iobelika Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Παιδια καλησπέρα , μια ερωτησουλα ,Themes εχει στην Flyme ? ναι , αν και βέβαια για κάποιο λόγο δεν μου επιτρέπει να τα εγκαταστήσω όλα (απο τα free που έχω δοκιμάσει ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 επειδη αγορασα μια θηκη SENA, πουλαω την bugatti μου μαζι δωρο με 6 απλες ζελατινες για την οθονη. Η Bugatti ειναι αυτη http://www.bugatti-mobilecases.de/handytaschen-geraetespezifisch_slimfit_821.html αν καποιος ενδιαφερεται PM Δημήτρη, φωτο και ένα link παρακαλώ... Δεν έχω ιδέα πως είναι... Την SENA εννοώ Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzio Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 ναι , αν και βέβαια για κάποιο λόγο δεν μου επιτρέπει να τα εγκαταστήσω όλα (απο τα free που έχω δοκιμάσει ) πιστεύω οτι ορισμενα θεματα ειναι συμβατα με συγκεκριμενες εκδόσεις fw και σε μενα εκανε το ιδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Σιγουρευτείτε ότι έχετε σβηστά τα flyme icons γιατί υπάρχουν και θέματα συμβατότητας. Εγώ μέχρι τώρα μπόρεσα και πέρασα όποιο θέμα κατέβασα και μάλιστα κάνω και mix and match τα θέματα και δεν έχω πέσει σε κάποιο πρόβλημα. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν αλλά έχω κατεβάσει όλα τα free και δουλεύουν κανονικά είτε ολόκληρα είτε mix and match. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Και πάλι ακόμα και με απενεργοποιημενα τα flyme icons ενδέχεται να φάει σκαλωμα.μου ζήτησαν 270 το κινητο αλλά λυπηθηκα να το δώσω και μάλλον θα μείνω στο mx4 Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Και πάλι ακόμα και με απενεργοποιημενα τα flyme icons ενδέχεται να φάει σκαλωμα.μου ζήτησαν 270 το κινητο αλλά λυπηθηκα να το δώσω και μάλλον θα μείνω στο mx4 Εννοείται... Λίγα σου ζήτησαν Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pand Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Και πάλι ακόμα και με απενεργοποιημενα τα flyme icons ενδέχεται να φάει σκαλωμα.μου ζήτησαν 270 το κινητο αλλά λυπηθηκα να το δώσω και μάλλον θα μείνω στο mx4 Και εμένα δεν μου τα έπαιρνε τα θέματα και πήγα στις ρυθμίσεις στον λογαριασμό μου και εκεί που λέει log out από πάνω ακριβώς έχει μια διέυθυνση "member.meizu.com" μπήκα εκεί έκανα log in και μετά έπαιζαν κανονικά.Δεν ξέρω αν στρώνει και με log out και log in κατευθειαν από το κινητό στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 (edited) Mix and match πως έκανες? Categories -> Module και διαλέγεις από εκεί ότι θέλεις? Edited February 28, 2015 by iobelika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 καλημερα.για φωτογραφιες χρισιμοποιειται την μαμα εφαρμογη η εχετε βαλει καποια αλλη και πια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 (edited) καποιο παιδι ειχε γραψει για το facebook, ειχε δικιο, μενει στο παρασκηνιο και ρουφαει αβερτα μπαταρια, μολις το εβγαλα, στο καλο και να μας γραφει, μπαινω και απο browser Edited February 28, 2015 by Saleakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 καποιο παιδι ειχε γραψει για το facebook, ειχε δικιο, μενει στο παρασκηνιο και ρουφαει αβερτα μπαταρια, μολις το εβγαλα, στο καλο και να μας γραφει, μπαινω και απο browser Το πρόβλημα είναι της ίδιας της εφαρμογής, το κάνει σε όλα τα android που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Δεν είναι ανάγκη να βγάλεις την εφαρμογή απλά μπορείς να την σκοτώσεις μέσα από το app center ή να χρησιμοποιήσεις ένα τρίτο πρόγραμμα όπως το battery doctor. iobelika θα μπεις μέσα στο personalise στην καρτέλα με τους τρεις κύκλους και στην επιλογή module έχει να επιλέξεις τι θες για πολλά τμήματα του τηλεφώνου όπως εικονίδια, dialer, θέματα και μπορείς να επιλέξεις ότι θες από όποιο θέμα θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apathya Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Καλησπερα παιδια. Ποια ειναι η αγαπημενη σας flyme εκδοση, απο πλευρα performance,μπαταριaς,smoothness?:) Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Καλησπερα παιδια. Ποια ειναι η αγαπημενη σας flyme εκδοση, απο πλευρα performance,μπαταριaς,smoothness?:) 4.2.1 A test. Είχα πολύ καλή μπαταρία και πολύ γρήγορο σε όλα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 4.2.1 A test. Είχα πολύ καλή μπαταρία και πολύ γρήγορο σε όλα του. Θα συμφωνησω παρολου που ειμαι στην τελευταια εκδοση:p Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Θα συμφωνησω παρολου που ειμαι στην τελευταια εκδοση:p E-E-E-ΕΡΧΕΤΑΙ!!!! οπου ναναι πλησιάζει η τρίτη... θα πεταχτώ απτο κρεβατι ελατήριο!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vavasi Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Καλησπερα και απο εμενα, συντομα σκεφτομαι οτι ηρθε ο καιρος για συνταξη στο HTC One X που χρησιμοποιω και απο τι εμαθα , η cosmote-Γερμανος-ΟΤΕ θα εχουν επισημα το MX4 στα 32 GB με 359 ευρω σαν προσφορα λανσαρισματος για ενα μηνα ( Μετα θα ειναι στα 399 ) . Σκεφτομαι σοβαρα να το τσιμπησω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Καλησπερα και απο εμενα, συντομα σκεφτομαι οτι ηρθε ο καιρος για συνταξη στο HTC One X που χρησιμοποιω και απο τι εμαθα , η cosmote-Γερμανος-ΟΤΕ θα εχουν επισημα το MX4 στα 32 GB με 359 ευρω σαν προσφορα λανσαρισματος για ενα μηνα ( Μετα θα ειναι στα 399 ) . Σκεφτομαι σοβαρα να το τσιμπησω !!! καλησπερα σημερα σε κουβεντα με τον διευθηντη του καταστηματος γερμανος,εδω που ειμαι...μου ειπε ακομα δεν γνωριζει τιποτα για το mx4 τι λετε να παιζει??? Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vavasi Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Tο εχει στο καταλογο του Γερμανου του μηνα Μαρτιου , και εαν παρατηρησεις το εχει στο site της Cosmote ως συσκευη που αναμενεται , δες εδω http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20300531&s=0 Το θεμα για μενα ειναι οτι νομιζω οτι ειναι τιμη ειναι οπως λεμε και στην Ελλαδα to good to be true για το 32GB ( θα ειναι για ενα μηνα στα 359 ) ή μου φαινεται εμένα ; Στα σκρουτζομαγαζα το εχει να ξεκιναει το 32αρι απο 419 !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Tο εχει στο καταλογο του Γερμανου του μηνα Μαρτιου , και εαν παρατηρησεις το εχει στο site της Cosmote ως συσκευη που αναμενεται , δες εδω http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20300531&s=0 Το θεμα για μενα ειναι οτι νομιζω οτι ειναι τιμη ειναι οπως λεμε και στην Ελλαδα to good to be true για το 32GB ( θα ειναι για ενα μηνα στα 359 ) ή μου φαινεται εμένα ; Στα σκρουτζομαγαζα το εχει να ξεκιναει το 32αρι απο 419 !!! Αν διαβάζεις στη σελίδα meizu greece στο facebook γράφουν ότι να ναι. Τη μία λένε ότι θα φέρουν το 32αρι στα 359 χθες έλεγαν ότι στα 359 θα είναι το 16αρι. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 το πηρα και εγω μεσα στην βδομαδα, παραξενη συσκευη , δεν εχω προλαβει να κατσω να ασχολη8ω μαζι της αλλα ομολογω να πω πως καπου καπου με μπερδευει λιγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Τι ακριβώς σε μπερδεύει;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 το πηρα και εγω μεσα στην βδομαδα, παραξενη συσκευη , δεν εχω προλαβει να κατσω να ασχολη8ω μαζι της αλλα ομολογω να πω πως καπου καπου με μπερδευει λιγο.. τι σε μπερδευει φιλε;; Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vavasi Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Να ρωτησω κατι παιδια , εαν εγκαταστησεις εφαρμογες τυπου launcher τοτε μπορεις να εχεις και το εικονιδιο το κλασσικο για την προσβαση στο μενου ( συρταρι εφαρμογων ) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Να ρωτησω κατι παιδια , εαν εγκαταστησεις εφαρμογες τυπου launcher τοτε μπορεις να εχεις και το εικονιδιο το κλασσικο για την προσβαση στο μενου ( συρταρι εφαρμογων ) ; ναι μπορείς, αλλα δεν μου εχει λείψει για 2-3 ωρες μονο κράτησα τον Nova και μετά πάλι στο στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 ειναι καποια απλα πραματα για αρχη , αν και εχω διαβασει ολο το θεμα δεν θυμαμαι να τα εχω δει. ας πουμε παιζω ενα παιχνιδακι και τραβαω να εμφανιστει η μπαρα και δεν εμφανιζετε. γραφω μια σημειωση και μετα για να την αποθηκευσω παταω το μεσαιο κουμπι , μετα ανοιγω τασκ , κλεινω την εφαρμογη και μετα την ξανα ανοιγω για να γραψω κι αλλη . υπαρχει πιο ευκολος τροπος? επισεις υπαρχει τροπος να πηγαινω πισω χωρις smarttouch? και τελευταιο , υπαρχει τροπος να μπαινω στις ρυ8μισεις της συσκευης εκτος απο το εικονιδιο ρυθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts