ThanosR92 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 (edited) Στη Sony σιγουρα στο κανουν αλλαγη και σου δινουν εγγυηση για αδιαβροχοποιηση κανονικα . Το κοστος ομως λογικα ειναι ακριβο . Μπορεις να ρωτησεις ομως με ενα τηλ. Αμα εμπιστευτεις αλλο μαγζι δεν θα εχεις αδιαβροχο κινητο απλα Το κινητο το εχω 4 μηνες εχω εγγύηση κανονικα..Οποτε παει για αλλαγμα λες? Να παρω τηλεφωνο?Μηπως επειδη εφαγε τουμπα δεν το αλλαζουν EDIT 1: Πηρα τηλεφωνο και ειπαν να το παω στην avarto... Edited May 22, 2015 by ThanosDurex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Το κινητο το εχω 4 μηνες εχω εγγύηση κανονικα..Οποτε παει για αλλαγμα λες? Να παρω τηλεφωνο?Μηπως επειδη εφαγε τουμπα δεν το αλλαζουν? Επειδή έφαγε τούμπα μπορούν κάλλιστα να σου πούνε ότι είναι υπαιτιότητα δικιά σου (και πιθανόν να είναι αφού η κιτρινίλα μπορεί να δημιουργηθεί μετά από πέσιμο) οπότε και δεν θα στο καλύψει η εγγύηση. Οπότε μιλάμε για μεγάλο κόστος, ίσως και στη μισή τιμή του κινητού. Υπάρχει ένα μαγαζί εδώ στην περιοχή μου που είχα ρωτήσει για τη σειρά Ζ και μου είχε πει ότι μπορεί και κάνει δουλειά χωρίς να επηρεαστεί η αδιαβροχοποίηση. Τώρα κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο θα σε γελάσω. Αυτό είναι το τηλ. Πάρε να ρωτήσεις. :) 210 6925528 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Επειδή έφαγε τούμπα μπορούν κάλλιστα να σου πούνε ότι είναι υπαιτιότητα δικιά σου (και πιθανόν να είναι αφού η κιτρινίλα μπορεί να δημιουργηθεί μετά από πέσιμο) οπότε και δεν θα στο καλύψει η εγγύηση. Οπότε μιλάμε για μεγάλο κόστος, ίσως και στη μισή τιμή του κινητού. Υπάρχει ένα μαγαζί εδώ στην περιοχή μου που είχα ρωτήσει για τη σειρά Ζ και μου είχε πει ότι μπορεί και κάνει δουλειά χωρίς να επηρεαστεί η αδιαβροχοποίηση. Τώρα κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο θα σε γελάσω. Αυτό είναι το τηλ. Πάρε να ρωτήσεις. :) 210 6925528 Πηρα τηλεφωνο μου ειπαν αν ειναι οθονη ειναι 150 ευρο μου ειπε οτι αν το παω και καλα για εγγυηση στην σονυ τοτε σιγουρα δεν θα περασει επειδη φανεται το σημαδάκι το μικρο οταν επεσε..Δεν αξιζει να το φτιαξω σωστα? Το κραταω οπως ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Πηρα τηλεφωνο μου ειπαν αν ειναι οθονη ειναι 150 ευρο μου ειπε οτι αν το παω και καλα για εγγυηση στην σονυ τοτε σιγουρα δεν θα περασει επειδη φανεται το σημαδάκι το μικρο οταν επεσε..Δεν αξιζει να το φτιαξω σωστα? Το κραταω οπως ειναι... Ναι ρε συ, κράτα το. Βάλτου και μία θήκη να μην το βλέπεις το σημάδι αν σε ενοχλεί. Και μπορεί η οθόνη να μείνει ως έχει. Δεν σημαίνει ότι θα εξαπλωθεί η κιτρινίλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Ναι ρε συ, κράτα το. Βάλτου και μία θήκη να μην το βλέπεις το σημάδι αν σε ενοχλεί. Και μπορεί η οθόνη να μείνει ως έχει. Δεν σημαίνει ότι θα εξαπλωθεί η κιτρινίλα. Το σιμαδι ειναι στην πισω πλευρα στην γωνια οποτε δεν φαινεται καθολου..Εμενα η οθονη με στεναχώρησε γιατι νταξει στα ασπρα φαινεται πολυ.. Δεν ειναι και μεγαλο το κιτρινο αλλα ενταξει...Λεω να βαλω αυτο εδω https://www.ebnb.gr/index.php?route=product/product&product_id=17601 και μια για πισω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Γνώμη μου, πήγαινε στο σέρβις για την οθόνη και μην πείς τίποτα για την τούμπα. Σιγά, ένα σημαδάκι έχει το κινητό, γιατί να στο βγάλουν εκτός εγγύησης?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Γνώμη μου, πήγαινε στο σέρβις για την οθόνη και μην πείς τίποτα για την τούμπα. Σιγά, ένα σημαδάκι έχει το κινητό, γιατί να στο βγάλουν εκτός εγγύησης?? Συμφωνώ. Δεν χάνεις τιποτα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 φοβερη αυτονομια η μπαταρια.Με 70% φωτεινοτητα. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 φοβερη αυτονομια η μπαταρια.Με 70% φωτεινοτητα. Με τη τελευταία αναβάθμιση βλέπω καλύτερη αυτονομία και απο τη kitkat! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Γνώμη μου, πήγαινε στο σέρβις για την οθόνη και μην πείς τίποτα για την τούμπα. Σιγά, ένα σημαδάκι έχει το κινητό, γιατί να στο βγάλουν εκτός εγγύησης?? Ξερετε ποσο περιπου τα κρατανε για τετοιες περιπτώσεις? Δεν μου εχει ξανα τυχει να παω κινητό στο servise. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Ξερετε ποσο περιπου τα κρατανε για τετοιες περιπτώσεις? Δεν μου εχει ξανα τυχει να παω κινητό στο servise. Δεν ξερω, αλλα απο οτι λενε οχι παραπανω απο 3 μερες. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Παίδες,την λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας την έχετε δει ? Όχι stamina ούτε χαμηλής μπαταρίας.. Την βρήκα στην διαχείριση ενέργειας, χρήση μπαταρίας, πάνω δεξιά στις τρεις γραμμές.. Και είναι σαν την λειτουργία χαμηλής μπαταρίας. Βγάζει και σύμβολο πάνω αριστερά. Δείτε το. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Παίδες,την λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας την έχετε δει ? Όχι stamina ούτε χαμηλής μπαταρίας.. Την βρήκα στην διαχείριση ενέργειας, χρήση μπαταρίας, πάνω δεξιά στις τρεις γραμμές.. Και είναι σαν την λειτουργία χαμηλής μπαταρίας. Βγάζει και σύμβολο πάνω αριστερά. Δείτε το. Τι εννοείς? Αφού μπαίνει αυτόματα αν πέσει κάτω από το 20% η μπαταρία. Με έχει απογοητεύσει λίγο το double tap. Το κινητό σε τσέπη το βρίσκω σχεδόν πάντα ξεκλείδωτο με ανοιχτές εφαρμογές, φλας και στη χειρότερη κάνει και κλήση. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Τι εννοείς? Αφού μπαίνει αυτόματα αν πέσει κάτω από το 20% η μπαταρία. Με έχει απογοητεύσει λίγο το double tap. Το κινητό σε τσέπη το βρίσκω σχεδόν πάντα ξεκλείδωτο με ανοιχτές εφαρμογές, φλας και στη χειρότερη κάνει και κλήση. Και εγώ το έβρισκα συχνά ξεκλείδωτο βγάζοντας το από τσέπη, δεν ξέρω όμως αν έφταιγε το double tap. Αναγκάστηκα να βάλω μοτίβο γιατί έχω και αρκετά επαγγελματικά νούμερα και δεν είμαστε για στραβές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Τι εννοείς? Αφού μπαίνει αυτόματα αν πέσει κάτω από το 20% η μπαταρία. Με έχει απογοητεύσει λίγο το double tap. Το κινητό σε τσέπη το βρίσκω σχεδόν πάντα ξεκλείδωτο με ανοιχτές εφαρμογές, φλας και στη χειρότερη κάνει και κλήση. Καταρχήν το 20% το βάζεις όσο θες. Παρόλα αυτά αυτό που λέω είναι άλλο, ότι δηλαδή έχει και μια ακόμα ρύθμιση εκτός από stamina και Λειτουργία χαμηλής λειτουργίας. Όσο για το double tap,με tempered glass λειτουργεί καλύτερα, άρα χωρίς αυτό μήπως το έκαναν πολύ ευαίσθητο ? Πάντως δεν το έχω βρει ποτέ ξεκλείδωτο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Καταρχήν το 20% το βάζεις όσο θες. Παρόλα αυτά αυτό που λέω είναι άλλο, ότι δηλαδή έχει και μια ακόμα ρύθμιση εκτός από stamina και Λειτουργία χαμηλής λειτουργίας. Όσο για το double tap,με tempered glass λειτουργεί καλύτερα, άρα χωρίς αυτό μήπως το έκαναν πολύ ευαίσθητο ? Πάντως δεν το έχω βρει ποτέ ξεκλείδωτο. Το χειμώνα μέσα σε τζίν και εγώ δε το έχω βρει ποτέ ξεκλείδωτο. Το παρατήρησα τώρα που καλοκαιριάζει και βάζουμε κάνα πιο λεπτό ρούχο, όπως βερμούδα μαγιό κτλ. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 (edited) Πως γίνεται βρε παιδιά,δεν θυμάμαι ούτε μια φορά να το βρω ξεκλείδωτο σε τσέπη παρα μονο σε τσάντα-θήκη με αλλα αντικείμενα μαζί. Edit:Σε βερμούδα μαγιό κινητό δεν βάζω εγω προσωπικά. Edited May 23, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Τι εννοείς? Αφού μπαίνει αυτόματα αν πέσει κάτω από το 20% η μπαταρία. Με έχει απογοητεύσει λίγο το double tap. Το κινητό σε τσέπη το βρίσκω σχεδόν πάντα ξεκλείδωτο με ανοιχτές εφαρμογές, φλας και στη χειρότερη κάνει και κλήση. Μήπως έχεις ενεργοποιημένη τη λειτουργία χρήσης με γάντια; Κάνει ακόμα πιο ευαίσθητη την αφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vicb1000r Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Τι εννοείς? Αφού μπαίνει αυτόματα αν πέσει κάτω από το 20% η μπαταρία. Με έχει απογοητεύσει λίγο το double tap. Το κινητό σε τσέπη το βρίσκω σχεδόν πάντα ξεκλείδωτο με ανοιχτές εφαρμογές, φλας και στη χειρότερη κάνει και κλήση. Αυτη πρεπει να ειναι η native λειτουργια εξοικονομησης ενεργειας της Lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Παίδες,την λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας την έχετε δει ? Όχι stamina ούτε χαμηλής μπαταρίας.. Την βρήκα στην διαχείριση ενέργειας, χρήση μπαταρίας, πάνω δεξιά στις τρεις γραμμές.. Και είναι σαν την λειτουργία χαμηλής μπαταρίας. Βγάζει και σύμβολο πάνω αριστερά. Δείτε το. Γιατί νομίζω πως αν ενεργοποιήσεις αυτή τη λειτουργία μετά δεν θα ισχύουν τα exceptions του stamina για τις εφαρμογές που θες να δέχονται δεδομένα όταν είναι κλειστό το κινητό; Το έχεις δοκιμάσει καθόλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Γιατί νομίζω πως αν ενεργοποιήσεις αυτή τη λειτουργία μετά δεν θα ισχύουν τα exceptions του stamina για τις εφαρμογές που θες να δέχονται δεδομένα όταν είναι κλειστό το κινητό; Το έχεις δοκιμάσει καθόλου; Το δοκίμασα πριν και ήταν σαν της Samsung που δεν έχει καμία παραμετροποιηση..αλλά δεν είχα μήνυμα, θα το βάλω όλη μέρα αύριο να δω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Πάντως βλέπω πολλές αγγελίες για το ζ3 και ζ3C στα μεταχείρησμενα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisipos22gr Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Καλησπέρα και από μένα έχω εδώ και λίγες μέρες το μικρό τερατακι και μέχρι στιγμής είμαι ενθουσιασμενος. θα ήθελα να ρωτήσω τι φτηνή και αξιόπιστη λύση υπάρχει για ασύρματη φόρτιση. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Καλησπέρα και από μένα έχω εδώ και λίγες μέρες το μικρό τερατακι και μέχρι στιγμής είμαι ενθουσιασμενος. θα ήθελα να ρωτήσω τι φτηνή και αξιόπιστη λύση υπάρχει για ασύρματη φόρτιση. Ευχαριστώ. Προσωπικά, αγόρασα από σκρουτζομάγαζο ένα καλώδιο που κάνει 7,90 και είμαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Πάντως βλέπω πολλές αγγελίες για το ζ3 και ζ3C στα μεταχείρησμενα Οι περισσότεροι τα αλλάζουν σαν τα πουκάμισα τα κινητά,αυτός ειναι η βασικός λόγος και τους αρέσει να τα δοκιμάζουν ολα η τα περισσότερα κινητά της αγοράς. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts