Jump to content

Sony Xperia Z3 Compact

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει κανείς θέμα με το multitasking?

Γυρνά 5.1.1 εφόσον εκει ηταν άψογα η σε προηγούμενη έκδοση της 6 εφόσον εκει δούλευε σωστά.

Η επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσω Xperia Companion προτιμότερο απο οτι hard reset μέσω ρυθμίσεων κινητού.

Sent from my iPad Air 2

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα...Ειδες διαφορα βαζοντας στο off το googleback?Εκανες κατι αλλο? Edited by vicky1978

Γυρνά 5.1.1 εφόσον εκει ηταν άψογα η σε προηγούμενη έκδοση της 6 εφόσον εκει δούλευε σωστά.

Η επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσω Xperia Companion προτιμότερο απο οτι hard reset μέσω ρυθμίσεων κινητού.

Μη σου πω 4.4

Τι εννοείς ακριβώς; Δώσε ένα παράδειγμα.

Εννοώ ότι με 2 ανοιχτές εφαρμογές, πχ facebook και whatsapp έχω reload. Μη πω για gps που 8 στις 10 reload και πρέπει να ξαναβάλω διέυθυνση κτλ.

Έβγαλα το doze σε μερικές εφαρμογές και δείχνει να βελτιώθηκε λίγο, αλλά όχι τελείως.

Μη σου πω 4.4

Εννοώ ότι με 2 ανοιχτές εφαρμογές, πχ facebook και whatsapp έχω reload. Μη πω για gps που 8 στις 10 reload και πρέπει να ξαναβάλω διέυθυνση κτλ.

Έβγαλα το doze σε μερικές εφαρμογές και δείχνει να βελτιώθηκε λίγο, αλλά όχι τελείως.

Επανεκκίνηση κλπ έχεις κάνει φαντάζομαι ε?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καλησπέρα εδώ και 2 μέρες το z3 compact της συζύγου ανεξάρτητα σε ποιον φορτιστή το συνδεουμε εμφανίζει στην οθόνη την ένδειξη αργή φόρτιση και λέει υπολοιπομενος χρόνος 10 και ώρες. Καμμια ιδέα τι να κάνω;
Βαγγέλης

Καλησπέρα εδώ και 2 μέρες το z3 compact της συζύγου ανεξάρτητα σε ποιον φορτιστή το συνδεουμε εμφανίζει στην οθόνη την ένδειξη αργή φόρτιση και λέει υπολοιπομενος χρόνος 10 και ώρες. Καμμια ιδέα τι να κάνω;

Επανεκκίνηση.

Η επανεκκίνηση δεν βοηθησε, ξανά αργή φόρτιση γράφει

Χρησιμοποιείται το ίδιο καλώδιο; αν ναι αυτό φταίει. Έχει χαλάσει.

Σε 3 διαφορετικούς φορτιστές το ίδιο

Τότε μάλλον κάτι παίζει με την Micro usb θύρα του κινητού. Δεν νομίζω να γλυτώσει το Service. Πριν φτάσετε ως εκεί δοκίμασε πρώτα και κάποιο factory reset μπας και είναι κάτι στο software

Τελικά έστρωσε αφού έμεινε κανένα μισάωρο κλειστό, ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας
Βαγγέλης

Πάντως το μειονέκτημα της 6 απέναντι στην 5 είναι ότι αφαίρεσαν το 4G από το συρόμενο μενού, ήταν βολικό. Ελπίζω να τους ξαναβάλουν.

Πάντως το μειονέκτημα της 6 απέναντι στην 5 είναι ότι αφαίρεσαν το 4G από το συρόμενο μενού, ήταν βολικό. Ελπίζω να τους ξαναβάλουν.

Σε Ζ3 εγώ το έχω

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Ψάξτο λίγο...

Καλησπέρα, πότε πότε έχω πρόβλημα με την ασύρματη φόρτιση και κάτι μάλλον δεν κάνει καλή επαφή, με δεδομένο οτι δεν έχω άλλο φορτιστή ασύρματο πώς θα ξέρω αν έχει πρόβλημα το τηλέφωνο ή ο φορτιστής; Εννοείτε οτι έχω καθαρίσει επαφές σχολαστικά.

Καλησπέρα,

Έχει εξαφανιστεί το stamina ή είναι ιδέα μου στην 6?

οντως η λειτουργια αυτη δεν υπαρχει αλλα θα ερθει μελλοντικα με update.ομως η ιδια η 6 εχει εξοικονομηση ενεργειας.πατωντας πανω στην μπαταρια και πανω δεξια τσεκαρεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η 575 δεν λέει ακόμα να έρθει OTA σε Ελληνικό μαμά :(

Μήπως κάτι δε πάει καλά? Έχει έρθει εδώ και καιρό και OTA. Στην τελική γιατί δε τη βάζεις από pc?

Μήπως κάτι δε πάει καλά? Έχει έρθει εδώ και καιρό και OTA. Στην τελική γιατί δε τη βάζεις από pc?

Το πάω πεισματικά :) η 575 σου έχει έρθει ή η 570 ; Για Ελληνικό αναφέρομαι.

Welcome to Rapture

Το πάω πεισματικά :) η 575 σου έχει έρθει ή η 570 ; Για Ελληνικό αναφέρομαι.

Η 575 ήρθε πριν καιρό.

Τελικά το Pc Companion βρήκε την 575 κατευθείαν. Θα κάνει clean install ή έχει επιλογή να την περάσει από πάνω. Δεν θέλω για απλό update να το στήνω από την αρχή.
Welcome to Rapture

• The title was changed to Sony Xperia Z3 Compact