Jump to content

myphone POLL: Hot September, έρχονται τα καλύτερα της χρονιάς


vlachaquito
 Κοινοποίηση

Hot Σεπτέμβριος: Ποια συσκευή πιστεύετε ότι θα κλέψει την παράσταση;  

584 members have voted

  1. 1. Hot Σεπτέμβριος: Ποια συσκευή πιστεύετε ότι θα κλέψει την παράσταση;

    • Apple iPhone 6
      209
    • Samsung Galaxy Note 4
      234
    • Motorola 360
      29
    • Sony Xperia Z3
      19
    • Nokia 830
      20
    • Nokia 730
      9
    • Meizu MX4
      34
    • Huawei Ascend Mate 7
      9
    • Motorola X+1
      13
    • Motorola G+1
      8


Recommended Posts

Σεπτέμβριος. Απλά ο χειρότερος μήνας του χρόνου. Γιατί; Πάμε να δούμε μαζί:

  • Τελείωσε το καλοκαίρι.’Nuff said
  • Αρχίζουν τα σχολεία. Και τα πανεπιστήμια. Και τα φροντιστήρια. Και οι γλώσσες. Και τα πιάνα. Α, και τελείωσε και το καλοκαίρι.
  • Επιστροφή στην δουλειά. Χωρίς πλέον δικαιολογίες «είμαι κουρασμένος, θέλω διακοπές». Γιατί; Μα γιατί μόλις τελείωσε το καλοκαίρι.

 

Σεπτέμβριος. Ίσως ο καλύτερος μήνας του χρόνου. Γιατί; Μα φυσικά γιατί οι περισσότερες εταιρείες έχουν μετατρέψει τον Σεπτέμβριο σε μήνα των ίσως σημαντικότερων παρουσιάσεων όλης της χρονιάς. Μοντέλα που περιμένουμε για μήνες παρουσιάζονται τώρα. Επιτέλους τέλος στις χιλιάδες φήμες, κακές φωτογραφίες, καπάκια, θήκες και οθόνες, this is the real stuff. Τι περιμένουμε να δούμε λοιπόν αυτό το μήνα; Τα καλύτερα!

 

1. Apple iPhone 6

 

http://content.myphone.gr/photo/full/26304/iphone-6-elave-idi-egkrisi-polisi-agora-tis-ta-landis.jpg

 

H αμερικάνικη εταιρεία μας έχει συνηθίσει μια φορά τον χρόνο, αρχές Σεπτεμβρίου, να παρουσιάζει τον διάδοχο του iPhone. Φέτος μάλιστα είναι η χρονιά του... σκέτου νούμερου, το οποίο σημαίνει ριζικές αλλαγές. Φέτος ειδικά οι φήμες οργιάζουν μια και περιμένουμε δύο συσκευές, διαφορετικού μεγέθους, με την δεύτερη να ετοιμάζεται να πάρει τον τίτλο του πρώτου phablet της εταιρείας. Σε όλα αυτά βάλτε και τις φήμες για το iWatch και καταλαβαίνεται ότι η 9η Σεπτεμβρίου μπορεί και να είναι μια ημερομηνία ορόσημο για την Apple.

 

2. Samsung Note 4

 

http://content.myphone.gr/photo/full/26451/samsung-galaxy-note-4-episkefthike-antutu-benchmark.jpg

 

Για τον υποφαινόμενο το αγαπημένο μοντέλο της κορεάτικης εταιρείας, το smartphone που ξεκίνησε την κατηγορία phablet και συνεχίζει να είναι αιώνες μπροστά από τον ανταγωνισμό. Φέτος η Samsung τα βρίσκει λίγο μπαστούνια στην αγορά, και από ότι φαίνεται θα βάλει τα δυνατά της ώστε το Note 4 να αφήσει εποχή. 3 Σεπτεμβρίου και θα είμαστε όλοι κολλημένοι στις τηλεοράσεις, στους υπολογιστές, στα tablets και smartphones, για να δούμε τι λαγό θα βγάλουν οι κορεάτες από το καπέλο τους.

 

3. Sony Xperia Z3

 

http://content.myphone.gr/photo/full/25847/chperiaz3.jpg

 

H γιαπωνέζικη εταιρία, με μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, άλλαξε ρότα παρουσιάζοντας την δεύτερη ναυαρχίδα της 6 μήνες μετά το Ζ2. Οι φήμες μιλάνε για μικρές αλλαγές σε σχέση με το Ζ2, πραγματοποιώντας περισσότερο ένα φρεσκάρισμα του Ζ2 παρά μια τελείως καινούργια συσκευή. 3 Σεπτεμβρίου και εδώ.

 

4. Moto G+1, X+1, 360

 

http://content.myphone.gr/photo/full/26080/motora-moto-g2-nea-stoicheia-ginontai-diathesima-antikatastati-moto-g.jpg

 

Μπορεί μια συσκευή να αλλάξει τα δεδομένα για μια εταιρεία. Στην περίπτωση της Motorola φαίνεται πως έιναι δυνατόν. Το Moto G και X έβαλαν και πάλι στον χάρτη την αμερικάνικη εταιρεία, με δυνατές πωλήσεις ανά τον κόσμο. Φαίνεται πάντως πως έφτασε η στιγμή για μια αναβάθμιση, με την παρουσίαση στις 4 Σεπτεμβρίου να είναι ιδιαιτέρος σημαντική. Σε αυτή βάλτε και το Moto 360, το smartwatch της Motorola και καταλαβαίνεται τι έχει να γίνει.

 

5. The rest

 

http://content.myphone.gr/photo/full/26124/to-eperchomeno-nokia-lumia-730-se-nea-apochrosi-me-selfie-dynatotites.jpg

 

Το μενού δεν τελειώνει εδώ. Η Nokia με την παρουσίαση των Lumia 730 και Lumia 830 στις 4 Σεπτεμβρίου θέλει να βάλει δύο δυνατούς παίκτες στην αγορά, ενώ άλλα δύο smartphone έρχονται από την Meizu. Δύο εκδόσεις του ΜΧ4 φαίνεται ότι θα μπουν δυναμικά στην αγορά, με το ενδιαφέρον να είναι και ελληνικό, μια και αναμένουμε τις συσκευές και από τα μέρη μας. Άλλη μια κινέζικη εταιρία που ετοιμάζεται να παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερα συναρπαστικό είναι και η Huawei, με την παρουσίαση του καινούργιου Ascend Mate 7 στις 4 Σεπτεμβρίου να κάνει την συγκεκριμένη μέρα ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

 

Όπως καταλαβαίνεται λοιπόν ο Σεπτέμβριος ίσως είναι ο πιό ενδιαφέρον μήνας του χρόνου. Εσείς ποιά πιστεύεται ότι θα είναι η συσκευή που θα κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας; Περιμένουμε την ψήφο σας και τα σχόλιά σας!

Edited by vlachaquito
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 156
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ειμαι πολυ περίεργος για το 360, και τι αποδοχή θα έχει από τον κόσμο.

έχει κλέψει τις εντυπώσεις από πλευρά σχεδιασμού και θα ηθελα να το δω στην πράξη.

από εκεί και πέρα περιμένω να δω και τις αλλες συσκευές της motorola, αν και θεωρώ ότι αυτή η γενιά συσκευών δεν θα δείξει τόσο πολυ που το πάει η lenovo, όσο η επόμενη.

το θέμα είναι αν θα κάτσει στην επιτυχία των G και X ή θα κάνει το βημα παραπάνω.

 

από τους υπόλοιπους κατασκευαστές ξέρουμε πάνω κάτω τι να περιμένουμε, εκτός αν μας φυλάνε καμια (μεγάλη) έκπληξη που δεν έχει διαρρεύσει (ακόμα :P ).

Link to comment
Share on other sites

Βλέπω να είναι μια συντηρητική χρονιά για τις εταιρίες κινητής, μια από τα ίδια με λίγο καλύτερους επεξεργαστές κλπ, για να δικαιολογούν 2-3 χιλιάδες πόντους παραπάνω στο Antutu...:O
Link to comment
Share on other sites

To "quartet" της Motorola, καθότι μην ξεχνάμε πως θα ανακοινωθεί και ένα μυστηριώδες headset για το οποίο δεν έχουμε καμμία πληροφορία.. για να το έχουν όμως στην πρόσκληση δεν θα είναι ένα απλό BT..
Google Pixel 5
Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ πιστεύω το Note 4 θα κάνει πάταγο.

Αλλά σίγουρα και το iPhone. Στα υπόλοιπα, περιμένω το Meizu MX4..

Link to comment
Share on other sites

Iphone 6 δεν το συζητάω όλα τα κανάλια όλα τα σαιτ για αυτό θα μιλούν και λιγότερο για τα αλλα γιατί όπως και να το κάνουμε ΕΙΝΑI IPHONE και αυτό τα λέει όλα.
Link to comment
Share on other sites

Note 4...

 

http://cdn2.mos.techradar.futurecdn.net//art/mobile_phones/Samsung/GalaxyNote4/Galaxy_Note_4_leak_source_GSMArena-900-80.jpg

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison
Link to comment
Share on other sites

H υλοποιηση του ΝΟΤΕ 4 θα ειναι για αλλη μια φορα ετη φωτος μπροστα!!!

 

Γιατί είναι τόσο καλό;

 

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

βάλτε και το Moto 360, το smartwatch της Motorola και καταλαβαίνεται τι έχει να γίνει.

 

Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι ακριβώς χρησιμεύει ένα smartwatch τη στιγμή που όλοι μας κουβαλάμε πάνω μας ένα smartphone. Ίσως φταίει ότι δε φοράω ρολόι, αλλά και πάλι τι να το κάνω το ρολόι, όταν έχω το smartphone;

 

----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Σεπτέμβριος. Η Nokia με την παρουσίαση των Lumia 730 και Lumia 830 στις 4 Σεπτεμβρίου θέλει να βάλει δύο δυνατούς παίκτες στην αγορά

 

Το 730 είναι πολύ ελκυστικό για mid-range. Κρίμα που βιάστηκα...

Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμένω τίποτα στο χώρο της κινητής,εκτος ίσως του z3 compact η του 5ιντσου Xiaomi που μου κανει κλικ για το δεύτερο εξάμηνο που ανακοινώθηκε ήδη.:p

Σε tablet το SP3 ενόψει κυκλοφορίας τέλη μηνός αρχές Σεπτεμβρίου στην Ευρώπη,άρα δεν ψηφίζω τίποτα διότι δεν υπάρχει η επιλογή "αλλο".

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

Πως αλλάζουν οι καιροί. Τέτοια εποχή πέρυσι δεν θα αναφέραμε καν τις κινέζικες συσκευές.

 

Περιμένω να δω το Νοte 4 και μπας και φέτος υπάρξει ανταγωνισμός στο segment των phablets.

http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα ψηφίσω iphone 6 γιατί δεν ξέρω αν θα κλέψει την παράσταση αλλά σίγουρα θα κλέψει τα ... χρήματα των πελατών της :cool:.
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra
Link to comment
Share on other sites

Μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Οι δύο "μισητές" εταιρείες θα είναι αυτές που θα κλέψουν την παράσταση. Το οutsider Moto 360 ωστόσο μ'αρέσει που φιγουράρει στην 3άδα. Επίσης με χαροποιεί και η κατρακύλα της Sony, έχει γίνει χειρότερη και από την Samsung στην κατηγορία "προβλέψιμη".
:cool:
Link to comment
Share on other sites

Το iPhone λόγο μεγάλης οθόνης, για τα υπόλοιπα δεν ενδιαφέρεται το κοινό έτσι κι αλλιώς.
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,
Link to comment
Share on other sites

Πως αλλάζουν οι καιροί. Τέτοια εποχή πέρυσι δεν θα αναφέραμε καν τις κινέζικες συσκευές.

 

Μια χαρά τις αναφέραμε, απλά μερικούς τους έπιανε ένα σπαστικό ακατάσχετο γέλιο ένεκα αμηχανίας.

 

Περιμένω να δω το Νοte 4 και μπας και φέτος υπάρξει ανταγωνισμός στο segment των phablets.

 

Τι εννοείς μ' αυτό; Έτσι όπως το διατυπώνεις είναι σαν να λες ότι το προηγούμενο διάστημα δεν υπήρχε ανταγωνισμός στο συγκεκριμένο κομμάτι και θα έρθει τώρα με το Νote 4 ή ακόμα χειρότερα ότι μόνο τα Note είναι phablet και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανταγωνισμός.

 

Ως προς το θέμα κι εγώ πιστεύω ότι με το iphone 6 θα μας ζαλίσουν περισσότερο τον έρωτα, ήδη το myphone έχει αρχίσει να σέρνει το χορό, το iphone 6 έτσι, το iphone 6 αλλιώς και εν τέλει αφού το κοινό επιβραβεύει με hits και posts καλά κάνει, είναι ενδεικτικό της τάσης της αγοράς.

Edited by alx1
Link to comment
Share on other sites

Σεπτέμβριος. Απλά ο χειρότερος μήνας του χρόνου. Γιατί; Πάμε να δούμε μαζί:

  • Επιστροφή στην δουλειά. Χωρίς πλέον δικαιολογίες «είμαι κουρασμένος, θέλω διακοπές». Γιατί; Μα γιατί μόλις τελείωσε το καλοκαίρι.

 

Πολύ, μα πάρα πολύ πικρή αλήθεια...

:cool:
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...