Giannis0 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Θέλω να πάρω ένα android κινητό μέχρι και 200 ευρώ, όσο καλύτερο γίνεται. Από Ελλάδα μεριά έχω καταλήξει στο Samsung Galaxy S III NEO το οποίο κάνει περίπου 180 και είμαι πολύ ασφαλής απο άποψη απόδοσης κλπ καθώς ξέρω ότι την απόδοση του θα την βγάλει. Το έχουν φίλοι μου και είναι ευχαριστημένοι. Όμως εδώ και κανά δυο μέρες βλέπω πάρα πολλά κινέζικα στις τιμές 150-200 δολάρια τα οποία φαίνονται καλά "στο χαρτί" αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τα εμπιστευτώ. Μάρκες όπως Elephone, Huawei, Doogee, Xiaomi, Leagoo, Cubot, Meizu και διάφορες άλλες έχουν μοντέλα σε αυτό το price range αλλά δεν μπορώ να βρω άμεσες συγκρίσεις και είμαι λίγο χαμένος. Μερικά specifications τα δείχνουν καλύτερα από το Samsung όμως τι ισχύει στην πράξη? Η ποιότητα των υλικών, η ασφάλεια, η εγγύηση, η τελική απόδοση, είναι όλα καλά? Έχουν κάποια κουσούρια τα οποία επικαλύπτονται από τα φοβερά χαρακτηριστικά και εμφανίζονται μετά αφού τα αγοράσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Giannis0 said: Θέλω να πάρω ένα android κινητό μέχρι και 200 ευρώ, όσο καλύτερο γίνεται. Από Ελλάδα μεριά έχω καταλήξει στο Samsung Galaxy S III NEO το οποίο κάνει περίπου 180 και είμαι πολύ ασφαλής απο άποψη απόδοσης κλπ καθώς ξέρω ότι την απόδοση του θα την βγάλει. Το έχουν φίλοι μου και είναι ευχαριστημένοι. Όμως εδώ και κανά δυο μέρες βλέπω πάρα πολλά κινέζικα στις τιμές 150-200 δολάρια τα οποία φαίνονται καλά "στο χαρτί" αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τα εμπιστευτώ. Μάρκες όπως Elephone, Huawei, Doogee, Xiaomi, Leagoo, Cubot, Meizu και διάφορες άλλες έχουν μοντέλα σε αυτό το price range αλλά δεν μπορώ να βρω άμεσες συγκρίσεις και είμαι λίγο χαμένος. Μερικά specifications τα δείχνουν καλύτερα από το Samsung όμως τι ισχύει στην πράξη? Η ποιότητα των υλικών, η ασφάλεια, η εγγύηση, η τελική απόδοση, είναι όλα καλά? Έχουν κάποια κουσούρια τα οποία επικαλύπτονται από τα φοβερά χαρακτηριστικά και εμφανίζονται μετά αφού τα αγοράσεις? Huawei, , Xiaomi, Meizu, ZTE και μετα το χαος από κινα οι αλλες ειναι απλά για φαπες δες πιο πανω τι εβαλα για το Huawei Honor 4Χ 5.5 H Huawei ειναι παγκοσμιος παικτης τι προδιαγραφες θες να εχει το κινητο? η samsung υπερχρεωνει Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 celtic1453 said: Huawei, , Xiaomi, Meizu, ZTE και μετα το χαος από κινα οι αλλες ειναι απλά για φαπες δες πιο πανω τι εβαλα για το Huawei Honor 4Χ 5.5 H Huawei ειναι παγκοσμιος παικτης τι προδιαγραφες θες να εχει το κινητο? η samsung υπερχρεωνει Και εγώ δεν τις έχω ξαναακούσει τις άλλες γενικά για αυτό ρώτησα εδώ! Το κινητό το θέλω γενικά καλό. Τώρα θα μου πείτε τι καλό... Το καλύτερο που γίνεται στην τιμή! Να έχει μια καλή κάμερα να βγάζω καλές φωτογραφίες (να μην χρειάζομαι φωτογραφική), να έχει αξιοπρεπή μπαταρία (καλύτερη του μέσου όρου αν γίνεται στην αναμονή), να έχει καλό χώρο (16GB+ ή τουλάχιστον να παίρνει sd), να είναι γρήγορο και ουσιαστικά να μην μου κολλήσει και ποτέ, η οθόνη να είναι αρκετά φωτεινή, πολύ σημαντικό να έχει καλό internet όταν πιάνω από wifi και να μπορώ να μπαίνω όπου θέλω στο internet, και γενικά να είναι ανθεκτικό (αγοράζω κινητό σπάνια και μόνο υπό ανάγκη) και να δέχεται υποστήριξη τουλάχιστον για τα επόμενα μερικά χρόνια! Γιατί έτσι την είχα πάθει με το samsung wave ii... το πήρα και το bada είναι για τα σκουπίδια τώρα. Επειδή θέλω να φτιάχνω εφαρμογές για android θέλω να έχω όσο γίνεται την πιο τελευταία έκδοση android. Αυτά γενικά σας καλύπτουν όσον αφορά τις προδιαγραφές που θέλω? :p Ότι έχετε να μου προτείνετε με βάση τα παραπάνω... Το Honor 4X το έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 (edited) Giannis0 said: Και εγώ δεν τις έχω ξαναακούσει τις άλλες γενικά για αυτό ρώτησα εδώ! Το κινητό το θέλω γενικά καλό. Τώρα θα μου πείτε τι καλό... Το καλύτερο που γίνεται στην τιμή! Να έχει μια καλή κάμερα να βγάζω καλές φωτογραφίες (να μην χρειάζομαι φωτογραφική), να έχει αξιοπρεπή μπαταρία (καλύτερη του μέσου όρου αν γίνεται στην αναμονή), να έχει καλό χώρο (16GB+ ή τουλάχιστον να παίρνει sd), να είναι γρήγορο και ουσιαστικά να μην μου κολλήσει και ποτέ, η οθόνη να είναι αρκετά φωτεινή, πολύ σημαντικό να έχει καλό internet όταν πιάνω από wifi και να μπορώ να μπαίνω όπου θέλω στο internet, και γενικά να είναι ανθεκτικό (αγοράζω κινητό σπάνια και μόνο υπό ανάγκη) και να δέχεται υποστήριξη τουλάχιστον για τα επόμενα μερικά χρόνια! Γιατί έτσι την είχα πάθει με το samsung wave ii... το πήρα και το bada είναι για τα σκουπίδια τώρα. Επειδή θέλω να φτιάχνω εφαρμογές για android θέλω να έχω όσο γίνεται την πιο τελευταία έκδοση android. Αυτά γενικά σας καλύπτουν όσον αφορά τις προδιαγραφές που θέλω? :p Ότι έχετε να μου προτείνετε με βάση τα παραπάνω... Το Honor 4X το έχεις? θα το εχω Τεταρτη η Huawei ειναι λιγο δυσκοιλια στις αναβαθμισεις, αλλα τις δινει. τι οθονη θες? ξεχασα και τη Lenovo EKTOS tou Huawei δες http://www.vickmall.com/europe-warehouse-original-lenovo-k3-note-k50-t5-5-5-1920x1080-fdd-lte-mtk6752-octa-core-smart-phone-android-5-0-2gb-ram-16gb-rom-13-0mp-camera-gps-yellow.html http://www.vickmall.com/eu-warehouse-original-xiaomi-redmi-note-4g-fdd-lte-smartphone-hongmi-note-snapdragon-400-1-6ghz-2gb-8gb-5-5-inch-hd-ips-13-0mp.html θα α εχεις και τα 3 εντος λιγων ημερων και αφθονη υποστηριξη εδω To Honor υπερεχει στην πληροτητα καλυψης συχνοτητων 4G, γτ απλά ειναι ευρωπαικο μοντελο ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΛΥ και τα 3 Edited May 17, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 celtic1453 said: θα το εχω Τεταρτη η Huawei ειναι λιγο δυσκοιλια στις αναβαθμισεις, αλλα τις δινει. τι οθονη θες? Όταν λες τι οθόνη εννοείς τι μέγεθος ή τι είδος οθόνης? Να πω την αλήθεια δεν έχω ιδιαίτερο θέμα αρκεί να μην είναι χάλια. Δηλαδή δεν χρειάζεται να είναι και super amoled αλλά επειδή δεν ξέρω τι οθόνες βάζουν οι κινέζοι, ε να μην είναι χάλια και βλέπω μαυρίλα τις φωτεινές μέρες. Θα περιμένω να δω τι θα γράψεις και για το Huawei το οποίο φαίνεται πολύ καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 (edited) Giannis0 said: Όταν λες τι οθόνη εννοείς τι μέγεθος ή τι είδος οθόνης? Να πω την αλήθεια δεν έχω ιδιαίτερο θέμα αρκεί να μην είναι χάλια. Δηλαδή δεν χρειάζεται να είναι και super amoled αλλά επειδή δεν ξέρω τι οθόνες βάζουν οι κινέζοι, ε να μην είναι χάλια και βλέπω μαυρίλα τις φωτεινές μέρες. Θα περιμένω να δω τι θα γράψεις και για το Huawei το οποίο φαίνεται πολύ καλό! θα το εχω Τεταρτη η Huawei ειναι λιγο δυσκοιλια στις αναβαθμισεις, αλλα τις δινει. ξεχασα και τη Lenovo EKTOS tou Huawei δες http://www.vickmall.com/europe-warehouse-original-lenovo-k3-note-k50-t5-5-5-1920x1080-fdd-lte-mtk6752-octa-core-smart-phone-android-5-0-2gb-ram-16gb-rom-13-0mp-camera-gps-yellow.html http://www.vickmall.com/eu-warehouse-original-xiaomi-redmi-note-4g-fdd-lte-smartphone-hongmi-note-snapdragon-400-1-6ghz-2gb-8gb-5-5-inch-hd-ips-13-0mp.html θα tα εχεις και τα 3 εντος λιγων ημερων και αφθονη υποστηριξη εδω To Honor υπερεχει στην πληροτητα καλυψης συχνοτητων 4G, γτ απλά ειναι ευρωπαικο μοντελο ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΛΥ και τα 3 Edited May 17, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Α, και μιας και το ξέχασα, λίγο χαζή η ερώτηση μιας και είμαι άσχετος, αλλά τα παραπάνω κινητά έχουν καλά gps (και free?)? Επειδή είμαι νέος οδηγός χρειάζομαι και ένα gps (αν ναι έχουν και φωνητικές οδηγίες?) αλλά σκεφτόμουν αν έχει το κινητό μου δεν θα χρειαστεί να αγοράσω ξεχωριστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 celtic1453 said: θα το εχω Τεταρτη η Huawei ειναι λιγο δυσκοιλια στις αναβαθμισεις, αλλα τις δινει. ξεχασα και τη Lenovo EKTOS tou Huawei δες http://www.vickmall.com/europe-warehouse-original-lenovo-k3-note-k50-t5-5-5-1920x1080-fdd-lte-mtk6752-octa-core-smart-phone-android-5-0-2gb-ram-16gb-rom-13-0mp-camera-gps-yellow.html http://www.vickmall.com/eu-warehouse-original-xiaomi-redmi-note-4g-fdd-lte-smartphone-hongmi-note-snapdragon-400-1-6ghz-2gb-8gb-5-5-inch-hd-ips-13-0mp.html θα α εχεις και τα 3 εντος λιγων ημερων και αφθονη υποστηριξη εδω To Honor υπερεχει στην πληροτητα καλυψης συχνοτητων 4G, γτ απλά ειναι ευρωπαικο μοντελο ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΛΥ και τα 3 Επειδή το καλοβλέπω και εγώ το 4Χ, είδα ότι στο Amazon.it αναφέρει octa core επεξεργαστή, ενώ στα κινέζικα μαγαζιά quad core. Είναι διαφορετικές εκδόσεις αυτές? Επίσης καποιες ερωτησεις(ίσως λίγο αστείες) αν μπορείς να βοηθήσεις επειδή δεν έχω κάνει ξανά αγορά από Amazon.it και γενικά απο Amazon. Από το λινκ που έδωσες αυτός είναι πωλητής ή μαγαζί? Επισης είναι όλα στα ιταλικά, πως θα βγάλω άκρη με τη διαδικασία αγοράς? Χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία, όπως να επικοινωνήσω με τον πωλητη/μαγαζι επειδή θα το στείλει Ελλάδα? Με τα μεταφορικά τι παιζει? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 zananiro said: Επειδή το καλοβλέπω και εγώ το 4Χ, είδα ότι στο Amazon.it αναφέρει octa core επεξεργαστή, ενώ στα κινέζικα μαγαζιά quad core. Είναι διαφορετικές εκδόσεις αυτές? Επίσης καποιες ερωτησεις(ίσως λίγο αστείες) αν μπορείς να βοηθήσεις επειδή δεν έχω κάνει ξανά αγορά από Amazon.it και γενικά απο Amazon. Από το λινκ που έδωσες αυτός είναι πωλητής ή μαγαζί? Επισης είναι όλα στα ιταλικά, πως θα βγάλω άκρη με τη διαδικασία αγοράς? Χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία επειδή θα το στείλει Ελλάδα? Με τα μεταφορικά τι παιζει? ξεφεύγουμε αλλά υπάρχουν 2 εκδόσεις. Η Honor 4X και η Honor 4 Play (και μόλις ανακάλυψα την τρίτη έκδοση Honor 4C play που είναι 5") για να βγάλεις άκρη κάνε την σελίδα μετάφραση με το google translate. η χρέωση για τα μεταφορικά είναι σχετικά μικρή. κάτω από 10€ νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 (edited) Giannis0 said: Α, και μιας και το ξέχασα, λίγο χαζή η ερώτηση μιας και είμαι άσχετος, αλλά τα παραπάνω κινητά έχουν καλά gps (και free?)? Επειδή είμαι νέος οδηγός χρειάζομαι και ένα gps (αν ναι έχουν και φωνητικές οδηγίες?) αλλά σκεφτόμουν αν έχει το κινητό μου δεν θα χρειαστεί να αγοράσω ξεχωριστό. Gps υπαρχουν free αλλα και με πληρωμη Δωρεαν GPS που μπορεις να χρησιμοποιησεις ειναι τα: Google Maps:Οι χαρτες της Google,απαιτουν συνδεση στο διαδικτυο με δεδομενα κινητης και ανοιχτο το GPS. Here Maps:Οι χαρτες της Nokia(υπαρχουν στα Nokia-Microsoft Lumia smartphone). Μπορεις να τους χρησιμοποιησεις online αλλα και offline(χωρις συνδεση).Επισης μπορεις να κατεβασεις χαρτη και γλωσσες για την φωνητικη πλοηγηση(Ελληνικα,Αγγλικα,Ιταλικα κλπ). Με πληρωμη:Navigon,Sygic,Igo και πολλοι αλλοι. Οσοι χαρτες διαθετουν δυνατοτητα πλοηγησης χωρις συνδεση(Here Maps,Navigon κλπ) θα χρειαστει να κατεβασεις χαρτες και διαφορες γλωσσες για την φωνητικη πλοηγηση. Καλο θα ηταν να αγορασεις εναν φορτιστη αυτοκινητου(ωστε να μην ξεμεινει το τηλεφωνο απο μπαταρια) και να βρεις τροπο να βαλεις το κινητο κοντα σου για να βλεπεις τον χαρτη(βαση στηριξης για το αυτοκινητο). Edited May 17, 2015 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 TO HONOR 4X ΛΑΜΒΑΝΕΙ διθυραμβικες, ενθουσιώδεις κριτικες σε ΗΒ και Ιταλια από τους πρώτους χρηστες με ικανοποιηση που ξεπερνα τα 4.8/5 Εγινε Sold out στο ΑΜΑΖΟΝ UK στο ΗΒ σε λιγες μερες μεσα Για να δούμε http://www.amazon.co.uk/product-reviews/B00UMP6QGK/ref=cm_cr_dp_see_all_btm?ie=UTF8&showViewpoints=1&sortBy=bySubmissionDateDescending ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παραλαμβανω σε 3-4 μερες ΥΠΟΜΟΝΗ μεχρι να γραψω φουλ review..... EIMAI HEAVY USER, επαγγελματιας..... 4 λογαριασμοι email, GPS, data4G ανοικτα, οπότε ΥΠΟΜΟΝΗ μεχρι να ανεβασω την εμπειρία μου μονο σημαντικο μειονεκτημα η ελλειψη φωτισμου στο πανελ χαμηλα στα capacitive buttons-exei LED ομως αλλα ολοι λενε μπαταρια τερας, σφαιρατο, καμερα κομπλε, λειτουργικο αστερι....δεδομενα καμπανα και σφαιρα 4G από το να πάρω....Elephone & ...Ulephone στα 220$$ καλυτερα 200E kaι HUAWEI, και παραδοση σε 4 μερουλες το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 (edited) Καλημέρα, πολύ χρήσιμο το thread σας! Μόλις τα κατάφερα και έσπασα το NEXUS 4 μου και σκεφτόμουν τον αντικαταστάτη του με τιμή γύρω στα 300Ε. Στις πρώτες επιλογές μου έχω το ΜΟΤΟ Χ και το NEXUS 5 (αν βρεθεί σε απόθεμα να και παίζει να είναι λίγο πιο ακριβό). Το χρησιμοποιώ για επαγγελματική χρήση οπότε περισσότερο με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις και η ποιότητα κατασκευής παρά η κάμερα κλπ. Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση σε αυτή την κατηγορία τιμής θα ήταν ευπρόσδεκτη. Κάποιος μου ανέφερε και το OnePlus One αλλά νομίζω ότι αυτό πλησιάζει τα 400. Ευχαριστώ πολύ! Edited May 18, 2015 by yorgos00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 yorgos00 said: Καλημέρα, πολύ χρήσιμο το thread σας! Μόλις τα κατάφερα και έσπασα το NEXUS 4 μου και σκεφτόμουν τον αντικαταστάτη του με τιμή γύρω στα 300Ε. Στις πρώτες επιλογές μου έχω το ΜΟΤΟ Χ και το NEXUS 5 (αν βρεθεί σε απόθεμα να και παίζει να είναι λίγο πιο ακριβό). Το χρησιμοποιώ για επαγγελματική χρήση οπότε περισσότερο με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις και η ποιότητα κατασκευής παρά η κάμερα κλπ. Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση σε αυτή την κατηγορία τιμής θα ήταν ευπρόσδεκτη. Κάποιος μου ανέφερε και το OnePlus One αλλά νομίζω ότι αυτό πλησιάζει τα 400. Ευχαριστώ πολύ! Αμα θες καθαρο Android πανε Motorola Moto X.Παραλληλα δες και το Nexus 5(απλα ειναι ακριβο).Το OpO τρεχει CyanogenMod11(ειναι μια παραλλαγη του Stock Android) αλλα εχει βγει αναβαθμιση στο Android 5.0.Πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα του. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Δες και τa Huawei Honor 6/6+ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Το lg g2 τι λέει? Γενικά δεν το κοίταζα καθόλου καθώς δεν μου αρέσει η lg αλλά διαβάζω από reviews ότι πρόκειται για πολύ δυνατό κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Giannis0 said: Το lg g2 τι λέει? Γενικά δεν το κοίταζα καθόλου καθώς δεν μου αρέσει η lg αλλά διαβάζω από reviews ότι πρόκειται για πολύ δυνατό κινητό. Αν δεν θέλεις να μπλέξεις με Κίνα νομίζω σε αυτά τα χρήματα ~245€ είναι πολύ καλή λύση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Με συμβούλεψαν να περιμένω περίπου 2 μήνες, γιατί λανσάρεται το g4 και μου είπαν ότι μπορεί να πέσει η τιμή του g3 κοντά στα επίπεδα του g2. Υπάρχει τέτοια πιθανότητα? Επίσης celtic γράψε μας για το Huawei! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markstam Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Για μέχρι 150 ευρώ 2-3 προτάσεις υπάρχουν? Απροβλημάτιστο, μέχρι 5.5 ίντσες και σίγουρα 2 Ram Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Honor4X Το πήρα 3η μέρα χρήσης 8πυρηνο kirin 620 Θετικά: μεγεθος-μικρο για οθονη 5.5, παει καλα στο χερι μου... Το UI αξιοπρεπεστατο, Αρκετα καλη κάμερα, σαν καλη ενισχυμενη 8αρα, σουπερ οι βραδυνες ληψεις, το led κυριολεκτικά σε στραβωνει σουπερ GPS, super WiFi, πολυ καλη μπαταρία για πρωτες μέρες χρήσης, βγαζει ανετα 24 ωρο πολυ καλης χρησης, με όλα ανοικτά Πολυ καλη οθονη-οχι τέλεια σε δυνατό ήλιο, σουπερ η δυνατότητα αποθήκευσης apps στην sdcard, πολύ καλη ακουστική σε ηχειο-μικροφωνο-κλησεις, καλό το led notification, αρχοντικά γρήγορο, δεν κολλάει πουθενά, σε παει παντού και με άνεση...αλλά σαν Μερσέντες όχι σαν Φερράρι... Ταχύτητα WiFi πολύ καλη, ταχύτητα 4g δε δοκιμασα, 3g πολύ καλό,πολύ καλό και το σήμα του επίσης, Vodafone.... OTG OK Αρνητικά: δεν έχει φωτιζομενα capacitive buttons, συνηθιζεται ομως, ποιότητα κατασκευής πολύ καλη και στιβαροτατη, αλλά πλαστική η αίσθηση.... Οπωσδήποτε πάρτε θηκη Hands free συσκευασίας της πλάκας...... Πάρτε οπωσδήποτε screen protectors, πολλές δαχτυλιες Τιμή αγοράς 197+8 ευρώ η αποστολη Αμαζον Ιταλιας ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μοντελο Che2_L11 Αυτή είναι η διεθνής εκδοση Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 celtic1453 said: Honor4X Το πήρα 3η μέρα χρήσης 8πυρηνο kirin 620 Θετικά: μεγεθος-μικρο για οθονη 5.5, παει καλα στο χερι μου... Το UI αξιοπρεπεστατο, Αρκετα καλη κάμερα, σαν καλη ενισχυμενη 8αρα, σουπερ οι βραδυνες ληψεις, το led κυριολεκτικά σε στραβωνει σουπερ GPS, super WiFi, πολυ καλη μπαταρία για πρωτες μέρες χρήσης, βγαζει ανετα 24 ωρο πολυ καλης χρησης, με όλα ανοικτά Πολυ καλη οθονη-οχι τέλεια σε δυνατό ήλιο, σουπερ η δυνατότητα αποθήκευσης apps στην sdcard, πολύ καλη ακουστική σε ηχειο-μικροφωνο-κλησεις, καλό το led notification, αρχοντικά γρήγορο, δεν κολλάει πουθενά, σε παει παντού και με άνεση...αλλά σαν Μερσέντες όχι σαν Φερράρι... Ταχύτητα WiFi πολύ καλη, ταχύτητα 4g δε δοκιμασα, 3g πολύ καλό,πολύ καλό και το σήμα του επίσης, Vodafone.... OTG OK Αρνητικά: δεν έχει φωτιζομενα capacitive buttons, συνηθιζεται ομως, ποιότητα κατασκευής πολύ καλη και στιβαροτατη, αλλά πλαστική η αίσθηση.... Οπωσδήποτε πάρτε θηκη Hands free συσκευασίας της πλάκας...... Πάρτε οπωσδήποτε screen protectors, πολλές δαχτυλιες Τιμή αγοράς 197+8 ευρώ η αποστολη Αμαζον Ιταλιας ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μοντελο Che2_L11 Αυτή είναι η διεθνής εκδοση Πολύ καλά νέα. Περιμένω να κυκλοφορήσει το μικρό αδερφάκι του το Honor 4c με παρόμοια χαρακτηριστικά σε 5" οθόνη Μέχρι στιγμής σε προπαραγγελίες το έχουν στα 210+€ :wacko: :( Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 billphone said: Πολύ καλά νέα. Περιμένω να κυκλοφορήσει το μικρό αδερφάκι του το Honor 4c με παρόμοια χαρακτηριστικά σε 5" οθόνη Μέχρι στιγμής σε προπαραγγελίες το έχουν στα 210+€ :wacko: :( 2 εβδομαδες χρήσητου Honor 4X 5.5' Απλα ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΧΡΗΣΗ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΜΕΡΑ (10-12 ΩΡΕς) ΑΝΕΤΑ. GPS αστέρι Κλήσεις, 4G super εκεί που οι άλλοι δεν έχουν 3g εγώ έχω . Αρκετά γρήγορο, δεν λαγκαρει. Antuntu 26000 Το συνιστω ανεπιφυλακτα για 197 ευρα απο αμαζόνα ιταλιας Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 celtic1453 said: 2 εβδομαδες χρήσητου Honor 4X 5.5' Απλα ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΧΡΗΣΗ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΜΕΡΑ (10-12 ΩΡΕς) ΑΝΕΤΑ. GPS αστέρι Κλήσεις, 4G super εκεί που οι άλλοι δεν έχουν 3g εγώ έχω . Αρκετά γρήγορο, δεν λαγκαρει. Antuntu 26000 Το συνιστω ανεπιφυλακτα για 197 ευρα απο αμαζόνα ιταλιας Πολύ καλό δε λέω αλλά δεν θέλω οθόνη 5,5. Το 4c το πέτυχες πουθενά; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 (edited) billphone said: Πολύ καλό δε λέω αλλά δεν θέλω οθόνη 5,5. Το 4c το πέτυχες πουθενά; Οχι αλλά ίδιο θαναι σε τιμη αλμυρο Edited June 2, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dartmed Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 (edited) celtic1453 said: Honor4X Το πήρα 3η μέρα χρήσης 8πυρηνο kirin 620 Θετικά: μεγεθος-μικρο για οθονη 5.5, παει καλα στο χερι μου... Το UI αξιοπρεπεστατο, Αρκετα καλη κάμερα, σαν καλη ενισχυμενη 8αρα, σουπερ οι βραδυνες ληψεις, το led κυριολεκτικά σε στραβωνει σουπερ GPS, super WiFi, πολυ καλη μπαταρία για πρωτες μέρες χρήσης, βγαζει ανετα 24 ωρο πολυ καλης χρησης, με όλα ανοικτά Πολυ καλη οθονη-οχι τέλεια σε δυνατό ήλιο, σουπερ η δυνατότητα αποθήκευσης apps στην sdcard, πολύ καλη ακουστική σε ηχειο-μικροφωνο-κλησεις, καλό το led notification, αρχοντικά γρήγορο, δεν κολλάει πουθενά, σε παει παντού και με άνεση...αλλά σαν Μερσέντες όχι σαν Φερράρι... Ταχύτητα WiFi πολύ καλη, ταχύτητα 4g δε δοκιμασα, 3g πολύ καλό,πολύ καλό και το σήμα του επίσης, Vodafone.... OTG OK Αρνητικά: δεν έχει φωτιζομενα capacitive buttons, συνηθιζεται ομως, ποιότητα κατασκευής πολύ καλη και στιβαροτατη, αλλά πλαστική η αίσθηση.... Οπωσδήποτε πάρτε θηκη Hands free συσκευασίας της πλάκας...... Πάρτε οπωσδήποτε screen protectors, πολλές δαχτυλιες Τιμή αγοράς 197+8 ευρώ η αποστολη Αμαζον Ιταλιας ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μοντελο Che2_L11 Αυτή είναι η διεθνής εκδοση Καλησπέρα και από μένα , επειδή καίγομαι και χρειάζομαι άμεσα κινητό και επειδή το παραπάνω μου ταιριάζει στο περίπου, τι θα λέγατε για το παρακάτω αλλά από Ελλάδα ? (το χρειάζομαι εχθές .... ) https://www.skroutz.gr/s/6724273/Huawei-P8-Lite-Dual-16GB.html Απλά είναι καινούργιο και δεν βρίσκω κάποια αξιολόγηση .... Μιλάμε πάντα για την τιμή περί τα 220 ευρώ για παραπάνω όχι . Edited June 2, 2015 by Dartmed Παράθεση https://www.youtube.com/user/mmocultgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Dartmed said: Καλησπέρα και από μένα , επειδή καίγομαι και χρειάζομαι άμεσα κινητό και επειδή το παραπάνω μου ταιριάζει στο περίπου, τι θα λέγατε για το παρακάτω αλλά από Ελλάδα ? (το χρειάζομαι εχθές .... ) https://www.skroutz.gr/s/6724273/Huawei-P8-Lite-Dual-16GB.html Απλά είναι καινούργιο και δεν βρίσκω κάποια αξιολόγηση .... Μιλάμε πάντα για την τιμή περί τα 220 ευρώ για παραπάνω όχι . λογικα σε βλαβες/bugs ΔΕΝ θα εχεις προβλημα. Αν παραγγειλεις απο ΑΜΑΖΟΝ ιταλιας με χρεωση για express-12 E θα το εχεις σε 3 μερες Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts