Jump to content

Sony Xperia Z3 Compact

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλή χρόνια ! Δηλαδή εάν ειναι να πάρει κάποιος ειναι πιο καινούργια παρτίδα αν ειναι ευρωπαϊκό ; Το καιζερ που έχει ελληνικά τώρα τελευταία ειναι πιο παλιά ;

Καλή χρονιά και με υγειά σε όλους.

Τα ευρωπαϊκά πού έχουν όλα τα skroutzoμάγαζα είναι καινούργιες παρτίδες στην πλειοψηφία τους και φεύγουν γρηγορότερα από τα ελληνικής αντιπροσωπίας πού έχουν οι Γερμανοί, Wind κτλ με τις διαστημικές τιμές. Τώρα γιατί το kaizer έχει μόνο ελληνικής αντιπροσωπίας αυτήν την στιγμή δεν ξέρω. Εγώ μάλιστα του ζήτησα ευρωπαϊκό για την αντικατάσταση (DOA) και μου είπε δεν έχει καθόλου.

Welcome to Rapture

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλή χρονιά και με υγειά σε όλους.

Τα ευρωπαϊκά πού έχουν όλα τα skroutzoμάγαζα είναι καινούργιες παρτίδες στην πλειοψηφία τους και φεύγουν γρηγορότερα από τα ελληνικής αντιπροσωπίας πού έχουν οι Γερμανοί, Wind κτλ με τις διαστημικές τιμές. Τώρα γιατί το kaizer έχει μόνο ελληνικής αντιπροσωπίας αυτήν την στιγμή δεν ξέρω. Εγώ μάλιστα του ζήτησα ευρωπαϊκό για την αντικατάσταση (DOA) και μου είπε δεν έχει καθόλου.

Μάλλον αυτοί έφαγαν τα της Vodafone την προσφορά :rolleyes:

Δεν εξηγείται αλλιώς Vodafone συσκευές να έχουν.,και όχι unbranded ελληνικά.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μάλλον αυτοί έφαγαν τα της Vodafone την προσφορά :rolleyes:

Δεν εξηγείται αλλιώς Vodafone συσκευές να έχουν.,και όχι unbranded ελληνικά.

η προσφορα της voda ειναι 399 με συνδεση 2 χρονια σε red1. Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι απο αυτα αφου τα πουλανε 384ευρω.

Φοβαμαι πως ειναι ελληνικα που εχουν επιστραφει στην αντιπροσωπεια για μικροπροβληματα και αυτη τα εδωσε κοψοχρονια αντι να τα γυρισει πισω στη μαμα. Δεν εξηγειται αλλιως το kaiser να πουλαει τοσο χαμηλά. Που τα βρηκε και γιατι δεν πηραν και οι αλλοι. Οι αλλοι δηλαδη ειναι μακακες που εχουν μονο ΕU σε αυτην την τιμη γνωριζοντας οτι θα αμφισβητουνται για τις εγγυησεις και το θεμα του unbranded?

η προσφορα της voda ειναι 399 με συνδεση 2 χρονια σε red1. Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι απο αυτα αφου τα πουλανε 384ευρω.

Φοβαμαι πως ειναι ελληνικα που εχουν επιστραφει στην αντιπροσωπεια για μικροπροβληματα και αυτη τα εδωσε κοψοχρονια αντι να τα γυρισει πισω στη μαμα. Δεν εξηγειται αλλιως το kaiser να πουλαει τοσο χαμηλά. Που τα βρηκε και γιατι δεν πηραν και οι αλλοι. Οι αλλοι δηλαδη ειναι μακακες που εχουν μονο ΕU σε αυτην την τιμη γνωριζοντας οτι θα αμφισβητουνται για τις εγγυησεις και το θεμα του unbranded?

Πάντως αναφέρθηκε από κατόχους ότι Vodafone ήταν αυτά που παρέλαβαν χωρίς να σημαίνει ότι δεν συμβαίνει και αυτό που λες σε δεύτερη φάση,εφόσον εξαντλήθηκαν η φουρνιά της Vodafone

Btw με την προσφορά του ps4 αναφερόμουν.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εγώ θα τους γίνω βδέλλα μέχρι να πάρω συσκευή σε άριστη κατάσταση. Το κούριερ είναι 5 λεπτά από το σπίτι. Κάτι παίζει με τα ελληνικής αντιπροσωπίας. Δηλαδή ανοίγει ο απλός καταναλωτής το skroutz και βλέπει σε αντίστοιχη και ίσως χαμηλότερη τιμή ελληνικά από τα ευρωπαϊκά τί θα επιλέξει ; Ξέρουμε οι περισσότεροι εδώ μέσα ότι από πλευράς εγγύησης δεν υπάρχει καμία διαφορά αλλά η αλήθεια να λέγεται το χέρι κάνει κλίκ στο ελληνικό.
Welcome to Rapture

Εγώ θα τους γίνω βδέλλα μέχρι να πάρω συσκευή σε άριστη κατάσταση. Το κούριερ είναι 5 λεπτά από το σπίτι. Κάτι παίζει με τα ελληνικής αντιπροσωπίας. Δηλαδή ανοίγει ο απλός καταναλωτής το skroutz και βλέπει σε αντίστοιχη και ίσως χαμηλότερη τιμή ελληνικά από τα ευρωπαϊκά τί θα επιλέξει ; Ξέρουμε οι περισσότεροι εδώ μέσα ότι από πλευράς εγγύησης δεν υπάρχει καμία διαφορά αλλά η αλήθεια να λέγεται το χέρι κάνει κλίκ στο ελληνικό.

Καποιος ειχε γραψει σε καποιο νηματης Sony για τα σκρουτζ και τα ελληνικης αντιπροσωπειας οτι πολλες φορες ειναι ελαττωματικες παρτιδες ακομα και ανακατασκευασμενα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καποιος ειχε γραψει σε καποιο νηματης Sony για τα σκρουτζ και τα ελληνικης αντιπροσωπειας οτι πολλες φορες ειναι ελαττωματικες παρτιδες ακομα και ανακατασκευασμενα.

με το ιδιο σκεπτικο και τα ευρωπαικης μπορει ναναι το ιδιο, ειτε απο ευρωπαικα σερβις ειτε απο ελληνικο που εχουν παει μετα απο αγορα απο σκρουτζομαγαζο..Οπως πχ το δικο μου με την οθονη που λογικα θα φτιαχτηκε και θα επαναπροωθηθηκε στην αγορα.. Πιστευω οτι κανεις μας αν δεν εχει πολυ στενη σχεση με τα μαγαζια και τα κεντρα διανομης δε μπορει να ξερει τι παιζει με τα κινητα, τις τιμες τους κτλ κτλ.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

με το ιδιο σκεπτικο και τα ευρωπαικης μπορει ναναι το ιδιο, ειτε απο ευρωπαικα σερβις ειτε απο ελληνικο που εχουν παει μετα απο αγορα απο σκρουτζομαγαζο..Οπως πχ το δικο μου με την οθονη που λογικα θα φτιαχτηκε και θα επαναπροωθηθηκε στην αγορα.. Πιστευω οτι κανεις μας αν δεν εχει πολυ στενη σχεση με τα μαγαζια και τα κεντρα διανομης δε μπορει να ξερει τι παιζει με τα κινητα, τις τιμες τους κτλ κτλ.

Η διαφορα ομως ειναι οτι η τιμη στα eu ειναι αυτη που ξερουμε και στα ελληνικα ειναι 600ευρω.

Αρα, οταν καποιο σκρουτζομαγαζο σου δινει ελλ. αντιπροσωπεια στα 384 ευρω εσυ τι καταλαβαινεις? Γιατι αν ειναι τα ελλ. αντιπροσωπειας να εχουν τετοια τιμη τοτε γιατι να ασχολουμαστε με τα ξένα?

Και αν οντως ειναι vodafone τοτε πως επεσε στα χερια του kaizer? H voda δεν θα εδινε τηλεφωνα σε αλλο μαγαζι κατω απο 350 ευρω (για να πουλαει 384 με ελαχιστο κερδος) οταν τα πουλαει η ιδια στα 600. Αρα δεν τα πηρε απο voda.

Στο εξωτερικο οι τιμες δεν ειναι ιδιες. Δηλαδη δεν εχει το z3c 600 ευρω και το πουλανε σε μας 380 ωστε να θεωρουμε οτι κατι βρωμαει. Εδω ομως δεν μπορει το τηλεφωνο της ελλ αντιπροσωπειας να εχει 600 σε ολα τα επισημα καταστηματα και καποιος να το πουλαει 384 χωρις κατι να τρεχει, γιατι πολυ απλα δεν μπορει να το προμηθευτει σε τοσο χαμηλη τιμη.

Η voda αγγλιας το δινει δωρεαν με 35 (~45 ευρω) λιρες παγιο για 2 χρονια και εδω το δινει 399 με 2 χρονια στα 65 ευρω.

Καλησπέρα και απο εμένα, το πείρα και εγώ απο kaizerstore, μου κάνει εντύπωση που απο 100% σε 99% πέφτει σχεδόν αμέσως σε κανένα 30 λεπτο το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό? και ένα τεστ απο antu

http://www.tiikoni.com/tis/view/?id=2cbbaf3

παιδια χρονια πολλα σε ολους! σορρυ για το οφ τοπικ αλλα αν καποιος ενδιαφερεται για ανταλλαγη με galaxy alpha(ασπρο) -2 μηνων-σε κατασταση βιτρινας ας μου στειλει πμ! ευχαριστω και παλι σορρυ

παιδια, προσπαθω να τραβήξω ενα slow motion βιντεακι.

μπαινω στο timeshift τραβαω το βιντεο, το αποθηκευει με την ενδειξη 120 ftp, αλλα μετα, οταν το αναπαραγω, το δειχνει σε κανονικη ταχυτητα και δεν βγαζει το ρυθμιστικό που επιλεγεις τα σημεια που θελεις να παιξουν σε slow motion.

τι κανω λαθος;

παιδια, προσπαθω να τραβήξω ενα slow motion βιντεακι.

μπαινω στο timeshift τραβαω το βιντεο, το αποθηκευει με την ενδειξη 120 ftp, αλλα μετα, οταν το αναπαραγω, το δειχνει σε κανονικη ταχυτητα και δεν βγαζει το ρυθμιστικό που επιλεγεις τα σημεια που θελεις να παιξουν σε slow motion.

τι κανω λαθος;

Δες εδώ το δείχνει αναλυτικά πως το κάνεις:

https://www.youtube.com/watch?v=S2tyVl3j6Ws

Δες εδώ το δείχνει αναλυτικά πως το κάνεις:

https://www.youtube.com/watch?v=S2tyVl3j6Ws

αυτο που δε δειχνει και ειναι το βασικοτερο ειναι να πατησεις το μεγαλο κουμπι πανω απο το play..το "ΤΙΚ" που εχει..γιατι αλλιως δεν κανει αποθηκευση..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

αυτα τα κουμπια με το τικ (editing tool) δεν τα βγαζει καθολου. οταν ξαναπαταω το κοκκινο τετραγωνο για να σταματήσω την εγγραφη, το αποθηκεύει αμεσως με την ενδειξη: 120ftp

edit

ok παιδια. το βρήκα! (http://forum.xda-developers.com/z3-compact/help/timeshift-video-t2899138 )

Edited by manmart

Δεν έχει λογότυπο το δικό μού. Πλήρως σφραγισμένο ήταν με αυτοκόλλητα και χωρίς Κόκο σκόνης πάνω τού και στην συσκευασία.
Welcome to Rapture

εγω απο καιζερ πηρα σφραγισμενο στο κουτι του με τα λογοτυπα της σονυ. εγω το ανοιξα το λευκο αυτοκολητακι. αψογο το τηλεφωνο, ειμαι στην τριτη φορτιση, με 33% ακομη μπαταρια βλεπω στο batterybot 3,5 ωρες οθονη και 2η μερα και 2 ωρες αναμονη.

Καλησπέρα,

Το κινητό ήταν σφραγισμένο με 2 σφραγίδες άσπρες sony. Ηταν σε ζελατίνες το κινητό απο μπρος και απο πίσω και μεσα σε ενα σακουλάκι. Δεν υπηρχε ίχνος σκόνης, μου φένετε δύσκολο να ήταν μεταχειρησμένο... τι να πώ μετα που ενεργοποίησα το stamina η μπαταρία συμπεριφέρετε τελείως διαφορετικά..

Όλες οι μπαταρίες πρέπει να περάσουν κάποιους κύκλους φόρτισης πριν αποδώσουν τα μέγιστα οπότε καλό είναι να κάνετε λίγο υπομονή. Αν μετά από 1 εβδομάδα βλέπετε μικρότερη από την αναμενόμενη διάρκεια τότε μπορείτε να το ψάξετε περισσότερο.

εγω απο καιζερ πηρα σφραγισμενο στο κουτι του με τα λογοτυπα της σονυ. εγω το ανοιξα το λευκο αυτοκολητακι. αψογο το τηλεφωνο, ειμαι στην τριτη φορτιση, με 33% ακομη μπαταρια βλεπω στο batterybot 3,5 ωρες οθονη και 2η μερα και 2 ωρες αναμονη.

Άλλο το Kaizer,'αλλο το Kaizerstore,κ άλλο το Kaizershop!Κι εγω απο Kaizer το πηρα πριν 1 εβδομαδα και δεν εχω κανενα θεμα...Ελληνικο σφραγισμενο

Poco X3 nfc 6/128

Χρόνια πολλά στο φόρουμ και καλή χρονιά να έχετε, το νέο μικρό μου τηλεφωνάκι λάμπει σαν το διαμαντάκι, έχει όμως και μερικές ιδιοτροπιούλες το ατιμούλικο, το γυροσκόπιο του ας πούμε δεν είναι τόσο "έξυπνο" όσο το υπόλοιπο τηλέφωνο και πολλές φορές δεν γυρνάει πίσω στην θέση της η οθόνη, υπάρχει κάποιο μπαγκ?

Επίσης αρκετές φορές ενεργοποιούνται από μόνες τους κάποιες εφαρμογές και το νοιώθω ξαφνικά να ζεσταίνεται μέσα στην τσέπη μου, και όταν το κοιτάω βλέπω δεδομένα ενεργά, μουσική να παίζει, εφαρμογή gps ανοικτή κλπ,...παίζει κάτι με το κινητό η είναι θέμα ρυθμίσεων του αντροιντ?

Edited by kast1727
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Χρόνια πολλά στο φόρουμ και καλή χρονιά να έχετε, το νέο μικρό μου τηλεφωνάκι λάμπει σαν το διαμαντάκι, έχει όμως και μερικές ιδιοτροπιούλες το ατιμούλικο, το γυροσκόπιο του ας πούμε δεν είναι τόσο "έξυπνο" όσο το υπόλοιπο τηλέφωνο και πολλές φορές δεν γυρνάει πίσω στην θέση της η οθόνη, υπάρχει κάποιο μπαγκ?

Επίσης αρκετές φορές ενεργοποιούνται από μόνες τους κάποιες εφαρμογές και το νοιώθω ξαφνικά να ζεσταίνεται μέσα στην τσέπη μου, και όταν το κοιτάω βλέπω δεδομένα ενεργά, μουσική να παίζει, εφαρμογή gps ανοικτή κλπ,...παίζει κάτι με το κινητό η είναι θέμα ρυθμίσεων του αντροιντ?

Σαν πολλα κουσουρια σου εμφανιζει μαζεμενα...Μηπως επεσες σε ελλατωματικη συσκευη?Γιατι τουλαχιστον στο δικο μου τιποτα απο αυτα δεν συμβαινει...

Poco X3 nfc 6/128

Σαν πολλα κουσουρια σου εμφανιζει μαζεμενα...Μηπως επεσες σε ελλατωματικη συσκευη?Γιατι τουλαχιστον στο δικο μου τιποτα απο αυτα δεν συμβαινει...

Τι να σου πω βρε παιδί μου ξέρω κι εγώ, δεν εισπράτω πάντως κάτι τέτοιο από την γενικότερη χρήση του κινητού, κι όσο για μπαταρία , κάμερα και όλες οι άλλες εφαρμογές δεν έχουν κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία τους , ισως να έχω κάνει κάποια ρύθμιση εγώ την οποία δεν έχω προσέξει, θα δείξει στο μέλλον...

samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

restore απο sony pc companion δοκίμασες;

• The title was changed to Sony Xperia Z3 Compact