chris946 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 ειμαστε σε καλο δρομο ... πλεον με 4.0.2A και προχωραει η ομαδα. να ευχαριστησω τον φιλο pik. για την πολυτιμη βοηθεια του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Φιλε Δημητρη κατεβαζω παλι το fw και θα το περασω... Εχω μια αλλη ερωτηση..Τι sensors εχει το κινητο?Γιατι οταν μιλαω σε μια κληση αν απενεργοποιηθει η οθονη αναλογα με τον χρονο που εχει βαλει ο καθενας 1λεπτο...κλπ για να ξανανοιξει η οθονη ενω συνεχιζω να μιλαω γινεται μονο με το power button ουτε με διπλο tap η κατι αλλο...δεν εχει αισθητηρα αναγνωρισης προσωπου η οπως αλλιως λεγεται? εννοειται οτι εχει μηπως ειναι απενεργοποιημενος; σου εχω στειλει πμ. εστρωσε Chris το κινητο; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris946 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 εννοειται οτι εχει μηπως ειναι απενεργοποιημενος; σου εχω στειλει πμ. εστρωσε Chris το κινητο; ολα καλα δημητρη πεταει το κινητο. σε ευχαριστω και παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 δυστυχως η εκδοση Pro θα εχει το κεντρικο φυσικο πληκτρο στυλ Galaxy S2... δεν υπαρχει περιπτωση να το παρω... http://blog.meizu.it/rumors-tasto-centrale-meizu-mx4-pro-ospitera-sensore-fotografico/ επισης για το κινητο επιβεβαιωνω απο δικη μου πηγη ετοιμαζεται η αναβαθμιση σε 5.0 και δεν μιλαω μονο για την Flyme αλλα και για stock 5.0 αρα θα ειναι ενα μικρο Νexus... :D http://www.gizchina.com/2014/11/06/confirmed-meizu-working-android-5-0-lollipop-update/ σε αλλα νεα ετοιμαζεται και το YunOS το οποιο προσφερει 30% μεγαλυτερη αυτονομια στην μπαταρια...:lol: http://blog.meizu.it/meizu-mx4-silverwing-flymeyunos-si-mostra-in-video/ ειναι διαθεσιμο στο aliexpress και η νεα εκδοση με το χρωμα silver δεν ειναι πληρως ασπρο αλλα το μεταλλικο ειναι εντελως ασημι. πανεμορφο. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Δημήτρη μπορείς να δώσεις κάποιο λινκ για το silver; Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Ωραια τα νεα απο το φιλο pik. εγω παραλαμβάνω αυριο-δευτερα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το γκρι...ΑΛΛΑ... μαλλον θα το δώσω την ιδια μέρα να παραγγειλω λευκό(ή ασιμι) μιας και βλέπω πως εχει γίνει ποιο διαθέσιμο...Γιαυτό σας παρακαλώ, αν κάποιος ξερει καποιο site στην ευρωπη να το πάρω μπαμ μπαμ και ας δωσω κατι παραπάνω (μεχρι 350 ΜΕ μεταφορικά για το 16αρι άσπρο) ας το μοιραστεί και εδω. έλεγα το γαλλικό που ειχε προτείνει κάποιος αλλά πλεον ειναι out of stock :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 οριστε... http://www.aliexpress.com/item/Original-Meizu-MX4-Quad-Quad-core-16G-Rom-3G-RAM-Mobile-Phone-Free-shipping/2030926494.html επιλεξτε silver... επισης απο ο,τι βλεπω στις 11.11 εχουν εκπτωση 15% καποια καταστηματα εκει οποτε στην τιμη του 16 αγοραζετε το32 ενω το 16 παει κατω απο 290Ε... τι αλλο θελετε δηλαδη...:lol: με βλεπω να παιρνω silver... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 οριστε... http://www.aliexpress.com/item/Original-Meizu-MX4-Quad-Quad-core-16G-Rom-3G-RAM-Mobile-Phone-Free-shipping/2030926494.html επιλεξτε silver... επισης απο ο,τι βλεπω στις 11.11 εχουν εκπτωση 15% καποια καταστηματα εκει οποτε στην τιμη του 16 αγοραζετε το32 ενω το 16 παει κατω απο 290Ε... τι αλλο θελετε δηλαδη...:lol: με βλεπω να παιρνω silver... μωρε το ειδα.... με DHL λες να τη φαμε ασχημα...? βιάζομαι...δε μπορω αλλο και μεχρι ναρθει θα μου κοκορεβετε αυτος που θα του πουλήσω το γκρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 μωρε το ειδα.... με DHL λες να τη φαμε ασχημα...? τι να σου πω... Ιταλια που ειμαι δεν εχω πληρωσει ποτε τελωνειο αλλα δεν ξερω για ποιο λογο. Ελλαδα δεν γνωριζω ειλικρινα την διαδικασια :X Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 τι να σου πω... Ιταλια που ειμαι δεν εχω πληρωσει ποτε τελωνειο αλλα δεν ξερω για ποιο λογο. Ελλαδα δεν γνωριζω ειλικρινα την διαδικασια :X ποτέ τελωνειο γενικά ή με μεταφορικές express ??? την έχεις γλυτώσει με DHL απο κινα ας πούμε? τους λες κάτι συγκεκριμένο να το στείλουν σα δώρο 30δολαριων ή οτι κάνουν μόνοι τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 ποτέ τελωνειο γενικά ή με μεταφορικές express ??? την έχεις γλυτώσει με DHL απο κινα ας πούμε? τους λες κάτι συγκεκριμένο να το στείλουν σα δώρο 30δολαριων ή οτι κάνουν μόνοι τους? επειδη στελνουν αβερτα Ιταλια ξερουν μονοι τους. Εχω αγορασει 4 κινητα απο iBuygou και αλλα 2 απο smartylife και στελνουν ολοι απο Κινα με DHL και δεν εχω πληρωσει ποτε τιποτα. Και φθανουν το πολυ σε 2 μερες. ομοιως θα πραξω απο aliexpress ,θα επιλεξω DHL. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) επειδη στελνουν αβερτα Ιταλια ξερουν μονοι τους. Εχω αγορασει 4 κινητα απο iBuygou και αλλα 2 απο smartylife και στελνουν ολοι απο Κινα με DHL και δεν εχω πληρωσει ποτε τιποτα. Και φθανουν το πολυ σε 2 μερες. ομοιως θα πραξω απο aliexpress ,θα επιλεξω DHL. Σε ευχαριστω ξανα για τα φωτα σου, κατι τελευταίο και κλεινει το off-topic, θυμάσαι μηπως τι βαζαν πανω στο κουτι καποια απο τις φορές στη περιγραφή προϊόντος? btw, απο εδω με βλεπω http://www.aliexpress.com/item/Pre-sales-Meizu-MX4-5-36-Inch-JDI-1920X1152-Screen-MTK6595-Octa-Core-2-2GHz-Mobile/2035056442.html Edited November 7, 2014 by sam28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Για παραλαβη στην ελλαδα δεματος μεσω dhl ή οποιασδηποτε ιδιωτικης κουριερ απο χωρα εκτος ευρωπης κατα 99% θα πληρωσεις εξοδα εκτελωνισμου + δασμους κλπ. Για παραλαβη δεματος απο χωρες εκτος ευρωπης επελεξε singapore post ή china post για λιγοτερες πιθανοτητες. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Root αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Myphone Hands-on: Meizu MX4 Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 " Το Meizu MX4 βασίζεται αρκετά στο... ψευδομεταλλικό πλαίσιο περιμετρικά του για να «πουλήσει» τον χαρακτήρα της premium συσκευής και εν μέρει, το καταφέρνει. Δεν είναι unibody η κατασκευή του (αν και είναι τόσο λεπτό και στιβαρό που θα μπορούσε) " τι εννοεί ο ποιητής ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris946 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Εχω ενα θεμα με καποιες εφαρμογες . Ανοιγω πχ μια φωτο και δεν εχω πληκτρο επιλογης να βγω απο την φωτο. Imdb ας πουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Εχω ενα θεμα με καποιες εφαρμογες . Ανοιγω πχ μια φωτο και δεν εχω πληκτρο επιλογης να βγω απο την φωτο. Imdb ας πουμε Αν κανεις swipe στο πλήκτρο δεν βγαίνεις ?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris946 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Δεν μου εμφανιζει καν το πληκτρο επιστροφης. Μονο το κεντρικο που σε βγαζει απο την εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Δεν μου εμφανιζει καν το πληκτρο επιστροφης. Μονο το κεντρικο που σε βγαζει απο την εφαρμογη. Εννοιώ στο κεντρικό αν κάνεις swipe προς τα αριστερα ή δεξιά (δεν το έχω το κινητό απλά κάπου διάβασα ότι έτσι ενεργοποιεί το πλήκτρο back) ?? Δοκίμασε το. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Δεν μου εμφανιζει καν το πληκτρο επιστροφης. Μονο το κεντρικο που σε βγαζει απο την εφαρμογη. Swipe προς τα πάνω κανείς το κεντρικό κουμπί και πάει πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Δεν μου εμφανιζει καν το πληκτρο επιστροφης. Μονο το κεντρικο που σε βγαζει απο την εφαρμογη. swipe up στο κεντρικο κουμπι. λειτουργει ως back Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Sorry παιδιά swipe προς τα πάνω είναι ...μπερδεύτηκα.:-D :-D Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 για όσους δεν το είδανε , http://www.gsmarena.com/meizu_mx4-review-1162.php στην 3η σελίδα δείτε το battery life : 89h πολύ δεν είναι ? το oneplus one έχει 66h και έχει περάσει και το g2 με 81h ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 δεν υπαρχει περιπτωση να εχει ανωτερη μπαταρια απο το G2...δεν το πιστευω. Βγηκε και το panda !!!!! http://blog.meizu.it/meizu-mx4-jack-wong-mostra-colorazione-panda-edition/ ουφ...πρεπει να το δοκιμασουμε... :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts