Jump to content

Nubrig

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Nubrig

  1. Nubrig

    Meizu MX4

    Ουσιαστικα ποια η διαφορα της εκδοσης αγορασμενη απο Κινα με αυτην απο Ευρωπη;
  2. Nubrig

    Meizu MX4

    Να ρωτησω κι εγω κατι, το Flyme σαν εμπειρια πως ειναι; Υπαρχουν πολλοι λογοι να προτιμησει κανεις μια AOSP rom απο το λειτουργικο της meizu; Γλυκοκοιταζω το ΜΧ4 εδω και λιγο καιρο αλλα εχω συνηθισει να φλασαρω ο,τι υπαρχει και δε ξερω αν μου κακοφανει ή οχι.
  3. Πολύ καλός διαγωνισμός! Καλή επιτυχία μας!
  4. Nubrig

    Lenovo S820

    Οποτε για κινεζικη εκδοση ποια ρομ προτεινετε; Ενδιαφερομαι για αγορα και θελω να ξερω εκ των προταιρων τι να βαλω και πως θα δουλεψει. Ευχαριστω.
  5. Nubrig

    Lenovo S920

    Πω παιδια τελικα δεν ειχα την τελευταια εκδοση του gravitybox και αφοτου την κατεβασα ειδα την συγκεκριμενη επιλογη. Μετα απο μια βδομαδα πειραματισμων εχω επιτελους τη συσκευη να δουλευει οπως τη θελω. Η SLX ROM τελικα παει λαδι.
  6. Nubrig

    Lenovo S920

    Ειχα χρησιμοποιησει μια εκδοση 4.2.2 και πιστευα οτι τρεχει αριστα. Θα δοκιμασω αυτη που λες μιας και αυτη τη βδομαδα αλλαζω ρομ σαν πουκαμισα. Κατι που εχω απορια, ξερουμε πώς μπορουμε να κανουμε τα SMS να στελνονται με ελληνικα στους 160 και οχι στους 70 χαρακτηρες;
  7. Nubrig

    Lenovo S920

    Κανενα νεο ειχαμε απο το S920;
  8. Nubrig

    Lenovo S920

    Να κατι τετοια διαβαζω και προσπαθω να ψαχτω οσο περισσοτερο γινεται πριν δοκιμασω νεα ρομ. Η μονη σημαντικη προειδοποιηση που διαβαζω ειναι οτι το κινητο μας βγαινει σε 2 εκδοσεις, μια κινεζικη και μια διεθνη (οπως λενε) οποτε αν εγκαταστησεις μη συμβατη εκδοση θα προκυψουν προβληματα. Ο,τι διαβασα σου λεω, δε ξερω ποια προβληματα ειναι αυτα αλλα θα μπορουσε να ειναι και η μαυρη οθονη ενα απο αυτα.
  9. Nubrig

    Lenovo S920

    Υπαρχει καπου καποιος αναλυτικος οδηγος ως προς τη διαδικασια που απαιτειται για να περαστει μια νεα ROM; Εχω μεινει στις μερες των Windows Mobile σ' αυτο το θεμα και ειμαι λιγο χαμενος..
×
×
  • Create New...