Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 σημερα μου στειλανε το κινητο απο την αντιπροσωπεια.εγινε αντικατασταση συσκευης στα πλαισια της εγγυησης.αυτα...:up: Arvato ή Omnitech; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Arvato ή Omnitech; omnitech.τσεκαρα και το ΙΜΕΙ της συσκευης και ειναι διαφορετικο απο το κουτι.2τερη φορα που στελνετε στο ιδιο service point και η εξυπηρετηση ειναι υποδειγματικη.τωρα ειμαι σε σκεψη να το κρατησω η οχι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 omnitech.τσεκαρα και το ΙΜΕΙ της συσκευης και ειναι διαφορετικο απο το κουτι.2τερη φορα που στελνετε στο ιδιο service point και η εξυπηρετηση ειναι υποδειγματικη.τωρα ειμαι σε σκεψη να το κρατησω η οχι.. θυμισε μας τι βλαβη ειχες..ετσι για την ιστορια. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 θυμισε μας τι βλαβη ειχες..ετσι για την ιστορια. ειχε παρει νερο.το χα βαλει στο ενυδριο για 2 λεπτα.μετα απο καμια βδομαδα που το χα βαλει σε ενα ταπερ με σκονη σαν ζελε που τραβαει την υγρασια καταφερα να το δουλεψω.ομως μου εκανε το εξης κουφο.οταν εκανα μια κληση η οθονη εσβηνε και δεν ξαναναβε,με αποτελεσμα να μην μπορω να διαχειριστω τις κλησεις.το χρονικο της ιστοριας ειναι οτι το πηγα στο ιδιο service στα ιωαννινα.και μου πε οτι ειναι η οθονη,μεσολλαβησε ο χρονος των γιορτων κλπ (20 μερες) και στην επικοινωνια που ειχα με τον κυριο αυτο μου ειπε οτι δεν μπορει να το ανοιξει το κινητο...και θα σταλει στην Αθηνα.ε μετα απο 10 μερες περιπου μου παρεδωσε την συσκευη και ανακαλυψα οτι ειναι καινουργια.το ξαναλεω οτι η συσκευη σταλθηκε στα καντρικα της omnitech! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 ειχε παρει νερο.το χα βαλει στο ενυδριο για 2 λεπτα.μετα απο καμια βδομαδα που το χα βαλει σε ενα ταπερ με σκονη σαν ζελε που τραβαει την υγρασια καταφερα να το δουλεψω.ομως μου εκανε το εξης κουφο.οταν εκανα μια κληση η οθονη εσβηνε και δεν ξαναναβε,με αποτελεσμα να μην μπορω να διαχειριστω τις κλησεις.το χρονικο της ιστοριας ειναι οτι το πηγα στο ιδιο service στα ιωαννινα.και μου πε οτι ειναι η οθονη,μεσολλαβησε ο χρονος των γιορτων κλπ (20 μερες) και στην επικοινωνια που ειχα με τον κυριο αυτο μου ειπε οτι δεν μπορει να το ανοιξει το κινητο...και θα σταλει στην Αθηνα.ε μετα απο 10 μερες περιπου μου παρεδωσε την συσκευη και ανακαλυψα οτι ειναι καινουργια.το ξαναλεω οτι η συσκευη σταλθηκε στα καντρικα της omnitech! αχα. Κομπλε. Σε μια φιλη της πηρα απο σκρουτζομαγαζο αλλα οταν ηρθε το κινητο ανακαλυψα οτι το σκρουτζομαγαζο εχει εδρα την βουλγαρια, και ενδεχομενως να φαει ακυρο τωρα απο το σερβις, καθως της χαλασε η οθονη στον 1 μηνα..και δεν ξερω τι να κανω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) αχα. Κομπλε. Σε μια φιλη της πηρα απο σκρουτζομαγαζο αλλα οταν ηρθε το κινητο ανακαλυψα οτι το σκρουτζομαγαζο εχει εδρα την βουλγαρια, και ενδεχομενως να φαει ακυρο τωρα απο το σερβις, καθως της χαλασε η οθονη στον 1 μηνα..και δεν ξερω τι να κανω. εμενα το πρωτο μου κινητο ηταν αγορασμενο απο phonegallery.ολα κομπλε. αυτο που πηγα τα χριστουγεννα ειναι ελληνικο και ειναι αγορασμενο απο mediamarkt.η ουσια ειναι οτι και τις 2φορες φτιαχτηκε. ομως 3η δεν θα υπαρξει γιατι βαρεθηκα να ρισκαρω και να παιζω με το κινητο αυτο.θα πουληθει γιατι ηδη εχω κινητο και αν δεν μπορεσω να το πουλησω...θα το κρατησω για το καλοκαιρι. επισης να το στειλεις κι'εσυ..δεν εχεις να χασεις τιποτα. ομως οταν μιλησα στα κεντρικα μου ειπανε οτι ειχανε πολλα ιδια κινητα με το ιδιο προβλημα.μονο Z3compact και μου εξηγησε οτι κατω απο την οθονη εχει περιμετρικα μια φλατζα σιλικονης και με το καιρο...και ειδικα οταν ζεστενετε το κινητο αυτη χαλαρωνει με αποτελεσμα να χανει την στεγανοποιηση.ειναι καθαρα θεμα αστοχιας.και μονο αυτο το κινητο την εχει.:whistle: Edited February 23, 2016 by RAVER Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 εμενα το πρωτο μου κινητο ηταν αγορασμενο απο phonegallery.ολα κομπλε. αυτο που πηγα τα χριστουγεννα ειναι ελληνικο και ειναι αγορασμενο απο mediamarkt.η ουσια ειναι οτι και τις 2φορες φτιαχτηκε. ομως 3η δεν θα υπαρξει γιατι βαρεθηκα να ρισκαρω και να παιζω με το κινητο αυτο.θα πουληθει γιατι ηδη εχω κινητο και αν δεν μπορεσω να το πουλησω...θα το κρατησω για το καλοκαιρι. επισης να το στειλεις κι'εσυ..δεν εχεις να χασεις τιποτα. ομως οταν μιλησα στα κεντρικα μου ειπανε οτι ειχανε πολλα ιδια κινητα με το ιδιο προβλημα.μονο Z3compact και μου εξηγησε οτι κατω απο την οθονη εχει περιμετρικα μια φλατζα σιλικονης και με το καιρο...και ειδικα οταν ζεστενετε το κινητο αυτη χαλαρωνει με αποτελεσμα να χανει την στεγανοποιηση.ειναι καθαρα θεμα αστοχιας.και μονο αυτο το κινητο την εχει.:whistle: καλα το θεωρω αυτονοητο οτι η στεγανοποιηση δεν κραταει για παντα. Αν εχεις δει πως ειναι φτιαχτει το κινητο, καταλαβαινεις οτι ειναι προσωρινο, καθως το να πετυχουν τετοιο παχος και τετοια εμφανιση δεν αφηνει περιθωρια για πολλα λαστιχα και μονωσεις ειδικες..ουτε για μονιμες κατασκευες αφου θα πρεπει να ανοιγει για επισκευη και οταν θα κλεινει να μπορει να στεγανοποιειται απο ενα σερβις.. Ετσι λοιπον η σιλικονη αυτη ηταν μια καλη λυση αλλα αμα το εχεις ενα καλοκαιρι μες τη ζεστη, παιχνιδια, φωτο, κτλ κτλ οι θερμοκρασιες λογικο ειναι να το αναψουν. Εγω λοιπον το Ζ3c το πηρα χειμωνα και ολο το καλοκαιρι το βουτηξα σε πισινες κτλ, δευτερο καλοκαιρι ομως θα το σκεφτομουν..αλλα δεν επαιξα παιχνιδι ουτε μιση φορα καθως δεν ηθελα να αναπτυσει θερμοκρασιες (εξαλλου δεν παιζω games γενικα). Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 καλα το θεωρω αυτονοητο οτι η στεγανοποιηση δεν κραταει για παντα. Αν εχεις δει πως ειναι φτιαχτει το κινητο, καταλαβαινεις οτι ειναι προσωρινο, καθως το να πετυχουν τετοιο παχος και τετοια εμφανιση δεν αφηνει περιθωρια για πολλα λαστιχα και μονωσεις ειδικες..ουτε για μονιμες κατασκευες αφου θα πρεπει να ανοιγει για επισκευη και οταν θα κλεινει να μπορει να στεγανοποιειται απο ενα σερβις.. Ετσι λοιπον η σιλικονη αυτη ηταν μια καλη λυση αλλα αμα το εχεις ενα καλοκαιρι μες τη ζεστη, παιχνιδια, φωτο, κτλ κτλ οι θερμοκρασιες λογικο ειναι να το αναψουν. Εγω λοιπον το Ζ3c το πηρα χειμωνα και ολο το καλοκαιρι το βουτηξα σε πισινες κτλ, δευτερο καλοκαιρι ομως θα το σκεφτομουν..αλλα δεν επαιξα παιχνιδι ουτε μιση φορα καθως δεν ηθελα να αναπτυσει θερμοκρασιες (εξαλλου δεν παιζω games γενικα). κι'εγω το κινητο το βουτηξα το βουταγα αρκετες φορες μεσα και προσεχτικα και μετα πλυσιμο με καθαρο νερο και στεγνωμα και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα μεχρι την ατυχη στιγμη.ομως στο θεμα της θερμοκρασιας ειχε τα θεματα του.ειδικα το καλοκαρι ζεματαγε.ειδικα οταν επαιζα με την καμερα.η χρηση που το εκανα ηταν φυσιολογικη και οχι απαιτητικη.ουτε εγω παιζω παιχνιδια.η ποιοτητα νομιζω οτι εχει πεσει αρκετα και οταν χρυσοπληρωνεις ενα τετοιο κινητο εγω προσωπικα απαιτω ποιοτητα.αυτο το κινητο δεν με "πηγε" που λεμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 κι'εγω το κινητο το βουτηξα το βουταγα αρκετες φορες μεσα και προσεχτικα και μετα πλυσιμο με καθαρο νερο και στεγνωμα και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα μεχρι την ατυχη στιγμη.ομως στο θεμα της θερμοκρασιας ειχε τα θεματα του.ειδικα το καλοκαρι ζεματαγε.ειδικα οταν επαιζα με την καμερα.η χρηση που το εκανα ηταν φυσιολογικη και οχι απαιτητικη.ουτε εγω παιζω παιχνιδια.η ποιοτητα νομιζω οτι εχει πεσει αρκετα και οταν χρυσοπληρωνεις ενα τετοιο κινητο εγω προσωπικα απαιτω ποιοτητα.αυτο το κινητο δεν με "πηγε" που λεμε... και εγω ειχα λιωσει καμερα αλλα δεν ειχα θεμα..ειδικα το 4Κ πολλα λεπτα εγγραφης..τι να πω. μπορει να σου ετυχε Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dooper Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Οκ.. Έχω πέσει σε boot loop. Όχι το κινητό αλλά εγώ. Έχω αναβαθμίσει σε 5.1.1. (Αριθμ. Έκδοσης 23.4.A.1.232) Θέλω να κάνω root, να βάλω recovery, να πάρω backup τα DRM keys με το TAbackup, μετά να ξεκλειδώσω BL και κλπ. Προς το παρόν όμως δεν έχω ούτε καν root. Επομένως για να βάλω recovery και να πάρω backup πρέπει να κάνω DOWNGRADE σε ΚΚ 4.4.4 διότι root για stock 5.1.1 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Έτσι βέβαια χάνω το τρέχων σύστημα μου αφού δεν μπορώ να έχω recovery για να το πάρω backup! Ακούω προτάσεις… .. Κανεις για το πως να παρω backup...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatigoal Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Μόλις σήμερα ανακάλυψα το εξής δυσάρεστο. Άρχισε από πάνω αριστερά να ξεκολλαει όλη η οθόνη!!!! Φυσικά θα φύγει πίσω για εγγύηση αλλά ποιος περιμένει τόσες ημέρες χωρίς smartphone... Έχει τύχει σε κάποιον από εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 κι'εγω το κινητο το βουτηξα το βουταγα αρκετες φορες μεσα και προσεχτικα και μετα πλυσιμο με καθαρο νερο και στεγνωμα Τι εννοεις το βουταγες μεσα? Πού μεσα?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Μόλις σήμερα ανακάλυψα το εξής δυσάρεστο. Άρχισε από πάνω αριστερά να ξεκολλαει όλη η οθόνη!!!! Φυσικά θα φύγει πίσω για εγγύηση αλλά ποιος περιμένει τόσες ημέρες χωρίς smartphone... Έχει τύχει σε κάποιον από εσάς; Έχει τύχει και σε άλλους... Όπως και να'χει δεν το γλιτώνεις το service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Μόλις σήμερα ανακάλυψα το εξής δυσάρεστο. Άρχισε από πάνω αριστερά να ξεκολλαει όλη η οθόνη!!!! Φυσικά θα φύγει πίσω για εγγύηση αλλά ποιος περιμένει τόσες ημέρες χωρίς smartphone... Έχει τύχει σε κάποιον από εσάς; Μου έχει συμβεί, περίπου στο 10μηνο χρήσης. Η εγγύηση το κάλυψε κανονικα και μάλιστα αλλάξανε ΟΛΟ το casing με αποτέλεσμα να είναι μετά ολοκαίνουριο, χωρίς την παραμικρή αμυχη... :) (Σε μένα είχε ξεκολλήσει πάνω δεξιά...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Τι εννοεις το βουταγες μεσα? Πού μεσα?? μεσα σε πισινα σε ενυδρειο.γενικα δεν ειχε προβλημα. παντως σημασια εχει οτι το κινητο μου το αλλαξανε στην omnitech. (αλλαγη οξειδωμενης οθονης και πλακετας σε εγγυηση) περιγραφη βλαβης.και ολα δωρεαν και τα μεταφορικα.αυτα.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 (edited) μεσα σε πισινα σε ενυδρειο.γενικα δεν ειχε προβλημα. παντως σημασια εχει οτι το κινητο μου το αλλαξανε στην omnitech. (αλλαγη οξειδωμενης οθονης και πλακετας σε εγγυηση) περιγραφη βλαβης.και ολα δωρεαν και τα μεταφορικα.αυτα.:D Δεν θα είσαι παντα τυχερός η τυχερή ομως και παιζει την επόμενη φορα να σε βγάλουν εκτός εγγύησης ειδικά με την z5 σειρα που η Sony ειναι πιο αυστηρή πλέον και εχει αλλάξει την πολιτικη της.;) http://www.xperiablog.net/2015/09/10/sony-changes-stance-on-waterproof-phones-do-not-use-underwater/ Edited February 28, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 μεσα σε πισινα σε ενυδρειο.γενικα δεν ειχε προβλημα. παντως σημασια εχει οτι το κινητο μου το αλλαξανε στην omnitech. (αλλαγη οξειδωμενης οθονης και πλακετας σε εγγυηση) περιγραφη βλαβης.και ολα δωρεαν και τα μεταφορικα.αυτα.:D Επειδη οι πισινες εχουν χλωριο, γενικα δεν κανει να τα βουτας. Οπως και σε θαλασσινο νερο. Αυτο που εκανες, ισως παιζει ενα ρολο στο προβλημα που σου παρουσιαστηκε. Δεν θα είσαι παντα τυχερός η τυχερή ομως και παιζει την επόμενη φορα να σε βγάλουν εκτός εγγύησης ειδικά με την z5 σειρα που η Sony ειναι πιο αυστηρή πλέον και εχει αλλάξει την πολιτικη της.;) http://www.xperiablog.net/2015/09/10/sony-changes-stance-on-waterproof-phones-do-not-use-underwater/ Αλεξ, στην πραγματικοτητα δεν εχει αλλαξει κατι. Σου λεει οτι εχει πιστοποιηση ip68, αυτο δεν αλλαζει, αλλα σου λεει να μην το χρησιμοποιεις κατω απο το νερο (πχ, πατημα πληκτρων κλπ). Δεν υπαρχει περιπτωση να πας στο σερβις , να μην εχουν παρει νερο οι αισθητηρες που ειναι στις ταπες και να σου κανουν τσαλιμια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 μεσα σε πισινα σε ενυδρειο.γενικα δεν ειχε προβλημα. παντως σημασια εχει οτι το κινητο μου το αλλαξανε στην omnitech. (αλλαγη οξειδωμενης οθονης και πλακετας σε εγγυηση) περιγραφη βλαβης.και ολα δωρεαν και τα μεταφορικα.αυτα.:D Και τα μεταφορικά ; Μόνο για την LG το ήξερα αυτό. Γιατί το πήγα στην Omnitech και τώρα πρέπει να πάω να το ξαναπάρω. Πολύ γρήγοροι πάντως. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 29, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Και τα μεταφορικά ; Μόνο για την LG το ήξερα αυτό. Γιατί το πήγα στην Omnitech και τώρα πρέπει να πάω να το ξαναπάρω. Πολύ γρήγοροι πάντως. Μπορεί να το πηγές, αυτό δεν το καθιστά όμως υποχρεωτικό οτι πρέπει να πας να το παραλάβεις κιόλας, μπορείς να συνεννοηθείς μαζί τους να σου το στείλουν πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7aspaite Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Μόλις σήμερα ανακάλυψα το εξής δυσάρεστο. Άρχισε από πάνω αριστερά να ξεκολλαει όλη η οθόνη!!!! Φυσικά θα φύγει πίσω για εγγύηση αλλά ποιος περιμένει τόσες ημέρες χωρίς smartphone... Έχει τύχει σε κάποιον από εσάς; Ακριβως το ιδιο ανακαλυψα και εγω σημερα:lol: τωρα το απογευμα το παρεδωσα σε ενα service point στο ιλιον και θα το πρωωθησουν στην omnitech:) ελπιζω να πανε ολα καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Δεν θα είσαι παντα τυχερός η τυχερή ομως και παιζει την επόμενη φορα να σε βγάλουν εκτός εγγύησης ειδικά με την z5 σειρα που η Sony ειναι πιο αυστηρή πλέον και εχει αλλάξει την πολιτικη της.;) http://www.xperiablog.net/2015/09/10/sony-changes-stance-on-waterproof-phones-do-not-use-underwater/ δεν ειναι θεμα τυχης.ειναι θεμα εγγυησης.οταν παιρνεις κινητο αδιαβροχο απαιτεις να ειναι κιολας.(το κινητο εχει 14 αισθητηρες σε ολη την επιφανεια της συσκευης).μονο τυγχαιο δεν ειναι που σε ολους δημιουργει προβλημα να ξεκολλαει η πανω δεξια/αριστερη γωνια. Και τα μεταφορικά ; Μόνο για την LG το ήξερα αυτό. Γιατί το πήγα στην Omnitech και τώρα πρέπει να πάω να το ξαναπάρω. Πολύ γρήγοροι πάντως. εγω φιλε το παρεδωσα στον αντιπροσωπο στα γιαννενα.αυτος το στειλε εκει.εγω δεν ασχοληθηκα καθολου. εδω εχω και το χαρτι που μου παρεδωσε με το κινητο. http://s17.postimg.org/aj38sgrhn/10382856_10153903395708972_8707147909376656837_n.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Μου ηρθε μια αναβαθμιση ξερει κανεις τι ειναι; δεν την εκανα. Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Μου ηρθε μια αναβαθμιση ξερει κανεις τι ειναι; δεν την εκανα. Αν είναι ίδια σαν αυτή που μου ήρθε χθές σε Ζ5 και Ζ3 tablet, δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Τσάμπα χάρηκα... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Αφορά το UI της Sony, δεν έχει να κάνει με την έκδοση του Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Σήμερα πήγα το πήρα, περίμενα να μου πουν ότι έχει χαλάσει πλακέτα και μου λένε ότι κάνενα πρόβλημα δε βρέθηκε έγινε αναβάθμιση λογισμικού και test μπαταρίας και δε διαπιστώθηκε πρόβλημα. Στο γυρισμό από τα νεύρα μου έκανα λάθος και μπήκα και Αττική Οδό. Διπλά νεύρα. Το βάζω τώρα να φορτίσει, νεκρό. Τριπλά νεύρα. Θα κάνω ένα ξεγυρισμένο τηλέφωνο στη Sony να το βάλουν στον πάτο τους που έχω χάσει τόσες μέρες εξαιτίας του. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts