crusader-21- Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 To meizumart δίνει έναν χρόνο εγγύηση παραπάνω φίλε μου :) Για ελλάδα δεν ισχύει, η εγγύηση είναι ένας χρόνος. Δες μερικές σελίδες πιο πίσω το σχόλιο ενός φιλου που επικοινώνησε μαζί τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 εδωσαν το επισημο fw.... οταν εχω νεα θα γραψω ;) το κινητο θα μου ερθει σε 2 εβδομαδες :lol: ευτυχως το εχει φιλος αλλα ειναι σε αλλη πολη και θα μου πει εντυπωσεις 2 εβδομάδες;έχεις κάποια πληροφορία που δεν ξέρουμε; εμένα πάντως στο επίσημο site ακόμα στο "paid" έχει μείνει δεν έχει προχωρήσει παραπέρα. Για μέσα Οκτωβρίου το βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 2 εβδομάδες;έχεις κάποια πληροφορία που δεν ξέρουμε; εμένα πάντως στο επίσημο site ακόμα στο "paid" έχει μείνει δεν έχει προχωρήσει παραπέρα. Για μέσα Οκτωβρίου το βλεπω κανονικα επρεπε να το εχω αυριο και με πηγαν 2 εβδομαδες πισω... :D Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Για ελλάδα δεν ισχύει, η εγγύηση είναι ένας χρόνος. Δες μερικές σελίδες πιο πίσω το σχόλιο ενός φιλου που επικοινώνησε μαζί τους... Ωπ! Αυτό δεν το γνώριζα. Άρα επίσημο online shop και κινεζομάγαζα δίνουν την ίδια εγγύηση; Μμμμμμ.... :worry: Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Εδω αναφερονται ρητα οι οροι αποστολης και κατω κατω οι οροι της εγγυησης http://www.meizumart.com/about/shipping δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο... προφανως θα εχεις να κανεις με το after sales της meizu και οχι του χ κινεζομαγαζου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Παιδια ξερει κανεις αν συμπεριλαμβανονται earphones?Στα κινεζομαγαζα σιγουρα οχι. Απο το meizu mart εχει? Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 πολλες φορες, ειναι αξιοπιστο... ισως απο τα 2-3 καλυτερα, προχωρα αφοβα... βεβαια η διαφορα ειναι μικρη σε σχεση με το επισημο. Για την αμεση αποστολη εχω αμφιβολιες. Πόσες μέρες κάνει να έρθει Ελλάδα από minideal; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Καλημέρα σε όλους.Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει περίπτωση δίκαρτης έκδοσης; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Καλημέρα σε όλους.Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει περίπτωση δίκαρτης έκδοσης; Δεν νομίζω φίλε μου. Η πολιτική της Meizu είναι να έχει μονόκαρτα κινητά. Ξέρω, δεν είναι και ότι καλύτερο.... :) Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Πόσες μέρες κάνει να έρθει Ελλάδα από minideal; 20 με 30 ημέρες με απλό ταχυδρομείο για να μην έχεις πρόβλημα με τελωνείο αν επιλέξεις κουριερ Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Δεν νομίζω φίλε μου. Η πολιτική της Meizu είναι να έχει μονόκαρτα κινητά. Ξέρω, δεν είναι και ότι καλύτερο.... :) Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Πόσες μέρες κάνει να έρθει Ελλάδα από minideal; Στην περίπτωση μου, είχαν στείλει το δέμα (-απλό ταχυδρομείο-) στις 16/7 και παρέλαβα 6/8 (τρεις εβδομάδες δηλαδη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Φρέσκο πράμα....χαχαχαχα Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Έχει ψωνίσει κάποιος από εδώ ? http://eastecsa.wix.com/eastec#!smartphones/ctbi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLOOFLIS Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Έχει ψωνίσει κάποιος από εδώ ? http://eastecsa.wix.com/eastec#!smartphones/ctbi Αμφιβάλλω αν έχει stock. Λογικά θα τα παραγγέλνει απο κίνα απο τα "γνωστά" site και εσύ θα πληρώνεις "καπέλο" + την αναμονή που θα είχες έτσι και αλλιώς.. Σε θέματα εγγύησης θα αποφύγω να κάνω προβλέψεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hungerhunter Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Η www.coolicool.com άρχισαν να πωλούν το MX4 MeiZu; λίγο ακριβά, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5645306#post5645306 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Η www.coolicool.com άρχισαν να πωλούν το MX4 MeiZu; λίγο ακριβά, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5645306#post5645306 Είναι με 32G rom.Ίσως γι'αυτό. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Όσοι έχουν παραγγείλει στο δεύτερο preorder έχει γίνει shipped κανενός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Είναι με 32G rom.Ίσως γι'αυτό. Οι τιμες τους ειναι ιδιες με το επισημο καταστημα, για ποιο λογο να παρει κανεις απο αυτους; Το εχω δει και φθηνοτερα π. χ. στο to2c και ακομα περισσοτερο στο Ali. Το θεμα ειναι να υπαρχει στοκ βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadow Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 παιδια δεν εχει ομως ελληνικα και ουτε ξερουμε ποτε θα εχει ,απ οτι μου ειπαν απο vickmall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Αυτο ειναι γνωστο εδω και καιρο...για χρονια θα ελεγα. Για οποιον ειναι απαραιτητο και δεν μπορει να περιμενει (αγνωστο πόσο οπως ειπες) θα πρεπει να κοιταξει αλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 16giga in stock 335€, 365€ το 32giga. http://www.coolicool.com/meizu-mx4-mt6595-22ghz-octa-core-536-inch-jdi-fhd-screen-android-44-4g-lte-smartphone-g-34506?currency=EUR Σε 15 μέρες στα χέρια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Το χρυσό δεν βλέπω πουθενά... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) Trolling Level 999 aka how the mighty fall :lol: http://s24.postimg.org/h2cyxuv2t/meizu_about_iphone_6_570.jpg windows 7 screen shot iPhone 6, η Meizu λέει ότι η Apple την αντέγραψε Edited September 27, 2014 by MORRISSEY4 Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Ξερει κανεις αν θα βγει καποτε σαν εξτρα αγορα μεταλλικο καπακι?? ακολουθούσε αυτη τη πολιτική παλιά η meizu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts