alextrela Δημ. June 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Έχει κανείς θέμα με το multitasking? Γυρνά 5.1.1 εφόσον εκει ηταν άψογα η σε προηγούμενη έκδοση της 6 εφόσον εκει δούλευε σωστά. Η επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσω Xperia Companion προτιμότερο απο οτι hard reset μέσω ρυθμίσεων κινητού. Sent from my iPad Air 2 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Έχει κανείς θέμα με το multitasking? Τι εννοείς ακριβώς; Δώσε ένα παράδειγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vicky1978 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 (edited) Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα...Ειδες διαφορα βαζοντας στο off το googleback?Εκανες κατι αλλο? Edited June 23, 2016 by vicky1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Γυρνά 5.1.1 εφόσον εκει ηταν άψογα η σε προηγούμενη έκδοση της 6 εφόσον εκει δούλευε σωστά. Η επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσω Xperia Companion προτιμότερο απο οτι hard reset μέσω ρυθμίσεων κινητού. Μη σου πω 4.4 Τι εννοείς ακριβώς; Δώσε ένα παράδειγμα. Εννοώ ότι με 2 ανοιχτές εφαρμογές, πχ facebook και whatsapp έχω reload. Μη πω για gps που 8 στις 10 reload και πρέπει να ξαναβάλω διέυθυνση κτλ. Έβγαλα το doze σε μερικές εφαρμογές και δείχνει να βελτιώθηκε λίγο, αλλά όχι τελείως. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Μη σου πω 4.4 Εννοώ ότι με 2 ανοιχτές εφαρμογές, πχ facebook και whatsapp έχω reload. Μη πω για gps που 8 στις 10 reload και πρέπει να ξαναβάλω διέυθυνση κτλ. Έβγαλα το doze σε μερικές εφαρμογές και δείχνει να βελτιώθηκε λίγο, αλλά όχι τελείως. Επανεκκίνηση κλπ έχεις κάνει φαντάζομαι ε? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagemm Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Καλησπέρα εδώ και 2 μέρες το z3 compact της συζύγου ανεξάρτητα σε ποιον φορτιστή το συνδεουμε εμφανίζει στην οθόνη την ένδειξη αργή φόρτιση και λέει υπολοιπομενος χρόνος 10 και ώρες. Καμμια ιδέα τι να κάνω; Παράθεση Βαγγέλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Καλησπέρα εδώ και 2 μέρες το z3 compact της συζύγου ανεξάρτητα σε ποιον φορτιστή το συνδεουμε εμφανίζει στην οθόνη την ένδειξη αργή φόρτιση και λέει υπολοιπομενος χρόνος 10 και ώρες. Καμμια ιδέα τι να κάνω; Επανεκκίνηση. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagemm Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Η επανεκκίνηση δεν βοηθησε, ξανά αργή φόρτιση γράφει Παράθεση Βαγγέλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Η επανεκκίνηση δεν βοηθησε, ξανά αργή φόρτιση γράφει Χρησιμοποιείται το ίδιο καλώδιο; αν ναι αυτό φταίει. Έχει χαλάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagemm Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Σε 3 διαφορετικούς φορτιστές το ίδιο Παράθεση Βαγγέλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Σε 3 διαφορετικούς φορτιστές το ίδιο Τότε μάλλον κάτι παίζει με την Micro usb θύρα του κινητού. Δεν νομίζω να γλυτώσει το Service. Πριν φτάσετε ως εκεί δοκίμασε πρώτα και κάποιο factory reset μπας και είναι κάτι στο software Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagemm Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Τελικά έστρωσε αφού έμεινε κανένα μισάωρο κλειστό, ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας Παράθεση Βαγγέλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagos55 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Πάντως το μειονέκτημα της 6 απέναντι στην 5 είναι ότι αφαίρεσαν το 4G από το συρόμενο μενού, ήταν βολικό. Ελπίζω να τους ξαναβάλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Πάντως το μειονέκτημα της 6 απέναντι στην 5 είναι ότι αφαίρεσαν το 4G από το συρόμενο μενού, ήταν βολικό. Ελπίζω να τους ξαναβάλουν. Σε Ζ3 εγώ το έχω Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Πάντως το μειονέκτημα της 6 απέναντι στην 5 είναι ότι αφαίρεσαν το 4G από το συρόμενο μενού, ήταν βολικό. Ελπίζω να τους ξαναβάλουν. Ψάξτο λίγο... Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagos55 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Z5 Premium δεν το χει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Z5 Premium δεν το χει.. Τότε είσαι στο λάθος thread? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Καλησπέρα, πότε πότε έχω πρόβλημα με την ασύρματη φόρτιση και κάτι μάλλον δεν κάνει καλή επαφή, με δεδομένο οτι δεν έχω άλλο φορτιστή ασύρματο πώς θα ξέρω αν έχει πρόβλημα το τηλέφωνο ή ο φορτιστής; Εννοείτε οτι έχω καθαρίσει επαφές σχολαστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak13 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Καλησπέρα, Έχει εξαφανιστεί το stamina ή είναι ιδέα μου στην 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Καλησπέρα, Έχει εξαφανιστεί το stamina ή είναι ιδέα μου στην 6? οντως η λειτουργια αυτη δεν υπαρχει αλλα θα ερθει μελλοντικα με update.ομως η ιδια η 6 εχει εξοικονομηση ενεργειας.πατωντας πανω στην μπαταρια και πανω δεξια τσεκαρεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Η 575 δεν λέει ακόμα να έρθει OTA σε Ελληνικό μαμά :( Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Η 575 δεν λέει ακόμα να έρθει OTA σε Ελληνικό μαμά :( Μήπως κάτι δε πάει καλά? Έχει έρθει εδώ και καιρό και OTA. Στην τελική γιατί δε τη βάζεις από pc? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Μήπως κάτι δε πάει καλά? Έχει έρθει εδώ και καιρό και OTA. Στην τελική γιατί δε τη βάζεις από pc? Το πάω πεισματικά :) η 575 σου έχει έρθει ή η 570 ; Για Ελληνικό αναφέρομαι. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Το πάω πεισματικά :) η 575 σου έχει έρθει ή η 570 ; Για Ελληνικό αναφέρομαι. Η 575 ήρθε πριν καιρό. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Τελικά το Pc Companion βρήκε την 575 κατευθείαν. Θα κάνει clean install ή έχει επιλογή να την περάσει από πάνω. Δεν θέλω για απλό update να το στήνω από την αρχή. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts