Jump to content

Sony Xperia Z3 Compact

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τίποτα, αρνείται πεισματικά!

Επαναφορά εργοστασιακων και επανεγκατασταση από το pc companion. Μην επαναφέρεις back εάν έχεις. Πρώτα δοκίμασε αν παίζει έτσι και μετά επανέφερε το. Και δοκίμασε πάλι

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η επανεκκίνηση δε βοήθησε, άλλη εφαρμογή δε δοκίμασα γιατί θέλω να χρησιμοποιώ τη μαμά.

Βασικά δοκίμασε μια άλλη εφαρμογή για να δεις αν στέλνει ή γενικά έχει πρόβλημα με τα SMS.

Πάντως η μαμά εφαρμογή είναι πολύ φτωχή σε λειτουργίες και επιλογές. Δεν δείχνει και την πραγματική ώρα που εστάλη το μήνυμα από τον άλλο, αλλά δείχνει μόνο την ώρα που ελήφθη. Δηλαδή αν λάβεις μήνυμα με κλειστό κινητό, δεν θα μάθεις ποτέ την ώρα που αυτό στάλθηκε

Βασικά δοκίμασε μια άλλη εφαρμογή για να δεις αν στέλνει ή γενικά έχει πρόβλημα με τα SMS.

Πάντως η μαμά εφαρμογή είναι πολύ φτωχή σε λειτουργίες και επιλογές. Δεν δείχνει και την πραγματική ώρα που εστάλη το μήνυμα από τον άλλο, αλλά δείχνει μόνο την ώρα που ελήφθη. Δηλαδή αν λάβεις μήνυμα με κλειστό κινητό, δεν θα μάθεις ποτέ την ώρα που αυτό στάλθηκε

Δοκίμασα με άλλη εφαρμογή και στέλνει. Το πρόβλημα λύθηκε με επαναφορά και τώρα το στήνω από την αρχή...

Παιδες στην οθονη κλειδωματος εβγαλα την επιλογη που εχει κατω για την καμερα,πως βγαινει και για τις κλησεις?

Μετά την αναβάθμιση σε 5.1.1, δε μπορώ να στείλω SMS. Μου βγάζει συνεχώς "Αδύνατη η αποστολή ". Ξέρουμε καμία λύση;

Αν έχεις καρτοκινητό η καρτοσυμβόλαιο? = αν δεν έχεις χρήματα δεν μπορείς να στείλεις μνμτα!!! ακόμα και αν έχεις κάποιο πακέτο με δωρεάν sms!!!!

Αν στην οθόνη κλειδώματος αντί το λογότυπο του παρόχου (πχ gr cosmote) αλλά no service? = απλά πάρε τηλέφωνο!

Αν έχεις καρτοκινητό η καρτοσυμβόλαιο? = αν δεν έχεις χρήματα δεν μπορείς να στείλεις μνμτα!!! ακόμα και αν έχεις κάποιο πακέτο με δωρεάν sms!!!!

Αν στην οθόνη κλειδώματος αντί το λογότυπο του παρόχου (πχ gr cosmote) αλλά no service? = απλά πάρε τηλέφωνο!

Αν διάβαζες πριν απαντήσεις, θα καταλάβαινες ότι το πρόβλημα ήταν του λογισμικού και λύθηκε με επαναφορά. Δεν είμαι τόσο βλάκας ώστε να περιμένω την εξυπνάδα σου για να λύσω το πρόβλημα.

Για ποιο λόγο να χαλάσει το κλίμα τώρα;

@SpyGlass: Ελπίζω το μήνυμά σου να μην έχει το ύφος που βγαίνει προς τα έξω γιατί δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να γράφουμε με αυτό το ύφος!

@alex_1982: Το ίδιο ισχύει και για σένα.

Όλα καλά και συνεχίζουμε. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν διάβαζες πριν απαντήσεις, θα καταλάβαινες ότι το πρόβλημα ήταν του λογισμικού και λύθηκε με επαναφορά. Δεν είμαι τόσο βλάκας ώστε να περιμένω την εξυπνάδα σου για να λύσω το πρόβλημα.

Πρώτα από όλα ζητώ συγνώμη αλλά δεν είχα τέτοια πρόθεση

Διάβασα και τα υπόλοιπα ποστ και νόμιζα ότι είχες δοκιμάσει factory reset, άλλωστε είναι από χθες το βράδυ

Απλά "νόμιζα" λάθος και ίσως να μην ήμουν προσεκτικός (βιασύνη) στην απάντηση όμως δεν πήγα σε καμιά περίπτωση να πουλήσω εξυπνάδα και πάλι συγνώμη

Πρώτα από όλα ζητώ συγνώμη αλλά δεν είχα τέτοια πρόθεση

Διάβασα και τα υπόλοιπα ποστ και νόμιζα ότι είχες δοκιμάσει factory reset, άλλωστε είναι από χθες το βράδυ

Απλά "νόμιζα" λάθος και ίσως να μην ήμουν προσεκτικός (βιασύνη) στην απάντηση όμως δεν πήγα σε καμιά περίπτωση να πουλήσω εξυπνάδα και πάλι συγνώμη

Το φαντάστηκα ότι δεν θα είχες τέτοια πρόθεση. ;)

No worries, συνεχίζουμε επί του θέματος. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το φαντάστηκα ότι δεν θα είχες τέτοια πρόθεση. ;)

No worries, συνεχίζουμε επί του θέματος. :)

και γω ο ίδιος που το διάβασα μου φαίνεται κάπως μη νομίζεις, βλακείαμου συγνώμη.

και γω ο ίδιος που το διάβασα μου φαίνεται κάπως μη νομίζεις, βλακείαμου συγνώμη.

Λάθος μου που απάντησα έτσι. Συγγνώμη και από εμένα.

Παιδια, δοκιμαζω την μαμα εφαρμογη για τα email. Βλεπω οτι μερικες φορες αργει να μου φορτωσει το περιεχομενο του μηνυματος. Υπαρχει τροπος να το εχει προφορτωμενο για να μην περιμενω??

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Παιδια, δοκιμαζω την μαμα εφαρμογη για τα email. Βλεπω οτι μερικες φορες αργει να μου φορτωσει το περιεχομενο του μηνυματος. Υπαρχει τροπος να το εχει προφορτωμενο για να μην περιμενω??

μηπως εχεις συγχρονισει πολλα μηνυματα και αργει? γιατι νομιζω τα εχει αποθηκευμενα. Επισης, δεν ανοιγει ακαριαια το βλεπω και εγω, αλλα οχι οτι αργει ιδιαιτερα, κανει 1 δευτερολεπτο περιπου.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

μηπως εχεις συγχρονισει πολλα μηνυματα και αργει? γιατι νομιζω τα εχει αποθηκευμενα. Επισης, δεν ανοιγει ακαριαια το βλεπω και εγω, αλλα οχι οτι αργει ιδιαιτερα, κανει 1 δευτερολεπτο περιπου.

Δεν το κανει παντα. Για 1-2 δευτερα, δεν με ενοχλει, ειναι λογικο. Κατα τα αλλα ειμαι πολυ ωραια η εφαρμογη και οπψλως ολες της σονυ, απολυτα smooth.

Για εμένα εχει ενα αρνητικό η μαμά Mail εφαρμογή της Sony.

Δεν συγχρονίζει σωστα και το αποτέλεσμα που βλέπω σε Windows η iPad.

Πχ αμα σβήσω κάποια μηνύματα,δεν εμφανίζονται σβησμένα σε iPad η Windows αλλα πρεπει και απο εκεί να τα σβήσω παραλληλα.

Ενώ σε Samsung,LG,HTC δεν υπάρχει τέτοιο bug.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Πχ αμα σβήσω κάποια μηνύματα,δεν εμφανίζονται σβησμένα σε iPad η Windows αλλα πρεπει και απο εκεί να τα σβήσω παραλληλα.

αυτο ειναι θεμα ρυθμισης φιλε αλεξ. αν και τωρα δεν την βρισκω, νομιζω οτι σε ρωταει μονο κατα το στησιμο της εφαρμογης.. οπως και να εχει, απλα το διαγραφει μονο απο τη συσκευη, δεν ειναι απαραιτητα κακο. και μονο που οριζεις schedule στη συχνοτητα ελεγχου ειναι πολυ μπροστα.

Μάλλον είναι διαφορετικό το μενού στο Z3c. Εγώ έχω το Z1c με KitKat (4.4.4).

Παιδες στην οθονη κλειδωματος εβγαλα την επιλογη που εχει κατω για την καμερα,πως βγαινει και για τις κλησεις?

Παιδες καμια λυση στο παραπανω?

Παιδες καμια λυση στο παραπανω?

Για να κλείσεις το εικονίδιο της κάμερας από τη lockscreen πας στις ρυθμίσεις της κάμερας και κλείσε το quick launch (είναι η πρώτη επιλογή στις ρυθμίσεις με το γρανάζι) υποθέτω ότι το ίδιο ισχύει και για τις κλήσεις

edit: τώρα είδα ότι βρήκες λύση για το εικονίδιο της κάμερας! σορυ, για το εικονίδιο του dialer δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα από το λίγο που έψαξα.

Edited by SpyGlass

Μηπως ειναι θεμα service provider? (pop3) ?

Με τπ icloud mail, που ειναι imap, δεν εχω τετοιο θεμα.

Και εγώ χωρίς να έχω πειράξει ρυθμίσεις από όσο θυμάμαι τουλάχιστον, το gmail μου διαγράφει οριστικά τα email ενώ ένα msn που έχω απλά τα σβήνει από τη συσκευή.

Εγω εχω 2 outlook λογαριασμός που τους έβαζα στο μαμά Mail app και δεν μου συγχρονιζε καν.

Αλλα με lg/Samsung/δεν είχα τέτοιο θέμα.

Τωρα που το παρατήρησα ουτε στο htc συγχρονίζει σωστα μονο στους Κορεάτες.

Σβηνω κατι στο κινητό,αυτόματα σβήνει σε Windows/iOS.

Το gmail account το εχω μονο του στο Gmail app και δεν ειναι βασικός mail account πιο πολυ το εχω για το store και google services.

Εγω εχω 2 outlook λογαριασμός που τους έβαζα στο μαμά Mail app και δεν μου συγχρονιζε καν.

Αλλα με lg/Samsung/δεν είχα τέτοιο θέμα.

Τωρα που το παρατήρησα ουτε στο htc συγχρονίζει σωστα μονο στους Κορεάτες.

Σβηνω κατι στο κινητό,αυτόματα σβήνει σε Windows/iOS.

Το gmail account το εχω μονο του στο Gmail app και δεν ειναι βασικός mail account πιο πολυ το εχω για το store και google services.

Το hotmail ειναι pop3 και εναι σιγουρο πως αυτος ειναι ο λογος. Δεν ειναι bug, ετσι ειναι οι pop3 λογαριασμοι.

Στις εφαρμογες αλλων , ισως γινεται καποια μετατροπη ή τα email περνουν πρωτα απο δικους τους σερβερς.

Το hotmail ειναι pop3 και εναι σιγουρο πως αυτος ειναι ο λογος. Δεν ειναι bug, ετσι ειναι οι pop3 λογαριασμοι.

Στις εφαρμογες αλλων , ισως γινεται καποια μετατροπη ή τα email περνουν πρωτα απο δικους τους σερβερς.

Μια χαρα,βρέθηκε το μυστήριο που τόσο καιρό συχνά πυκνά με απασχολούσε στα Sony εστω τουλάχιστον τωρα που έφυγα :lol:

Όλο και κατι νέο μαθαίνεις τελικά all the time :p

• The title was changed to Sony Xperia Z3 Compact