XOTiC Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Σε θήκη τύπου pouch θα το έχω κι εγώ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Άλλωστε σε πολλούς έσπασε χωρίς να πέσει κάτω dbrand για την πλάτη του και όλα μια χαρά. Και στο nexus 4 που είχα βάλει δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα, επίσης για το z3c η εταιρία υποστηρίζει πως τα skin της είναι αδιάβροχα αν κ δεν το έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
genessis Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 δουλεψε το να δεις τι θα γινει και μολις πεσει η μπαταρια φορτισε το και καντου διαγραφη ολων με επαναφορα και επανεγκατασταση λογισμικου..ξαναδουλεψε το και αν δεν βγαλει προβλημα ας ελπισουμε οτι ηταν τυχαιο. Το να αναφερεις το μαγαζι δεν λεει κατι, δεν ειναι κατασκευαστης..αλλα καμια φορα πολλα τυχαια γεγονοτα μπορει να σημαινουν και κατι..και στο φορουμ γιαυτο ειμαστε..για να λεμε τα παντα. Απο εφαρμογες εχεις βαλει καμια πιο σπανια απο τις γνωστες που εχουμε ολοι? Ευχαριστώ.Σκέφτομαι να κάνω αυτό λες.Πήρα στο μαγαζί και μου είπαν τα κλασσικά, να το στείλω για έλεγχο κλπ.Είμαι ακόμα στις 7 ημέρες του DOA. Από εφαρμογές , πριν μου κάνει τα σβησίματα είχα βάλει μόνο το viber.Με root klp δεν ξέρω, δεν ασχολούμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Ευχαριστώ.Σκέφτομαι να κάνω αυτό λες.Πήρα στο μαγαζί και μου είπαν τα κλασσικά, να το στείλω για έλεγχο κλπ.Είμαι ακόμα στις 7 ημέρες του DOA. Από εφαρμογές , πριν μου κάνει τα σβησίματα είχα βάλει μόνο το viber.Με root klp δεν ξέρω, δεν ασχολούμαι. αν εισαι στο doa ισως αξιζει να το στειλεις..εστω και ελεγχο να κανουν και να μην βρουν τιποτα, θα το εχεις στειλει 1ο ελεγχο εντος doa. Γιατι τα μαγαζια δεν κανουν ελεγχο,το στελνουν στην arvato. Εγω ετσι εστειλα ενα Ζ1c Που ειχε οθονη ξεκολημενη (ηταν απο την μια πλευρα πιο ψηλα απο ο,τι απο την αλλη και επαιζε μεσα εξω..)και μου το αντικατεστησε το μαγαζι, εφοσον η αρβατο εδωσε το ΟΚ, απλα τους πηρε 5 ημερες. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
genessis Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Το έστειλα στο κατάστημα.Μου την έκανε δε για 3η ή 4η φορά, κλείνοντας πριν λίγο στο 85%. Περιμένω να δω τι θα μου πουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Παιδιά το παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι. Παρόλο που είναι πανέμορφο και γρήγορο, δεν με βόλεψε η μικρή του οθόνη. Έχω βάλει αγγελία για όποιον ενδιαφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Παιδιά το παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι. Παρόλο που είναι πανέμορφο και γρήγορο, δεν με βόλεψε η μικρή του οθόνη. Έχω βάλει αγγελία για όποιον ενδιαφέρεται. τι ειχες πριν? θα σου ελεγα να το δουλεψεις λιγες ημερες..Εγω οταν πηγα στο Ζ1c απο Ζ1 μου κακοφανηκε, αλλα μετα απο μια εβδομαδα απορουσα πως μπορουσα με τις κουμουτσες.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 (edited) τι ειχες πριν? θα σου ελεγα να το δουλεψεις λιγες ημερες..Εγω οταν πηγα στο Ζ1c απο Ζ1 μου κακοφανηκε, αλλα μετα απο μια εβδομαδα απορουσα πως μπορουσα με τις κουμουτσες.. G2 είχα. Με πόνεσαν τα μάτια μου λίγο που το δούλεψα, ενώ πριν το G2 είχα μικρότερη συσκευή και δεν με ενοχλούσε. Αν δεν βρεθεί κάποιος να το πάρει, θα το κρατήσω και θα προσπαθήσω να το συνηθίσω. Έχει απίστευτη μπαταρία πάντως από ότι φαίνεται. Edited March 9, 2015 by pektis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 G2 είχα. Με πόνεσαν τα μάτια μου λίγο που το δούλεψα, ενώ πριν το G2 είχα μικρότερη συσκευή και δεν με ενοχλούσε. Αν δεν βρεθεί κάποιος να το πάρει, θα το κρατήσω και θα προσπαθήσω να το συνηθίσω. Έχει απίστευτη μπαταρία πάντως από ότι φαίνεται. Καλά πάντα παίζει ρόλο και η χρήση αλλά εγώ δεν μπορώ ξανά μεγάλο, θέλω να είναι εύχρηστο στο χέρι.. Ακόμα και το Iphone 6 με δυσκόλεψε.. Αυτό κάθεται ιδανικά.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Καλά πάντα παίζει ρόλο και η χρήση αλλά εγώ δεν μπορώ ξανά μεγάλο, θέλω να είναι εύχρηστο στο χέρι.. Ακόμα και το Iphone 6 με δυσκόλεψε.. Αυτό κάθεται ιδανικά.. Δεν διαφωνώ ότι στο χέρι είναι άψογο. Τα γράμματα όμως μου φαίνονται μικρά. Να δούμε ίσως το συνηθίσω τελικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Όταν πάω να κάνω κλήση την ώρα που φτάνει να καλέσει, μου εμφανίζεται ένδειξη "ενεργοποιήθηκε περιορισμένη προώθηση κλήσεων", ξέρει κανείς τι έχει πατηθεί? (Στις ρυθμίσεις, στις προωθήσεις κλ. δεν βλέπω κάτι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Δεν διαφωνώ ότι στο χέρι είναι άψογο. Τα γράμματα όμως μου φαίνονται μικρά. Να δούμε ίσως το συνηθίσω τελικά γιατι δεν τα μεγαλωνεις? εχει ρυθμιση για 3 μεγεθη, απο τη φυση του ειναι στη μεση. Αν θες να διαβαζεις και να γραφεις ολη μερα ισως σε κουρασει..εγω εχω ευχαριστηθει ομως γιατι μπορω να γραφω με το ενα χερι πολυ ανετα χωρις να μου κινδυνευει να φυγει και αυτο ειναι που με ενθουσιαζει.. ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν πάω να κάνω κλήση την ώρα που φτάνει να καλέσει, μου εμφανίζεται ένδειξη "ενεργοποιήθηκε περιορισμένη προώθηση κλήσεων", ξέρει κανείς τι έχει πατηθεί? (Στις ρυθμίσεις, στις προωθήσεις κλ. δεν βλέπω κάτι) στο κανει σε ολες τις κλησεις ή προς εναν αριθμο που πηρεςς?μηπως φταιει αυτος που παιρνεις? δεν ρωτας και τον παροχο σου μην τυχον ενεργοποιηθηκε τιποτα? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 γιατι δεν τα μεγαλωνεις? εχει ρυθμιση για 3 μεγεθη, απο τη φυση του ειναι στη μεση. Αν θες να διαβαζεις και να γραφεις ολη μερα ισως σε κουρασει..εγω εχω ευχαριστηθει ομως γιατι μπορω να γραφω με το ενα χερι πολυ ανετα χωρις να μου κινδυνευει να φυγει και αυτο ειναι που με ενθουσιαζει.. 4 μεγέθη έχει σε εμένα. Το δοκίμασα, αλλά δεν αλλάζει το μέγεθος σε όλες τις εφαρμογές. Πχ στο facebook δεν μεγαλώνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 4 μεγέθη έχει σε εμένα. Το δοκίμασα, αλλά δεν αλλάζει το μέγεθος σε όλες τις εφαρμογές. Πχ στο facebook δεν μεγαλώνουν. οντως δεν το θυμομουν το πολυ μεγαλα..και οντως τo FB μενει ιδιο..αλλα ισως να παιζει καμια ρυθμιση στην εφαρμογη?εγω σκεψου οτι το εχω βαλει στο πολυ μικρα.. :lol: Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 στο κανει σε ολες τις κλησεις ή προς εναν αριθμο που πηρεςς?μηπως φταιει αυτος που παιρνεις? δεν ρωτας και τον παροχο σου μην τυχον ενεργοποιηθηκε τιποτα? Ναι Νίκο σε όλες τις κλήσεις μου το εμφανίζει στιγμιαία! Πήρα και στη Voda (καρτοκινητό) και μου είπαν πως δεν είναι από την εταιρεία αλλά από "ιδιαιτερότητα" του κινητού! Έχει ακούσει πολλές περιπτώσεις σε κινητά που το κάνουν αυτό και να μην δίνω σημασία!:confused: Δεν μπορεί , θα το κάνει και σε κάποιον άλλον! Τέλος πάντων, αφού δεν ενοχλεί, θα περιμένω το "γλυφιτζούρι" μπας και διορθωθεί! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Ναι Νίκο σε όλες τις κλήσεις μου το εμφανίζει στιγμιαία! Πήρα και στη Voda (καρτοκινητό) και μου είπαν πως δεν είναι από την εταιρεία αλλά από "ιδιαιτερότητα" του κινητού! Έχει ακούσει πολλές περιπτώσεις σε κινητά που το κάνουν αυτό και να μην δίνω σημασία!:confused: Δεν μπορεί , θα το κάνει και σε κάποιον άλλον! Τέλος πάντων, αφού δεν ενοχλεί, θα περιμένω το "γλυφιτζούρι" μπας και διορθωθεί! :p στο αρχισε ετσι ξαφνικα? προφανως κατι εχει γινει. Στις προσθετες ρυθμισεις που ειναι στις ρυθμισες->κληση στην κατηγορια "αλλες ρυθμισεις κλησης" τι σου λεει αν μπεις? εκει απενεργοποιειται?μπορει να πατηθηκε κανας συνδυασμος πληκτρων και να το επαθες. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Ναι Νίκο σε όλες τις κλήσεις μου το εμφανίζει στιγμιαία! Πήρα και στη Voda (καρτοκινητό) και μου είπαν πως δεν είναι από την εταιρεία αλλά από "ιδιαιτερότητα" του κινητού! Έχει ακούσει πολλές περιπτώσεις σε κινητά που το κάνουν αυτό και να μην δίνω σημασία!:confused: Δεν μπορεί , θα το κάνει και σε κάποιον άλλον! Τέλος πάντων, αφού δεν ενοχλεί, θα περιμένω το "γλυφιτζούρι" μπας και διορθωθεί! :p Εγώ έχω ενεργές εκτροπές (από εταιρικό στο προσωπικό και τούμπαλιν) και μου το εμφανίζει και μένα ως flash warning στις εξερχόμενες - στο Z1c δεν το είχα παρατηρήσει και στο HTC ONE σίγουρα δεν το κάνει...μήπως έχεις ενεργή κάποια εκτροπή κλήσης π.χ. σε τηλεφωνητή; πήγαινε ρυθμίσεις/ κλήση/ εκτροπή κλήσεων και θα δεις 4 κατηγορίες εκτροπών, αν έχεις τηλεφωνητή θα δεις προώθηση στο 694114ΧΧΧΧΧΧΧ. γράψε κάπου το νούμερο και μετά κάνε απενεργοποίηση σε όλες τις εκτροπές, restart για να βγεις και να ξαναμπείς στο δίκτυο και λογικά δεν θα στο ξαναεμφανίσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Ακριβώς το ίδιο μου κάνει, κλείνει απότομα, βγάζει την ένδειξη απενεργοποίηση της συσκευής, σε ένα ταμπλετ που έχω για τα παιδιά μου, απλά αλλάζει το ποσοστό της ένδειξης άλλες φορές το κάνει στο 30~35 τοις εκατό, άλλες στο 20 και σπανίως στο 40 κάτι... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros_54 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 καλημέρα σας .μετά από αναμονή κάποιων ημερών, γιατί ήθελα το green, είμαι κάτοχος του z3 c, από χθες. τώρα αρχίζει η φασαρία μεταφοράς επαφών, μηνυμάτων κλπ, από το Nokia N8, σε λειτουργικό Android. Πρώτη ερώτηση που ήθελα να σας κάνω είναι για τα μηνύματα : Μου γράφει για τα μηνύματα με ειδικούς χαρακτήρες υπάρχει όριο 70 χαρακτήρων ανά μήνυμα. Για παράδειγμα ειδικοί χαρακτήρες είναι οι εξής : και μου γράφει κάποιους χαρακτήρες ș Ȏ Ȗ κλπ. τι πρέπει να κάνω ; να περάσω την ελληνική rom, όπως έχει γράψει ο Νίκος ; και άντε να δούμε πως θα την περάσω. Δεύτερη ερώτηση γίνεται να βάλω το ρολόι να φαίνεται, όταν είναι κλειστή η οθόνη; Και μια ακόμη ερώτηση, για τον Νίκο, είχες γράψει να απενεργοποιήσουμε ή να διαγράψουμε κάποιες εφαρμογές. Πως θα τις απενεργοποιήσω; θα τις βάλω σε κάποιο φάκελλο και πως γίνεται αυτό; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Ναι η λυση για να εχεις 160 χαρακτηρες πρεπει να περασεις ελληνικη ρομ , οπως εχει πει ο Νικος. Αλλιως βαλε το Handcent sms που εχω και εγω και εισαι οκ . Πας ρυθμισεις - εφαρμογες και μετα ολα , πατα πανω σε καποια που θες και την απενεργοποιεις Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros_54 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) Ναι η λυση για να εχεις 160 χαρακτηρες πρεπει να περασεις ελληνικη ρομ , οπως εχει πει ο Νικος. Αλλιως βαλε το Handcent sms που εχω και εγω και εισαι οκ . Πας ρυθμισεις - εφαρμογες και μετα ολα , πατα πανω σε καποια που θες και την απενεργοποιεις Την κατέβασα την εφαρμογή από το google store, την βλέπει το κινητό σαν εφαρμογή, αλλά όταν πάω για να γράψω ένα μήνυμα, πάλι τα ίδια με τους 70 χαρακτήρες. μήπως θέλει επανεκκίνηση το τηλέφωνο; έκανα λάθος και κατέβασα μια άλλη εφαρμογή, την handcent, τώρα κατέβασα αυτήν που μου είπες handcent sms και δουλεύει εντάξει. σε ευχαριστώ πολύ. Edited March 12, 2015 by skiouros_54 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) ως τωρα το εχω δει μονο σε δειγμα και δε με ειχε πολυικανοποιησει σαν design.. βεβαια σκεφτηκα οτι η ποιοτητα κατασκευης του και οι λεπτομερειες δε θα ηταν δυνατον να αναπαρασταθουν στο ψευτικο αυτο δειγμα.. οποτε χθες περνωντας απο Χαλκιδα ειπα να σταματησω στον Κωτσοβολο να το δω.. ειχα ξανακανει μια αποπειρα προ μηνος, οπου μετα απο αναμονη 15 λεπτων για να το φερει ο υπαλληλος απο την αποθηκη, αγανακτησα και εφυγα! χθες, μια αλλη εμπειρια προστεθηκε για την καταπληκτικη αυτη αλυσιδα καταστηματων.. παλι δε το ειχαν στη βιτρινα, αλλα το ειχαν στο καταστημα οπως ειδε μια κοπελα στον υπολογιστη.. της ειπα να το φερει να το δω και μου ειπε πως δε μπορει να το ανοιξει παρα μονο αν το αγορασω.. της λεω, πως να το αγορασω χωρις να το δω? λες και θα εκανε διαφορα αν το ανοιγαν καποια αλλη στιγμη για να μπει στη βιτρινα.. βεβαια ισως δεν ηθελαν ποτε να το εκθεσουν για καποιο λογο.. παντως ειχαν και ακριβοτερες συσκευες στις προθηκες τους.. ρωταει εναν αλλο υπαλληλο και της λεει με θρασος ''να το δει σε φωτογραφια''.. το ακουω ομως και του απευθυνω το λογο ζητωντας εξηγησεις.. οποτε γυρναει σα βρεγμενη γατα και με ενα ψευτοχαμογελο αμηχανιας -οπως οταν σε πιανουν στα πρασα- προσπαθει να διακαιολογηθει για την πρακτικη της εταιριας! αμεσως μετα φευγοντας, σε τηλεφωνικη επικοινωνια, μου τους δικαιολογει και η ''εξυπηρετηση πελατων'' τους.. τελοσπαντων, τα συμπερασματα δικα σας... στο Mall στο Μαρουσι ελπιζω να υπαρχει ανοιχτο παντως να το δω αυτες τις μερες που θα κατεβω.. πρεπει να διαφερει σημαντικα απο το δειγμα.. ελπιζω λιγο μετα το Πασχα να το δουμε κοντα στο ψυχολογικο οριο των 300 ευρω.. Edited March 12, 2015 by dkmtb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 ως τωρα το εχω δει μονο σε δειγμα και δε με ειχε πολυικανοποιησει σαν design.. βεβαια σκεφτηκα οτι η ποιοτητα κατασκευης του και οι λεπτομερειες δε θα ηταν δυνατον να αναπαρασταθουν στο ψευτικο αυτο δειγμα.. οποτε χθες περνωντας απο Χαλκιδα ειπα να σταματησω στον Κωτσοβολο να το δω.. ειχα ξανακανει μια αποπειρα προ μηνος, οπου μετα απο αναμονη 15 λεπτων για να το φερει ο υπαλληλος απο την αποθηκη, αγανακτησα και εφυγα! χθες, μια αλλη εμπειρια προστεθηκε για την καταπληκτικη αυτη αλυσιδα καταστηματων.. παλι δε το ειχαν στη βιτρινα, αλλα το ειχαν στο καταστημα οπως ειδε μια κοπελα στον υπολογιστη.. της ειπα να το φερει να το δω και μου ειπε πως δε μπορει να το ανοιξει παρα μονο αν το αγορασω.. της λεω, πως να το αγορασω χωρις να το δω? λες και θα εκανε διαφορα αν το ανοιγαν καποια αλλη στιγμη για να μπει στη βιτρινα.. βεβαια ισως δεν ηθελαν ποτε να το εκθεσουν για καποιο λογο.. παντως ειχαν και ακριβοτερες συσκευες στις προθηκες τους.. ρωταει εναν αλλο υπαλληλο και της λεει με θρασος ''να το δει σε φωτογραφια''.. το ακουω ομως και του απευθυνω το λογο ζητωντας εξηγησεις.. οποτε γυρναει σα βρεγμενη γατα και με ενα ψευτοχαμογελο αμηχανιας -οπως οταν σε πιανουν στα πρασα- προσπαθει να διακαιολογηθει για την πρακτικη της εταιριας! αμεσως μετα φευγοντας, σε τηλεφωνικη επιοκοινωνια, μου τους δικαιολογει και η ''εξυπηρετηση πελατων'' τους.. τελοσπαντων, τα συμπερασματα δικα σας... στο Mall στο Μαρουσι ελπιζω να υπαρχει ανοιχτο παντως να το δω αυτες τις μερες που θα κατεβω.. πρεπει να διαφερει σημαντικα απο το δειγμα.. ελπιζω λιγο μετα το Πασχα να το δουμε κοντα στο ψυχολογικο οριο των 300 ευρω.. Στον Κωτσόβολο έχει 200€ ακριβότερα. Εγώ θα απαντούσα στον προκλητικό υπάλληλο λέγοντας του, θέλω να το δω σε εσάς για να πάω να το πάρω από σκρουτζομάγαζο 200€ φθηνότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Αν ειναι να πας στο mall στο Μαρουσι, πηγαινε σε πλαισιο, παμπλικ και κωτσοβολο. Σιγουρα καπου θα το χει.. Και αν ειναι να πας στο μαρουσι περνα απο golden hall που εχει sony center και σιγουρα το εχει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Αν ειναι να πας στο mall στο Μαρουσι, πηγαινε σε πλαισιο, παμπλικ και κωτσοβολο. Σιγουρα καπου θα το χει.. Και αν ειναι να πας στο μαρουσι περνα απο golden hall που εχει sony center και σιγουρα το εχει Στο Public και στο Πλαίσιο το έχουν σίγουρα. Το μεν σε λευκό και το δε σε μαύρο. Ήμουν εκεί πριν 2 μέρες :p Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Στο Public και στο Πλαίσιο το έχουν σίγουρα. Το μεν σε λευκό και το δε σε μαύρο. Ήμουν εκεί πριν 2 μέρες :p Ωραια! Για να ξερουμε τι αγοραζουμε πριν αγορασουμε απο σκρουτζ..:p :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts