DjTony Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 κατι γινεται... δε μου φαινονται και πεντακαθαρες αλλα ενταξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Τι νέα έχουμε από το νέο update; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υ.Γ Ξερει κανενας κανενα καλο πληκτρολογιο να προτεινει με ελληνικο λεξικο? Εγω χρησιμοποιώ το TouchPal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Πάντως με το νεο update συνεχίζει να κανει τρελά η μπαταρία. Είμαι το πρωί με 32% και κατεβάζω το update. Πάω να το περάσω, στο rebooot επάνω μου λέει "δε γίνεται, πρεπει να έχεις 20% μπαταρία τουλάχιστον" και δείχνει ότι έχω 18%. Το βάζω να φορτίσει μέχρι να πάει 25%. Περνάω το Update, bootarei 33% μπαταρία........:lol: Το σκαλίζω λίγο να δω τπτ αλλαγές σε κάτι θεματάκια που είχε, αν τα εφτιαξαν. Κάνω ένα reboot πάλι -> 42% μπαταρία.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Εγώ που γύρισα σε 4.2.8.1 που υποτίθεται είναι η καλύτερη και δεν ανεβαίνει το ποσοστό; και το κουλό ποιο είναι; ούτε με reboot αλλάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 καντε κανα 2 πλήρεις φορτίσεις αποφορτίσεις 0-100% , χωρίς reboot και τα λοιπά +1 για touchpal keyboard, λειτουργεί καλύτερα απο όλα τα άλλα νομίζω όταν έχεις το smartTouch κάπου χαμηλά στην οθόνη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Εγω εχω την τελευταια επισιμη ιντερνασιοναλ εκδοση και δεν εχω το παραμικρο προβλημα. Δοκιμασα την τελευται κινεζικη και τη lollipo αλλα ειχα τα προβληματα με την μπαταρια, καποιες εφαρμογες του play store μου εγραφε οτι δεν ειναι συμβατες με το κινητο και διαφορα αλλα... Εβαλα ξανα τη γνησια international και ησυχασα απ ολα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Εγω εχω την τελευταια επισιμη ιντερνασιοναλ εκδοση και δεν εχω το παραμικρο προβλημα. Δοκιμασα την τελευται κινεζικη και τη lollipo αλλα ειχα τα προβληματα με την μπαταρια, καποιες εφαρμογες του play store μου εγραφε οτι δεν ειναι συμβατες με το κινητο και διαφορα αλλα... Εβαλα ξανα τη γνησια international και ησυχασα απ ολα!!! Ποια είναι η international φίλε μου; για δώσε link να δούμε τι θα δούμε ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βασικά φορτίζει εμένα.. Αλλά ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ... παίζει ρόλο το ότι το έχω σε performance Mode; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Το κινητο ειναι πολυ καλο..βεβαια ειναι κ πως θα ταιριαξετε με την συσκευη...δεν ειναι ολα τα κινητα για ολους..εγω πλεον μετα απο λιγο καιρο χρησης εχω συνηθισει και το flyme και δεν το αλλαζω με κανενα g2 (επειδη κ γω κατα κει πηγαινα...).Γενικα ειναι απροβληματιστο ποιοτικο και γρηγορο...δεν ξερω τωρα με το λολιποπ τι θα γινει λογικα θα τα διορθωσουν ολα τα μικροπροβληματα που ακουγονται...εγω δεν το εχω περασει ακομα...περιμενω να ακουστουν καλα λογια πρωτα και μετα..με την προηγουμενη ρομ παντως ειμαι απολυτα ικανοποιημενος...ακομα και με την μπαταρια που λενε μερικα παιδια οτι αντιμετωπιζουν καποια θεματακια εγω ειμαι ευχαριστημενος...αρκει να σου πω οτι την πρωτη φορα που το ειχα παρει μου εβγαλε 4 ωρες και 45 λεπτα ανοιχτη οθονη δεδομενα και wifi ανοιχτα ολη μερα...και τελικα λιγο πριν τις 10 κ μιση το βραδυ το εβαλα για φορτιση με 2% μπαταρια.Αυτο στις αρχες που το σκαλιζα συνεχεια...τωρα που εχω περιπου 2—2μιση ωρες ανοιχτης οθονης ανα ημερα,εχω εγκαταστησει και μια εφαρμογη η οποια ανοιγοκλεινει το ιντερνετ οταν κλειδωνει και ξεκλειδωνει η οθονη βγαζω σχεδον 2 μερες με μια φορτιση...Αυτο που οσο κ αν σου ακουστει περιεργο απο το οποιο δεν ειμαι και τρελαμενος ειναι η φωτογραφια...και αυτο οχι γτ ειναι κακης ποιοτητας αλλα γτ αν εισαι ατζαμης ερασιτεχνης οπως εγω σου βγαινουν λιγο κουνημενες λογο ελλειψης.....κατι τελος παντων τα παιδια τα ξερουν καλυτερα αυτα...θα στα πουν...Αυτα απο εμενα.. Υ.Γ Ξερει κανενας κανενα καλο πληκτρολογιο να προτεινει με ελληνικο λεξικο? Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για την μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για την μπαταρία? χαχαχαχαχα..κλαιω με ολα αυτα που διαβαζω...(χαριτολογοντας) το λεω εμενα ενα πρωι μευα την φορτιση μετα απο 3 ωρη χρηση ασταματητα εδειχνε 100%..και λεω τι καναν οι κινεζοι...χαχαχα..υπομονη θα στρωσει !!!! Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για την μπαταρία? Το avast battery saver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Ποια είναι η international φίλε μου; για δώσε link να δούμε τι θα δούμε ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βασικά φορτίζει εμένα.. Αλλά ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ... παίζει ρόλο το ότι το έχω σε performance Mode; Αυτή είναι η τελευταία ιντερνάσιοναλ αλλά μόνο για ιντερνάσιοναλ συσκευές και ΟΧΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ (ΜΟΝΟ για I και ΟΧΙ για A firmware) http://www.flyme.cn/en/firmwarelist?modelId=14&type=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Είμαι με κιτ κατ και παρατηρώ ότι μετά από κάποια ώρα χρήσης και αν ζεσταθει το τηλέφωνο αρχίζει να λαγκαρει άσχημα. Κανείς άλλος το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Μπα δεν έχω δει ποτέ τέτοια θέματα. Εγώ να πω πως μετά το update της lollipop 4.5.2.1 δεν βλέπω ούτε τα χαζοκοληματα που είχε η αρχική και η μπαταρία έγινε παρά πολύ καλή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Μπα δεν έχω δει ποτέ τέτοια θέματα. Εγώ να πω πως μετά το update της lollipop 4.5.2.1 δεν βλέπω ούτε τα χαζοκοληματα που είχε η αρχική και η μπαταρία έγινε παρά πολύ καλή . Και σε εμένα διορθώθηκε το θέμα με το ξεκλείδωμα αλλά παρέμεινε το θέμα με το home button. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Και σε εμένα διορθώθηκε το θέμα με το ξεκλείδωμα αλλά παρέμεινε το θέμα με το home button. Αυτο ειναι software, εχω την εντυπωση πως λαμβάνει τα βιαστικά πατήματα σαν καταλαθος και γιαυτο τα αποτρεπει και η αληθεια πολες φορες που το κραταω πλαγια και βλέπω κατι εχει πατηθει το home καταλαθος και ευτυχώς δε με έβγαλε. Το ειχα παρατηρήσει απο τις πρωτες εκδωσεις, δεν ειναι κατι καινουριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Αυτο ειναι software, εχω την εντυπωση πως λαμβάνει τα βιαστικά πατήματα σαν καταλαθος και γιαυτο τα αποτρεπει και η αληθεια πολες φορες που το κραταω πλαγια και βλέπω κατι εχει πατηθει το home καταλαθος και ευτυχώς δε με έβγαλε. Το ειχα παρατηρήσει απο τις πρωτες εκδωσεις, δεν ειναι κατι καινουριο. Εμένα πάλι δεν μου το είχε κάνει ποτέ με 4.2.2.2 ή 4.2.8.2 Πρώτο εμφανίσθηκε με την lollipop. Δηλαδή εννοείς ότι χρειάζεται ένα λίγο παρατεταμένο πάτημα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Και σε εμένα διορθώθηκε το θέμα με το ξεκλείδωμα αλλά παρέμεινε το θέμα με το home button. Χάρηκα αλλά βιάστηκα. Πάλι τα ίδια με την κάλυψη παλάμης στο ξεκλείδωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 νομιζω υπαρχει στις ρυθμισεις για να απενεργοποιεις αυτη την εντολη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 νομιζω υπαρχει στις ρυθμισεις για να απενεργοποιεις αυτη την εντολη Που είναι; Ξέρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Έχει κάνει κανείς μέτρηση στο AnTutu με lollipop ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 απο κινα ποσο καιρο κανει να ερθει με το καλο??? ολα αυτα τα κολληματακια που σας βγαζει θα ξεπεραστουν με καποια αναβαθμιση ή ειναι οντωσ προβληματα?? τελικα σαν συνολικη εμπειρια αξιζει?? Αξίζει πολύ το κινητό, αυτές οι Ρομ είναι τεστ για αυτό παρουσιάζουν αυτά τα θέματα, μετα θα λυθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leftezog Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Εγω χρησιμοποιώ το TouchPal Τούμπανο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 στις ρυθμισεις.προσβασιμοτητα.επιλογες για προγραματιστες.αποφυγετε το ξεκλειδωμα κατα λαθος στην τσεπη η αλλιως αρνηση με την παλ..στο λεω αυτο γιατι εγω εχω το note και οχι mx4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 απο κινα ποσο καιρο κανει να ερθει με το καλο??? ολα αυτα τα κολληματακια που σας βγαζει θα ξεπεραστουν με καποια αναβαθμιση ή ειναι οντωσ προβληματα?? τελικα σαν συνολικη εμπειρια αξιζει?? βασικά πήγαινε δές το απο κοντά και θα καταλάβεις αν αξίζει με το που το ακουμπήσεις , δεν μπορείς να φανταστείς την αίσθηση που σου αφήνει το κινητό ... ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει κάνει κανείς μέτρηση στο AnTutu με lollipop ; Φαντάζομαι εννοείς γιατί βγάζει μόνο 37-38Κ αντί για 52+Κ που έβγαζε πιο πριν :D. Το τσέκαρα στο δικό μου τουλάχιστον κατεβάζοντας και τρεχοντας CPU-Z μαζί με antutu. Έχουν κάνει μία π@@@ριά και δεν μπαίνει σε performace mode δλδ δουλεύουν οι 4 "μικροί" πυρίνες και, που και που ανοίγουν μόνο οι 2 μεγάλοι πυρίνες ( δλδ το Balance mode ) οπότε τα αποτελέσματα που βλέπεις είναι του balance mode ... Στο Performace mode είναι συνέχεια ενεργοποιημένοι και οι 8 πυρίνες για αυτό και βγάζει τόσο πολύ ... Λογικά κάνουν δοκιμές με τα modes της CPU για να πετύχουν καλύτερες καταναλώσεις και επιδόσεις !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nubrig Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Να ρωτησω κι εγω κατι, το Flyme σαν εμπειρια πως ειναι; Υπαρχουν πολλοι λογοι να προτιμησει κανεις μια AOSP rom απο το λειτουργικο της meizu; Γλυκοκοιταζω το ΜΧ4 εδω και λιγο καιρο αλλα εχω συνηθισει να φλασαρω ο,τι υπαρχει και δε ξερω αν μου κακοφανει ή οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts