kprse Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Η 232 ηρθε τελικα ΟΤΑ ? Πρεπει να περαστει η 200 για να την βγαλει ? Τι αλλαγες φερνει η 200 ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 (edited) Η 232 ηρθε τελικα ΟΤΑ ? Πρεπει να περαστει η 200 για να την βγαλει ? Τι αλλαγες φερνει η 200 ? What’s New? Improved battery life Improved system performance and RAM management Browser icon in small apps updated Fixed mic issue (Skype) Overhauled Clock widget Wallpapers now in Display settings Issues: Stagefright security vulnerability, Auto Brightness bug Τα παραπάνω για την 200, η 232 ακόμα σε μένα δεν ήρθε OTA αλλά σε ftf υπάρχει διαθέσιμη. Edited October 2, 2015 by darklord77 Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Εγω παλικάρια που έμεινα πιστός στην 4.4 εκανα τελικά το σωστό ή πρέπει κάποια στιγμή να αναβαθμίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Εγω παλικάρια που έμεινα πιστός στην 4.4 εκανα τελικά το σωστό ή πρέπει κάποια στιγμή να αναβαθμίσω; Νομίζω ότι η τελευταία 5.1.1 είναι άψογη. Εγώ θα αναβάθμιζα στη θέση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Εγω παλικάρια που έμεινα πιστός στην 4.4 εκανα τελικά το σωστό ή πρέπει κάποια στιγμή να αναβαθμίσω; Η 200 είναι άριστη παίρνω την ευθύνη :wink: και σου λέω να αναβαθμίσεις, απλά να περιμένεις και ένα μικρό update που θα βγει για το bug του stage fright. Η μπαταρία επέστρεψε στα επίπεδα της kit Kat. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Απλά απίστευτη μπαταρία. Από το πρωί με τη συνηθισμένη χρήση που κάνω είμαι στο 60%. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Το πρόβλημα με το ξυπνητήρι στο αθόρυβο λύθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Εμένα λύθηκε το θέμα με τον ήχο κλήσης που είχα βάλει σε μια επαφή, που χτυπούσε πάλι με τον στάνταρ. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fousekis_ Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Καλημέρα.. Πως περνάμε την 200 που λέτε;από update center?(εκεί μου δείχνει ότι υπάρχει η έκδοση 23.1.Α.0690) από pc companion? Με επαναφορά?Εγώ το έχω γυρίσει 4.4.4 λόγο μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Καλημέρα.. Πως περνάμε την 200 που λέτε;από update center?(εκεί μου δείχνει ότι υπάρχει η έκδοση 23.1.Α.0690) από pc companion? Με επαναφορά?Εγώ το έχω γυρίσει 4.4.4 λόγο μπαταρίας Άρα δε σου έχει έρθει ακόμα.. Μάλλον η έκδοση που έχεις αργεί να πάρει. Αν θες έχω στο Dropbox ανεβασμένη την δική μου 4.4.4 με ελληνικά στα σμσ και έχει πάρει την 200 εδώ και μέρες, παίζει από Δευτέρα να πάρω και την επόμενη. Σου δίνω λίνκ αν θες να την ρίξεις και ως πας σε 5.1 μετά. Η μετάβαση αξίζει παιδιά γιατί η 5.1 έχει 2-3 πλεονεκτηματα από 4.4 συν το φρέσκο σχεδιασμό οπότε τώρα που η μπαταρία είναι στά παλιά επίπεδα αξίζει!! Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Χαίρεται σε όλους, απο χθες κάτοχος και γω της συσκευής, πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ θετικές, μου έβγαλε 6 ώρες χρήσης την ώρα που με την ίδια χρήση το galaxy s4 έβγαζε με το ζόρι 3 (on screen). Αν και έψαξα το θέμα, δεν μπορώ να βρώ εύκολα αναφορές για ρομ, για την ώρα σκέφτομαι απλά να εγκαταστήσω την καινούρια έκδοση που δεν έρχεται on the air 232. Θέλω να ρωτήσω εδω απο την εμπειρία όσων έχουν την συσκευή περισσότερο καιρό, αν αξίζει η εγκατάσταση κάποιας τροποποιημένης στοκ ρομ, κερδίζεις σε μπαταρία / επιδόσεις ? γενικά στο κινητό δεν έχω πάνω απο 20 εφαρμογές εγκατεστημένες και ούτως η άλλως προσπαθώ απο μόνος μου να σβήσω ή να απενεργοποιήσω πολλές απο τις εφαρμογές που υπάρχουν εξαρχής. Ποιά ρομ πιστεύεται ότι αξίζει να δοκιμάσω (απο τις στοκ), έχω δει στο xda ότι πολύς κόσμος ακόμα μένει μέχρι και με την κιτκατ για το λόγο της μπαταρίας, εσεις τι πιστεύετε? Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 (edited) Χαίρεται σε όλους, απο χθες κάτοχος και γω της συσκευής, πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ θετικές, μου έβγαλε 6 ώρες χρήσης την ώρα που με την ίδια χρήση το galaxy s4 έβγαζε με το ζόρι 3 (on screen). Αν και έψαξα το θέμα, δεν μπορώ να βρώ εύκολα αναφορές για ρομ, για την ώρα σκέφτομαι απλά να εγκαταστήσω την καινούρια έκδοση που δεν έρχεται on the air 232. Θέλω να ρωτήσω εδω απο την εμπειρία όσων έχουν την συσκευή περισσότερο καιρό, αν αξίζει η εγκατάσταση κάποιας τροποποιημένης στοκ ρομ, κερδίζεις σε μπαταρία / επιδόσεις ? γενικά στο κινητό δεν έχω πάνω απο 20 εφαρμογές εγκατεστημένες και ούτως η άλλως προσπαθώ απο μόνος μου να σβήσω ή να απενεργοποιήσω πολλές απο τις εφαρμογές που υπάρχουν εξαρχής. Ποιά ρομ πιστεύεται ότι αξίζει να δοκιμάσω (απο τις στοκ), έχω δει στο xda ότι πολύς κόσμος ακόμα μένει μέχρι και με την κιτκατ για το λόγο της μπαταρίας, εσεις τι πιστεύετε? Από τα ευκολότερα κινητά σε αυτόν το τομέα. Stock firmware 5.1.1 έκδοση 200 η τελευταία που κυκλοφορεί εδώ και μια εβδομάδα (OTA) και την έχουν πάρει οι περισσότεροι και είσαι έτοιμος. Διάβασε λίγο και την προηγούμενη σελίδα και θα διαπιστώσεις ότι τα όποια προβλήματα μπαταρίας έλαβαν τέλος. P.S Καλώς μας ήρθες στο club ;) Edited October 4, 2015 by darklord77 Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Η μετάβαση αξίζει παιδιά γιατί η 5.1 έχει 2-3 πλεονεκτηματα από 4.4 συν το φρέσκο σχεδιασμό οπότε τώρα που η μπαταρία είναι στά παλιά επίπεδα αξίζει!! Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της 5.1 σε σχέση με την 4.4.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της 5.1 σε σχέση με την 4.4.4. Πέρα από τον σχεδιασμό που καθαρά για λόγους ανανέωσης θεωρώ ότι αξίζει, για μένα το να με καλούν και να μην αναγκάζομαι να απαντήσω ή να τους το κλείσω για να συνεχίσω τη δουλειά που έκανα πχ να γράφω ένα μήνυμα είναι σημαντικό γιατί λόγω δουλειάς μου τυχαίνει συχνά, επίσης το ότι περιστρεφεται και η αρχική οθόνη ή τα πιο μικρά εικονίδια οθόνης και τέλος το πιο βασικό, η καλύτερη φωτογραφία στο αυτόματο. Επίσης το νιώθω πιο γρήγορο το κινητό. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χαίρεται σε όλους, απο χθες κάτοχος και γω της συσκευής, πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ θετικές, μου έβγαλε 6 ώρες χρήσης την ώρα που με την ίδια χρήση το galaxy s4 έβγαζε με το ζόρι 3 (on screen). Αν και έψαξα το θέμα, δεν μπορώ να βρώ εύκολα αναφορές για ρομ, για την ώρα σκέφτομαι απλά να εγκαταστήσω την καινούρια έκδοση που δεν έρχεται on the air 232. Θέλω να ρωτήσω εδω απο την εμπειρία όσων έχουν την συσκευή περισσότερο καιρό, αν αξίζει η εγκατάσταση κάποιας τροποποιημένης στοκ ρομ, κερδίζεις σε μπαταρία / επιδόσεις ? γενικά στο κινητό δεν έχω πάνω απο 20 εφαρμογές εγκατεστημένες και ούτως η άλλως προσπαθώ απο μόνος μου να σβήσω ή να απενεργοποιήσω πολλές απο τις εφαρμογές που υπάρχουν εξαρχής. Ποιά ρομ πιστεύεται ότι αξίζει να δοκιμάσω (απο τις στοκ), έχω δει στο xda ότι πολύς κόσμος ακόμα μένει μέχρι και με την κιτκατ για το λόγο της μπαταρίας, εσεις τι πιστεύετε? Για μένα δεν αξίζει αν δεν έχεις κάποια ανάγκη συγκεκριμένη.. Προσωπικά θεωρώ τις ρομ της σονυ πολύ πλήρεις χωρίς πολύ boat όπου το περισσότερο μπορείς να το απενεργοποιησεις ή να το σβήσεις και τα κινητά πάνε απίστευτα γρήγορα. Η μπαταρία αν δεν το λιώσεις βγάζει 2 ημέρες, το χειμώνα και 3, οπότε θεωρώ πως αξίζει να το έχεις όπως είναι. Μέχρι στιγμής έχω πάρει την .200 ως τελευταία ρομ που διόρθωσε την κακή Μπαταρία που είχαμε με την πρώτη 5.1.1 που πήραμε και έρχεται και ακόμα μια ρομ που υπάρχει στο ίντερνετ αλλά σε εμάς δεν έχει βγει η οποία διορθώνει μερικές ευπαθειες. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fousekis_ Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Άρα δε σου έχει έρθει ακόμα.. Μάλλον η έκδοση που έχεις αργεί να πάρει. Αν θες έχω στο Dropbox ανεβασμένη την δική μου 4.4.4 με ελληνικά στα σμσ και έχει πάρει την 200 εδώ και μέρες, παίζει από Δευτέρα να πάρω και την επόμενη. Σου δίνω λίνκ αν θες να την ρίξεις και ως πας σε 5.1 μετά. Η μετάβαση αξίζει παιδιά γιατί η 5.1 έχει 2-3 πλεονεκτηματα από 4.4 συν το φρέσκο σχεδιασμό οπότε τώρα που η μπαταρία είναι στά παλιά επίπεδα αξίζει!! Από εσένα την είχα βάλει την 4 που την είχα βρει με τη διαδικασία πριν κάτι σελίδες .. Χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Με το ξυπνητήρι τι έγινε τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Από εσένα την είχα βάλει την 4 που την είχα βρει με τη διαδικασία πριν κάτι σελίδες .. Χαχα Άρα τώρα είσαι στην. 200, εγώ την έχω πάρει.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Εχει περιπου 15 μερες που δεν δουλεύει σωστα η αναμονή κλησης. Ενώ μιλάω, χτυπάει η δεύτερη κληση και αν απομακρυνω το κινητό απο το αυτί μου για να δω ποιος καλει, τοτε αυτόματα βάζει σε αναμονη τον πρώτο συνομιλητη και απαντά τη δευτερη κληση. Παλιότερα δεν έπαιρνε μονο του την πρωτοβουλία και απλώς κρατούσε την ενεργη κλήση χωρίς να απαντάει την δεύτερη. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό; Υπάρχει κάποια ρύθμιση που θέλει αλλαγη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Εχει περιπου 15 μερες που δεν δουλεύει σωστα η αναμονή κλησης. Ενώ μιλάω, χτυπάει η δεύτερη κληση και αν απομακρυνω το κινητό απο το αυτί μου για να δω ποιος καλει, τοτε αυτόματα βάζει σε αναμονη τον πρώτο συνομιλητη και απαντά τη δευτερη κληση. Παλιότερα δεν έπαιρνε μονο του την πρωτοβουλία και απλώς κρατούσε την ενεργη κλήση χωρίς να απαντάει την δεύτερη. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό; Υπάρχει κάποια ρύθμιση που θέλει αλλαγη; δεν ειναι προβλημα του κινητου. εχεις ενεργο τον εξυπνο χειρισμο κλησεων, οπου απανταει μονο του μολις βαλεις το κινητο στο αυτι, οποτε στο γυρναει αυτοματα στην αναμονη. πηγαινει ρυθμισεις,κλησεις και κλειστο Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemist2008 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 (edited) Πέρα από τον σχεδιασμό που καθαρά για λόγους ανανέωσης θεωρώ ότι αξίζει, για μένα το να με καλούν και να μην αναγκάζομαι να απαντήσω ή να τους το κλείσω για να συνεχίσω τη δουλειά που έκανα πχ να γράφω ένα μήνυμα είναι σημαντικό γιατί λόγω δουλειάς μου τυχαίνει συχνά, επίσης το ότι περιστρεφεται και η αρχική οθόνη ή τα πιο μικρά εικονίδια οθόνης και τέλος το πιο βασικό, η καλύτερη φωτογραφία στο αυτόματο. Επίσης το νιώθω πιο γρήγορο το κινητό. Περασα τελικα και εγω την 5.1.1 (.200) αυτο το Σαββατο. Πριν ειχα την δικη σου 4.4.4. Συμφωνω οτι εγινε πιο ομορφο αισθητικα ομως για μενα η διαρκεια της μπαταριας εχει χειροτερεψει. Χωρις να το σκαλιζω και με την ιδια χρηση που το εκανα παντα (1ωρα και 20 λεπτα οθονη απο Σαββατο μεσημερι), εκει που τωρα θα ηταν στο 80% τουλαχιστον, σημερα ειναι στο 70% και πεφτει για πλακα αν ανοιξω οθονη/viber και wifi. Δεν εκανα clean install, την περασα απο πανω. Α επισης δεν μπορω να στειλω SMS... :worry: Edited October 5, 2015 by chemist2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Περασα τελικα και εγω την 5.1.1 (.200) αυτο το Σαββατο. Πριν ειχα την δικη σου 4.4.4. Συμφωνω οτι εγινε πιο ομορφο αισθητικα ομως για μενα η διαρκεια της μπαταριας εχει χειροτερεψει. Χωρις να το σκαλιζω και με την ιδια χρηση που το εκανα παντα (1ωρα και 20 λεπτα οθονη απο Σαββατο μεσημερι), εκει που τωρα θα ηταν στο 80% τουλαχιστον, σημερα ειναι στο 70% και πεφτει για πλακα αν ανοιξω οθονη/viber και wifi. Δεν εκανα clean install, την περασα απο πανω. Α επισης δεν μπορω να στειλω SMS... :worry: μην το σκεφτεσαι, κανε καθαρη εγκατασταση.. Επαναφορα εργοστασιακων και ξανα εγκατασταση απο το pc companion. Αν θες περιμενε 2-3 ημερες βεβαια γιατι θα παρουμε και την επομενη αναβαθμιση, μικρη βεβαια αλλα κανε τη μια και καλη. Οσο για την μπαταρια, σε σχεση με την προηγουμενη εκδοση της 5.1.1 ειναι καλυτερη..Σε σχεση με την 4.4.4 εγω δεν βλεπω σχεδο καμια διαφορα σε χρηση. Τωρα τα νουμερα που λεει η διαχειριση ενεργειας ειναι περιεργα καθως μετραει και τις εφαρμογες, πχ μπορει να σου βγαλει πρωτο το viber (αν και την πρωτη μερα μου μετρησε μονο οθονη και ομιλια, πλεον ξανα βαζει ψηλα τις εφαρμογες) αλλα σαν χρηση παει πολυ καλα..Εγω ετσι ειδα, ασχετως αριθμων.. Ξερω οτι 2 ημερες με 3G και ΒΤ συνδεδεμενο κανα 5ωρο και φωτογραφιες και ταξιδι 200 χιλιομετρα και browsing και FB και απολα, ειναι πολυ κοντα στην 4.4.4. Τωρα αν βγαζει μιση ωρα λιγοτερη οθονη απο την 4.4.4 το θεωρω πταισμα μπροστα στην τραγικη αυτονομια που ειχε πριν η 5.1.1 Κατα τα αλλα εχεις βελτιωμενη εμφανιση, μπορεις να χρησιμοποιεις το κινητο την ωρα που σε καλει καποιος ενω πρωτα επρεπε να του το κλεισεις ή να περιμενεις να κλεισει, εχεις καλυτερη φωτο στο αυτοματο και εισαι και up to date. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Παίδες, εμένα γράφει έκδοση: 23.4.Α.0.546. Πόσο παλιά είναι αυτή? γιατί δεν μου βγάζει νεότερη, ούτε με σύνδεση στον υπολογιστή. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Παίδες, εμένα γράφει έκδοση: 23.4.Α.0.546. Πόσο παλιά είναι αυτή? γιατί δεν μου βγάζει νεότερη, ούτε με σύνδεση στον υπολογιστή. ειναι η αμεσως προηγουμενη απο την 200. αγνωστο γιατι δεν σου εμφανιζει ουτε στο pc companion, αφου εχει βγει περιπου για ολες τις χωρες. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 ειναι η αμεσως προηγουμενη απο την 200. αγνωστο γιατι δεν σου εμφανιζει ουτε στο pc companion, αφου εχει βγει περιπου για ολες τις χωρες. Αναμονή λοιπόν.. πάντως και με αυτήν, η μπαταρία μου είναι πολύ καλή. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemist2008 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 (edited) μην το σκεφτεσαι, κανε καθαρη εγκατασταση.. Επαναφορα εργοστασιακων και ξανα εγκατασταση απο το pc companion. Αν θες περιμενε 2-3 ημερες βεβαια γιατι θα παρουμε και την επομενη αναβαθμιση, μικρη βεβαια αλλα κανε τη μια και καλη. Οσο για την μπαταρια, σε σχεση με την προηγουμενη εκδοση της 5.1.1 ειναι καλυτερη..Σε σχεση με την 4.4.4 εγω δεν βλεπω σχεδο καμια διαφορα σε χρηση. Τωρα τα νουμερα που λεει η διαχειριση ενεργειας ειναι περιεργα καθως μετραει και τις εφαρμογες, πχ μπορει να σου βγαλει πρωτο το viber (αν και την πρωτη μερα μου μετρησε μονο οθονη και ομιλια, πλεον ξανα βαζει ψηλα τις εφαρμογες) αλλα σαν χρηση παει πολυ καλα..Εγω ετσι ειδα, ασχετως αριθμων.. Ξερω οτι 2 ημερες με 3G και ΒΤ συνδεδεμενο κανα 5ωρο και φωτογραφιες και ταξιδι 200 χιλιομετρα και browsing και FB και απολα, ειναι πολυ κοντα στην 4.4.4. Τωρα αν βγαζει μιση ωρα λιγοτερη οθονη απο την 4.4.4 το θεωρω πταισμα μπροστα στην τραγικη αυτονομια που ειχε πριν η 5.1.1 Κατα τα αλλα εχεις βελτιωμενη εμφανιση, μπορεις να χρησιμοποιεις το κινητο την ωρα που σε καλει καποιος ενω πρωτα επρεπε να του το κλεισεις ή να περιμενεις να κλεισει, εχεις καλυτερη φωτο στο αυτοματο και εισαι και up to date. Λοιπον εκανα καθαρη εγκατασταση μεσω PC Companion και τωρα προσπαθω να το στρωσω, απενεργοποιωντας αχρηστες εφαρμογες, εισαγοντας κωδικους, αγαπημενα κτλ..ολα καλα αλλα το προβλημα με τα γραπτα μηνυματα παραμενει, απλα δεν στελνει. "Αδυνατη η αποστολη" μου βγαζει, ισως φταιει ο παροχος? Μηπως με την επαναφορα των επαφων, πειραχτηκαν τιποτα δεδομενα ή απλα αλλαξε ο τροπος που το τηλεφωνο βλεπει πλεον τις επαφες και δεν τις αναγνωριζει? (πολυ παλιο προβλημα αυτο αν θυμαται κανεις ;) ) Εχω ελεγξει και τις ρυθμισεις μηνυματων, δεν βλεπω κατι. Δεν ξερω ισως θα πρεπει να παω σε καποιο καταστημα να το δουν τα παιδια. Τωρα για μπαταρια, θα δω τις επομενες μερες πως θα τρεξει το λογισμικο σε σχεση με το προηγουμενο..παντως ναι, τα πρωτα δειγματα της καμερας στο αυτοματο, ειναι καλυτερα σε σχεση με πριν και αυτο μετραει για εμενα γιατι την καμερα την χρησιμοποιω αρκετα! Edited October 5, 2015 by chemist2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts