Jump to content

Sony Xperia Z3 Compact

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα πηρα τηλεφωνο στην Omnitech και μου ειπαν απο μονοι τους οτι ειναι στην εγγύηση και οτι θελει 2-3 εργάσιμες ημερες για να ειναι οκ το κινητο και πως θα χαθουν ολα τα αρχεια...Κατι που φυσικα δεν εκανε η Arvato...Εχω αλλη ερωτηση...Στο ενδεχόμενο πως δεν κάθετε το 2-3 εργάσιμες ημερες μπορώ να το παρω την Πεμπτη μιας και φευγω ταξιδι στο εξωτερικο?Εννοω να παω να το παρω και ας μην εχουν προλάβει να το φτιάξουν....

Αποψη μου ειναι οτι οταν δινουμε ενα τηλεφωνο ή καποιο αλλο προιον που περιεχει προσωπικα δεδομενα (αρχεια) θα πρεπει να κανουμε μονοι μας επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων.

Παρε τους τηλεφωνο το πρωι και πες τους ευγενικα οτι πεμπτη πρωι φευγεις για ταξιδι στο εξωτερικο και αν μπορουν να επισπευσουν τη διαδικασια και ρωτησε τους και για το δευτερο που ρωτας εδω.

Παντος πιστευω οτι αν δεν ειχαν ανταλακτικο διαθεσιμο θα σου ελεγαν οτι θα αργησει και δεν θα σου ελεγαν για 2-3 ημερες.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φλασαρα την customized GR μέσω flahstool, αλλά δεν έκανε διαγραφή δεδομένων όπως αντίστοιχα έγινε όταν πέρασα την 5.0.2.. Η προηγούμενη ρομ ήταν της Cosmote.. Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακων θα θεωρηθεί σαν clean install?

Φλασαρα την customized GR μέσω flahstool, αλλά δεν έκανε διαγραφή δεδομένων όπως αντίστοιχα έγινε όταν πέρασα την 5.0.2.. Η προηγούμενη ρομ ήταν της Cosmote.. Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακων θα θεωρηθεί σαν clean install?

Για την 5.1.1 μιλας;

Ένας φτωχός και μόνος cowboy!

Ρε παιδια, επειδη δεν μπορω να αγορασω ακομα απο εξωτερικο, πειτε κανενα ελληνικο καταστημα για να αγορασω tempered glass για το πισω μερος.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Επειδή μου κινησες λίγο το ενδιαφέρον... Πόσο customized είναι αυτή; Είναι η τελευταία έκδοση; Τι διάφορες έχει με την κανονική; Δουλεύουν όλα σωστά; Ευχαριστώ :)

Έχει σπάσει σε κάποιον το πισω τζάμι; Σήμερα το μεσημέρι, το εβγαλα απο την τσεπη μου και ανακάλυψα μια ρωγμη πισω, απο τη μια ακρη μέχρι την αλλη. Είμαι σίγουρος οτι τις τελευταίες 2-3 μέρες το κινητό δεν ειχε την παραμικρή πτωση. Υπενθυμίζω οτι πριν ένα μήνα το παρέλαβα από το σέρβις με αλλαγμενο ολο το casing μπρος-πισω κ περιφερικη μπορντουρα, εντος εγγύησης , λογω ξεκολληματος της μπροστινης επιφάνειας στο ανω περιθώριο. Εκτοτε, το κινητο εφαγε 1 καλο πεσιμο, αλλα από τοτε έχουν περάσει τουλάχιστον 15 ημέρες, χωρίς εμφανη βλαβη στο πισω τζαμι...

Έχει σπάσει σε κάποιον το πισω τζάμι; Σήμερα το μεσημέρι, το εβγαλα απο την τσεπη μου και ανακάλυψα μια ρωγμη πισω, απο τη μια ακρη μέχρι την αλλη. Είμαι σίγουρος οτι τις τελευταίες 2-3 μέρες το κινητό δεν ειχε την παραμικρή πτωση. Υπενθυμίζω οτι πριν ένα μήνα το παρέλαβα από το σέρβις με αλλαγμενο ολο το casing μπρος-πισω κ περιφερικη μπορντουρα, εντος εγγύησης , λογω ξεκολληματος της μπροστινης επιφάνειας στο ανω περιθώριο. Εκτοτε, το κινητο εφαγε 1 καλο πεσιμο, αλλα από τοτε έχουν περάσει τουλάχιστον 15 ημέρες, χωρίς εμφανη βλαβη στο πισω τζαμι...

μην το ψάχνεις πολύ, κάπου θα ζορίστηκε και έσπασε, είναι συχνό φαινόμενο

Μάλλον κάτι λάθος έκανες κατα τη διαδικασία του φλασαρισματος.

Πρέπει να φροντίσεις την επόμενη φορά να είναι τικαρισμενα τα 3 μικρά κουτάκια κάτω από το wipe στα δεξιά της οθόνης όπως βλέπεις εδώ.

http://i299.photobucket.com/albums/mm307/stacker69/Flashtool2_zps4a43f962.png

Τώρα απλά κάνε hard reset από το κινητό η επιδιόρθωση λογισμικού από pc companion για να θεωρηθεί καθαρή εγκατάσταση.

Επειδή μου κινησες λίγο το ενδιαφέρον... Πόσο customized είναι αυτή; Είναι η τελευταία έκδοση; Τι διάφορες έχει με την κανονική; Δουλεύουν όλα σωστά; Ευχαριστώ :)

Η πρόφαση "customized" μπροστά από κωδικό κάθε χώρες πχ GR,DE,FR κ.α σημαίνει στα Sony official unbranded rom για την κάθε χώρα αντίστοιχα.

Τίποτα περισσότερο.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Αποψη μου ειναι οτι οταν δινουμε ενα τηλεφωνο ή καποιο αλλο προιον που περιεχει προσωπικα δεδομενα (αρχεια) θα πρεπει να κανουμε μονοι μας επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων.

Παρε τους τηλεφωνο το πρωι και πες τους ευγενικα οτι πεμπτη πρωι φευγεις για ταξιδι στο εξωτερικο και αν μπορουν να επισπευσουν τη διαδικασια και ρωτησε τους και για το δευτερο που ρωτας εδω.

Παντος πιστευω οτι αν δεν ειχαν ανταλακτικο διαθεσιμο θα σου ελεγαν οτι θα αργησει και δεν θα σου ελεγαν για 2-3 ημερες.

Καλησπερα φιλε μου.Το εχω παει ηδη απο χτες και εινα εκει...Οποτε περιμενω μήνυμα τους...

Αυτο που μου εκανε τρομερη εντύπωση ειναι πως το λαστιχακι που ειναι πανω στο καπακι που ανοιγουμε για να μπει ο φορτιστής

απο τι μου άφησαν να εννοηθεί θα το βαλουν και αυτο στην εγγυηση (δεν κουμπώνει σχεδον καθολου) ..Ενω στην Arvato μου είπαν 28 ευρο.Δεν συγκρίνω καν την εξυπηρέτηση της Arvato με την Opnitech..Αλλο επιπεδο βεβαια ισως παιζει ρολο που εχει λιγοτερο κοσμο...

Αν έχει κανείς τη ζελατίνα που είχε μέσα η συσκευασία του κινητού και δε σκοπεύει να τη χρησιμοποιήσει, ας μου στείλει ένα pm.

Παιδια ειναι απιστευτο.....Πηγα χτες το απογευμα το κινητο στην Omnitech μια ωρα πριν κλείσει

και σημερα στις 5:17 μου εστειλαν πως το κινητο ειναι ετοιμο και να περασω αυριο να το παρω γιατι εχει κλεισει σημερα...

Τι να πω..Απλα δεν εχω λογια..Μπραβο στην Omnitech και μπραβο πολλα στον φιλο που μου ειπε να το παω εκει..

Μην ξεχασω να αναφέρω πως το κινητο ειχε προβλημα στην οθονη και προβλημα στο καπακι της φόρτισης.

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση;Έχει εδώ και ένα τετράμηνο ο κολλητός μου το Z3 Compact. Εδώ και περίπου 3 βδομάδες δεν λειτουργεί η πίσω κάμερα, ούτε με το πρόγραμμα του κινητού ούτε με τρίτο. Η μπροστινή δουλεύει κανονικά!Σήμερα αφού κάναμε backup κ.α. έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά πάλι τίποτα!Εν τω μεταξύ μέσα σε αυτές τις 3 βδομάδες το κινητό πήρε και μια αναβάθμιση και περιμέναμε ότι θα φτιάξει αλλά......δυστυχώς τίποτα!Καμιά άλλη ιδέα;

Τι άλλο μένει να κάνουμε;ΑΡΒΑΤΟ;Και αν ναι ξέρετε πόσο θα το κρατήσουν;

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση;Έχει εδώ και ένα τετράμηνο ο κολλητός μου το Z3 Compact. Εδώ και περίπου 3 βδομάδες δεν λειτουργεί η πίσω κάμερα, ούτε με το πρόγραμμα του κινητού ούτε με τρίτο. Η μπροστινή δουλεύει κανονικά!Σήμερα αφού κάναμε backup κ.α. έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά πάλι τίποτα!Εν τω μεταξύ μέσα σε αυτές τις 3 βδομάδες το κινητό πήρε και μια αναβάθμιση και περιμέναμε ότι θα φτιάξει αλλά......δυστυχώς τίποτα!Καμιά άλλη ιδέα;

Μάλλον είναι hw πρόβλημα. Πήγαινε το Arvato και αφού είναι στην εγγύηση (αν δεν έχει κανένα εμφανές σημάδι από πτώση) θα στο καλύψουν. Φυσικά και δεν γίνεται να ξέρουμε ποσό θα το κρατήσουν. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον είναι hw πρόβλημα. Πήγαινε το Arvato και αφού είναι στην εγγύηση (αν δεν έχει κανένα εμφανές σημάδι από πτώση) θα στο καλύψουν. Φυσικά και δεν γίνεται να ξέρουμε ποσό θα το κρατήσουν. :)

Παιδια ενα ποστ πανω απο εσας μολις λεω τι εγινε με εμενα ΦΥΣΙΚΑ και να μην το πας στην Arvato...Αλλα στην Omnitech..Σε μια μερα μου το ειχαν ετοιμο...μου το περασαν σε εγγυση και με χτυπημα στο κινητο και το καπακι της φορτησης που δεν μπαίνει κανονικα στην εγγυηση...

Χμμμμ OMNITECH τελικά!Απ'ότι είδα έχει μόνο στον Γέρακα;;;

Ακόμα και για την arvato βρήκα μόνο στο Περιστέρι!

Το γέλιο (ή κλάμα) είναι ότι πριν λίγο τα έφτυσε η οθόνη του.Μία δείχνει μια δεν δείχνει, ενώ ανοίγει κανονικά!Σαν να μην κάνει καλή επαφή η καλωδιοταινία!Και έχει μείνει ΧΩΡΙΣ κινητό!!!! :wacko::!::mad:

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Το γέλιο (ή κλάμα) είναι ότι πριν λίγο τα έφτυσε η οθόνη του.Μία δείχνει μια δεν δείχνει, ενώ ανοίγει κανονικά!Σαν να μην κάνει καλή επαφή η καλωδιοταινία!Και έχει μείνει ΧΩΡΙΣ κινητό!!!! :wacko::!::mad:

Επρεπε να το ειχε παει καιρο τωρα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Αξιζει να πας μεχρι εκει και εγω εκανα διαδρομη αλλα πρεπει φιλε μου..Εγω το ειχα 2-3 μηνες ετσι ε και τελικα πηρα την αποφαση και πηγα..

Από χθες είμαι κι εγώ ευτυχής κάτοχος του κινητου..! Δεν μασάει το άτιμο!

Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι το Navigon για να κατεβάσει χάρτες μου ζητάει κάρτα μνήμης, κι ενώ εγώ έχω συνδέσει από το πρώτο λεπτό, συνεχίζει να την ζητάει και να μην συνεχίζει την ληψη.. Κάποια λύση σε αυτό?

Επίσης οδηγός για root υπάρχει ?

Επρεπε να το ειχε παει καιρο τωρα.

Αυτό είναι ένα θέμα με την δουλειά που κάνουμε γιατί όλα τα πρωϊνά δούλευε μέχρι το απόγευμα και δεν προλάβαινε τίποτα!Δυστυχώς! :(

Αξιζει να πας μεχρι εκει και εγω εκανα διαδρομη αλλα πρεπει φιλε μου..Εγω το ειχα 2-3 μηνες ετσι ε και τελικα πηρα την αποφαση και πηγα..

Θα του το πω και ελπίζω να το πάει να ξεμπερδέψει γιατί πολύ κουλά προβλήματα του παρουσίασε! :!:

Αυτό που παρατηρήσαμε (άλλο ένα πρόβλημα!!!!) είναι ότι έχει θέμα με το σήμα!Το ένα δευτερόλεπτο δείχνει 0 και το επόμενο 5!!!Με Wind και σε χιλιοτσεκαρισμένο σημείο που πιάνει άψογα! :mad:

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Μαγκες απο σημερα παλι κατοχος ενος καινουργιου Z3 compact orange.και νομιζω οτι ειναι πολυ καλυτερο απο την αλλη συσκευη που ειχα.στα θετικα οτι με πολυ σκαλισμα,σεταρισμα κλπ το κινητο ειναι κρυο.κατι που δεν ισχυε στο αλλο.βεβαια αυτο που παρατηρησα ειναι λιγο περισσοτερη καταναλωση μπαταριας.εχω εκδοση 5.1.1 αλλα το κινητο πεταει :superman:
[sIGPIC][/sIGPIC]

^^Τι σκαλισμα / αλλαγές έκανες φίλε? Εγώ απλά έβγαλα πολλές εφαρμογές από μέσα.

Καλησπερα.Μπορεις να μου πεις το πως?Εννοεις εφαρμογες της συσκευης?

• The title was changed to Sony Xperia Z3 Compact