Jump to content

Sony Xperia Z3 Compact

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν εχει βγει για τις αγγλικες συσκευες,ουτε στο μεγαλο.

Θυμαμαι και στο z2 οι αγγλικες συσκευες περνανε καθυστερημενα τα update.

Υπομονη!

Ευχαριστω για την απαντηση γτ οσο εψαξα δεν βρηκα κατι.Περιμενω να μου ερθει μπας και φτιαξει το gps αλλιως να το στειλω σερβις γιατι ολο το βραδυ ελιωσα :lol: οτι λυσεις βρηκα καμμια δεν μου δουλεψε

Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιατί αν πατήσεις 2 φορές snooze τέλος... Κάποιοι ξυπνάμε δύσκολα :)

Μόλις το δοκίμασα, πάτησα 3 φορές snooze ανά 5 λεπτά και συνέχισε να έχει ξυπνητήρι. Κατάλαβα κάτι λάθος;

Μόλις το δοκίμασα, πάτησα 3 φορές snooze ανά 5 λεπτά και συνέχισε να έχει ξυπνητήρι. Κατάλαβα κάτι λάθος;

Θα το δοκιμάσω και εγώ μήπως κατάλαβα εγώ κάτι λάθος και σε ενημερώνω :O

Κατι με τον ηχο κλησης για τις ομαδες επαφων ρε παιδια,κανενας δεν ειχε το ιδιο προβλημα?

Στον EX dialer που χρησιμοποιώ, έχει τέτοια δυνατότητα

Μηπως ειναι καποια ρυθμιση με το stamina ? απενεργοποιησε το stamina και δοκιμασε παλι.

Επισης, ποια rom (γεωγραφικης περιοχης) εχεις ?

Όχι σταμινα είναι απενεργοποιημένο..ρομ Δεν έχω πειράζει τπτ όλα μαμα οποτε και γεωγραφική ρομ έχω την αγγλική.Δεν θέλω να το ρουταρω μόνο για να αλλάξω αυτό γτ είναι και ψιλοασχετος :-)

Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Επιλέγεις από τις ρυθμίσεις των εφαρμογών... Τραγικό λίγο μιας και δε σου δίνει τη δυνατότητα κάθε φορά κατά την εγκατάσταση να επιλέγεις. Κάποια στιγμή θα το κάνουν και αυτό. (rip symbian)

Ευχαριστώ για την απάντηση. H εγκατάσταση δηλαδή θα πάει την εφαρμογή αρχικά στην εσωτερική μνήμη και ύστερα θα επιλέγουμε αν θα μεταφερθεί στην κάρτα μνήμης. Για τα υπόλοιπα του μηνύματος μου γνωρίζεις ;

Welcome to Rapture

Στον EX dialer που χρησιμοποιώ, έχει τέτοια δυνατότητα

Σε ευχαριστω πολυ τελεια η εφαρμογη,χρονια πολλα και καλη ανασταση!

Όχι σταμινα είναι απενεργοποιημένο..ρομ Δεν έχω πειράζει τπτ όλα μαμα οποτε και γεωγραφική ρομ έχω την αγγλική.Δεν θέλω να το ρουταρω μόνο για να αλλάξω αυτό γτ είναι και ψιλοασχετος :-)

Στις εικόνες που έχεις βάλει στο ποστ σού 2053 φαίνεται ότι έχεις ενεργοποιημένο το stamina.

Θα έλεγα να κατεβάσεις στο pc σου το pc companion και να κάνεις "επιδιόρθωση" ή "επανεγκατάσταση" (δεν θυμάμαι πως ακριβώς το λέει....), τέλος πάντων να ξαναβαλεις όλη τη rom γιατί ίσως να μην έχει "κάτσει" καλά.

------------------------------------

Πολλά++ για τον Exdialer, σε όλα μού τα τηλέφωνα είναι από της πρώτες-πρώτες εφαρμογές που κατεβάζω από την πρώτη στιγμή, απλά σε μερικά δικαρτα τηλέφωνα χρησιμοποιώ το Pixelphone.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Παίδες, δεύτερη φόρτιση με την lollipop και βλέπω λιγότερη διάρκεια μπαταρίας.

Μου έχει πρώτο το Facebook messenger το οποίο ποτέ δεν το είχα δει και δεν το έλιωσα. Μήπως έχει θέμα η εφαρμογή ?

Αλλιώς έχουμε θέμα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μου έχει πρώτο το Facebook messenger το οποίο ποτέ δεν το είχα δει και δεν το έλιωσα. Μήπως έχει θέμα η εφαρμογή ?

Αλλιώς έχουμε θέμα.

Γενικά έχουν θέμα νομίζω οι facebookοεφαρμογές... Ποιά είναι αυτή η light που λένε όλοι είναι καλή και δε χρειάζεται το messenger?

Ευχαριστώ για την απάντηση. H εγκατάσταση δηλαδή θα πάει την εφαρμογή αρχικά στην εσωτερική μνήμη και ύστερα θα επιλέγουμε αν θα μεταφερθεί στην κάρτα μνήμης. Για τα υπόλοιπα του μηνύματος μου γνωρίζεις ;

Δε κατάλαβα τι εννοείς με την πρώτη πρόταση. Επιλέγεις από τις ρυθμίσεις την ενσωματωμένη μνήμη ή την sd και από εκεί και πέρα θα εγκαθίστανται εκεί οι εφαρμογές. Προσωπικά νομίζω ότι όλες τις εφαρμογές θα τις βάζω στην τοπική μνήμη, εκτός αν βάλω κάποιο μεγάλο παιχνίδι.

Δε κατάλαβα τι εννοείς με την πρώτη πρόταση. Επιλέγεις από τις ρυθμίσεις την ενσωματωμένη μνήμη ή την sd και από εκεί και πέρα θα εγκαθίστανται εκεί οι εφαρμογές. Προσωπικά νομίζω ότι όλες τις εφαρμογές θα τις βάζω στην τοπική μνήμη, εκτός αν βάλω κάποιο μεγάλο παιχνίδι.

Αυτή η καταραμένη ρύθμιση που ακριβώς είναι ; :(

Welcome to Rapture

Αυτή η καταραμένη ρύθμιση που ακριβώς είναι ; :(

Ρυθμίσεις-->εφαρμογές-->σε κάρτα sd-->τικάρεις την εφαρμογή που θες (μια μια για να δοκιμαστεί η υπομονή σου) και πατάς μετακίνηση στην κάρτα sd

Αλλιώς έχουμε θέμα.

Λογικό κάποιες εφαρμογές με την λολλι να έχουν θέμα στην αρχή σίγουρα θα έρθει update

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Λογικό κάποιες εφαρμογές με την λολλι να έχουν θέμα στην αρχή σίγουρα θα έρθει update

Το ελπίζω να είναι αυτό γιατί τη δεύτερη μέρα την έβγαλε με το ζόρι και με λίγη χρήση ενώ πρώτο σε κατανάλωση ήταν το messenger με 15%

Το διέγραψα να δω πως θα πάει σήμερα και αύριο..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ρυθμίσεις-->εφαρμογές-->σε κάρτα sd-->τικάρεις την εφαρμογή που θες (μια μια για να δοκιμαστεί η υπομονή σου) και πατάς μετακίνηση στην κάρτα sd

Ευχαριστώ φίλος. Καλή ανάσταση νά έχουμε αδέρφια.

Welcome to Rapture

Ρε παιδιά η λειτουργία Διακοπές στις ρυθμίσεις ήχου τι ακριβώς κάνει; Έχω το power toggles κι έβαλα το διακοπτακι για τον ήχο, έχει 4-5 επιλογές για προφίλ μεταξύ τον οποίων μια με αστεράκι και μια με μια λοξή γραμμή μέσα σε κύκλο. Αυτές τι κάνουν;

Επίσης παρόλο που το βάζω σε stamina μου έρχονται οι ειδοποιήσεις απο το quizdom κανονικά, με σβηστή την οθόνη. Δεν έχω βάλει την εφαρμογή στις εξαιρέσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω και για ποιο λόγο δεν λειτουργεί το led σε stamina, τόσο πολύ ενέργεια θα έτρωγε;

Σε τέτοια συσκευή με τόσο εξαιρετική αυτονομία η stamina είναι άχρηστη εντελώς λειτουργία.

Απορώ γιατί την βάζετε.

Ούτε μια φορά ούτε σαν σκέψη μου πέρασε να την ενεργοποιήσω.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Σε τέτοια συσκευή με τόσο εξαιρετική αυτονομία η stamina είναι άχρηστη εντελώς λειτουργία.

Απορώ γιατί την βάζετε.

Ούτε μια φορά ούτε σαν σκέψη μου πέρασε να την ενεργοποιήσω.

Όλα σχετικά είναι, εγώ πχ βγάζω δύο ημέρες και μπορεί χωρίς stamina να μην έβγαζα. Επίσης τώρα με lollipop βλέπω μια περίεργη διαχείριση.. Και μάλλον πτώση μπαταρίας.

Όλα σχετικά είναι, εγώ πχ βγάζω δύο ημέρες και μπορεί χωρίς stamina να μην έβγαζα. Επίσης τώρα με lollipop βλέπω μια περίεργη διαχείριση.. Και μάλλον πτώση μπαταρίας.

Εγώ 2 ημέρες βγάζω έτσι κι αλλιώς χωρίς stamina και πριν και μετά την αναβάθμιση και μάλιστα ελαφρώς καλύτερη αυτονομία με τις ίδιες εφαρμογές και με την 5.

Ίσως από συσκευή σε συσκευή να υπάρχουν διαφορές όπως και ανάμεσα στα 2 αδέρφια!

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Σε εμένα η μπαταρία είναι χάλια μετά το update.

και εγω βλεπω μια κακη αποδοση με την οθονη και τις κλησεις που ηταν παντα πρωτα να ειναι στην 3η 4η θεση σε καταναλωση και πανω ναναι το συστημα ή το fb και διαφορα αλλα ακυρα..Τα οποια τα χρησιμοποιω οπως παντα..

Δεν ξερω αν φταινε ξαφνικα οι εφαρμογες ή το ανδροιδ.. καθως σε ολα αυτα ,μολις μπεις μεσα να δεις ποση ωρα ειναι ανοιχτα ο "ενεργος πομπος κινητου" εχει πολυ υψηλα νουμερα, πολλες ωρες που δεν θυμαμαι να ειχε.

Τι να εννοει?

Εγω θα ξανα κανω μια προσπαθεια επαναφορας και εγκαταστασης ξανα και αν δεν..τοτε γυρναω σε 4.4.4..

μου την εχει σπασει και η notification bar..απο την 4.3 καθε φορα και χειροτερη! πρωτα ειχες τα εικονιδια με τη μια ορατα, μετα στην 4.4.4 ηθελε 2 δαχτυλα ή να πας λιγο δεξια..τωρα πρεπει να την τραβας με "πεισμα" για να ανοιξει..καθως θελει 2 φορες απλα.

Έχω μικρότερη εμπειρία από εσάς, αλλά σε εμένα βλέπω τα ίδια (καλά) στην αυτονομία...

Και γω θελω να μείνω στην κιτκατ, πως γίνεται όμως να φυγει το σπαστικό εικονίδιο της αναβάθμισης στη μπαρα ειδοποιησεων ?

• The title was changed to Sony Xperia Z3 Compact