Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για δείτε και αυτό βρε παιδιά:

http://www.aliexpress.com/item/Original-Meizu-MX4-Octa-Core-4G-Fdd-Lte-WCDMA-2GB-Ram-MTK-6595-Otca-Core-flyme4/2035374459.html

We send MX4 go through Germany, customer ,NO custom duty,NO VAT,and via DHL,

Επίσης λέει πως είναι international version

Kαι απο ibuygou.com

http://www.ibuygou.com/p-meizu_mx4_smartphone_mediatek_6595_dual_quad_cores_2_2ghz_2gb_ram_32gb_rom_5_36_inches_screen_20_7mp_3100mah-6222.html

Στα 327,17 το 32αρι +NLpost 10,37 +insurance 1,60=339,14

Το ζήτημα είναι αν ειναι η international version

Τι πρέπει να τους ρωτήσω ακριβώς, δλδ που φαίνεται αυτό , στο κουτί;Στις ρυθμίσεις ; Γιατί βλεπω ερώτηση απο κάποιον αλλον και του απαντησαν ότι να ναι:

Is it the international Version m461?

Reply: Hi,Dirk,yes, it is the international Version, you can use it in your country. thank you!

Edited by VASKIR

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι λέτε τώρα.... 380 πάνω κάτω δολάρια και το έχεις σε μια βδομαδουλα.... Λουκουμάκι.... ΑΝ το feedback είναι αληθινό... Γενικα το alliexpres δε μου εμπνέει εμπιστοσύνη... Αλλά με βλέπω να ζητάω refund από τη πολύ φθηνή τιμή του preorder που είχα κάνει στο to2c πριν 18 μέρες και ακόμα περιμένω να πάρουν στοκ...

Το 32αρι βγαινει στα 343 ευρω στο http://www.aliexpress.com/item/Original-Meizu-MX4-Octa-Core-4G-Fdd-Lte-WCDMA-2GB-Ram-MTK-6595-Otca-Core-flyme4/2035374459.html.

Ψηνομαι ασχημα και χωρις τελωνειο που να παρει...Και εχει κ 100%Positive feedback

OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

Απλά απο aliexpress θα αργήσει γιατί γραφει οτι το στέλνει εντός 20 εργασιμων ημερων.
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Μπορει καποιος να μου πει περιληπτικα τι απουσιες εχει το κινητο;

Και γιατι στο antutu βγαζει καλυτερη βαθμολογια απο το oppo 7a, απο τη στιγμη που εχει χειροτερο επεξεργαστη;

Προσωπικά δεν βλέπω κάποιο μείον.Τώρα όσον αφορά τα στατιστικά δεν παίζει ρόλο μόνο το hardware αλλά και το software.Λογικά η Meizu έχει κάνει καλή δουλεία με το Flyme.Για τον επεξεργαστή δεν ξέρω ποιος είναι χειρότερος αλλά η MediaTek ανεβαίνει αργά αργά και στις μεγάλες κατηγορίες και προσφέρει καλές εναλλακτικές.

• Administrators
Και γιατι στο antutu βγαζει καλυτερη βαθμολογια απο το oppo 7a, απο τη στιγμη που εχει χειροτερο επεξεργαστη;

Κακώς δίνετε τόση βάση στο antutu, δεν είναι καθόλου αξιόπιστο ως συγκριτικό δείγμα. Όλη η ουσία είναι η εμπειρία χρήσης, από εκεί θα καταλάβει κάποιος την απόδοση της συσκευής και φυσικά τόσο το MX4 όσο και το 7a δεν έχουν κανένα πρόβλημα σε αυτό τον τομέα.

Modpic.gif

Κακώς δίνετε τόση βάση στο antutu, δεν είναι καθόλου αξιόπιστο ως συγκριτικό δείγμα. Όλη η ουσία είναι η εμπειρία χρήσης, από εκεί θα καταλάβει κάποιος την απόδοση της συσκευής και φυσικά τόσο το MX4 όσο και το 7a δεν έχουν κανένα πρόβλημα σε αυτό τον τομέα.

Συμφωνω απολυτα αλλα ο σημερινος καταναλωτης εχει δυστυχως "εκπαιδευτει" να δινει σημασια σε αυτα...εδω καποιοι τα βαζουν πρωτα στο ψυγειο για να επιτυχουν υψηλα σκορ...

Και για να μην λεμε μονο τα καλα, τελευταια ακουγονται καποιες γκρινιες σχετικα με το τζαμακι της καμερας που εχει σπασει σε 2-3 χρηστες στο meizufans, καθως και για την οχι πολυ καλη ευαισθησια του touch. Το πρωτο φαινεται ανησυχητικο γιατι ειναι hardware θεμα και αν ειναι γενικο τοτε οντως υπαρχει προβλημα(και παντα υπαρχει και το user fault, που να ξερω εγω τι ταρζανια εχει κανει ο καθενας) . Το δευτερο μπορει να ειναι και υποκειμενικο ή καθαρα θεμα ρυθμισεων software. Anyway, απλως μεταφερω αποψεις, δεν το εχω στα χερια μου για να κρινω.

http://meizufans.eu/forum/thread-camera-glass-broken

μα λενε ειναι gorilla 3...

προσωπικα δεν τα πολυπιστευω αλλα ο Honda ειναι αξιοπιστος...

τι να πω αν ειναι ετσι...

θα ειχε ενδιαφερον να δουμε ποια εκδοση εχουν την διεθνη ή την κινεζικη....

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Θα κλάψουνε μανούλες με την λήψη του GPS....χααχχαχαχα mediatek rules :X

Καλα....ειναι εξω....ανοιχτα και δεδομενα και wifi....και με κοπο λοκαρει 3???? :lol:

καμια συγκριση δηλαδη με τα 3 κινητα που εχω...για τα λεφτα που ζηταει ακυρο...τελικα εχουν θεμα τα mediatek..

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

Καλα....ειναι εξω....ανοιχτα και δεδομενα και wifi....και με κοπο λοκαρει 3???? :lol:

καμια συγκριση δηλαδη με τα 3 κινητα που εχω...για τα λεφτα που ζηταει ακυρο...τελικα εχουν θεμα τα mediatek..

Αυτο δεν ειναι αξιοπιστο gps test, οι κατοχοι μεχρι στιγμης δεν εχουν αναφερει τετοιο θεμα... ας μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα και ας περιμενουμε τους πρωτους που θα παραλαβουν.

Αυτο δεν ειναι αξιοπιστο gps test, οι κατοχοι μεχρι στιγμης δεν εχουν αναφερει τετοιο θεμα... ας μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα και ας περιμενουμε τους πρωτους που θα παραλαβουν.

Αντε για το "κοιταζω" και αυτο το κινητο.,αλλα επειδη το gps το εχω στα βασικα ...θα φαει ακυρο αν παιζει ετσι....

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

Πάντως εκεί στα φόρουμ που διαβάζω το meizumart απάντησε σε έναν για το τζαμπακι της κάμερας πως όλα τα έξοδα αποστολής αν σταλεί για επισκευή, και τυχόν φόρους τελωνείου τα πληρώνει όλα ο πελάτης!!

Αντε για το "κοιταζω" και αυτο το κινητο.,αλλα επειδη το gps το εχω στα βασικα ...θα φαει ακυρο αν παιζει ετσι....

Φιλική συμβουλή,αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ το GPS κατευθύνσου σε διαφορετικό επεξεργαστή και όχι σε mediatek.

Φιλική συμβουλή,αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ το GPS κατευθύνσου σε διαφορετικό επεξεργαστή και όχι σε mediatek.

Παλι τα ιδια; δεν ειναι αξιωμα αυτο, εξαρταται απο τον εκαστοτε κατασκευαστη. Εχω 2 με mtk και μια χαρα δουλευει το gps, χωρις κανενα fix

Παλι τα ιδια; δεν ειναι αξιωμα αυτο, εξαρταται απο τον εκαστοτε κατασκευαστη. Εχω 2 με mtk και μια χαρα δουλευει το gps, χωρις κανενα fix

Και εγώ έχω 3 που δεν λειτουργεί σε κανένα το GPS.:D

Έδωσα μια συμβουλή στον φίλο παραπάνω πολύ φιλικά από εκεί και πέρα ας κάνει ότι νομίζει δεν θα τον αλλάξω γνώμη,αν θέλει να πάρει το Meizu MX4 ας το πάρει η επιλογή είναι δίκη του...Εξάλλου για αυτό δεν είναι τα forum για να ανταλλάσσουμε απόψεις και συμβουλές.

Έδωσα μια συμβουλή στον φίλο παραπάνω πολύ φιλικά από εκεί και πέρα ας κάνει ότι νομίζει δεν θα τον αλλάξω γνώμη,αν θέλει να πάρει το Meizu MX4 ας το πάρει η επιλογή είναι δίκη του...Εξάλλου για αυτό δεν είναι τα forum για να ανταλλάσσουμε απόψεις και συμβουλές.

Οκ... ομως αν κατσει και διαβασει καποιος τα νηματα των κινητων με mtk θα δει οτι με τον ιδιο επεξεργαστη αλλα εχουν θεμα και αλλα οχι, αρα πως ευθυνεται ο mtk; ευθυνεται ο καθε τσαπατσοκατασκευαστης... τωρα αν υπαρξει το οποιοδηποτε θεμα με το mx4 και οφειλεται στον mtk εδω ειμαστε για να το δουμε και μαζι θα τον κραζουμε...

Ανησυχητικο το #lenscover gate, ας ελπισουμε να μην είναι γενικευμενο το θεμα. Σε λιγες μερες θα παραλαβουμε κι ελπιζω να διαπιστώσουμε πως δεν είναι ετσι τα πραγματα...

Ανησυχητικο το #lenscover gate, ας ελπισουμε να μην είναι γενικευμενο το θεμα. Σε λιγες μερες θα παραλαβουμε κι ελπιζω να διαπιστώσουμε πως δεν είναι ετσι τα πραγματα...

εχει φαει τουμπα το παλιο μου nexus 5 με serial 312 και κανενα τζαμακι δεν εσπασε...και θυμασαι πως εχει μεγαλο τζαμακι στην καμερα...

μακαρι να μην ειναι ετσι εδω...

οχι τιποτε αλλο περιμενω πολλες συσκευες! :lol:

επισης ειμαι περιεργος να δω τι κωδικο ειχαν αυτα τα μοντελα.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

και εμενα και στα 3 πρωτα πιανει μεσα στο σπιτι (δυσκολη περιοχη στο κεντρο της Αθηνας ) και κλειδωνουν πολυ γρηγορα...το Iocean που ειχα ας πουμε (μτκ6592) μου εβγαζε την πιστη παρ ολα τα τρικ και τσαχπινιες που του ειχα κανει γι αυτο το εδωσα (για εξω στο δρομο μιλαμε)...τωρα εχω κολλησει με το Mate 7 αλλα επειδη μου αρεσει και αυτο το κοιταζω το νημα εδω και δε μου αρεσε καθολου το βιντεακι.Ειχα και γω τις αποριες για τον Mtk αλλα μου ειχαν αλλαξει γνωμη τα σχολια ολων εδω μεσα σχετικα με την ¨κινητουμπα"..θα περιμενω τους πρωτους "ηρωες" εδω να δω τα δικα τους τεστ.

εχει φαει τουμπα το παλιο μου nexus 5 με serial 312 και κανενα τζαμακι δεν εσπασε...και θυμασαι πως εχει μεγαλο τζαμακι στην καμερα...

μακαρι να μην ειναι ετσι εδω...

οχι τιποτε αλλο περιμενω πολλες συσκευες! :lol:

επισης ειμαι περιεργος να δω τι κωδικο ειχαν αυτα τα μοντελα.

Δημήτρη μην το φοβάσαι... Όπως το έχουμε δει στα review και στα βίντεο θα είναι το εργαλείο...

Λογικά εσύ αυτή την εβδομάδα παραλαμβανεις οπότε θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Μια ακομα επιλογη για 2ετη εγγυηση(με δυνατοτητα αντικαταστασης) , απο γερμανικο reseller καταστημα που στελνει ευτυχως και Ελλαδα με dhl 12€. Τιμες 338/378 και μεσα Νοεμβρη η αποστολη.

Για ποια ακριβως εκδοση ειναι εκανα ερωτηση και περιμενω αλλα λογικα ειναι αυτη που παιρνει το L firmware.

http://www.androidfiguren.de/epages/62924100.mobile/en_GB/?ObjectPath=/Shops/62924100/Products/Smart_Meizu_MX4/SubProducts/Smart_Meizu_MX4-32GB

οροι αποστολης/εγγυησης

http://www.androidfiguren.de/epages/62924100.mobile/en_GB/?ObjectPath=/Shops/62924100/Categories/CustomerInformation

πηγη: meizufans

Μια ακομα επιλογη για 2ετη εγγυηση(με δυνατοτητα αντικαταστασης) , απο γερμανικο reseller καταστημα που στελνει ευτυχως και Ελλαδα με dhl 12€. Τιμες 338/378 και μεσα Νοεμβρη η αποστολη.

Για ποια ακριβως εκδοση ειναι εκανα ερωτηση και περιμενω αλλα λογικα ειναι αυτη που παιρνει το L firmware.

http://www.androidfiguren.de/epages/62924100.mobile/en_GB/?ObjectPath=/Shops/62924100/Products/Smart_Meizu_MX4/SubProducts/Smart_Meizu_MX4-32GB

οροι αποστολης/εγγυησης

http://www.androidfiguren.de/epages/62924100.mobile/en_GB/?ObjectPath=/Shops/62924100/Categories/CustomerInformation

πηγη: meizufans

πολυ καλη επιλογη πραγματικα!

αυριο μεθαυριο ερχεται και ενα κινεζικο φιλου και το δικο μου....αντε γιατι αργησαμε

Δημήτρης

XS Max 512gb.