Jump to content

Sony Xperia Z3 Compact

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Tο έβλεπα προχθές και είχα λιώσει! :lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλορίζικο και από εμένα!

Υπάρχει κάτι που δε σου άρεσε από κοντά ή που σε "χάλασε" γενικότερα? Κυρίως σε θέμα hardware/εμφάνισης (δαχτυλιές, αν γλιστράει κτλ)

Επίσης αν θέλεις να μου πεις τον κωδικό ημερομηνίας κατασκευής του κινητού για να κάνω κάποια συγκριτικά..ευχαριστώ!

Σε ένα review πριν από ένα μήνα περίπου, το μοντέλο είχε κωδικό 14w34 δλδ κατασκευάστηκε 18-24 Αυγούστου

ναι , δεν μου αρεσε και δεν με βολευει που το κουμπι της εντασης ειναι σχεδον στο κεντρο της συσκευης με αποτελεσμα να παω να στραμπλουληξω το δαχτυλο μου οποτε παω να το πατισω :P ... θα το συνιθησω ομως.

δαχτυλιες κανει το πισω μερος πιο πολλες απο το μπροστα , το να γλυστραει δεν υπαρχει θεμα τουλαχιστον σε μενα διοτι μιλαμε για μικρη συσκευη , οποτε την βασταω πολυ ανετα , τωρα αν ηταν η συσκευη 5+ θα ειχα θεμα σιγουρα.

επισεις το καημενο δεν το εχω αφησει σε ησυχια και με την πρωτη φορτιση εχει κανει 2 ωρες οθονη με ΟΛΑ ανοιχτα , φωτεινοτητα γυρο στο 75% και ειναι με 50% μπαταρια , σε καμια βδομαδα που θα εχει στρωσει θα ειναι σουπερ.

φωτογραφιες μου φαινετε πως σε κοντινες ειναι απι8ανο , μακρινες δεν εχει τυχει να βγαλω ακομα .

και κατι πολυ σημαντικο , δεν εχει κανει ουτε κιχ ...αερατο και σφαιρατο χωρις το παραμικρο σκαλωματακι που8ενα.

Ταχυδρόμε, ο φορτιστής είναι όντως 850mA? Μόλις κάνεις μία πλήρη φόρτιση πες μας πόση ώρα χρειάστηκε

εμενα δεν εχει τον κανονικο φορτιστη , εχει αυτον με τα πλακε τελος παντων , αλλα αντι για να μου στειλουν και ανταπτορα , μου στειλαν εναν κλασικο φορτιστη 2 ΜΑ απο το expansys . και παλι ομως ειναι αργη η φορτιση ....

εμενα δεν εχει τον κανονικο φορτιστη , εχει αυτον με τα πλακε τελος παντων , αλλα αντι για να μου στειλουν και ανταπτορα , μου στειλαν εναν κλασικο φορτιστη 2 ΜΑ απο το expansys . και παλι ομως ειναι αργη η φορτιση ....

Με τον πλακέ φορτιστή φορτίζει πιο γρήγορα? Πόσο σου πήρε η πλήρη φόρτιση? Κανένα τρίωρο?

επειδη βιαζομουν το διατυπωσα λαθος , μεσα στο πακετο ειχε τον εργοστασιακο φορτιστη χωρις ανταπτορα για ελλαδα και εναν κλασσικο φορτιστη για ελλαδα σαν δωρο απο το expansys ωπου ειναι 2ΜΑ . χρησιμοποιω τον δευτερο και η φορτιση ειναι αργη , δεν ξερω ακριβως ωρα αλλα θα μαθω.

εδώ υπάρχει και ένα πολύ καλό Review για το Ζ3 compact http://www.androidpit.com/sony-xperia-z3-compact-review . Είναι πολύ καλό και βολικό

Παντως βρισκει καποια ψεγαδια στην καμερα του και στο τελος λεει οτι δεν ειναι και καλυτερη του s5!!

Poco X3 nfc 6/128

Παντως βρισκει καποια ψεγαδια στην καμερα του και στο τελος λεει οτι δεν ειναι και καλυτερη του s5!!

Λογικό,sony είναι,έχω να δω άψογα αποτελέσματα από εποχή μη smartphones...

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εδώ γελάμε. Για πάρε ένα βιντεάκι να δεις --->

προχώρα το στο 14 λεπτό και κάτι.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Εδώ γελάμε. Για πάρε ένα βιντεάκι να δεις --->
προχώρα το στο 14 λεπτό και κάτι.

Δεν το βλέπω το βίντεο καθώς θα περιμένω να κρίνω από κοντά.

Όμως κάπως αμφιβάλω ότι θα είναι super.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Από το Ζ1 compact και μετά βλεπω ότι η sony έχει βελτιωθεί . Σίγουρα με το Ζ3 compact θα δούμε ίσως και άψογα αποτελέσματα .Το περιμένουμε βέβαια πρώτα να έρθει να το δούμε από κοντά

Το δικό μου Ζ3 compact σήμερα έφυγε από amazon uk.Αντε βρε Amazon!:D

Εχει αγοράσει κανείς από τα κινέζικα μαγνητικά dock φόρτισης και αν ναι αξίζουν ή καλύτερα το αυθεντικό;

Edited by marmaga

Το δικό μου Ζ3 compact σήμερα έφυγε από amazon uk.Αντε βρε Amazon!:D

Εχει αγοράσει κανείς από τα κινέζικα μαγνητικά dock φόρτισης και αν ναι αξίζουν ή καλύτερα το αυθεντικό;

καλορίζικο

Αν το προχωρήσετε κάπου στο 15ο λεπτο και μετά... καλύπτει με τα δάχτυλά του τα στερεοφωνικά ηχεία του κομπακτ και αυτό συνεχίζει ακατάπαυστα να ακούγεται.. σε αντίθεση με το Αλφα και το iphone 6 που μπουκώνουν κανονικά.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

χωρις να ειμαι 100% σιγουρος διοτι το ταξιδι μου με το σ5 τελειωσε γρηγορα και εχει περασει και περιπου 1,5 μηνας , νομιζω πως σε κοντινες φωτο υπερτερει το compact και σε μακρινες το s5 . τουλαχιστον σε χρωμα ειναι σιγουρα πιο κοντα στην πραγματικοτητα...

Έφτασε και το δικό μου σήμερα!! :dance: Άσπρο από το αγγλικό Amazon.

Το έχω στον φορτιστή τώρα, αλλά από την ελάχιστη χρήση που έχω κάνει μπορώ να πω πως είναι πολύ smooth και snappy ίσως ακόμα καλύτερο και από το Nexus 7 που έχω. Έχω δοκιμάσει λίγο και την κάμερα σε auto και μου φαίνεται πολύ καλή (αν και δεν γνωρίζω και πολλά από photos :p). Μέγεθος, εμφάνιση κτλπ. είναι άψογα όπως περίμενα, οι 4,6" είναι ιδανικές για μένα (μπορώ να το χρησιμοποιήσω με το ένα χέρι αρκετά εύκολα). Το μόνο παράπονο που έχω είναι πως ανέβασε λίγο θερμοκρασία μετά από την χρήση της κάμερας, με wifi ανοικτό, πολλά apps na κατεβαίνουν/αναβαθμίζονται, ανοικτό fb messenger, viber και καθώς το τηλέφωνο φόρτιζε. Σύμφωνα με το Clean Master η θερμοκρασία έφτασε 47 C και ήταν λίγο ζεστή η πλάτη. Μετά που καθάρισα την RAM και το άφησα λίγο ήσυχο η θερμοκρασία έπεσε στους 37 C. Η RAM αφού την καθάρισα έφτασε στο 700 MB available και το ελεύθερο storage out-of-the box είναι κοντά στα 12 GB.

Επίσης να αναφέρω πως στο κουτί υπήρχε το κινητό, 2 screen protectors (1 για μπροστά και 1 για πίσω), ο φορτιστής 1.5 A με το usb καλώδιο, ακουστικά (όχι εκείνα τα noise cancelling), usb OTG καλώδιο και τα manual.

Edited by Fidias

Θελω να το παρω σε μαυρο αλλα φοβαμαι πολυ οτι θα αφηνει πολλες δαχτυλιες. Τα ασπρα γενικα δε μ αρεσουν . θελω να το χω χωρις θηκες και screen protector τι λετε θα το μετανιωσω ή να περιμενω για το πρασινακι

Κι εγώ με χρώμα ήθελα αλλά με ενοχλεί που έχει μόνο η πίσω πλευρά και μπροστά είναι μαύρο. Δε μου αρέσει καθόλου έτσι! Οπότε θα πάω για λευκό που είναι πίσω-μπρος το ίδιο!
Rogers

Παραλαμβανω αυριο ...

Νομιζω το θεμα πρεπει να μετονομαστει σε "Επισημο"

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Παραλαμβανω αυριο ...

Νομιζω το θεμα πρεπει να μετονομαστει σε "Επισημο"

Από που και πόσο?

Rogers

Ασχημα νεα για τους κατοχους του z3 και compact που θελουν να επιχειρησουν να ξεκλειδωσουν τον bootloader...http://www.xperiablog.net/2014/10/02/sony-confirms-xperia-z3-camera-functionality-affected-by-unlocking-bootloader/
Poco X3 nfc 6/128

Ασχημα νεα για τους κατοχους του z3 και compact που θελουν να επιχειρησουν να ξεκλειδωσουν τον bootloader...http://www.xperiablog.net/2014/10/02/sony-confirms-xperia-z3-camera-functionality-affected-by-unlocking-bootloader/

Δε μασάμε! Κάτι θα βρουν να κάνουν ως συνήθως τα τσακάλια!! ;)

Rogers

Παιδιά μια ερώτηση κυρίως σε όσους έχουν παραλάβει το Z3c τους αλλά και για όσους έχουν xperia της σειράς Z. Πού περίπου κυμαίνονται οι θερμοκρασίες του CPU σας? Στο δικό μου σε idle η θερμοκρασία του CPU κυμαίνετε μεταξύ 33-38 βαθμούς, με ελαφριά χρήση φτάνει τους 38-45 και με βαριά χρήση έχω δει μέχρι και 48 βαθμούς και πιστεύω πως αν το ζορίσω ακόμα περισσότερο μπορεί να φτάσει και 50. Η ψηλότερη θερμοκρασία που έχω δει για την μπαταρία είναι 38 βαθμοί. Γενικά ζεσταίνεται σχετικά εύκολα και όταν η θερμοκρασία ανεβεί πάνω από τους 45 νιώθεις λίγο την ζέστη στο γυαλί πίσω. Είναι φυσιολογικές αυτές οι θερμοκρασίες και απλά είμαι εγώ παρανοϊκός ή έπεσα σε προβληματική συσκευή?

• The title was changed to Sony Xperia Z3 Compact