Jump to content

Sony Xperia Z3 Compact

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νίκο, αν θέλεις, ανέβασε μερικά δείγματα στο γνωστό νήμα με τις φωτογραφίες των κινητών για να συγκρίνουμε.

Το z3c μερικές φορές τραβάει πολύ ωραίες φώτο, ενώ μερικές φορές αδικαιολόγητα κακές.

Επίσης ο λερωμένος φακός επηρεάζει πάρα πολύ, ενώ σε παλαιότερα κινητά μου δεν θυμάμαι ποτέ να τον καθάριζα.

οντως ο φακος αλλαζει παρα πολυ αν ειναι καθαρος...απο εκει και περα θα δω γιατι δε θελω να ανεβασω προσωπα κτλ, αν εχω αλλες φωτο να ανεβασω..

Ειχα ανεβασει πριν λιγο καιρο 2 ηλιοβασιλεματα..των 2 κινητων.

Τωρα απο τη βαπτιση δε θυμαμαι να εχω χωρις προσωπα αλλα θα το δω το βραδυ.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οντως ο φακος αλλαζει παρα πολυ αν ειναι καθαρος...απο εκει και περα θα δω γιατι δε θελω να ανεβασω προσωπα κτλ, αν εχω αλλες φωτο να ανεβασω..

Ειχα ανεβασει πριν λιγο καιρο 2 ηλιοβασιλεματα..των 2 κινητων.

Τωρα απο τη βαπτιση δε θυμαμαι να εχω χωρις προσωπα αλλα θα το δω το βραδυ.

Ναι, εννοείται χωρίς πρόσωπα...μην έχουμε άλλα... :rolleyes:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Νίκο, αν θέλεις, ανέβασε μερικά δείγματα στο γνωστό νήμα με τις φωτογραφίες των κινητών για να συγκρίνουμε.

Το z3c μερικές φορές τραβάει πολύ ωραίες φώτο, ενώ μερικές φορές αδικαιολόγητα κακές.

Επίσης ο λερωμένος φακός επηρεάζει πάρα πολύ, ενώ σε παλαιότερα κινητά μου δεν θυμάμαι ποτέ να τον καθάριζα.

Τι εννοείς? Σε iphone πχ το 50-60% των φωτογραφιών που τραβάει ο κόσμος είναι τελείως μάπα λόγω βρώμικου φακού.

Τι εννοείς? Σε iphone πχ το 50-60% των φωτογραφιών που τραβάει ο κόσμος είναι τελείως μάπα λόγω βρώμικου φακού.
Ποτέ δεν καθάριζα το φακό και δεν είχα θέμα, ούτε με το Iphone, ούτε με άλλα κινητά.

Ρε παλικάρια να ρωτήσω εδώ και να μην χαθώ στην κατηγορία με τις εφαρμογές, ο chrome μου βγάζει εδώ και δύο μέρες τα most visited sites με icons και όχι με την μορφή σαν screen capture της σελίδας ξέρει κάποιος γιατί; στο nexus δεν μου το κάνει και έχουν το ίδιο version.

Α και για την κάμερα που λέει και ο Νίκος χωρίς να έχω ιδιαίτερες γνώσεις (πάντα στο αυτόματο) έχω δει φώτο μια χαρά για δεδομένα κινητού και άλλες μάπα. Για παράδειγμα βγάζοντας φώτο γεμάτος περηφάνια καθαρή την ASCONA μου :) από διαφορετικές γωνίες λήψης, είχα σαν αποτέλεσμα κάποιες φώτο εξαιρετικές (οθόνη Pc) και κάποιες χάλια (contrast άστα να πάνε και τρελό sharpening).

Welcome to Rapture

Ποτέ δεν καθάριζα το φακό και δεν είχα θέμα, ούτε με το Iphone, ούτε με άλλα κινητά.

αυτο δεν το ξερεις αν δεν βγαλεις 2 φωτο μαζι, μια με καθαρο φακο και μια με τον φακο οπως ειναι απο δαχτυλιες που τυχον εχει κτλ.

Η διαφορα σε φωτογραφιες με φωτισμο, δηλαδη βραδυ με λαμπες-πλατεια κτλ ή σε δωματιο μεσα με λαμπες κτλ επισης, ειναι μεγαλη..με ο,τι κινητο και να το κανεις υπαρχει διαφορα, απλα μπορει να μην ετυχε σε σενα να το προσεξεις ή να μην ετυχε να εχεις δαχτυλιες πανω στο φακο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Η διαφορα σε φωτογραφιες με φωτισμο, δηλαδη βραδυ με λαμπες-πλατεια κτλ ή σε δωματιο μεσα με λαμπες κτλ επισης, ειναι μεγαλη.

Αυτό εννοώ κυριως Νίκο, δεν είχα πρόβλημα με λερωμένο φακό στις βραδυνές λάμπες.

Edited by ddr2

Το έχω κάνει εγώ σε φίλου μου και έπαθε πλάκα πόσο καλύτερα βγάζει. Ίσως να μην ήταν βρώμικος εσένα.

Α και για την κάμερα που λέει και ο Νίκος χωρίς να έχω ιδιαίτερες γνώσεις (πάντα στο αυτόματο) έχω δει φώτο μια χαρά για δεδομένα κινητού και άλλες μάπα. Για παράδειγμα βγάζοντας φώτο γεμάτος περηφάνια καθαρή την ASCONA μου :) από διαφορετικές γωνίες λήψης, είχα σαν αποτέλεσμα κάποιες φώτο εξαιρετικές (οθόνη Pc) και κάποιες χάλια (contrast άστα να πάνε και τρελό sharpening).

προφανως γιατι η εστιαση δεν γινεται παντα σωστα και η φωτομετρηση, καθως δεν μπορεις να διαλεξεις με το δαχτυλο που θα την κανει και γιαυτο χανει..εγω πχ μου εχει τυχει να κλειδωσω μια φωτο με το πληκτρο φωτογραφιας και να μη μαρεσει καθολου ο τροπος που εχει εστιασει, τοτε απλα αφηνω κουμπι και κλειδωνω λιγο πιο διπλα/πανω/κατω αναλογα με το τι θελω να πετυχω και αλλαζει πολυ το αποτελεσμα..

Καλημερα παιδες, χθες περασα και εγω την .232 με καθαρη εγκατασταση (δε μου φανηκε μικρη, πηρε ωρα αλλα δε θυμαμαι ΜΒ..)

Αυτο που προσεξα τωρα και νομιζω υπηρχε αλλα το εχουμε ξεχασμενο, ειναι η εξοικονομηση ενεργειας, το θυμαστε?

Ειναι στις ρυθμισεις, χρηση μπαταριας, (τρεις γραμμουλες) και εξοικονομηση..

Το εχετε δουλεψει καθολου? Το βρηκα τυχαια ετσι σκαλιζοντας, το ειχε και η κιτκατ νομιζω αλλα δε θυμαμαι να το εχω δοκιμασει ποτε.. Να υποθεσω οτι κοβει συνδεσεις κτλ και δεν δουλευει τιποτα? απο την περιγραφη αυτο καταλαβα.

Εγώ έχω ένα άλλο θέμα. Με την 232, δεν μπορώ να βάλω τον Gmail λογαριασμό στην στοκ mail εφαρμογή. Δεν μου τον βάζει με τίποτα και όλο μου γράφει ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα. Πότε δεν μου το είχε παρουσιάσει αυτό, τον Gmail τον πέρναγε αμέσως και ρυθμιζοτανε αυτόματα. Τώρα ούτε χειροκίνητα ούτε τίποτα. Και με το type mail που χρησιμοποιουσα και με το wps mail που έχω τώρα (άσχετο, αλλά πολύ ωραία εφαρμογή, αν και λίγο μεγάλη σε μέγεθος...) δεν έχω πρόβλημα και έχω σεταρει και τους τρεις λογαριασμούς μου. Το έχει πάθει κανένας άλλος αυτό;

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Εγώ έχω ένα άλλο θέμα. Με την 232, δεν μπορώ να βάλω τον Gmail λογαριασμό στην στοκ mail εφαρμογή. Δεν μου τον βάζει με τίποτα και όλο μου γράφει ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα. Πότε δεν μου το είχε παρουσιάσει αυτό, τον Gmail τον πέρναγε αμέσως και ρυθμιζοτανε αυτόματα. Τώρα ούτε χειροκίνητα ούτε τίποτα. Και με το type mail που χρησιμοποιουσα και με το wps mail που έχω τώρα (άσχετο, αλλά πολύ ωραία εφαρμογή, αν και λίγο μεγάλη σε μέγεθος...) δεν έχω πρόβλημα και έχω σεταρει και τους τρεις λογαριασμούς μου. Το έχει πάθει κανένας άλλος αυτό;

αν δεις λιγες σελιδες πισω ειχα το ιδιο-ισως- προβλημα.. με τη διαφορα οτι δε μου εβαζε δευτερο λογαριασμο, μου ελεγε οτι δε βρεθηκε, ειτε ειχα hotmail για 1ο ειτε gmail.. Στον 2ο σκαλωνε.

Ο,τι και να εκανα δεν εβγαλα ακρη και χρησιμοποιησα την εφαρμογη gmail που ειναι μαπα ομως, αλλα περιμενα να ερθρι η .232 να ξανα κανω επαναφορα το κινητο.

Επειδη λοιπον το εστησα μολις τωρα και παιζει σωστα, θα σου ελεγα να τραβηξεις μια επαναφορα.. και μη σου πω ξανα εγκατασταση της εκδοσης. Κατι δεν εχει κατσει σωστα.

Καλημερα παιδες, χθες περασα και εγω την .232 με καθαρη εγκατασταση (δε μου φανηκε μικρη, πηρε ωρα αλλα δε θυμαμαι ΜΒ..)

Αυτο που προσεξα τωρα και νομιζω υπηρχε αλλα το εχουμε ξεχασμενο, ειναι η εξοικονομηση ενεργειας, το θυμαστε?

Ειναι στις ρυθμισεις, χρηση μπαταριας, (τρεις γραμμουλες) και εξοικονομηση..

Το εχετε δουλεψει καθολου? Το βρηκα τυχαια ετσι σκαλιζοντας, το ειχε και η κιτκατ νομιζω αλλα δε θυμαμαι να το εχω δοκιμασει ποτε.. Να υποθεσω οτι κοβει συνδεσεις κτλ και δεν δουλευει τιποτα? απο την περιγραφη αυτο καταλαβα.

ανεξάρτητα από το stamina mode ή μιλάς για το stamina mode; Πάντως πρακτικά αυτό κάνουν αυτά τα mode, αφήνουν μόνο κλήσεις και sms (σε σχέση με ενδοιάμεσα mode που μπορεί να σου αφήσουν και ΒΤ) και είνια πολύ καλή περίπτωση αν έχει ςμείνει με 10% μπαταρία αλλά δεν έχεις χρόνο για πλήρη φόρτιση.

Στο z3c μου με κιτκατ και την ιταλική ρομ που είχα όταν έβαζα το ultra stamina και μετά έκανα έξοδο έχανε ρυθμίσεις desktop (κάποια widgets και το background) και έπρεπε να τα σετάρω από την αρχή, ελπίζω στη 232 να διορθώθηκε Τώρα με το meizu M2, όταν βάλεις το ultra saving γίνονται όλα μαύρα και φορτώνει ένα desktop περίπου όπως το car, με εικονίδια για κλήση και sms και επαφές - τίποτα άλλο!!

ανεξάρτητα από το stamina mode ή μιλάς για το stamina mode; Πάντως πρακτικά αυτό κάνουν αυτά τα mode, αφήνουν μόνο κλήσεις και sms (σε σχέση με ενδοιάμεσα mode που μπορεί να σου αφήσουν και ΒΤ) και είνια πολύ καλή περίπτωση αν έχει ςμείνει με 10% μπαταρία αλλά δεν έχεις χρόνο για πλήρη φόρτιση.

Στο z3c μου με κιτκατ και την ιταλική ρομ που είχα όταν έβαζα το ultra stamina και μετά έκανα έξοδο έχανε ρυθμίσεις desktop (κάποια widgets και το background) και έπρεπε να τα σετάρω από την αρχή, ελπίζω στη 232 να διορθώθηκε Τώρα με το meizu M2, όταν βάλεις το ultra saving γίνονται όλα μαύρα και φορτώνει ένα desktop περίπου όπως το car, με εικονίδια για κλήση και sms και επαφές - τίποτα άλλο!!

οχι ειναι ασχετο απο το stamina..αλλα κανει σχεδον τα ιδια, δηλαδη αν καταλαβα καλα για να σου ερθει ενα μηνυμα στο viber πρεπει να ανοιξεις την εφαρμογη ή εστω την οθονη..

Οσο για την χρηση του ultra stamina, Νομιζω οτι δε χρειαζεται, μονο αν βγεις ναυαγος σε κανα ξερονησι μεχρι να σε βρουν...αλλιως το κινητο βγαζει ανετα τη μερα ο,τι και να του κανεις ενω και τις 2 τις εχει ευκολα αν το εχεις στησει λιγο προσεκτικα και δεν το λιωσεις.. ΠΧ προχθες ημουν σε βαφτιση, το αφησα με 70% το βραδυ ανοιχτο, και ενω ολη τη μερα το εσκισα στις φωτο,gps, Bt χρηση κτλ, το βραδυ επρεπε να ταξιδεψω 3 ωρες δρομο με 7%(ηταν 9% αλλα εστειλα 62 φωτο με ΒΤ στην κοπελα μου και πηγε 7%:lol::lol::p )! Σε πληροφορω οτι εφτασα σπιτι, με 5%. και με 1 κληση στο δρομο 5 λεπτα. Προφανως δεν το σκαλιζα αλλα θελω να πω οτι το κινητο ειναι τοσο αριστο στη διαχειριση ενεργειας, ειδικα στην αναμονη που το ultra ειναι για περιπτωσεις κατεπειγουσες κτλ.

αν δεις λιγες σελιδες πισω ειχα το ιδιο-ισως- προβλημα.. με τη διαφορα οτι δε μου εβαζε δευτερο λογαριασμο, μου ελεγε οτι δε βρεθηκε, ειτε ειχα hotmail για 1ο ειτε gmail.. Στον 2ο σκαλωνε.

Ο,τι και να εκανα δεν εβγαλα ακρη και χρησιμοποιησα την εφαρμογη gmail που ειναι μαπα ομως, αλλα περιμενα να ερθρι η .232 να ξανα κανω επαναφορα το κινητο.

Επειδη λοιπον το εστησα μολις τωρα και παιζει σωστα, θα σου ελεγα να τραβηξεις μια επαναφορα.. και μη σου πω ξανα εγκατασταση της εκδοσης. Κατι δεν εχει κατσει σωστα.

κι εγω κατι τετοιο καταλαβα φιλε νικο, αλλα βαριεμαι τα στησε/ξεστησε κλπ. το αφηνω λοιπον στην τυχη του και βλεπουμε δεν ειναι αλλωστε κατι σημαντικο. Σημαντικοτατο ειναι βεβαια οτι το κινητο φαινεται βραχος και με την 200 αλλα και τωρα με την 232 . Αφου καποια φαση νομιζα οτι κολησε το ποσοστο της μπαταριας το πρωι και δεν επεφτε:p:lol:

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

κι εγω κατι τετοιο καταλαβα φιλε νικο, αλλα βαριεμαι τα στησε/ξεστησε κλπ. το αφηνω λοιπον στην τυχη του και βλεπουμε δεν ειναι αλλωστε κατι σημαντικο. Σημαντικοτατο ειναι βεβαια οτι το κινητο φαινεται βραχος και με την 200 αλλα και τωρα με την 232 . Αφου καποια φαση νομιζα οτι κολησε το ποσοστο της μπαταριας το πρωι και δεν επεφτε:p:lol:

χαχαχ, για μενα τα mail ειναι, ασχετως αν μου ερχονταν με το gmail, το γεγονος οτι στο email βαζω ωρες αιχμης και απογευμα πχ το βαζω να ελεγχει καθε 1 ωρα ενω το πρωι καθε 5 λεπτα, ειναι σημαντικο για τη μπαταρια αλλα και να μη μου σπανε τα νευρα, να ερχονται ολα μαζι το απογευμα (και τα ΣΚ) ωστε να μη βαραει συνεχεια, συν οτι στο αμαξι βλεπει την εφαρμογη mail του κινητου οποτε στα ταξιδια διαβαζω ανετα απο εκει. Εξαλλου τωρα λογικα δεν περιμενουμε αλλο, μεγαλο τουλαχιστον, Update μεχρι το ανδροιδ 6 και ειπα να το ξανα στησω.

Οντως η μπαταρια κορυφη.. να δουμε αν το Ζ5c θα μπορει να βγαλει 2 ημερες..μπας και κανουμε τη μεταβαση.:p

Χαίρεται χαίρεται. εδώ κ ένα μήνα χωρις το κόμπακτ απηυδησα να φορτιζω το g4 δύο φορές την μέρα. Οπότε μια ήταν η επιλογη και το ξανά αγόρασα :-) η αληθεια είναι ότι η μπαταρία δεν συγκρίνεται με τπτ.
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Για πες λίγο τη διαδικασία σε παρακαλώ, αν βρώ χρόνο το ΣΚ θα την περάσω και εγώ! Την έκανες με PC companion (αν σου έχει έρθει) ή με flashtool και xperifirm σωστά;

Αν κάνω titanium backup σε email και γενικά included εφαρμογές θα επανέλθουν λες ή καλύτερα να τις ξαναστήσω από την αρχή, μήπως και έχουν αλλάξει τα clients;;

Για πες λίγο τη διαδικασία σε παρακαλώ, αν βρώ χρόνο το ΣΚ θα την περάσω και εγώ! Την έκανες με PC companion (αν σου έχει έρθει) ή με flashtool και xperifirm σωστά;

Αν κάνω titanium backup σε email και γενικά included εφαρμογές θα επανέλθουν λες ή καλύτερα να τις ξαναστήσω από την αρχή, μήπως και έχουν αλλάξει τα clients;;

γενικα ειμαι κατα του να επαναφερω back up σε email Και ρυθμισεις.. Τα στηνω ολα απο την αρχη εκτος απο καταλογο, ΣΜΣ και λιστα κλησεων οπου τα κραταω στην sd το 1ο και στο pc companion τα αλλα 2 γιατι μου χρειαζονται. Ολα τα αλλα τρωνε σουτ με επαναφορα εργοστασιακων και διαγραφη ολων..και στησιμο ενα ενα απο την αρχη.

Απο pc companion το εκανα, αφου εκανα την επαφορα πρωτα, μολις ανοιξε το εβαλα, κατεβασε την εκδοση την εγκατεστησε και ΔΕΝ εκανα ξανα επαναφορα, πολλοι λενε οτι πρεπει να κανεις, εγω δεν κανω γιατι 2 φορες που ειχα κανει δε μουχε κατσει καλα, δεν ξερω γιατι. Το ανοιξα, το εστησα ξεκινωντας απο εφαρμογες οπου σουταρα τα παντα, εκανα ρυθμισεις και μετα εβαλα mail πανω και ολα καλα.

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χαίρεται χαίρεται. εδώ κ ένα μήνα χωρις το κόμπακτ απηυδησα να φορτιζω το g4 δύο φορές την μέρα. Οπότε μια ήταν η επιλογη και το ξανά αγόρασα :-) η αληθεια είναι ότι η μπαταρία δεν συγκρίνεται με τπτ.

και τι μας λενε οτι εχει τρομερη μπαταρια και βγαζει κτλ κτλ?

Απο καμερα πως το ειδες? ειναι τοσο καλυτερη οσο λενε?

Για το μενου δε ρωταω, απο το G2 mini της κοπελας μου που το χειριστηκα 2 ημερες ειπα δε θα παρω ποτε LG..

εκτος απο καταλογο, ΣΜΣ και λιστα κλησεων οπου τα κραταω στην sd το 1ο και στο pc companion τα αλλα 2 γιατι μου χρειαζονται.

Ξέρεις ότι μπορείς να τα συγχρονίζεις αυτόματα με το gmail ε???

σε πραγματικό χρόνο.

:)

Ξέρεις ότι μπορείς να τα συγχρονίζεις αυτόματα με το gmail ε???

σε πραγματικό χρόνο.

:)

χαχα, το σιχαινομαι το gmail..και ειδικα τους συγχρονισμους της google Που με το ζορι μου χωνει μεσα απο γενεθλια μεχρι ο,τι μαλ#$%#κια βρει!

ΠΡαγματικα δεν με ψηνει καθολου. Το ιδιο κανω και με υπενθυμισεις-ημερολογιο, μονο απο το my phone explorer,δε μπορω καθε φορα επειδη εχω 2-3 συσκευες να τραβαει η μια, να κανω ρεσετ στην αλλη, και να γινονται μπαχαλο.. Απο τη στιγμη που δεν εχει επιλογη να κρατας τη φορά των πραγματων, οτι πχ θελω να συγχρονιζεις μονο απο κινητο προς pc πχ και οχι οπως θες εσυ, και να εχω μετα απο 2-3 ρεσετ 5 φορες τις ιδιες υπενθυμισεις, δεν παιζει να το ξαναχρησιμοποιησω..

Και δεν ειναι οτι κανω κατι λαθος, οταν εχεις πολλες συσκευες και κανεις ρεσετ μια στη μια στην αλλη, επαναφορα κτλ, γινονται μπερδεματα.

χαχα, το σιχαινομαι το gmail..και ειδικα τους συγχρονισμους της google Που με το ζορι μου χωνει μεσα απο γενεθλια μεχρι ο,τι μαλ#$%#κια βρει!

ΠΡαγματικα δεν με ψηνει καθολου. Το ιδιο κανω και με υπενθυμισεις-ημερολογιο, μονο απο το my phone explorer,δε μπορω καθε φορα επειδη εχω 2-3 συσκευες να τραβαει η μια, να κανω ρεσετ στην αλλη, και να γινονται μπαχαλο.. Απο τη στιγμη που δεν εχει επιλογη να κρατας τη φορά των πραγματων, οτι πχ θελω να συγχρονιζεις μονο απο κινητο προς pc πχ και οχι οπως θες εσυ, και να εχω μετα απο 2-3 ρεσετ 5 φορες τις ιδιες υπενθυμισεις, δεν παιζει να το ξαναχρησιμοποιησω..

Και δεν ειναι οτι κανω κατι λαθος, οταν εχεις πολλες συσκευες και κανεις ρεσετ μια στη μια στην αλλη, επαναφορα κτλ, γινονται μπερδεματα.

Χαχαχαχα!!!

Κοίτα μπερδέματα...

Εγώ πάλι, αυτούς τους συγχρονισμούς τους χρησιμοποιώ από το 2008 και πραγματικά με έχουν σώσει. :)

[/color]

και τι μας λενε οτι εχει τρομερη μπαταρια και βγαζει κτλ κτλ?

Απο καμερα πως το ειδες? ειναι τοσο καλυτερη οσο λενε?

Για το μενου δε ρωταω, απο το G2 mini της κοπελας μου που το χειριστηκα 2 ημερες ειπα δε θα παρω ποτε LG..

Η μπαταρία είναι ελάχιστα ανώτερη του g3. Τπτ το τρομερο. Από κάμερα όμως δεν υπάρχει συγκριση. Το g4 έχει κάμερα από άλλο πλανήτη, υπέροχη στα πάντα και ειδικά στο auto για εμένα που δεν ξέρω πολλά . Αλλά δεν με συγκίνησε τόσο προσωπικά ως σύνολο και ξανά γύρισα στο κόμπακτ.

Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

• The title was changed to Sony Xperia Z3 Compact