charlie_GR Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Δοκίμασε μια settings, developer options, calibrate acceleration sensor και άστο κάπου ευθεία σε ένα γραφείο να κάνει calibrate 1000 gracias το θεμα λυθηκε με το calibration τι σκαλωμα κ αυτο.το εκανα "root" αρχιζει να μου αρεσει το κινητο αρκετα. εβαλε κανεις κανενα launcher η theme pack? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 1000 gracias το θεμα λυθηκε με το calibration τι σκαλωμα κ αυτο.το εκανα "root" αρχιζει να μου αρεσει το κινητο αρκετα. εβαλε κανεις κανενα launcher η theme pack? εβαλα εγω nova/prime ~ google Launcher και τελικα γυρισα ολα στοκ.... το Flyme ειναι απολαυση Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikesak Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Έχετε βρει μήπως κάποιο θέμα που να κάνει τις ρυθμίσεις , τα μηνύματα και τις κλήσεις σκουρόχρωμες? Γενικά κάποια πρόταση για θέμα. Είχα κατεβάσει μερικά που μου άρεσαν, αλλά παρέμενε το άσπρο χρώμα και δεν ήταν συμβάτα όλα τα εικονίδια. Κατέβασα 2-3 icon packs αλλά ζητούσαν άλλον launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Ξερει καποιος να μου πει τι ακριβως κανει το proximity sensor calibration? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 εβαλα εγω nova/prime ~ google Launcher και τελικα γυρισα ολα στοκ.... το Flyme ειναι απολαυση χανεται δλδ η εμπειρια (απολαυση) χρησης με αλλο θέμα? οντως ειναι πολυ ομορφο το λειτουργικο, τα εικονιδια θα ηθελα να αλλάξω μονο. ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξερει καποιος να μου πει τι ακριβως κανει το proximity sensor calibration? proximity ειναι ο αισθητηρας εγγυτητας , οταν βαζεις δλδ το κινητο κοντά στο κεφαλι σου σβηνει η οθονη, δεν τον εχω πειραξει.. Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Εντάξει κατάλαβα, από τι στιγμή που λειτουργεί καλα, δεν χρειαζεται να το πειράξω. Από τις πολλες επιλογές που έχει στο Developer options, έχετε πειράξει καμία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 30, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Εντάξει κατάλαβα, από τι στιγμή που λειτουργεί καλα, δεν χρειαζεται να το πειράξω. Από τις πολλες επιλογές που έχει στο Developer options, έχετε πειράξει καμία? προσωπικα καμμια... :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) usb debagging (εκ σφαλματωση) στο antutu γιατι Non verified...? Edited January 30, 2015 by charlie_GR Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Εγώ μόνο τα animations. Από 1x τα πήγα 0.5x, να γινεται πιο γρήγορο το transition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassmartphone Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) παιδιά κάπου διάβασα οτι στην κινέζικη έκδοση μπαίνει η A και η U εκδόσεις, ισχύει? Επίσης η A έχει πλήρες αγγλικά, μένουν πουθενά κινέζικα? επίσης έχει παραγγείλει κανείς απο flosmall και αν ναι του ήρθε η international? επίσης ιταλία είναι που σημαινει οτι και με dhl να το στειλει δε θα εχω επιπλέον έξοδα (δωρεαν μεταφορικα λεει)? ποσες μερες θα κανει να ερθει περιπου και αξίζει τα 20 παραπανω απο κινα που εχει 290? ευχαριστω http://flosmall.com/phones/meizu-mx4-gray-2g-16g-detail Edited January 30, 2015 by kostassmartphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 παιδιά κάπου διάβασα οτι στην κινέζικη έκδοση μπαίνει η A και η U εκδόσεις, ισχύει? Επίσης η A έχει πλήρες αγγλικά, μένουν πουθενά κινέζικα? επίσης έχει παραγγείλει κανείς απο flosmall και αν ναι του ήρθε η international? επίσης ιταλία είναι που σημαινει οτι και με dhl να το στειλει δε θα εχω επιπλέον έξοδα (δωρεαν μεταφορικα λεει)? ποσες μερες θα κανει να ερθει περιπου και αξίζει τα 20 παραπανω απο κινα που εχει 290? ευχαριστω http://flosmall.com/phones/meizu-mx4-gray-2g-16g-detail και πληρη αγγλικα και πληρη ελληνικα εχει η Α η οποια μπαινει στην κινεζικη εκδοση του κινητου που ερχεται με U Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 παιδιά κάπου διάβασα οτι στην κινέζικη έκδοση μπαίνει η A και η U εκδόσεις, ισχύει? Επίσης η A έχει πλήρες αγγλικά, μένουν πουθενά κινέζικα? επίσης έχει παραγγείλει κανείς απο flosmall και αν ναι του ήρθε η international? επίσης ιταλία είναι που σημαινει οτι και με dhl να το στειλει δε θα εχω επιπλέον έξοδα (δωρεαν μεταφορικα λεει)? ποσες μερες θα κανει να ερθει περιπου και αξίζει τα 20 παραπανω απο κινα που εχει 290? ευχαριστω http://flosmall.com/phones/meizu-mx4-gray-2g-16g-detail πλέον δεν αξίζει τπτ απο κίνα, 1,12 έχει φτάσει η αναλογία ευρώ με δολάριο ειδικά αν σκευτείς ότι πριν απο κανα μήνα το κινητό έκανε 240 ευρώ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) παιδιά κάπου διάβασα οτι στην κινέζικη έκδοση μπαίνει η A και η U εκδόσεις, ισχύει? Επίσης η A έχει πλήρες αγγλικά, μένουν πουθενά κινέζικα? επίσης έχει παραγγείλει κανείς απο flosmall και αν ναι του ήρθε η international? επίσης ιταλία είναι που σημαινει οτι και με dhl να το στειλει δε θα εχω επιπλέον έξοδα (δωρεαν μεταφορικα λεει)? ποσες μερες θα κανει να ερθει περιπου και αξίζει τα 20 παραπανω απο κινα που εχει 290? ευχαριστω http://flosmall.com/phones/meizu-mx4-gray-2g-16g-detail το flosmall δεν είναι κινέζικο κατάστημα; :worry: στο σαιτ τους βλέπω ότι στην Ιταλία έχουν σε στοκ μόνο αξεσουάρ και όχι συσκευές. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Edited January 30, 2015 by AlexanderCool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 παιδιά κάπου διάβασα οτι στην κινέζικη έκδοση μπαίνει η A και η U εκδόσεις, ισχύει? Επίσης η A έχει πλήρες αγγλικά, μένουν πουθενά κινέζικα? επίσης έχει παραγγείλει κανείς απο flosmall και αν ναι του ήρθε η international? επίσης ιταλία είναι που σημαινει οτι και με dhl να το στειλει δε θα εχω επιπλέον έξοδα (δωρεαν μεταφορικα λεει)? ποσες μερες θα κανει να ερθει περιπου και αξίζει τα 20 παραπανω απο κινα που εχει 290? ευχαριστω http://flosmall.com/phones/meizu-mx4-gray-2g-16g-detail γιατί οχι από το γαλλικό amazon? http://www.amazon.fr/Meizu-MX4-Smartphone-d%C3%A9bloqu%C3%A9-Ecran/dp/B00QLPCFUQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1422492848&sr=8-1&keywords=mx4+meizu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Παρατήρησα ότι στα SMS δέχεται μέχρι 63 χαρακτήρες είτε είναι με κεφαλαία είτε με μικρά είτε είναι το default keyboard είτε το SwiftKey πως το κάνουμε 160 χαρακτήρες δε θέλω να γράφω greeklish Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, αν και εχω το Meizu mx3 με flyme 4 βέβαια, να δω πως πάει η RAM στο mx4. Με Facebook,viber,skype,whatsapp,messenger και touchpal στο auto-launch η RAM του κινητού βρίσκεται στο 1.3GB με 350 GB ελεύθερα, Είναι πολύ ή λίγο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, αν και εχω το Meizu mx3 με flyme 4 βέβαια, να δω πως πάει η RAM στο mx4. Με Facebook,viber,skype,whatsapp,messenger και touchpal στο auto-launch η RAM του κινητού βρίσκεται στο 1.3GB με 350 GB ελεύθερα, Είναι πολύ ή λίγο ? Λίγο μου φαίνεται... Εμένα με σχεδόν όλα όσα είπες εκτός από what's up έχω 900~1giga συνήθως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 1gb χρησιμλποιημενα σωστα? Αρα κανα 650-750 ελευθερα? Εμενα γιατι μου τρωει τοσο οποτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 1gb χρησιμλποιημενα σωστα? Αρα κανα 650-750 ελευθερα? Εμενα γιατι μου τρωει τοσο οποτε? Κοίτα... Η τελευταία test που έχω είναι πολύ καλή.... Οι προηγούμενες ήταν αρκετά περισσότερο Ram hungry.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 αν δεν έχεις θέματα απο lags και λοιπά , δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με την ραμ . εδώ και στο λαπτοπ με 8GB ram με ένα chrome ανοιχτό μου αφήνει ελεύθερα 2GB αλλά όσα προγράμματα και να ανοίξω κολλήματα δεν βλέπω , την διαχειρίζονται τα λειτουργικά όπως πρέπει (αν δεν είναι κάποιο bug βέβαια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Παρατήρησα ότι στα SMS δέχεται μέχρι 63 χαρακτήρες είτε είναι με κεφαλαία είτε με μικρά είτε είναι το default keyboard είτε το SwiftKey πως το κάνουμε 160 χαρακτήρες δε θέλω να γράφω greeklish Βάλε άλλο app για SMS. Εγώ χρησιμοποιώ το textra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Η επόμενη κίνηση είναι αυτή αλλά έλεγα μήπως και την αποφεύγω το default app μου αρέσει πολύ μαζί με material SwiftKey Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassmartphone Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 γιατί οχι από το γαλλικό amazon? http://www.amazon.fr/Meizu-MX4-Smartphone-d%C3%A9bloqu%C3%A9-Ecran/dp/B00QLPCFUQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1422492848&sr=8-1&keywords=mx4+meizu δεν εχει stock απ οτι βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Πέρασε κανένας theme από την εφαρμογή personalize του κινητού?όταν πατάω apply βγάζει μήνυμα fail to authenticate Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
completed Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Πολυ καλο κινητο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts