chaottic Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Για ρίχτε μια ματιά εδώ! Δεν ξέρω αν το site είναι αξιόπιστο αλλά ούτως η άλλως δεν έχει το πράσινο :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pistatsio Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Επαναδιατυπώνω γιατί ο ZXR θεώρησε ότι η προηγούμενη παράθεση μου ήταν για αγγελία και την διέγραψε. Αφορά μαζική παραγγελία απ'το expansys που δίνει δώρο το SONY XPERIA E3. Βγαίνουν στα 545 μαζί με τα μεταφορικά. Αυτός που θέλει το Z3 Compact δίνει 430 ευρώ κι εγώ τα υπόλοιπα 115 για το Ε3. Έτσι είμαστε και οι δύο κερδισμένοι κατά 85 ευρώ ο καθένας (με τις τιμές του expansys πάντα - που εγώ το εμπιστεύομαι απ'το 2007). Έχω πάρει ήδη ένα πακέτο και θέλω άλλο ένα Ε3 για να το χαρίσω. Φυσικά για τον εαυτό μου έχω κρατήσει το Ζ3 Compact και απλά να πω ότι είναι πολύ όμορφο, πολύ γρήγορο με πολλά καλούδια. Μόνο η μπαταρία του με απογοήτευσε λίγο γιατί από αυτά που διάβαζα περίμενα κάτι τρομερό. Είμαι όμως στις 2 μέρες σχετικά άνετα. Αν και αυτή η παράθεση θεωρείται αγγελία ή εκτός θέματος τότε να διαγραφεί και με συγχωρείτε. Για μένα που ήθελα μια συσκευή να μπαίνει στην τσέπη αλλά να είναι τούμπανο σε "λογική" τιμή, το Ζ3 Compact είναι το απόλυτο κινητό. Μόνο Αθήνα και pm αν κάποιος ενδιαφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fousekis_ Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Για ρίχτε μια ματιά εδώ! Δεν ξέρω αν το site είναι αξιόπιστο αλλά ούτως η άλλως δεν έχει το πράσινο :cry: οντως δεν το εχει σε πρασινο που θελω κ γω.. εχει αγορασει κανεις απο το εν λογω καταστημα? προτιμω να αγορασω απο ελλαδα γιατι δινουν 2 χρονια εγγυηση ενω απο εξω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Συνήθως έως πάντα, το αντίθετο συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Για ρίχτε μια ματιά εδώ! Δεν ξέρω αν το site είναι αξιόπιστο αλλά ούτως η άλλως δεν έχει το πράσινο :cry: Με ψηνει...αλλα λεω μηπως πεσει αργοτερα! Αντε,πολυ αργει να κυκλοφορησει... Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fousekis_ Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 στο skroutz απο 500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Σημερα ειδα στα public το z1 compact (μια που επανω σε μας δεν υπαρχει ουτε για δειιγμα)και ενθουσιαστικα σε σχεση με το galaxy alpha ηταν πολυ ανωτερο , σιγουρα το z3 compact θα με αφησει αφωνο αρχισα να ψηνομαι τρελα και φυσικα το πρασινο να δουμε που θα το βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 στο skroutz απο 500 Οντως! Σημερα βγηκε...οποτε σε κανα μηνα ή μεχρι τα Χριστουγεννα θα εχει πεσει! (Δεν ξερω αν θα κρατηθω μεχρι τοτε βεβαια :p ) Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Σημερα ειδα στα public το z1 compact (μια που επανω σε μας δεν υπαρχει ουτε για δειιγμα)και ενθουσιαστικα σε σχεση με το galaxy alpha ηταν πολυ ανωτερο , σιγουρα το z3 compact θα με αφησει αφωνο αρχισα να ψηνομαι τρελα και φυσικα το πρασινο να δουμε που θα το βρω Z1 Compact?η z3?γιατί καμία σχέση το z1 με το alpha,εννοείται ανώτερό το alpha. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Απο που ακριβώς εννοείται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 (edited) Z1 Compact?η z3?γιατί καμία σχέση το z1 με το alpha,εννοείται ανώτερό το alpha. Δεν θα συμφωνήσω, για το αλφα τα δοκιμασα και τα δυο αρκετη ωρα τα εχει πανω κατω ε δεν με κανε σε τιποτα εντύπωση το αλφα απο το z1 compact τραβηξα δυο φωτο και το z1 compact η απόδοση του ηταν καλύτερη και γενικά και η οθονη του z1c παρολου που γράφετε οτι δεν ειναι τοσο καλη , η απόδοση της οθόνης του z1c με εκανε περισσότερο κλικ , αρα το z3c θα πρέπει να φυσάει .Σε χαρακτηριστικα το αλφα φαίνεται καλυτερο αλλα κατα την αποψη μου στα χαρτια Edited October 9, 2014 by irovoudou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Καλημερα παιδες, θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις σε οσους το πηραν.. 1ον απο ποιοτητα ηχου πως παει? πχ το Ζ1c ειχε τριγμο στο ακουστικο σε τερμα ενταση, αυτο πως ειναι? 2ον, αυτο το γυρω-γυρω που εχει, το πλαστικο, τι αισθηση αφηνει? ειναι σκληρο πλαστικο ή μαλακο σαν γομα? πιανει βρωμια? Δεν το εχω δει απο κοντα αλλα αν ειναι σκληρο θεωρω οτι θα ειναι ασχημο..αν ειναι αυτο το μαλακο υλικο σαν γομα θα ειναι σιγουρα πιο ωραιο αλλα ισως να βρωμιζει.. αν καποιος ειχε το Ζ1, απο μπαταρια και φλας πως παμε? ειδικα το φλας ηταν αδυναμο στο Ζ1c, ισχυει το ιδιο και εδω?Για την μπαταρια, τοσο το Ζ1 οσο και το Ζ1c εχουν την ιδια αποδοση, οποτε σε σχεση με ενα απο τα 2, τι βλεπετε? 1) Τα ηχεια ειναι πολυ καλα . Βεβαια τερμα ενταση μπουκωνει λιγο σε μπασο αν ρωτας αυτο 2)Το πλαστικο ειναι σκληρο . Μαλακο νομιζω θα βρομιζε 3)Μπαταρια βγαζω 3 μερες χαλαρα Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Δεν θα συμφωνήσω, για το αλφα τα δοκιμασα και τα δυο αρκετη ωρα τα εχει πανω κατω ε δεν με κανε σε τιποτα εντύπωση το αλφα απο το z1 compact τραβηξα δυο φωτο και το z1 compact η απόδοση του ηταν καλύτερη και γενικά και η οθονη του z1c παρολου που γράφετε οτι δεν ειναι τοσο καλη , η απόδοση της οθόνης του z1c με εκανε περισσότερο κλικ , αρα το z3c θα πρέπει να φυσάει .Σε χαρακτηριστικα το αλφα φαίνεται καλυτερο αλλα κατα την αποψη μου στα χαρτια Το Ζ3 compact δεν έχει αντίπαλο αυτή τη στιγμή.. τα πατάει όλα κάτω. Τι αυτονομία θες, τι κάμερα, τι ευέλικτο UI (ελαφρύτερο από το Touchwiz της samsung) , ακόμα και στην οθόνη το προτιμώ.. παρά αυτά τα κουραστικά καρτουνίστικα χρώματα των amoLED.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Επειδή πολλά ακούγονται για το ότι έχει χαμηλή ένταση το φως του φλας, μπορεί κάποιος να βγάλει μια νυχτερινή φωτογραφία με το Z3c και με κάποια άλλη ναυαρχίδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 1) Τα ηχεια ειναι πολυ καλα . Βεβαια τερμα ενταση μπουκωνει λιγο σε μπασο αν ρωτας αυτο 2)Το πλαστικο ειναι σκληρο . Μαλακο νομιζω θα βρομιζε 3)Μπαταρια βγαζω 3 μερες χαλαρα 1. Για το ακουστικο ρωταω, αν στις συνομιλιες εχει τριγμο ή καθαρο και καλο ηχο.. 2. Το πλαστικο του, αυτο το διαφανες γυρω γυρω το περιεγραφαν ως rubber υλικο, οπως μια γομα δηλαδη που ειναι μαλακο..οντως θα βρωμιζει αν ειναι μαλακο αλλα ετσι το εχουν περιγραψει..αν ειναι σκληρο ξενερωσα, θα μου αρεσε σαν αιστηση το μαλακο περισσοτερο, και σε σκουρο χρωμα,το σκληρο μου κανει ψευτικο πολυ Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fousekis_ Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 απαντηση απο πλαισιο στην ερωτηση : "υπαρχει σε καποιο καταστημα της αττικης το z3 compact για να το δω απο κοντα?" Αξιότιμε κε Fouseki, Σχετικά με το ερώτημα σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι : Το προϊόν που σας ενδιαφέρει δεν το έχουμε παραλάβει ακόμα και είμαστε σε αναμονή παραλαβής από την αντιπροσωπεία. Μόλις το παραλάβουμε θα διατεθεί σε όλα μας τα καταστήματα για να μπορείτε να το δείτε από κοντά. Πλοηγηθείτε στο site μας για περισσότερες λεπτομέρειες. Ευχαριστούμε για την προτίμηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 1. Για το ακουστικο ρωταω, αν στις συνομιλιες εχει τριγμο ή καθαρο και καλο ηχο.. 2. Το πλαστικο του, αυτο το διαφανες γυρω γυρω το περιεγραφαν ως rubber υλικο, οπως μια γομα δηλαδη που ειναι μαλακο..οντως θα βρωμιζει αν ειναι μαλακο αλλα ετσι το εχουν περιγραψει..αν ειναι σκληρο ξενερωσα, θα μου αρεσε σαν αιστηση το μαλακο περισσοτερο, και σε σκουρο χρωμα,το σκληρο μου κανει ψευτικο πολυ Το ακουστικο μια χαρα μου φαινεται εμενα . Σκληρο ειναι και ωραιο , δεν φαινεται σαν ψευτικο . Ειναι ασημι στο λευκο που εχω εγω και κανει ωραια σκια οπως γυρνας το κινητο με το φως . Αμα το δεις πιστευω θα συμφωνησεις Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Οποιος ακούει μουσική απο τα ακουστικά οι ρυθμίσεις του ειναι όλα τα λεφτά. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fousekis_ Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 αμα το παρω απο ελβετια θα ισχυει εγγυηση στην ελλαδα? http://en.toppreise.ch/index.php?varFrom=362707&a=362709 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_se Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Συνηθως ολα τα προιοντα που πωλουνται εντος Ε.Ε. εχουν πανευρωπαικη εγγυηση.Η Ελβετια βεβαια δεν ειναι στην Ευρωπαικη Ενωση,αλλα ειναι στη ζωνη Schengen,εγω πιστευω πως λογικα θα ισχυει η εγγυηση.(Και εσυ τοσες χωρες απο την Ελβετια πρεπει να το παρεις;;;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fousekis_ Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Συνηθως ολα τα προιοντα που πωλουνται εντος Ε.Ε. εχουν πανευρωπαικη εγγυηση.Η Ελβετια βεβαια δεν ειναι στην Ευρωπαικη Ενωση,αλλα ειναι στη ζωνη Schengen,εγω πιστευω πως λογικα θα ισχυει η εγγυηση.(Και εσυ τοσες χωρες απο την Ελβετια πρεπει να το παρεις;;;) απο που να το παρω στα 400 euro?δεν ξερω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Παιδιά όσοι το έχετε ανεβάστε κανένα screenshot με ώρες χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_se Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Συντομα η τιμη του θα πεσει κι'αλλο οπως γινεται με ολα τα κινητα μετα απο 2-3 εβδομαδες,ηδη το βρισκεις σε ελληνικα μαγαζια 490. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Αυτό από http://www.sellphone.gr/sony-xperia-z3-compact-black.html με 412€, μήπως ρώτησε κάποιος αν έχει ευρωπαϊκή εγγύηση; Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Οποιος το εχει , μπορει να μου πει αν του δουλευει η επιλογη να μενει η οθονη ενεργη οσο κρατας το κινητο ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts