Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βγήκε 4.1.5A. Φρέσκο!

Την πέρασα και επιτέλους τους ενημέρωσα ότι στις "I" εκδόσεις δεν λειτουργεί το wear κ πρέπει να το φτιάξουν γρήγορα!! :)

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παρέλαβα σήμερα αυτή τη θήκη http://www.aliexpress.com/item/IMAK-Crystal-series-Anti-scratch-Ultra-thin-Hard-Case-Back-Cover-For-MeiZu-MX4/2044426945.html

πολύ λεπτή προστατεύει καλά την πλάτη και αφήνει ένα μικρό κενό που επαρκεί για να μην ακουμπάει η κάμερα κάτω, προστατεύει τις γωνίες και τα πλάγια του πλαισίου , και κατά την άποψή μου ομορφαίνει το κινητό στην μπροστινή όψη καθώς το κάνει να φαίνεται ελαφρώς πιο τετράγωνο.

παρέλαβα σήμερα αυτή τη θήκη http://www.aliexpress.com/item/IMAK-Crystal-series-Anti-scratch-Ultra-thin-Hard-Case-Back-Cover-For-MeiZu-MX4/2044426945.html

πολύ λεπτή προστατεύει καλά την πλάτη και αφήνει ένα μικρό κενό που επαρκεί για να μην ακουμπάει η κάμερα κάτω, προστατεύει τις γωνίες και τα πλάγια του πλαισίου , και κατά την άποψή μου ομορφαίνει το κινητό στην μπροστινή όψη καθώς το κάνει να φαίνεται ελαφρώς πιο τετράγωνο.

ειναι καλη κ εγω αυτην εχω την αγορασα απο γερμανικο στορε..ειμαι απολυτα ευχαριστημενος...

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Απο ποιο store? Φαντάζομαι αφου ειναι γερμανικο ηρθε γρηγορα

το στορε θα τ τσεκαρω κ θα στο βαλω ν το δεις..γυρω στης 8 ημερες εκανε.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής έχει καταργηθεί στο forum. Παρακαλώ προς συμμόρφωση βάσει των κανονισμών, να θυμίσω ότι εδώ είναι forum και όχι chat room. Επίσης γράψε κανονικά ελληνικά (με τόνους) και αγγλικά όπου χρειάζεται όπως όλοι μας.

Συγνωμη λαθος μου

Edited by panagiotisspu

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

Το αγνοούσαν το κινητο και διαβάζοντας εδώ εντυπωσιάστηκα

Το 4k video πως είναι απο ποιότητα;

Ελληνικά έχει πια το interface του κινητού;

Απο οτι καταλαβα το μεγαλο μείον είναι οτι η μπαταρία φεύγει σαν νερό.

Ειδε κανενας καμια διαφορα με την 4.1.5? Η εχει κατι εξτρα? Γιατί μου φανηκε ακριβός το ιδιο με την 4.1.4

Εχει αλλαξει κανεις τον flyme launcher? Επισης επιρεαζει καθολου την καταναλωση μπαταριας ο launcher? Αν ναι, πως θεωρειται ο flyme launcher?

Πέρασα το 4.1.5Α (από 4.0.4Ι). Παρατήρησα ότι η κάμερα πάλι είχε ένα "lag" - ειδικά στα 20ΜΡ - , με αποτέλεσμα λίγο να κουνούσες το κινητό μετά το κλικ, έβγαινε είτε θολή είτε κουνημένη. Καλά δεν το συζητάμε αν ενεργοποιούσα και το HDR..

Πάντα το είχα σε balanced, αποφάσισα να το βάλω χειροκίνητα σε high performance για το antutu 5.5 (παρεπιπτόντως, 52Κ) και το ξέχασα σε αυτό το mode, ε λοιπόν πλέον κανένα πρόβλημα με την κάμερα! Άπαξ και ακουστεί το "κλικ" μπορείς να κουνήσεις το κινητό και γενικά φαίνεται ότι έφτιαξε αρκετά.

Ας δει και κάποιος άλλος αν μπορεί, αν υπάρχει διαφορά μεταξύ balanced και high performance στην φωτογραφική..

Αυτό ήθελα και εγώ να το επισημάνω κάποια στιγμή και όλο το ξεχνούσα. Οποιος θέλει να ασχοληθεί με φωτογραφία είναι καλύτερα να γυρίσει το κινητό σε high performance και θα "πετάει".

Οταν τραβάς φωτό σε high performance; Εντάξει ανεβάζει αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Ποιο πολύ ανεβάζει θερμοκρασίες όταν παίζεις. Τώρα δεν ξέρω αν αρχίσεις να κάνεις παπάδες με την κάμερα αλλά αν τραβάς νορμάλ προσωπικά δεν είδα κάποιο θέμα με τις θερμοκρασίες.

Καλησπερα , σκεφτομαι να το παρω απο OppoMart ,το στελνει απο Ευρωπη ? γιατι βλεπω οτι στης επιλογες αποστολης βγαζει μονο DHL ,γνωριζει καποιος ?
giphy.gif

• Administrators
Αν δεν το αναφέρει... όχι δεν το στέλνει από Ευρώπη. Επίσης... δεν έχω και τις καλύτερες εντυπώσεις από το χρόνο εξυπηρέτησης μιας παραγγελίας.

Modpic.gif

Μιλάω για τη γενικότερη συμπεριφορά της συσκευής όντας μονίμως στο high performance Mode.

Λοιπόν... Καλή η απορία σου... Το βάζω στο performance για μόνιμα για 1-2 μέρες και θα σε ενημερώσω....

• Administrators
Λοιπόν... Καλή η απορία σου... Το βάζω στο performance για μόνιμα για 1-2 μέρες και θα σε ενημερώσω....

Στο πρώτο πράγμα που πάει το μυαλό μου δεν είναι η αύξηση της θερμοκρασίας αλλά η αισθητή αύξηση της κατανάλωσης μιας και ο επεξεργαστής θα βρίσκεται μόνιμα στη highest frequency.

Modpic.gif

Στο πρώτο πράγμα που πάει το μυαλό μου δεν είναι η αύξηση της θερμοκρασίας αλλά η αισθητή αύξηση της κατανάλωσης μιας και ο επεξεργαστής θα βρίσκεται μόνιμα στη highest frequency.

Για αυτό είμαι σίγουρος.... Από την ώρα που έγραψα το προηγούμενο ποστ μέχρι τώρα από 62 πήγα 45% χωρίς να έχω κάνει τρομερή χρήση... Στη θερμοκρασία δεν παρατηρώ κάτι άλλα έτσι και αλλιώς όπου και να το έχεις στα παιχνίδια μόνο ζεσταίνεται ( ακόμα και στο power efficient) το ίδιο θα έλεγα. Θέλω να δω αν θα μου βγάλει αύριο τη μέρα άνετα με το performance και πόσο % θα μου φάει stand by όταν κοιμάμαι

Το έβαλα και εγώ χθες το βράδυ σε high performance έτσι για να δω πως θα τα πάει η μπαταρία και η θερμοκρασία. Τώρα που ξύπνησα και 17 ώρες αργότερα χωρίς να έχω κάνει πολλά πολλά βλέπω ότι σε stand by έχει ξοδέψει 8% μπαταρία. Αρα βλέπουμε αυξημένη κατανάλωση σε high performance. Σήμερα που θα το δουλέψω θα πω και για θερμική συμπεριφορά σε browsing, videos και εφαρμογές.

Πάντως από άποψη θερμοκρασίας μόνο στα παιχνίδια το έχω δει να ανεβάζει θερμοκρασίες, δεν φαντάζομαι να αλλάξει κάτι σε high performance, άντε να αλλάξει προς τα πάνω 2-3 βαθμούς.

• Administrators
Δεν ξέρω αν είναι και καλό για τη μελλοντική συμπεριφορά της συσκευής να βρίσκεται ο επεξεργαστής μονίμως σε highest frequency. Μπορείτε βέβαια να δοκιμάσετε κάποια εργαλεία που δείχνουν τη συχνότητα του επεξεργαστή για να το επιβεβαιώσετε.

Modpic.gif

Δεν ξέρω αν είναι και καλό για τη μελλοντική συμπεριφορά της συσκευής να βρίσκεται ο επεξεργαστής μονίμως σε highest frequency. Μπορείτε βέβαια να δοκιμάσετε κάποια εργαλεία που δείχνουν τη συχνότητα του επεξεργαστή για να το επιβεβαιώσετε.

χωρίς να είμαι πολύ σίγουρος , είχα διαβάσει νομίζω οτι απλά αφήνει όλους τους πυρήνες και τους 8 να δουλεύουν όταν χρειαστεί , δεν κρατάει τη συχνότητα ψηλά (δεν έχει και νόημα να το κάνει αυτό)

και στα άλλα 2 modes ενεργοποιεί τους Α7 πυρίνες ή τους Α17 αντίστοιχα το mode

το βρήκα και εδώ :http://en.wikipedia.org/wiki/ARM_big.LITTLE στην παράγραφο Heterogeneous multi-processing (global task scheduling)

κάτι ακόμα , να το χτυπήσω λέτε ? πολύ καλό είναι το 1+1 (να ναι καλά και η Cyanogen mod) αλλά στα μάτια μου το mx4 είναι πανέμορφο και έχω και μια αγάπη στο αλουμίνιο (λόγο macbook pro :P )

Edited by iobelika

• Administrators
Αυτό που βρήκες είναι η θεωρητική προσέγγιση, δεν αναιρεί όμως το γεγονός ότι ο κατασκευαστής ενδεχομένως να έχει κάνει διαφορετική παραμετροποίηση στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Modpic.gif

ναι φυσικά , εγώ είχα διαβάσει για τον συγκεκριμένο της mediatek απλά βρήκα αυτό απο wiki που έγραφε κάτι παρόμοιο με αυτό που είχα διαβάσει παλαιότερα .

Το πως πραγματικά δουλεύει όμως, θα μπορείς λογικά να το δείς με κάποιο πρόγραμμα όπως ανέφερες ( CPU-Z π.χ.)

edit: το βρήκα και στο site της mediatek http://www.mediatek.com/en/products/mobile-communications/smartphone1/mt6595/

αλλά πρέπει να δούμε πως πραγματικά μεταφράζεται αυτό

Edited by iobelika

-

κάτι ακόμα , να το χτυπήσω λέτε ? πολύ καλό είναι το 1+1 (να ναι καλά και η Cyanogen mod) αλλά στα μάτια μου το mx4 είναι πανέμορφο και έχω και μια αγάπη στο αλουμίνιο (λόγο macbook pro :P )

Ο λόγος που το προτίμησα και εγώ το ΜΧ4 έναντι του one plus ήταν καθαρά αισθητικός. Εδωσα περισσότερη σημασία στο "θέλω" μου από την "λογική" μου. Η λογική λέει να πάρεις one plus καθώς σαν android και τα δύο το one plus έχει καλύτερα specs. Το ΜΧ4 όμως έχει χειροπιαστή ανωτερότητα και έχει τα μπόνους του στο τι είναι καλύτερο από το one plus (όπως η κάμερα και η ποιότητα ήχου με ακουστικά καθώς και η ποιότητα του panel).

Πάντως στο λέω με το χέρι στην καρδιά ότι αν πάρεις ΜΧ4 δεν πρόκειται να το μετανιώσεις. Μάλλον το αντίθετο θα συμβεί αν πάρει το one plus. Θα χαλβαδιάζεις το ΜΧ4 και θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο γιατί δεν πήρες αυτό τελικά. Δεν είναι κακό να χάσεις λίγη δύναμη για να πάρεις κάτι που γουστάρεις πραγματικά.