Nikos_Mpl Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Καλησπέρα σας. Έχω το εξής θεματακι. παρέλαβα σήμερα το z3c απο την arvato servise. είχε ενα προβληματακι με την κάμερα το οποίο και διορθώθηκε. Όμως κατα περίεργο τρόπο όταν το έφερα σπίτι και καθισα να το σεταρω, προσεξα οτι το ποσοστό της μπαταρίας απο 50% που ηταν δεν έπεφτε καθόλου. Έβαλα λοιπόν τον φορτιστή και το τηλ δεν φορτίζε.αυτή την στιγμή είμαι παλι χωρίς συσκευή..... Ξέρει κανείς τι μπορεί να εχει συμβεί; δηλαδη τελικα επεσε η μπαταρια και δε φορτισε? Καποια πατατα θα σου εχουν κανει στη συναρμολογηση.. Ειτε δεν σου εχουν συνδεσει την υποδοχη φορτισης, ειτε κατι αλλο εχει παιχτει γιατι μου κανει εντυπωση που λες οτι δεν πεφτει η μπαταρια. Ουτε απο το πλαι φορτιζει? (αν εχεις πλαινο φορτιστη) ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα και παλι. Θα θελα να ευχαριστήσω το Nικο_Μpl για την κατατοπιστικοτατη απαντηση που μου εδωσε και φλασαρα εκ νεου το τηλεφωνο. Εβαλα την Customized_GR να δοκιμασω 23.4.A.1.264 / R4C Δεν εχει μεσα το bloatware της Vodafone και την πηρε μια χαρα. Οσον αφορα το αποτελεσμα θα δειξει, ακομη δε καθησα να το στρωσω εντελως με εφαρμογες να δω πως παει σε full load. Ευχαριστω και παλι νασαι καλα φιλε Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Καλημερα και παλι. Θα θελα να ευχαριστήσω το Nικο_Μpl για την κατατοπιστικοτατη απαντηση που μου εδωσε και φλασαρα εκ νεου το τηλεφωνο. Εβαλα την Customized_GR να δοκιμασω 23.4.A.1.264 / R4C Δεν εχει μεσα το bloatware της Vodafone και την πηρε μια χαρα. Οσον αφορα το αποτελεσμα θα δειξει, ακομη δε καθησα να το στρωσω εντελως με εφαρμογες να δω πως παει σε full load. Ευχαριστω και παλι Καλή χρονιά , πως μπορώ να ρουταρο αυτήν την Rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 αν εχεις windows 8 ή 10 θελει μια διαδικασια για να παιξει σωστα. Θυμασαι τη διαδικασια που αναφερεις ποια ειναι ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Θυμασαι τη διαδικασια που αναφερεις ποια ειναι ? Google it και βρες το Λινκ από xda. Αλλιως θα στο στείλω μόλις κάτσω σε pc γιατί κάνω κάτι δουλειές τώρα. Ουσιαστικά οι drivers πρέπει να εγκατασταθουν με άλλο τρόπο γιατί τώρα δεν λειτουργεί σωστά Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Θυμασαι τη διαδικασια που αναφερεις ποια ειναι ? http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/tutorial-how-to-flash-stock-roms-t2240614 Σκρόλαρε προς τα κάτω και είναι εκεί που λέει: PART 2: Driver installation in Windows 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Θυμασαι τη διαδικασια που αναφερεις ποια ειναι ? ξεχαστηκα τελειως, ειχα δουλεια.. Το λινκ που σου εδωσε ο φιλος ειναι ακριβως αυτο που θες..το προβλημα στα 8 και 10 ειναι οτι δεν εγκαθιστα τους drivers αν δεν κανεις αυτη τη διαδικασια που εχει..Ειναι πανευκολο και σε παει και μονο του αν ξερεις απο pc.. μολις το κανεις βαζεις drivers Κινητου και ξεκινας διαδικασια. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Ισως έχει απαντηθεί, αλλά είναι πολλές οι σελίδες για να ανατρεξω... Ή κάμερα δεν βγάζει καθόλου καλές στο αυτόματο. Ακόμα και με φωτισμό στον χώρο μπορεί να έχει θολούρα, ή αν δεν έχει τέλειο φωτισμό να έχει θόρυβο. Φυσικά πατάω μέχρι τη μεση το πλήκτρο να εστιασει... Και.......αυτές τις μέρες είδα πάλι στο κέντρο της κάμερας αυτή τη γκρι/ροζ βούλα να φαίνεται. Υ.Γ1: Έχω έκδοση 5.1.1. Υ.Γ2: Σημερα έβγαλα μέσα στα public την ίδια φωτογραφία με το compact, το lumia 950 και το Huawei p8.... Το δικό μου ήταν μακράν το χειρότερο χωρίς λόγο (που κανονικά θα έπρεπε να βγάζει καλύτερα από το Huawei). Του 950 ήταν η καλύτερη φώτο! Το έχετε κι άλλοι το πρόβλημα; Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Η απόδοση της κάμερας δεν είναι "πρόβλημα", είναι η απόδοση της κάμερας. Φρόντισε να καθαριζεις καλά το φακό πριν βγάζεις, ειδικά αν είναι σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και να έχεις σταθερό χέρι. Επίσης για καλύτερο αποτέλεσμα (αρκετά) μάθε μερικές ρυθμίσεις να βγάζεις με manual mode. Αν πχ επιλέξεις τη σκηνή νυχτερινό τοπίο βγάζει πολύ καλύτερες βραδινές. Τη μέρα μια χαρά φωτογραφίες βγάζει. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση! Βασικά σαν να μη μετράει σωστά το φως και να μη κάνει καλή εστίαση...ο φακός (αν εξαιρέσεις μικρογρατζουνιες) καθαρός είναι. Και σε χαμηλό φωτισμό εμφανίζει στο κέντρο της κάμερας το σημάδι που λεγανε πολλοί στις αρχές και υποτίθεται θα έφτιαχνε με αναβάθμιση... Ανεβάζω και τη φωτογραφία από χτες που γράφω για να δείτε: http://s23.postimg.org/7iqxqj2jf/DSC_0816.jpg (υπόψιν ότι είναι κατάστημα και ο φωτισμός είναι άριστος) Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Μου θύμησε ένα παλιό τηλέφωνο που είχε γεμίσει σκόνη ο φακός και μόλις το καθάρισα άλλαξε εντελώς. Όσο για το φωτισμό, δεν πιστεύω ότι είναι και τόσο άριστος, συγκρινόμενος πάντα με το φως της ημέρας. Με φλας η θολούρα παραμένει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση! Βασικά σαν να μη μετράει σωστά το φως και να μη κάνει καλή εστίαση...ο φακός (αν εξαιρέσεις μικρογρατζουνιες) καθαρός είναι. Και σε χαμηλό φωτισμό εμφανίζει στο κέντρο της κάμερας το σημάδι που λεγανε πολλοί στις αρχές και υποτίθεται θα έφτιαχνε με αναβάθμιση... Ανεβάζω και τη φωτογραφία από χτες που γράφω για να δείτε: http://s23.postimg.org/7iqxqj2jf/DSC_0816.jpg (υπόψιν ότι είναι κατάστημα και ο φωτισμός είναι άριστος) Α όχι, με συγχωρείς αλλά προφανώς έχει θεματάκι η συσκευή σου. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Α όχι, με συγχωρείς αλλά προφανώς έχει θεματάκι η συσκευή σου. Βρώμικο φακό έχει ή έχει ξεφτίσει η αντιθαμβωτική επίστρωση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Βρώμικο φακό έχει ή έχει ξεφτίσει η αντιθαμβωτική επίστρωση. Για την επίστρωση το κοβω... :/ (Μου μπήκαν ιδέες γιατί έβλεπα αυτές τις μέρες σύγκριση κάμερας του Z5 με S6, lumia 950 κλπ και έβλεπα ότι περιεργως η κάμερα του Sony δεν ήταν η καλύτερη... Κρίμα, γιατί τα Sony έχουν όλα τα φώτα για κάτι τέτοιο.) Άραγε μπορώ να κάνω κάτι γιαυτό; Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση! Βασικά σαν να μη μετράει σωστά το φως και να μη κάνει καλή εστίαση...ο φακός (αν εξαιρέσεις μικρογρατζουνιες) καθαρός είναι. Και σε χαμηλό φωτισμό εμφανίζει στο κέντρο της κάμερας το σημάδι που λεγανε πολλοί στις αρχές και υποτίθεται θα έφτιαχνε με αναβάθμιση... Ανεβάζω και τη φωτογραφία από χτες που γράφω για να δείτε: http://s23.postimg.org/7iqxqj2jf/DSC_0816.jpg (υπόψιν ότι είναι κατάστημα και ο φωτισμός είναι άριστος) οσο κι αν εχω προσπαθησει ,τετοια φωτογραφια δεν εχω καταφερει να βγαλω...οποτε σιγουρα καποιο θεμα εχει το συγκεκριμενο κινητο. :ninja: Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Παιδιά εμένα είναι VF Branded. Δεν έχω κανένα παράπονο απόδοσης κλπ. Υπάρχει τρόπος να γίνει flash στην κανονική version χωρίς να χαλάσει κάτι από άποψη εγγύησης ; Ρωτάω γιατί όταν είχα το Z Ultra όταν το φλάσαρες έχανε και τα κλειδιά της bravia engine και μετά δεν υπήρχε τρόπος να επανέλθει αυτή η λειτουργία στο κινητό. Ευχαριστώ. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση! Βασικά σαν να μη μετράει σωστά το φως και να μη κάνει καλή εστίαση...ο φακός (αν εξαιρέσεις μικρογρατζουνιες) καθαρός είναι. Και σε χαμηλό φωτισμό εμφανίζει στο κέντρο της κάμερας το σημάδι που λεγανε πολλοί στις αρχές και υποτίθεται θα έφτιαχνε με αναβάθμιση... Ανεβάζω και τη φωτογραφία από χτες που γράφω για να δείτε: http://s23.postimg.org/7iqxqj2jf/DSC_0816.jpg (υπόψιν ότι είναι κατάστημα και ο φωτισμός είναι άριστος) φιλαρακι η καμερα σου εχει προβημα, αν μπορεις βγαλε το φακο σου μια φωτο κοντινη απο μια καλη ψηφιακη ή απο καλο κινητο να δουμε λιγο εικονα. Τετοια φωτο δεν ειναι φυσιολογικη, απορω αν τη θεωρουσες φυσιολογικη τι κινητο ειχες πριν..Και το xperia M Που εχω καβατζα καλυτερες βγαζει. Επισης δεν πιστευω οτι σου εβγαζε ετσι απο την αρχη, αν εβγαζε ετσι θες σερβις, αλλιως κατι εχει παθει και δεν το εχεις προσεξει..απο υγρασια μεχρι πολλες γρατζουνιες.Βεβαια πιο πολυ με δαχτυλια μοιαζει. ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά εμένα είναι VF Branded. Δεν έχω κανένα παράπονο απόδοσης κλπ. Υπάρχει τρόπος να γίνει flash στην κανονική version χωρίς να χαλάσει κάτι από άποψη εγγύησης ; Ρωτάω γιατί όταν είχα το Z Ultra όταν το φλάσαρες έχανε και τα κλειδιά της bravia engine και μετά δεν υπήρχε τρόπος να επανέλθει αυτή η λειτουργία στο κινητό. Ευχαριστώ. η αλλαγη απο επισημη σε επισημη ρομ δεν προκαλει κανενα προβλημα στο κινητο. νομιζω πριν 1-2 σελιδες περιγραφουμε τη διαδικασια με λινκ απο το xda.. εν ολιγοις κατεβαζεις flashtool οπου εχει ενσωματωμενο πλεον το προγραμμα για να κατεβασεις οποια επισημη ρομ θες και να την φλασαρεις με 1 κλικ. Εχει γινει αστεια η διαδικασια αρκει να δεις βημα βημα τις οδηγιες..ο,τι θες εδω ειμαστε. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Γειά σας. θα ήθελα κάποια βοήθεια σχετικά με κάρτες μνήμης. Έχω μια 64άρα Samsung η οποία έχει γεμίσει. Και θέλω να πάρω μια 128gb. Έχετε κάποια κατά νου ? Που ναι φυσικά αρκετά γρήγορη ? Βρήκα μια αλλά δεν ξέρω μήπως είναι υπερβολικά γρήγορη για το z3c?. Αυτή https://www.skroutz.gr/s/5647081/Lexar-microSDXC-633x-UHS-I-128GB-USB-3-0-Adapter.html?from=account_favorites Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Γειά σας. θα ήθελα κάποια βοήθεια σχετικά με κάρτες μνήμης. Έχω μια 64άρα Samsung η οποία έχει γεμίσει. Και θέλω να πάρω μια 128gb. Έχετε κάποια κατά νου ? Που ναι φυσικά αρκετά γρήγορη ? Βρήκα μια αλλά δεν ξέρω μήπως είναι υπερβολικά γρήγορη για το z3c?. Αυτή https://www.skroutz.gr/s/5647081/Lexar-microSDXC-633x-UHS-I-128GB-USB-3-0-Adapter.html?from=account_favorites εδω ρωτα καλυτερα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=31421&page=44 προσωπικα θα εβαζα μια samsung evo ή pro και τελος. αλλα δεν ξερω αν φερνουν 128αρες. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 εδω ρωτα καλυτερα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=31421&page=44 προσωπικα θα εβαζα μια samsung evo ή pro και τελος. αλλα δεν ξερω αν φερνουν 128αρες. Ναι δεν υπάρχουν δυστυχώς. Ευχαριστώ παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 @Nikos_Mpl Οντως έχει γρατζουνιες πίσω η καμερα... Θα επανέλθω με φωτογραφία! (δεν έβγαζε έτσι από την αρχή, αλλά δεν θυμάμαι πότε το πρόσεξα πρώτη φορά) Υ.Γ: Ρώτησα ένα παλικάρι στα Public τι παίζει με τη κάμερα και έχει τόση διαφορά από το 950 και το Ρ8 και η απάντησή του ήταν αν είναι το κινητό μου τόσα megapixels...ενώ είχα πει ότι είναι το ze compact. Γενικά σε Πλαίσιο κλπ δύσκολα πετυχαίνω κάποιον σχετικό. Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 @Nikos_Mpl Οντως έχει γρατζουνιες πίσω η καμερα... Θα επανέλθω με φωτογραφία! (δεν έβγαζε έτσι από την αρχή, αλλά δεν θυμάμαι πότε το πρόσεξα πρώτη φορά) Υ.Γ: Ρώτησα ένα παλικάρι στα Public τι παίζει με τη κάμερα και έχει τόση διαφορά από το 950 και το Ρ8 και η απάντησή του ήταν αν είναι το κινητό μου τόσα megapixels...ενώ είχα πει ότι είναι το ze compact. Γενικά σε Πλαίσιο κλπ δύσκολα πετυχαίνω κάποιον σχετικό. Αν έχει γρατζουνιες αυτό φταίει για το χάλια αποτέλεσμα. Διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στα κινητά λόγω διαφορετικών φακών διαφορετικό software κτλ που τα ξέρουν καλύτερα αυτοί που ασχολούνται με την φωτογραφία. Έχει ένα θέμα το myphone που ανεβάζουν φωτογραφίες. Αν έχεις όρεξη λένε και τεχνικά κομμάτια στο πως να τραβήξεις καλές φωτογραφίες. Πάντως σίγουρα όχι με το δικό σου καθώς είναι χαλασμενο. Όσο για τους υπαλλήλους μην το ψάχνεις. Τα παιδιά την δουλειά τους κάνουν και αυτό είναι οι πωλήσεις, όχι το να ξέρουν τα πάντα γύρω από την τεχνολογία. Αν πέσεις σε κανέναν που το έχει μεράκι ίσως σου δώσει μερικές σωστές πληροφορίες. Όλοι οι υπόλοιποι είναι άσχετοι το λιγότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Ναι, εντάξει... Απλά εκεί φταίνε λίγο και τα μαγαζιά ίσως που δεν κοιτάνε να μάθει λίγο κάποιος υπάλληλος κάτι σχετικό, μόνο πως θα μας πουλήσουν το πιο ακριβό και πως θα κάνουμε σύνδεση... ;) Τέλος πάντων, από ότι κατάλαβα τώρα όταν αλλάξω κινητό πάλι θα έχω κανονικές φώτο! Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Ναι, εντάξει... Απλά εκεί φταίνε λίγο και τα μαγαζιά ίσως που δεν κοιτάνε να μάθει λίγο κάποιος υπάλληλος κάτι σχετικό, μόνο πως θα μας πουλήσουν το πιο ακριβό και πως θα κάνουμε σύνδεση... ;) Τέλος πάντων, από ότι κατάλαβα τώρα όταν αλλάξω κινητό πάλι θα έχω κανονικές φώτο! μην το ψαχνεις, οι υπαλληλοι περα απο την τρομερη ασχετιλα τους προωθουν ο,τι θελει το μαγαζι..αν θελει Htc θα σου πει οτι αυτη η τεχνολογια στην καμερα ειναι τοσο φοβερη που τα παταει ολα κατω κτλ κτλ. Γενικα πολυ λιγοι ξερουν 5 πραγματα. Τωρα για την διαφορα που εχει το κινητο σου απο το 950, 1ον γιατι το 950 ειναι καλυτερο και 2ον γιατι το Ζ3c δεν βγαζει τοσο καλες στο αυτοματο. Βαλε manual και επελεξε iso οσο χρειαζεται για να βγει σωστη στο φωτισμο και κρατα σταθερο χερι (παντα με καθαρο φακο, παιζει πολυ σημαντικο ρολο να τον σκουπιζεις οταν δεν ειναι εξω στον ηλιο η φωτο..). Τοτε θα δεις μικρη διαφορα... Οριστε μερικα θεματα εδω στο site Με συγκρισεις, να παρεις μια ιδεα σε σχεση με αλλα κινητα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=429378 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=428897 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=427905 σου εβαλα και ενα με Ζ5 να δεις. Επισης εδω θα δεις πολυ 950.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=241562&page=692 και εδω γενικα ο χωρος με τις συγκρισεις.. http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34&order=desc&page=2 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 μην το ψαχνεις, οι υπαλληλοι περα απο την τρομερη ασχετιλα τους προωθουν ο,τι θελει το μαγαζι..αν θελει Htc θα σου πει οτι αυτη η τεχνολογια στην καμερα ειναι τοσο φοβερη που τα παταει ολα κατω κτλ κτλ. Γενικα πολυ λιγοι ξερουν 5 πραγματα. Τωρα για την διαφορα που εχει το κινητο σου απο το 950, 1ον γιατι το 950 ειναι καλυτερο και 2ον γιατι το Ζ3c δεν βγαζει τοσο καλες στο αυτοματο. Βαλε manual και επελεξε iso οσο χρειαζεται για να βγει σωστη στο φωτισμο και κρατα σταθερο χερι (παντα με καθαρο φακο, παιζει πολυ σημαντικο ρολο να τον σκουπιζεις οταν δεν ειναι εξω στον ηλιο η φωτο..). Τοτε θα δεις μικρη διαφορα... Οριστε μερικα θεματα εδω στο site Με συγκρισεις, να παρεις μια ιδεα σε σχεση με αλλα κινητα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=429378 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=428897 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=427905 σου εβαλα και ενα με Ζ5 να δεις. Επισης εδω θα δεις πολυ 950.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=241562&page=692 και εδω γενικα ο χωρος με τις συγκρισεις.. http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34&order=desc&page=2 Ωραίος! Εχω κοιτάξει και συγκριτικά βίντεο για Καμερα κλπ... (οποιος ενδιαφερεται ας δει απλα εδω πόσο πισω ειναι σε καμερα το Ζ5 σε σχεση με το S6...) Ευχαριστώ :) Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Κανένα νέο για τη διάθεση του marshmallow έχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts