264 αλλα δεν μπορω να το βρω μπορει να βοηθησει καποιος ??αυτο φοραει τωρα,αλλα το θελω να το εχω γιατι θελω να περασω καποιο αλλο. και σε περιπτωση που γινει κατι να εχω αυτο. Κατέβασέ το από το Xperifirm του Flashtool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Καλησπέρα,θέλω να κατεβασω αυτό firmware 1285-6521_23.A.1.264 αλλα δεν μπορω να το βρω μπορει να βοηθησει καποιος ??αυτο φοραει τωρα,αλλα το θελω να το εχω γιατι θελω να περασω καποιο αλλο. και σε περιπτωση που γινει κατι να εχω αυτο. Μα τα Ζ3,Ζ3c ξεκινανε από 1288,εισαι σιγουρος για το 1285? Που το ειδες αυτό το si number? Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Μα τα Ζ3,Ζ3c ξεκινανε από 1288,εισαι σιγουρος για το 1285? Που το ειδες αυτό το si number? Πληκτρολόγισα αυτό *#*#7378423#*#* service info μετά πάτησα software info Και μου το ενφανισαι πάνω πάνω. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν ανοίξεις το pc companion και πας εκεί που λέει επιδιόρθωση λογισμικού, σαν πρώτη φάση σου ζητάει να αποσυνδεσεις την συσκευή από το USB που πρωτίστως την έχεις βάλει και ταυτόχρονα αυτό κατεβάζει την ρομ. Όταν αυτή κατέβει αποθηκεύεται ( ψάξε τον φάκελο, δεν θυμάμαι) και έτσι την έχεις. Μετά μην το συνδέσεις ξανά ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατέβασέ το από το Xperifirm του Flashtool. Το είχα κατέβασα ήδη αλλά δεν το έχει πουθενά!! Edited February 6, 2016 by gkai27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Πληκτρολόγισα αυτό *#*#7378423#*#* service info μετά πάτησα software info Και μου το ενφανισαι πάνω πάνω. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το είχα κατέβασα ήδη αλλά δεν το έχει πουθενά!! Όχι το επανω,το customization version πρεπει να δεις;);) Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Όχι το επανω,το customization version πρεπει να δεις;);) Α ωραία ευχαριστώ!! ασχετοσινη μου γεμίζει τσάμπα την σελίδα σόρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Α ωραία ευχαριστώ!! ασχετοσινη μου γεμίζει τσάμπα την σελίδα σόρι. Με τον τρόπο που σου είπα πάντως αποθηκεύεις σίγουρα τη υπάρχουσα ρομ γιατί και εγω παλιά έψαχνα για το δικό μου και στο Xperifirm δεν υπήρχε Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Με τον τρόπο που σου είπα πάντως αποθηκεύεις σίγουρα τη υπάρχουσα ρομ γιατί και εγω παλιά έψαχνα για το δικό μου και στο Xperifirm δεν υπήρχε Καλά εννοείται ότι θα δω με τον τρόπο που μου είπες. Πάντως κάτι το ιδιαίτερο έχει αυτή η rom που φοράει τώρα. το πήρα εχθές από το service και μου είχαν είχαν περάσει αυτή που προανέφερα. 2 tips που είδα που με την Nordic που Βάζω πάντα δεν έχει..1 γράφω sms όσο θέλω χωρίς να μου λέει (μέγεθος μήνυμα 4) και 2ο όταν πατάω παρατεταμένα το power button μου βγάζει και (λήψη σφάλματος) σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά πιθανόν με την rom. Έχω πάρει την θήκη την γνήσια της Sony και όταν κλείνω το πορτάκι δεν μου εμφανίζει το παράθυρο στο κέντρο. Θέλει κάποια ρύθμιση ? Έχω ενεργοποίηση και το nfc αλλά τίποτα Edited February 8, 2016 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Αφού ενεργοποίησες το nfc έφερες το τηλέφωνο με την θήκη σε επαφή στα σύμβολα του nfc για να ενεργοποιηθεί η όλη φάση; Νομίζω αν θυμάμαι καλά και από το Z5 θα σου κατεβάσει κάτι και από το play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssa_dd Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Γεια σας! Πριν λίγες μέρες μέρες παρέλαβα το κινητό και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να σβήσω κάποιες απο τις εγκατεστημένες εφαρμογές της sony (απο αυτές που επιτρέπεται βέβαια), είναι πάρα πολλές και λογικά κάποιες θα είναι άχρηστες, θέλω να μου πέιτε ποιες είναι αυτές και αν θα έχω κάποιο πρόβλημα. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Αφού ενεργοποίησες το nfc έφερες το τηλέφωνο με την θήκη σε επαφή στα σύμβολα του nfc για να ενεργοποιηθεί η όλη φάση; Νομίζω αν θυμάμαι καλά και από το Z5 θα σου κατεβάσει κάτι και από το play store ωραιος! αυτο ηθελε τελικα επρεπε να το φερω κοντα με το nfc. να σαι καλα.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Γεια σας! Πριν λίγες μέρες μέρες παρέλαβα το κινητό και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να σβήσω κάποιες απο τις εγκατεστημένες εφαρμογές της sony (απο αυτές που επιτρέπεται βέβαια), είναι πάρα πολλές και λογικά κάποιες θα είναι άχρηστες, θέλω να μου πέιτε ποιες είναι αυτές και αν θα έχω κάποιο πρόβλημα. Ευχαριστώ! απο ρυθμισεις, εφαρμογες, ολες πας και σβηνεις οποια θεωρεις οτι δε σου κανει. Αν δεν ξερεις καθολου ποιες να σβησεις, ειχα γραψει εδω παλια ποιες σβηνω ή απενεργοποιω αλλα δεν το βρισκω, θα πρεπει να ψαξεις απο περισυ τον γεναρη περιπου που ξεκινησα. Νομιζα πως το ειχαν βαλει στην 1η σελιδα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Όταν πας ρυθμίσεις σβήσε και μπεις σε κάποια εφαρμογή πάτα πρώτα εκκαθάριση δεδομένων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssa_dd Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Σας ευχαριστώ, την βρήκα Νίκο την ανάρτησή σου, με βοήθησε πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Η μαμίσια εφαρμογή panorama πόσο άθλια είναι? Η ανάλυση τραγική και με το ζόρι να πετύχεις φωτογραφία. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts