RAVER Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Η 232 είναι η τελευταία Lollipop ή περιμένουμε και επόμενη; η τελευταια ειναι και η σταθεροτερη και η μπαταρια δουλευει αψογα ειδικα κατω απο 50%. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Χαχαχαχα!!! Κοίτα μπερδέματα... Εγώ πάλι, αυτούς τους συγχρονισμούς τους χρησιμοποιώ από το 2008 και πραγματικά με έχουν σώσει. :) Στο symbian και το nokia suite και εγω μονο με αυτα δουλευα και δεν ειχα ποτε θεμα..αλλα με τη google Που καθε φορα προσθετει/αλλαζει ρυθμισεις και εκει που συγχρονιζες κατι, μετα στα εχει αλλαξει και την πατας, δεν ρισκαρω.. Πχ το ημερολογιο παλια ηταν καθαρα του κινητου, πλεον παει να στο καταργησει και να στο εχει καθαρα μεσα στο google! ολα αυτα δημιουργουν μπερδεματα, γιατι εγω πχ ειχα στη συσκευη τις υπενθυμισεις, οποτε τραβουσε απο εκει, τα περνουσε και στο google, στα εδειχνε 2 φορες, τωρα αμα εκανες κανα ρεσετ στη μια συσκευη, και κανα συγχρονισμο στην αλλη με τιποτα αλλαγες και εφερνες την αδεια συσκευη με επαναφορα back up απο το myphone explorer, τα εκανε κωλο το google. ΑΛΛΑ δεν σου δινει επιλογες, τι να συγχρονισει απο που κτλ...οπως η νοκια που τραβουσες ο,τι ηθελες απο οπου ηθελες. [/color] Η μπαταρία είναι ελάχιστα ανώτερη του g3. Τπτ το τρομερο. Από κάμερα όμως δεν υπάρχει συγκριση. Το g4 έχει κάμερα από άλλο πλανήτη, υπέροχη στα πάντα και ειδικά στο auto για εμένα που δεν ξέρω πολλά . Αλλά δεν με συγκίνησε τόσο προσωπικά ως σύνολο και ξανά γύρισα στο κόμπακτ. καταλαβα. δηλαδη θεωρεις οτι εχει μεγαλη διαφορα? ρωταω ετσι για να εχω μια εικονα γιατι με το S6 Που ετσι λεγανε, εγω βλεπω μικρες διαφορες... Κατα τα αλλα, η απλοτητα του μενου, με τις ευκολιες που εχει (πχ στην αρχικη οθονη να πετας οποια επαφη θες και οποια συντομευση ρυθμισης θες) δε συγκρινεται με κανενα αλλο.. Η 232 είναι η τελευταία Lollipop ή περιμένουμε και επόμενη; προς το παρον η τελευταια, μαλλον μετα παμε για ανδροιδ 6. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Δε θέλω η Google να έχει τον κατάλογο μου ρε παιδιά... Οκ τον έχει ούτως ή άλλως αλλά όχι εις γνώση μου τουλάχιστον. Backup σε sd. Μόνο ημερολόγιο και γιορτές σε Google, Microsoft, Nokia κτλ. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Δε θέλω η Google να έχει τον κατάλογο μου ρε παιδιά... Οκ τον έχει ούτως ή άλλως αλλά όχι εις γνώση μου τουλάχιστον. Backup σε sd. Μόνο ημερολόγιο και γιορτές σε Google, Microsoft, Nokia κτλ. Τάσο...έχουν πάψει να με απασχολούν τέτοιες "λεπτομέρειες" πλέον. Αφού όλα είναι Online, δεν αξίζει να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Ποιά sd? τα sms και το call log συγχρονίζονται στο gmail. Μπαίνω από οποιοδήποτε browser και τα βλέπω, ακόμα και αν δεν έχω το κινητό μου μαζί. Βρίσκω μηνύματα του 2011 που έτυχε να χρειαστώ. Τώρα αυτά θα ήταν σε μια κάρτα sd 8gb (μιλάμε για 2011) που δεν χρησιμοποιώ πλέον και που δεν θα θυμόμουν πού έχω πετάξει. Την άλλη βδομάδα βλέπω κυκλοφορεί το Ζ5 ε? (όφ τόπικ). :D Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 τα sms και το call log συγχρονίζονται στο gmail. Μπαίνω από οποιοδήποτε browser και τα βλέπω, ακόμα και αν δεν έχω το κινητό μου μαζί. :D Πως γίνεται αυτό φίλε μου, με integration των sms στο hangouts; Και εγώ πολλά χρόνια τώρα όλα στη google και ησυχάζω, και το calendar το έβαζα πάντα και πάγωνα το εκάστοτε της συσκευής γιατί ακόμα και αν δούλευε (τι είχα τραβήξει με τα Lenovo calendars!1) το google το είχα συνηθίσει και μου άρεσε! Το ίδιο και με το πληκτρολόγιο, που από ανάγκη το έβαζα στις ταμπλέτες, τώρα το βάζω και στα κινητά από επιλογή μου....έχω ήδη πουληθεί στη google λέμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Τάσο είμαστε της ίδιας σχολής μάλλον, αλλά εγώ δεν κολλάω στο να τα έχουν. Έχουν τα πάντα, ακόμα και αυτά που δεν μπορούμε να φανταστούμε ξέρουν, όχι τα σμσ μας.. Εμένα με χαλάει το μπέρδεμα και το ότι δε με αφήνει να βάλω χέρι.. Τελικά μήπως έχουμε changelog για την. 232? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Πως γίνεται αυτό φίλε μου, με integration των sms στο hangouts; Δες στο μάρκετ εφαρμογές τύπου "sms to gmail". Υπάρχουν πολλές. :) Κάνει τα sms και το call log upload στο gmail και μάλιστα φτιάχνει και ξεχωριστούς φακέλους για το κάθε ένα, για να μην τα ψάχνεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Τάσο...έχουν πάψει να με απασχολούν τέτοιες "λεπτομέρειες" πλέον. Αφού όλα είναι Online, δεν αξίζει να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Ποιά sd? τα sms και το call log συγχρονίζονται στο gmail. Μπαίνω από οποιοδήποτε browser και τα βλέπω, ακόμα και αν δεν έχω το κινητό μου μαζί. Βρίσκω μηνύματα του 2011 που έτυχε να χρειαστώ. Τώρα αυτά θα ήταν σε μια κάρτα sd 8gb (μιλάμε για 2011) που δεν χρησιμοποιώ πλέον και που δεν θα θυμόμουν πού έχω πετάξει. Την άλλη βδομάδα βλέπω κυκλοφορεί το Ζ5 ε? (όφ τόπικ). :D Μας βιαζουν όλους είτε εις γνώση μας είτε όχι, δεν έχω αυταπάτες. Απλά δε γουστάρω πως να το πω. Και όχι δεν είμαι ταλιμπάν, ούτε 17νοεμβριτης, απλά δε γουστάρω... Το Ζ5 κάτσε να το δούμε σε κάνα κατάστημα και αναλόγως... Αν είναι να συμπληρώσω μέχρι 150 (δίνοντας το Ζ3) το ψήνω (αν μου αρέσει). Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Μας βιαζουν όλους είτε εις γνώση μας είτε όχι, δεν έχω αυταπάτες. Απλά δε γουστάρω πως να το πω. Και όχι δεν είμαι ταλιμπάν, ούτε 17νοεμβριτης, απλά δε γουστάρω... Το Ζ5 κάτσε να το δούμε σε κάνα κατάστημα και αναλόγως... Αν είναι να συμπληρώσω μέχρι 150 (δίνοντας το Ζ3) το ψήνω (αν μου αρέσει). εγω σκεφτομαι να δωσω το Ζ3c στον πατερα μου, και να δωσει στη μανα μου το Ζ1c που εχει, και να τους παρω απο 100 ευρω στον καθε ενα :lol::lol::p να τσιμπησω Ζ5c πουλωντας και το Τ της μανας μου, ωστε να μεινει και το Ζ3c μεσα στο σπιτι, μιας και ειναι αριστο, απο μπαταρια και στεγανοποιηση, ενα χρονο τωρα δεν εχει μασησει..αλλα το προσεχω. Οσο για τα δεδομενα μας, εγω θεωρω πως ξερουν και καθε ποτε ροχαλιζουμε, οποτε δε με απασχολει αν και συμφωνω σε αυτο που λες γιαυτο και δεν ανεβαζω σε cloud τα δεδομενα μου που θα μπορουσα ανετα..και γιαυτο δε παιρνω αι φον αλλα μενω σε κινητα με SD. Ομως απο αυτο μεχρι το να σου κανει τα δεδομενα σαλατα, υπαρχει αποσταση, καθως το 2ο ειναι προβλημα που μπορει να σε επηρεασει σε δουλειες. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 hello hello στην παρέα. Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά. Θα πάρω να ρωτήσω και στο σέρβις αύριο αλλά μέχρι τότε θα με φάει η αγωνία. Έχει "ξεκολλήσει" το γυαλί του μπροστινού πάνελ στην πάνω δεξιά γωνία. Ανασηκώνεται σε εκείνο το σημείο, όπως το θέμα που είχαν τα original Xperia Z στην γωνία της κάμερας. Αυτό το καλύπτει η εγγύηση της αντιπροσωπείας; Υπήρχε κανείς που είχε αντίστοιχο πρόβλημα; Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 hello hello στην παρέα. Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά. Θα πάρω να ρωτήσω και στο σέρβις αύριο αλλά μέχρι τότε θα με φάει η αγωνία. Έχει "ξεκολλήσει" το γυαλί του μπροστινού πάνελ στην πάνω δεξιά γωνία. Ανασηκώνεται σε εκείνο το σημείο, όπως το θέμα που είχαν τα original Xperia Z στην γωνία της κάμερας. Αυτό το καλύπτει η εγγύηση της αντιπροσωπείας; Υπήρχε κανείς που είχε αντίστοιχο πρόβλημα; απλα το πας σερβις, ειναι θεματακι που φαινεται οτι παιζει πολυ στη σειρα Ζ3, οποτε το αφηνεις για επισκευη ή αντικατασταση. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Μας βιαζουν όλους είτε εις γνώση μας είτε όχι, δεν έχω αυταπάτες. Απλά δε γουστάρω πως να το πω. Και όχι δεν είμαι ταλιμπάν, ούτε 17νοεμβριτης, απλά δε γουστάρω... Το Ζ5 κάτσε να το δούμε σε κάνα κατάστημα και αναλόγως... Αν είναι να συμπληρώσω μέχρι 150 (δίνοντας το Ζ3) το ψήνω (αν μου αρέσει). Σε καταλαβαινω απολυτα και το σεβομαι. Δεν το θεωρω περιεργο, απλα εμενα εχει παψει να με απασχολει το θεμα. Θα ειναι ακριβοτερο το Ζ5 αλλα το θεωρω καλη επενδυση. Μια συσκευη που θα κρατησω 2-3 χρονια (λεμε τωρα...). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 απλα το πας σερβις, ειναι θεματακι που φαινεται οτι παιζει πολυ στη σειρα Ζ3, οποτε το αφηνεις για επισκευη ή αντικατασταση. στην περίπτωση που έχουν φθαρεί τα πλαστικά στις γωνίες (όχι πεσίματα κτλ, απλά πολλές γρατζουνιές από κλειδιά κτλ) γενικά τσινάνε στο service; Ή αντιλαμβάνονται πως υπάρχουν και χρήστες που δεν χρησιμοποιούν θήκες; :O Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 hello hello στην παρέα. Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά. Θα πάρω να ρωτήσω και στο σέρβις αύριο αλλά μέχρι τότε θα με φάει η αγωνία. Έχει "ξεκολλήσει" το γυαλί του μπροστινού πάνελ στην πάνω δεξιά γωνία. Ανασηκώνεται σε εκείνο το σημείο, όπως το θέμα που είχαν τα original Xperia Z στην γωνία της κάμερας. Αυτό το καλύπτει η εγγύηση της αντιπροσωπείας; Υπήρχε κανείς που είχε αντίστοιχο πρόβλημα; SERVICE και δωρεάν επισκευή. Εισαι μέσα στην εγγύηση.... Το δικό μου από το συγκεκριμένο σημείο πήρε και νερό. Ολα τακτοποιήθηκαν ομαλά χωρίς διενέξεις. Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 SERVICE και δωρεάν επισκευή. Εισαι μέσα στην εγγύηση.... Το δικό μου από το συγκεκριμένο σημείο πήρε και νερό. Ολα τακτοποιήθηκαν ομαλά χωρίς διενέξεις. Σου έδωσαν νέα συσκευή, φαντάζομαι; Από όταν παρέδωσες τη συσκευή πότε πήρες την νέα/επισκευασμένη; Ρωτάω γιατί φεύγω φαντάρος σε ένα μήνα και θα το 'θελα το κινητάκι. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Σου έδωσαν νέα συσκευή, φαντάζομαι; Από όταν παρέδωσες τη συσκευή πότε πήρες την νέα/επισκευασμένη; Ρωτάω γιατί φεύγω φαντάρος σε ένα μήνα και θα το 'θελα το κινητάκι. Νομίζω έκανε 2 εβδομάδες και σίγουρα άλλαξε όλη η οθόνη μαζί με την πρόσοψη. Η πλάτη παρέμεινε η ίδια και δεν γνωρίζω αν άλλαξε και κάτι εσωτερικά λόγω του νερού.... Φυσικά ήρθε άδειο με όλα τα στοιχεία και φωτό να έχουν χαθεί.... Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Τέλεια. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Το service της Sony είναι στην Arvato? Να πάρω πρώτα τηλέφωνο στο 801 της υποστήριξης που αναφέρει στο site της η Sony, ή να σκάσω στην Arvato με την προβληματική συσκευή; Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 το παρέδωσα σε επαρχιακό κατάστημα και δεν ξέρω που το έστειλε. Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Αα καταλαβα. Και παλι ευχαριστω. :) Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Αυτος ο οδηγος για πρωτ φορτιση ειναι οκ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3918412#post3918412 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Αυτος ο οδηγος για πρωτ φορτιση ειναι οκ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3918412#post3918412 Αυτόν τον οδηγό ακολουθώ κι εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 στην περίπτωση που έχουν φθαρεί τα πλαστικά στις γωνίες (όχι πεσίματα κτλ, απλά πολλές γρατζουνιές από κλειδιά κτλ) γενικά τσινάνε στο service; Ή αντιλαμβάνονται πως υπάρχουν και χρήστες που δεν χρησιμοποιούν θήκες; :O Δε νομίζω ότι θα στο φτιάξουν με εγγύηση.. Είπαμε καλοί αλλά ας έβαζες θήκη.. Ή ας το πρόσεχες. ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτος ο οδηγος για πρωτ φορτιση ειναι οκ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3918412#post3918412 Ναι με τη διαφορά ότι συνεχίζω να φορτίζω με πλήρεις κύκλους.. Δεν το βάζω για λίγο δηλαδή, αλλά αφού πέσει κάτω από 40% μέχρι 100%. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Δυο ερωτήσεις για το Flashtool. 1. Η επιλογή APPS_LOG, τι ακριβώς επηρεάζει; 2. Τα ".ta" files (CUST-RESET & FOTA-RESET), τα κάνουμε exclude ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Ήρθε OTA και η 232. Μικρούλα ~ 47 mb σε 5 λεπτά έγινε η εγκατάσταση. Τώρα αρχές 2016 περιμένουμε και την 6, αν και θα το σκεφτώ στις αρχές μιας και τηλέφωνο αυτήν την στιγμή το θεωρώ άριστο. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Ήρθε OTA και η 232. Μικρούλα ~ 47 mb σε 5 λεπτά έγινε η εγκατάσταση. Τώρα αρχές 2016 περιμένουμε και την 6, αν και θα το σκεφτώ στις αρχές μιας και τηλέφωνο αυτήν την στιγμή το θεωρώ άριστο. Πάντα υπάρχει το καλύτερο. Οπότε βλέπουμε πως πάει και αναβαθμιζουμε. Άλλωστε θέλω να πιστεύω ότι η marshmallow θα διορθώσει τα όποια bugs είχε η lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts