Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδες καλησπερα.Το κινητο φοραει την εκδοση android 5.0.1 και flyme 4.5.5i.

Μου εχει σπασει τα νευρα γιατι τρωει τρελα κολληματα.Να περασω την Flyme 5.1.5.0G?

Ευχαριστω για την βοηθεια

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειναι πιο αναβαθμισμενο, περνα το αν θες, αλλα με την μειζου δεν γλιτωνεις... Ολο και καποιο προβλημα θα σου βγαλει. Μπορεί να μην έχεις notifications, μπορει να κολλαει το google play games... ολες οι εκδοσεις εχουν το κατιτις τους αποτι εχω καταλάβει...

Sent from my MX4 using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

καποιος να με βοηθησει?

Σε τι να σε βοηθήσουμε ακριβώς.

Το έχουμε απαντήσει αυτό το πράγμα σε άλλον φίλο μερικά ποστς πιο πάνω.

imho το φλυμε5 είναι η μέρα με τη νύχτα με το 4.

Να περάσεις την τελευταία stable 5.1.8A με κλειστά μάτια (και με clear data:))

με τα ελληνικα τι θα κανω?play store εχει?Μηπως να βαλω την g?

σας ευχαριστω πολυ!!

Εννοείται ότι αν είναι ιντερνατιοναλ το κινητό σου θα βάλεις την G δεν το συζητάμε.

Sent from my MX4

Μην βάλεις αυτή γιατί είναι λειψη από play store και Google services

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi Mi 9T 128GB

εγω εβαλα την καινουρια 5.1.9 G και εχει play store απλα πρεπει να το κατεβασεις, εχουν προσθεσει μια εφαρμογη hotapps που μπαινεις και το καρεβαζεις απο εκει! εχουν βαλει μια εφαρμογη καιρος , εβαλαν παλι στην καμερα την σαρωση barcode , η φωτεινότητα της οθονης νομιζω ειναι πιο εντονη για καποιο λογο , με swipe πανω βγαζει αναζητηση εφαρμογων και γενικα μου φαινεται πολυ γρηγορη χωρις λαγκ ( ακομα) ! χωρις clear data την εβαλα Edited by speroplas_1

βοήθεια!! εχω θέμα, πηγα να περάσω απο 4.6.2Α σε 5.1.9G και το κινητό αφου ειχε κολλήσει για πανω απο 50 λεπτα στην οθόνη που λεει οτι θα κολλήσει για 5-10 λεπτα εγω το εκενα επανεκκίνηση και τωρα το μονο που δείχνει ειναι το MEIZU στην αρχη και κολλάει εκει...και οταν το συνδεω στον υπολογιστή δεν δειχνει καν το φάκελο του κινητου....τι να κανω?? αυτο ήταν το χαλασα?

Στο κινητό:

1. Ενεργοποίηση root πατώντας στο Settings-> Accounts> my Flyme-> Personal settings (πρώτη επιλογή) -> System privileges το ρυθμίζεις στο open - Accept disclaimer and Confirm.

2. Λήψη και εγκατάσταση Busybox από το Google Play. (δεν κατάλαβα γιατί;)

3. Λήψη και εγκατάσταση ενός Terminal Emulator από το Google Play.

Στον υπολογιστή:

4. Λήψη της σωστής και επιθυμητής international rom (i)

Flyme OS 4.5.3I

5. Λήψη Converter_system_Lollipop.zip

5α) Αντιγραφή system.new.dat και system.transfer.list (από το update.zip) στο φάκελο "In" (βλέπε φάκελο Converter)

5β) Έναρξη διαδικασίας μετατροπής από την έναρξη του συστήματος-conVERTER.cmd και πατώντας την επιλογή 1 [enter]

5γ) Αν η μετατροπή ήταν επιτυχής, βρίσκεις το system.img στο φάκελο ''Out'.

5δ) Μετονομασία του system σε system-i

6. Μεταφορά του system-i στην εσωτερική μνήμη της συσκευής

Στο κινητό:

7. Πας Settings-> Display-> Sleep και ορίζεις τουλάχιστον 10 λεπτά

8. Ξεκινάς το Terminal Emulator και πληκτρολογείς την εντολή super user

-su

-Θα βγει ένα pop-up παράθυρο που θα ζητάει άδεια, την χορηγείς (πάντα)

9. Πληκτρολογείς την εντολή για εγκατάσταση του system-i

-dd if=/sdcard/system-i.img of=/dev/block/platform/mtk-msdc.0/by-name/system

10. Η εγκατάσταση θα πρέπει να αρχίσει μετά το ''dd if'' εντολή, αλλά...

-μπορεί να φανεί ότι η διαδικασία δεν ξεκίνησε γιατί δεν το παρατηρείς, αλλά έχει ξεκινήσει

-δεν πληκτρολογείς άλλη εντολή

-υπομονή 5-10 λεπτά να ολοκληρωθεί η διαδικασία

11. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα δείς ένα # στο τέλος

-η συσκευή δεν θα ανταποκρίνεται - αυτό είναι φυσιολογικό

12. Κάνεις επανεκκίνηση κρατώντας πατημένο το power button

13. Αν επανεκκινήσεις επιτυχημένα λογικά θα τρέχεις την international rom

- Είναι συνετό, αλλά δεν είναι απαραίτητο, να εκτελέσεις factory reset.

Σημείωση: Προσοχή όταν δίνεις την εντολή για εγκατάσταση, πρέπει να είναι ακριβώς όπως αναγράφεται πιο πάνω. Αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ δεν παίζει πλέον, παρά μόνο με την ίδια διαδικασία.

Πηγή: meizufans.eu - METHOD 2: INSTALLATION THROUGH THE TERMINAL

τελικα την λυση μου την εδωσε ο admen απο το φορουμ με το m2 note και για οποιον αποκτησει το ιδιο προβλημα ειναι αυτη:

-κατεβασε στον υπολογιστη σου μια εκδοση flyme 5 να ειναι Α π.χ 5,1,8.0Α ομως και οχι G αν το πηρες απο Ελλαδα μπορει να ειναι και G π.χ 5,1,8,0G

μολις τελειωσει το κατεβασμα με κλειστο το κινητο πατα power+volume+ για να σε παει σε κατασταση recovery συνδεσε τον υπολογιστη με το κινητο σου μολις το συνδεσεις θα σου ανοιξει στον υπολογιστη ενας φακελος με ονομασια recovery εκει μεσα βαλε χυμα ζιπαρισμενη οπως ειναι την ρομ που κατεβασες κλεισε το φακελο μολις φορτωσει και ξεσυνδεσε το κινητο απο τον υπολογιστη

τσεκαρε το clear data και πατα upgrade για να αρχισει η διαδικασια αποκαταστασης και να φορτωσει την ρομ

δωστου κανα δεκαλεπτο μεχρι να τελειωσει

με την Α δεν θα εχεις Ελληνικα αν εχεις Κινεζικο κινητο αλλα μετα μπορεις με αλλαγη id να περασεις και εκδοση G

Καλη επιτυχια

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τώρα ομως θα ήθελα να ρωτήσω αν εχει κάνει κανείς με αυτη ή άλλη μέθοδο την αλλαγή σε flyme 5 G γιατι δεν μπορώ καθόλου τα αγγλικα και εχω κολλησει να κανω την αλλαγη...

Σκεφτομαι ενα δευτερο κινητο και επειδη το ειχα παλιότερα κ μου αρεσε σκεψτομαι να το ξανα παρω Αξιζει η εχει θεματα με τις ρομ παλι?

Τώρα με την καινούρια 5.1.9.0g που έχω μερικές μέρες, μέχρι στιγμής είναι όλα καλά, και notification και όλα.

Στάλθηκε από το MX4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Βρήκα το mx4 στα 115-120 ευρώ στην έκδοση 16GB, αξίζει λέτε? Μπορεί κάποιος να μου πει αν ανεβάζει υψηλή θερμοκρασία ή αν υπάρχει κάτι που τον ενοχλεί ή έστω τον δυσανασχετεί ?

Βρήκα το mx4 στα 115-120 ευρώ στην έκδοση 16GB, αξίζει λέτε? Μπορεί κάποιος να μου πει αν ανεβάζει υψηλή θερμοκρασία ή αν υπάρχει κάτι που τον ενοχλεί ή έστω τον δυσανασχετεί ?

Καινούργιο; Κάποιο λινκ;

https://www.aliexpress.com/store/product/In-Stock-Meizu-MX4-4G-FDD-LTE-Android-4-4-MTK6595-Octa-Core-5-36-1920x1152/335772_32432386340.html

Μπορούμε κάπως να επιβεβαιωθούμε ότι είναι brand new original και πως το μαγαζί είναι αξιόπιστο ?

Καλησπέρα παιδιά,κάτοχος meizu mx4 απ τον Ιανουάριο!

Χτες μεσω της εφαρμογης update του κινητου μου ηρθε ενημερωση πρωτα για flymeOS 5.1.5.1A και μετα κατευθειαν για 5.1.9.0A

Με 4G και μεγαλο ποσοστο φωτεινοτητας οθονης οταν εισαι εξω σου καιει αρκετα γρηγορα την μπαταρια αλλα γενικα ολα κομπλε....εχω και το θεμα οτι πρεπει να αλλαξω και μπαταρια το εχω τσεκαρει....μου εγιναν ολα κομπλε χωρις κανενα προβλημα παρα μονο στην τελευταιο εκδοση το play store ελεγε κατι για reedeem code ....δεν εβαζε τον κωδικο του μειλ μου...κ εκανα απεγκατασταση την υπηρεσια GSM την ξανακατεβασα και ολα κυλησαν κομπλε μετα...απολυτα ευχαριστημενος!

Έχει κανείς πρόβλημα με in app purchases? Όταν πατάω το αντίστοιχο κουμπί σε κάποια εφαρμογή, δεν κάνει τίποτα.

δε ξερω φιλε μου δεν μου ετυχε τετοια περιπτωση για αυτο π αναγραφεις..εμενα μολις τωρα το κινητο απ την εφαρμογη ανανεωσης λογισμικου μου κατεβαζει το Flyme 5.1.10.0A ....κατεβαινει και σχολιαζω ξανα για εντυπωσεις

Λεει οτι ειναι εκδοση σημερινης ημερομηνιας! Αρα ειναι ολοκαινουρια μαλλον

δε ξερω φιλε μου δεν μου ετυχε τετοια περιπτωση για αυτο π αναγραφεις..εμενα μολις τωρα το κινητο απ την εφαρμογη ανανεωσης λογισμικου μου κατεβαζει το Flyme 5.1.10.0A ....κατεβαινει και σχολιαζω ξανα για εντυπωσεις

Λεει οτι ειναι εκδοση σημερινης ημερομηνιας! Αρα ειναι ολοκαινουρια μαλλον

σημερα βγηκε

Δεν είδα κάποια διαφορά παρά μονο το οτι έβαλε εφαρμογή wallet ... Ταχύτητα απόκρισης συστήματος κλπ παραμένουν τα ίδια χωρίς παράπονο παντα... Μονο οτι έχω θέμα με την μπαταρία θέλει αλλαγμα σε μένα διαπιστωμένο. Αλλαζω κ όταν έχω καινούρια θα δω αν κανει τα ίδια

Φιλοι μου καλημερα...εχω ενα maizu mx4...του εκανα επαναφορα εργοστασικων ρυθ. Κ τωρα δεν ανοιγει....μπορει καποιος να βοηθησει....ευχαριστω

Καλημερα κυριοι.....εχω ενα meizu mx4.. Το εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθ.απο τη recovery κ τωρα δεν ανοιγει....μπορει καποιος να δωσει τα φωτα πως θα ανοιξει ή πως θα μπω στη recovery...ευχαροατω