pektis7 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Καλά κάνω εγώ και δεν το έχω καν βρέξει ακόμα. Καλή η αδιαβροχοποίηση μόνο για τη σιγουριά που σου δίνει να το βάζεις άφοβα πάνω στο τραπεζάκι της καφετέριας αδιαφορώντας για το αν θα χυθεί κάτι πάνω του και για να το χρησιμοποιείς άνετα με βρεγμένα χέρια και στη βροχή. Με 100€ πλέον παίρνεις επώνυμη αδιάβροχη compact φωτογραφική μηχανή για τη θάλασσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Αδιαβροχη....ποιότητα! :p Η σειρά Ζ3 είναι η πλέον αποτυχημένη στον τομέα της αδιαβροχοποιησης Για ποια αδιαβροχοποιηση μιλάμε ρε παιδιά, θα θελα να δω έναν μετά που θα περάσει η εγγύηση που θα το βάλει στο νερό! Ούτε για λίγο ξέπλυμα κάτω απ την βρύση δεν κάνει :eek: Κατά τα άλλα το τηλέφωνο είναι απίστευτο και δεν το αλλάζω με κανένα αλλά μην κοροιδευομαστε με αδιαβροχοποιησεις Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Αδιαβροχη....ποιότητα! :p Η σειρά Ζ3 είναι η πλέον αποτυχημένη στον τομέα της αδιαβροχοποιησης Για ποια αδιαβροχοποιηση μιλάμε ρε παιδιά, θα θελα να δω έναν μετά που θα περάσει η εγγύηση που θα το βάλει στο νερό! Ούτε για λίγο ξέπλυμα κάτω απ την βρύση δεν κάνει :eek: Κατά τα άλλα το τηλέφωνο είναι απίστευτο και δεν το αλλάζω με κανένα αλλά μην κοροιδευομαστε με αδιαβροχοποιησεις Κάθε μέρα μέσα στο νερό το έχω, το πλένω κτλ. Δε καταλαβαίνω τι λες. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Παιδια η ταινια που λετε για το αν ειναι ροζ η ασπρη ποια ειναι ακριβως?Αυτη που ειναι κατω απο την καρτα σιμ?Η εκεινο το μικρο τετραγωνακι που ειναι τερμα δεξια?Μιλησα με Omnitech και μου φανηκαν πολυ θετικοι..Μου ειπαν οτι αν περασει στην εγγυηση η παει για φτιαξιμο η για αλλη συσκευη...Και οτι αμα δεν περασει στην εγγυηση ειναι και 18 ευρο για τον ελεγχο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 To μικρό τετραγωνάκι. Από τη στιγμή που δεν έχει κοκκινήσει, πάρει να πει πως δεν πέρασε νερό από εκεί. Άρα από κάπου αλλού. Αν είχε ανοιχτεί και το τηλέφωνο για επισκευή, εγώ θα πόνταρα στο ότι δεν έγινε καλή στεγανοποίηση, έστω και αν είπανε πως το ελέγξανε στον συγκεκριμένο τομέα. Το λογικό φυσικά είναι να αποκατασταθεί η ζημιά εντός εγγυήσεως. Αλλά βέβαια είναι και το αλάτι που αν το ανακαλύψουν ίσως έχουν δικαίωμα να αρνηθούν την επισκευή. Εγώ μάλλον θα το βούταγα όπως είναι σε γλυκό νερό μπας και... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 To μικρό τετραγωνάκι. Από τη στιγμή που δεν έχει κοκκινήσει, πάρει να πει πως δεν πέρασε νερό από εκεί. Άρα από κάπου αλλού. Αν είχε ανοιχτεί και το τηλέφωνο για επισκευή, εγώ θα πόνταρα στο ότι δεν έγινε καλή στεγανοποίηση, έστω και αν είπανε πως το ελέγξανε στον συγκεκριμένο τομέα. Το λογικό φυσικά είναι να αποκατασταθεί η ζημιά εντός εγγυήσεως. Αλλά βέβαια είναι και το αλάτι που αν το ανακαλύψουν ίσως έχουν δικαίωμα να αρνηθούν την επισκευή. Εγώ μάλλον θα το βούταγα όπως είναι σε γλυκό νερό μπας και... Αυτο δυστυχώς εχει γινει ροζ..Ομως εγω τα ειχα ολα κλειστα...Το εχω βαλει σε ενα μπολ με νερο χτες..Λες να το ξανα βαλω? Εγω μπορω να πω κατι?Π.χ οτι κατι πηγε στραβα στην εργασια σας..?Η απλα το ραβω και δεν μιλαω...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 (edited) Ήμουνα μεταξύ Z3 και Z3 compact, αποφάσισα να πάρω το compact λόγω του πιο συμμαζεμένου μεγέθους, αλλά στο skroutz δεν το βρίσκω ετοιμοπαράδοτο σε μαύρο σε καταστήματα με καλή βαθμολογία, οπότε μάλλον πάω προς το Z3. Έχει μήπως να προτείνει κανείς κάποιο αξιόπιστο κατάστημα για online παραγγελία για compact; Ευχαριστώ! Edited August 17, 2015 by hariskar Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Αυτο δυστυχώς εχει γινει ροζ..Ομως εγω τα ειχα ολα κλειστα...Το εχω βαλει σε ενα μπολ με νερο χτες..Λες να το ξανα βαλω? Εγω μπορω να πω κατι?Π.χ οτι κατι πηγε στραβα στην εργασια σας..?Η απλα το ραβω και δεν μιλαω...? Αν έχει γίνει ροζ, τότε δεν έχεις πολλές ελπίδες δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Καλημέρα σε όλους, επειδή δεν σκοπεύω να περάσω ακόμα σε 5.1.1 και η συνεχής ενημέρωση για update με έχει κουράσει λίγο, ξέρει κανείς αν μπορούμε να την απενεργοποιήσουμε και αν ναι πως; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Ήμουνα μεταξύ Z3 και Z3 compact, αποφάσισα να πάρω το compact λόγω του πιο συμμαζεμένου μεγέθους, αλλά στο skroutz δεν το βρίσκω ετοιμοπαράδοτο σε μαύρο σε καταστήματα με καλή βαθμολογία, οπότε μάλλον πάω προς το Z3. Έχει μήπως να προτείνει κανείς κάποιο αξιόπιστο κατάστημα για online παραγγελία για compact; Ευχαριστώ! http://plus3.gr/sony-xperia-z3-d5803-compact-4g-nfc-16gb-black-eu Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Καλημέρα σε όλους, επειδή δεν σκοπεύω να περάσω ακόμα σε 5.1.1 και η συνεχής ενημέρωση για update με έχει κουράσει λίγο, ξέρει κανείς αν μπορούμε να την απενεργοποιήσουμε και αν ναι πως; Ευχαριστώ "Ρυθμίσεις" - "Εξατομίκευση" - "Διαχείριση ειδοποιήσεων" - καρτέλα "Όλες". Εκεί ξετικάρεις τις εφαρμογές για τις οποίες δεν θες να σου έρχονται ειδοποιήσεις. Για το update του λογισμικού που δεν θες να βλέπεις εσύ, ξετικάρεις το "Update Center". Όμως, έτσι δεν θα βλέπεις και κάποιες άλλες ενημερώσεις για εφαρμογές της Sony. Θα πρέπει ανά διαστήματα να πηγαίνεις "Ρυθμίσεις" - "Πληροφορίες τηλεφώνου"- "Ενημέρωση λογισμικού" για να βλέπεις τις διαθέσιμες ενημερώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 "Ρυθμίσεις" - "Εξατομίκευση" - "Διαχείριση ειδοποιήσεων" - καρτέλα "Όλες". Εκεί ξετικάρεις τις εφαρμογές για τις οποίες δεν θες να σου έρχονται ειδοποιήσεις. Για το update του λογισμικού που δεν θες να βλέπεις εσύ, ξετικάρεις το "Update Center". Όμως, έτσι δεν θα βλέπεις και κάποιες άλλες ενημερώσεις για εφαρμογές της Sony. Θα πρέπει ανά διαστήματα να πηγαίνεις "Ρυθμίσεις" - "Πληροφορίες τηλεφώνου"- "Ενημέρωση λογισμικού" για να βλέπεις τις διαθέσιμες ενημερώσεις. σε ευχαριστώ για το χρόνο σου αλλά το έψαξα εκεί και δεν το βρήκα, έχει μόνο ρυθμίσεις για status bar icons. Το ξετικάρισμα ειδοποιήσεων ανά εφαρμογή το έχει στο sound¬ification - app notification. Εκεί όμως, ενώ για τα περισσότερα έχει κουμπάκι block all, στις εφαρμογές Update Service και Software Update δεν δίνει τέτοια επιλογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Καλημέρα σε όλους, επειδή δεν σκοπεύω να περάσω ακόμα σε 5.1.1 και η συνεχής ενημέρωση για update με έχει κουράσει λίγο, ξέρει κανείς αν μπορούμε να την απενεργοποιήσουμε και αν ναι πως; Ευχαριστώ Βαλ' την άφοβα. Βελτιώνεται το κινητό αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 σε ευχαριστώ για το χρόνο σου αλλά το έψαξα εκεί και δεν το βρήκα, έχει μόνο ρυθμίσεις για status bar icons. Το ξετικάρισμα ειδοποιήσεων ανά εφαρμογή το έχει στο sound¬ification - app notification. Εκεί όμως, ενώ για τα περισσότερα έχει κουμπάκι block all, στις εφαρμογές Update Service και Software Update δεν δίνει τέτοια επιλογή! Μάλλον είναι διαφορετικό το μενού στο Z3c. Εγώ έχω το Z1c με KitKat (4.4.4). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 (edited) σε ευχαριστώ για το χρόνο σου αλλά το έψαξα εκεί και δεν το βρήκα, έχει μόνο ρυθμίσεις για status bar icons. Το ξετικάρισμα ειδοποιήσεων ανά εφαρμογή το έχει στο sound¬ification - app notification. Εκεί όμως, ενώ για τα περισσότερα έχει κουμπάκι block all, στις εφαρμογές Update Service και Software Update δεν δίνει τέτοια επιλογή! Εμένα το έχει κανονικά. http://s28.postimg.org/677bzf4rx/image.png Edited August 17, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 @pektis7 δεν τη φοβάμαι να τη βάλω φίλε μου, απλά δεν θα έχω πρόσβαση στο λαπτοπ-εργαλείο για κανένα μήνα ακόμα, για να την κάνω σωστά. @alextrela σε ποιό menu έχεις την καρτέλα manage notifications που δείχνεις? Στο sound¬ification; Εγώ είμαι στην 5.0.2(23.1.Α.1.28) και μόλις το ξεψάχνισα όλο το μενού ρυθμίσεων, τέτοια καρτέλα δεν βρήκα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 (edited) @pektis7 δεν τη φοβάμαι να τη βάλω φίλε μου, απλά δεν θα έχω πρόσβαση στο λαπτοπ-εργαλείο για κανένα μήνα ακόμα, για να την κάνω σωστά. @alextrela σε ποιό menu έχεις την καρτέλα manage notifications που δείχνεις? Στο sound¬ification; Εγώ είμαι στην 5.0.2(23.1.Α.1.28) και μόλις το ξεψάχνισα όλο το μενού ρυθμίσεων, τέτοια καρτέλα δεν βρήκα.... Εγώ το έχω στην τελευταία 4.4.4 όπου υπάρχει κανονικά. Settings-personalization-manage notifications. Edited August 17, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω το εκνευριστικό μήνυμα για την sd card? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω το εκνευριστικό μήνυμα για την sd card? Και τι μήνυμα σου βγάζει δηλαδη;;; Εμένα δεν μου έχει βγάλει κάποιο ενοχλητικό η ιδιαίτερο που να κάνει εντύπωση αρνητικά. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Και τι μήνυμα σου βγάζει δηλαδη;;; Εμένα δεν μου έχει βγάλει κάποιο ενοχλητικό η ιδιαίτερο που να κάνει εντύπωση αρνητικά. Αν περάσεις ένα όριο χωρητικότητας (75 ή 80%) της ενσωματωμένης μνήμης βγάζει με κάθε νέα εγγραφή στο δίσκο μήνυμα που λέει να μεταφέρεις πράγματα στην sd (παρόλο που δεν έχω). Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Αν περάσεις ένα όριο χωρητικότητας (75 ή 80%) της ενσωματωμένης μνήμης βγάζει με κάθε νέα εγγραφή στο δίσκο μήνυμα που λέει να μεταφέρεις πράγματα στην sd (παρόλο που δεν έχω). Δεν την έχω γεμίσει την 64αρα κάρτα που έχω τόσο πολύ και έτσι δεν έτυχε εως σήμερα να δω τέτοιο μήνυμα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Δεν την έχω γεμίσει την 64αρα κάρτα που έχω τόσο πολύ και έτσι δεν έτυχε εως σήμερα να δω τέτοιο μήνυμα. Όχι αν γεμίσεις την sd, αλλά την εσωτερική 16αρα Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Όχι αν γεμίσεις την sd, αλλά την εσωτερική 16αρα Κατάλαβα ούτε και εδω την έχω γεμίσει τόσο. Εμ όταν αντι να βάζουν 32 η 64 ελάχιστη εσωτερική χωρητικότητα μας βάζουν 16 με την δικαιολογία ότι σου δίνουμε micro sd όταν δεν είναι το ίδιο πράγμα,αυτά παθαίνουμε :rolleyes: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Εκ των οποίων τα 16 είναι ~12. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TEXAN Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Καλησπέρα, Πριν λιγες μερες εβαλα το sony z3 compact στο νερό (ισα που το εβρεξα επιφανειακα..) και πηρε νερο... Το πηγα στην omnitech οπου εκαναν ελεγχο και μου ειπαν πως εχει παθει οξειδωση η πλακετα (λογω του νερου προφανώς)και η ευθυνη ειναι του πελατη και δεν το καλυπτει η εγγυηση....Δεν το επισκευασα λογω κόστους(279+ΦΠΑ), το πηρα και εφυγα....Μου εδωσαν το κινητο με ανοιχτο το πισω καπακι απο το service...Και εχω τα εξεις ερωτηματα? Τι ελεγχο κανουν για την αδιαβροχοποιηση? (δεν το βαζουν στο νερο παντως...ετσι μου είπαν γιατι ρωτησα) και γιατι ανοιξανε το καπακι απο πισω για να δουνε τι??... Αν πηρε νερο το κινητο απο το πισω μερος πως μπορω να το αποδείξω τωρα??..... Το κινητο ήταν η πρώτη φορά που μπηκε σε νερο. Επισης τα πλαινα καπακια που μου λενε πως πηρε απο εκει νερό δεν τα χρησιμοποιω γιατι το κινητο το φορτίζω σε docking statio....Εχουν ανοιχτει το πολυ 5-6 φορες.... Ευχαριστω και συγγνωμη για το το τεράστια κείμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts