dimitrisx Δημοσιεύτηκε October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 8, 2004 Γνωρίζει κανείς τις διαφορές των δύο πρωτοκόλλων σε πρακτικό επίπεδο; Ποιο από τα δύο είναι πιο εύχρηστο; Θα ήθελα να μπαίνω στο Ιντερνετ όπως και με τις γραμμές ISDN δηλ. μέσω dial-up και επιβεβαίωση κωδικού και ονόματος. Γνωρίζει κανείς με ποιο από τα δύο πρωτόκολλα γίνεται ευκολότερα αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Με το PPPoE γίνεται αυτό, αλλά γιατί το προτιμάς; Θες να θυμάσαι τη dialup, όταν θα έχεις dsl? Ψάξε στο adslgr.com για τις διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 εχμ με το PPPoA νομίζω γίνεται αυτό που ζητάει γιατί το PPPoE είναι over ethernet... :worry: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Me to PPPoE ginetai ayto. Me to PPPoA eisai always on (h' on demand) syndedemenos sto net o router. Bazeis ta username kai pass sto configuration tou router kai syndeetai aytos aytomata xwris na "trekseis" esy kana prog sto leitourgiko sou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisx Δημ. October 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Οπότε αν κατάλαβα καλά για κάποιον που θέλει να χρησιμοποιεί περισσότερες από μια DSL συνδέσεις σε διαφορετικούς ISP's είναι βολικότερο το PPPoE αφού δεν θα χρειάζεται συνεχές επανασετάρισμα του router με username/password? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Oxi ston router den tha xreiazetai. Tha xreiazetai omws sthn karta diktyou na allazeis dns servers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisx Δημ. October 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Εννοείς στο TCP/IP configuration του εικονιδίου Network των Windows? Εάν έχω 2 κάρτες δικτύου στο PC μπορώ να έχω τη μια με έναν ISP και την άλλη με τον 2ο ISP έχοντας βάλει τα αντίστοιχα DNS στο TCP/IP configuration τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 εγώ έχω PPPoE (επιτέλους έφτιαξα το pc!!) και είμαι always on. Έχω περάσει το username/password στο modem/router και κάθε φορα που ανοίγω το pc είμαι ταυτόχρονα και στο ιντερνετ χωρίς "dialup". Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Τότε έχεις PPPoA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Oxi merikoi router to kanoun ayto. kanoun monoi tous thn klhsh. Kalo einai ayto. Oti mporei na ginei mesw hardware, prepei na ginetai etsi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 fillipos μηπως εχεις Zyxel???? Δεν ξερω ποια αλλα το κανουν αυτο αλλα τα zyxel εχουν hardware PPPoE και με το που ανοιγεις εσυ τον υπολογιστη καλει μονο του το router και σε συνδεει!!!! Εκτος και αν το βαλεις σε bridge mode οποτε το κανεις μονος σου απο το pc!!! :) Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppsih Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 To PPPoE δεν έχει να κάνει με τη σύνδεση με τον provider. Έχει να κάνει αν ο router σας π.χ. μπορεί να συνδεθεί ο ίδιος στο DSL δίκτυο ή χρησιμοποιεί κάποια άλλη τερματική συσκευή για αυτό το σκοπό. Στη δεύτερη περίπτωση είναι που χρειάζεστε PPPoE. Παράθεση Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts