Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπέρα , μια ερωτησουλα ,Themes εχει στην Flyme ?

ναι , αν και βέβαια για κάποιο λόγο δεν μου επιτρέπει να τα εγκαταστήσω όλα (απο τα free που έχω δοκιμάσει )

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

επειδη αγορασα μια θηκη SENA,

πουλαω την bugatti μου μαζι δωρο με 6 απλες ζελατινες για την οθονη.

Η Bugatti ειναι αυτη

http://www.bugatti-mobilecases.de/handytaschen-geraetespezifisch_slimfit_821.html

αν καποιος ενδιαφερεται PM

Δημήτρη, φωτο και ένα link παρακαλώ... Δεν έχω ιδέα πως είναι... Την SENA εννοώ

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι , αν και βέβαια για κάποιο λόγο δεν μου επιτρέπει να τα εγκαταστήσω όλα (απο τα free που έχω δοκιμάσει )

πιστεύω οτι ορισμενα θεματα ειναι συμβατα με συγκεκριμενες εκδόσεις fw και σε μενα εκανε το ιδιο...

Σιγουρευτείτε ότι έχετε σβηστά τα flyme icons γιατί υπάρχουν και θέματα συμβατότητας. Εγώ μέχρι τώρα μπόρεσα και πέρασα όποιο θέμα κατέβασα και μάλιστα κάνω και mix and match τα θέματα και δεν έχω πέσει σε κάποιο πρόβλημα. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν αλλά έχω κατεβάσει όλα τα free και δουλεύουν κανονικά είτε ολόκληρα είτε mix and match.

Και πάλι ακόμα και με απενεργοποιημενα τα flyme icons ενδέχεται να φάει σκαλωμα.μου ζήτησαν 270 το κινητο αλλά λυπηθηκα να το δώσω και μάλλον θα μείνω στο mx4

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Και πάλι ακόμα και με απενεργοποιημενα τα flyme icons ενδέχεται να φάει σκαλωμα.μου ζήτησαν 270 το κινητο αλλά λυπηθηκα να το δώσω και μάλλον θα μείνω στο mx4

Εννοείται... Λίγα σου ζήτησαν

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εμένα δεν μου τα έπαιρνε τα θέματα και πήγα στις ρυθμίσεις στον λογαριασμό μου και εκεί που λέει log out από πάνω ακριβώς έχει μια διέυθυνση

"member.meizu.com" μπήκα εκεί έκανα log in και μετά έπαιζαν κανονικά.Δεν ξέρω αν στρώνει και με log out και log in κατευθειαν από το κινητό στις ρυθμίσεις.

καποιο παιδι ειχε γραψει για το facebook, ειχε δικιο, μενει στο παρασκηνιο και ρουφαει αβερτα μπαταρια, μολις το εβγαλα, στο καλο και να μας γραφει, μπαινω και απο browser Edited by Saleakos

καποιο παιδι ειχε γραψει για το facebook, ειχε δικιο, μενει στο παρασκηνιο και ρουφαει αβερτα μπαταρια, μολις το εβγαλα, στο καλο και να μας γραφει, μπαινω και απο browser

Το πρόβλημα είναι της ίδιας της εφαρμογής, το κάνει σε όλα τα android που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Δεν είναι ανάγκη να βγάλεις την εφαρμογή απλά μπορείς να την σκοτώσεις μέσα από το app center ή να χρησιμοποιήσεις ένα τρίτο πρόγραμμα όπως το battery doctor.

iobelika θα μπεις μέσα στο personalise στην καρτέλα με τους τρεις κύκλους και στην επιλογή module έχει να επιλέξεις τι θες για πολλά τμήματα του τηλεφώνου όπως εικονίδια, dialer, θέματα και μπορείς να επιλέξεις ότι θες από όποιο θέμα θες.

Καλησπερα παιδια. Ποια ειναι η αγαπημενη σας flyme εκδοση, απο πλευρα performance,μπαταριaς,smoothness?:)
Proud HTC User!

Καλησπερα παιδια. Ποια ειναι η αγαπημενη σας flyme εκδοση, απο πλευρα performance,μπαταριaς,smoothness?:)

4.2.1 A test. Είχα πολύ καλή μπαταρία και πολύ γρήγορο σε όλα του.

4.2.1 A test. Είχα πολύ καλή μπαταρία και πολύ γρήγορο σε όλα του.

Θα συμφωνησω παρολου που ειμαι στην τελευταια εκδοση:p

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Θα συμφωνησω παρολου που ειμαι στην τελευταια εκδοση:p

E-E-E-ΕΡΧΕΤΑΙ!!!! οπου ναναι πλησιάζει η τρίτη... θα πεταχτώ απτο κρεβατι ελατήριο!!! :lol:

Καλησπερα και απο εμενα,

συντομα σκεφτομαι οτι ηρθε ο καιρος για συνταξη στο HTC One X που χρησιμοποιω και απο τι εμαθα , η cosmote-Γερμανος-ΟΤΕ θα εχουν επισημα το MX4 στα 32 GB με 359 ευρω σαν προσφορα λανσαρισματος για ενα μηνα ( Μετα θα ειναι στα 399 ) .

Σκεφτομαι σοβαρα να το τσιμπησω !!!

Καλησπερα και απο εμενα,

συντομα σκεφτομαι οτι ηρθε ο καιρος για συνταξη στο HTC One X που χρησιμοποιω και απο τι εμαθα , η cosmote-Γερμανος-ΟΤΕ θα εχουν επισημα το MX4 στα 32 GB με 359 ευρω σαν προσφορα λανσαρισματος για ενα μηνα ( Μετα θα ειναι στα 399 ) .

Σκεφτομαι σοβαρα να το τσιμπησω !!!

καλησπερα σημερα σε κουβεντα με τον διευθηντη του καταστηματος γερμανος,εδω που ειμαι...μου ειπε ακομα δεν γνωριζει τιποτα για το mx4 τι λετε να παιζει???

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Tο εχει στο καταλογο του Γερμανου του μηνα Μαρτιου , και εαν παρατηρησεις το εχει στο site της Cosmote ως συσκευη που αναμενεται , δες εδω http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20300531&s=0

Το θεμα για μενα ειναι οτι νομιζω οτι ειναι τιμη ειναι οπως λεμε και στην Ελλαδα to good to be true για το 32GB ( θα ειναι για ενα μηνα στα 359 ) ή μου φαινεται εμένα ;

Στα σκρουτζομαγαζα το εχει να ξεκιναει το 32αρι απο 419 !!!

Tο εχει στο καταλογο του Γερμανου του μηνα Μαρτιου , και εαν παρατηρησεις το εχει στο site της Cosmote ως συσκευη που αναμενεται , δες εδω http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20300531&s=0

Το θεμα για μενα ειναι οτι νομιζω οτι ειναι τιμη ειναι οπως λεμε και στην Ελλαδα to good to be true για το 32GB ( θα ειναι για ενα μηνα στα 359 ) ή μου φαινεται εμένα ;

Στα σκρουτζομαγαζα το εχει να ξεκιναει το 32αρι απο 419 !!!

Αν διαβάζεις στη σελίδα meizu greece στο facebook γράφουν ότι να ναι. Τη μία λένε ότι θα φέρουν το 32αρι στα 359 χθες έλεγαν ότι στα 359 θα είναι το 16αρι. :!:

το πηρα και εγω μεσα στην βδομαδα, παραξενη συσκευη , δεν εχω προλαβει να κατσω να ασχολη8ω μαζι της αλλα ομολογω να πω πως καπου καπου με μπερδευει λιγο..

το πηρα και εγω μεσα στην βδομαδα, παραξενη συσκευη , δεν εχω προλαβει να κατσω να ασχολη8ω μαζι της αλλα ομολογω να πω πως καπου καπου με μπερδευει λιγο..

τι σε μπερδευει φιλε;;

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Να ρωτησω κατι παιδια , εαν εγκαταστησεις εφαρμογες τυπου launcher τοτε μπορεις να εχεις και το εικονιδιο το κλασσικο για την προσβαση στο μενου ( συρταρι εφαρμογων ) ;

Να ρωτησω κατι παιδια , εαν εγκαταστησεις εφαρμογες τυπου launcher τοτε μπορεις να εχεις και το εικονιδιο το κλασσικο για την προσβαση στο μενου ( συρταρι εφαρμογων ) ;

ναι μπορείς, αλλα δεν μου εχει λείψει για 2-3 ωρες μονο κράτησα τον Nova και μετά πάλι στο στοκ.

ειναι καποια απλα πραματα για αρχη , αν και εχω διαβασει ολο το θεμα δεν θυμαμαι να τα εχω δει.

ας πουμε παιζω ενα παιχνιδακι και τραβαω να εμφανιστει η μπαρα και δεν εμφανιζετε.

γραφω μια σημειωση και μετα για να την αποθηκευσω παταω το μεσαιο κουμπι , μετα ανοιγω τασκ , κλεινω την εφαρμογη και μετα την ξανα ανοιγω για να γραψω κι αλλη . υπαρχει πιο ευκολος τροπος?

επισεις υπαρχει τροπος να πηγαινω πισω χωρις smarttouch? και τελευταιο , υπαρχει τροπος να μπαινω στις ρυ8μισεις της συσκευης εκτος απο το εικονιδιο ρυθμισεις?