Jump to content

Ρ800: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

MorFeAs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος winer (15 Δεκ. 2003 , 21:34)

Paidia prospathw na kanw egkatastasi to mobiclip sto pc mou gia na kanw kamia metatroph alla mou leei oti xreiazetai to Net framework version 1.1.4322.

Ti einai auto kai poy to briskw?

Help please!!!

Exw windows xp pro ellhnika.

:(

Pigaine sto site tis Microsoft(downloads) kai vale tin lexi kleidi diladi 1.1.4322 net framework tha to vrei mono tou kai meta kane dowload sto prwto paketo pou tha exei stin lista.Otan to katevaseis klik kai install sto pc.Meta kane install to mobiclip. :)
I'm not driving fast...just flying slow

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Yiorgos (15 Δεκ. 2003 , 23:43)

Pigaine sto site tis Microsoft(downloads) kai vale tin lexi kleidi diladi 1.1.4322 net framework tha to vrei mono tou kai meta kane dowload sto prwto paketo pou tha exei stin lista.Otan to katevaseis klik kai install sto pc.Meta kane install to mobiclip. :)

File se eyxaristw pou apnthses. Me paei apo mono tou ekei ala emfanizei 20 arxeia kai kanena den leei thn version 1.14322

Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος winer (15 Δεκ. 2003 , 22:45)

File se eyxaristw pou apnthses. Me paei apo mono tou ekei ala emfanizei 20 arxeia kai kanena den leei thn version 1.14322

Etsi prepei na se pigainei katevase to prwto kai tha eisai entaxei ;) Egw dystixws exw ta millenium kai den ta ypostirizei :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Yiorgos (15 Δεκ. 2003 , 23:47)

Etsi prepei na se pigainei katevase to prwto kai tha eisai entaxei ;) Egw dystixws exw ta millenium kai den ta ypostirizei :mad:

Ok. Se eyxaristw :)

Kairos na valeis ta xp egv xthes ta evala.

Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..

Προβλημα με το OPERA.....

Μπαινω στην σελιδα που παιζω στοιχημα....

κι ενω δεχεται να κανω καταθεση χρηματων απο το κινητο (αυτην την δυνατοτητα την εχει μονο ο internet explorer 6)........

μολις παω να εμφανισω το κουπονι του στοιχηματος (που εμφανιζεται ακομα και σε internet explorer 5 και 5.5).......

το OPERA κλεινει και μου βγαζει....

κωδ.αιτιας ΚERN-EXEC

αριθμ.αιτιας 3

εχω κανει clear cache...clear history...delete cookies......

αλλα παλι δεν μπορω να μπω........

Μηπως ξερει κανεις για ποιον λογο το κανει και τι πρεπει να κανω?

Χρήστης:Nokia 9500-7610, Qtek 2020-S100, SE P900 .

softwares & games 9500 εδώ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος theangel (16 Δεκ. 2003 , 12:20)

κι ενω δεχεται να κανω καταθεση χρηματων απο το κινητο (αυτην την δυνατοτητα την εχει μονο ο internet explorer 6)........

μολις παω να εμφανισω το κουπονι του στοιχηματος (που εμφανιζεται ακομα και σε internet explorer 5 και 5.5).......

κωδ.αιτιας ΚERN-EXEC

αριθμ.αιτιας 3

Τα κολλήματα που τρώει ο Opera...

Δοκίμασες να το εγκαταστήσεις σε άλλο drive;

Π.χ. αντί στον d, να το εγκαταστήσεις στον C.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

ξεχασα να αναφερω πριν οτι παλιοτερα δουλευε κανονικα...

το εχω στον d τον τελευταιο καιρο.....

θα προσπαθησω στον c μηπως δουλεψει

ευχαριστω ΠΕΡΗ.....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (16 Δεκ. 2003 , 14:29)

Τα κολλήματα που τρώει ο Opera...

Δοκίμασες να το εγκαταστήσεις σε άλλο drive;

Π.χ. αντί στον d, να το εγκαταστήσεις στον C.

Έχω κάποιες γενικές ερωτήσεις:

1) Πώς μπορώ να δω το ΙΜΕΙ μου?

2) Υπάρχει επιλογή στο Video Player του κινητού για full sreen?

3) Υπάρχει κάποιο καλύτερο Video Player απ' αυτό του τηλεφώνου?

Ευχαριστώ.

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος htrul18 (16 Δεκ. 2003 , 17:52)

Έχω κάποιες γενικές ερωτήσεις:

1) Πώς μπορώ να δω το ΙΜΕΙ μου?

2) Υπάρχει επιλογή στο Video Player του κινητού για full sreen?

3) Υπάρχει κάποιο καλύτερο Video Player απ' αυτό του τηλεφώνου?

Ευχαριστώ.

1)με κλειστο flip *#06#

2)Με απλο κλικ με το πενακι στην οθονη καθως παιζει το video

3)Νομιζω πως οχι :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος theangel (16 Δεκ. 2003 , 11:20)

κωδ.αιτιας ΚERN-EXEC

αριθμ.αιτιας 3

Logika tha sto kanei kai me alles selides auto oxi mono me tin sygekrimeni,apegatestise to kai xanakane install sto c.

ο.κ με το opera.....

μηπως εχει κανεις το προγραμμα οδηγησης(οδηγος προσθηκης νεου υλικου) για το SEMC DSS-20 SyncStation?

εχω windows 98 στο σπιτι και δεν μπορω να δουλεψω καθολου απο εδω με τον σταθμο συγχρονισμου

theangel@pathfinder.gr

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος theangel (16 Δεκ. 2003 , 20:14)

ο.κ με το opera.....

μηπως εχει κανεις το προγραμμα οδηγησης(οδηγος προσθηκης νεου υλικου) για το SEMC DSS-20 SyncStation?

εχω windows 98 στο σπιτι και δεν μπορω να δουλεψω καθολου απο εδω με τον σταθμο συγχρονισμου

theangel@pathfinder.gr

Από εδώ.

Οποτε παίζω κάποιο game, τελειώνονταs κλείνω το κινητό και το ξανανοίγω, για να μην αδειάσει η μπαταρία ταχύτατα. Υπάρχει μήπωs άλλοs τρόποs να κλείνω τιs εφαρμογέs;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (16 Δεκ. 2003 , 23:18)

Οποτε παίζω κάποιο game, τελειώνονταs κλείνω το κινητό και το ξανανοίγω, για να μην αδειάσει η μπαταρία ταχύτατα. Υπάρχει μήπωs άλλοs τρόποs να κλείνω τιs εφαρμογέs;

Xrisimopioise kapio programma opws to sman ,tracker,handy day me ta opoia vlepeis poies efarmoges einai akoma anoixtes kai tis kleineis apo kei :)

Έχω δύο ερωτήσεις:

1) Σε Flight Mode, εάν πατήσουμε την επιλογή "Κατάσταση" από το μενού που εμφανίζεται με κλειστό πληκτρολόγιο, εκτός των άλλων λέει (το δικό μου τουλάχιστον) "GPRS: Διαθέσιμο"! Πού το ξέρει; Σε Flight Mode δεν είναι απενεργοποιημένος ο πομπο-δέκτης; :wacko:

2) Γιατί μετά από χρήση προγραμμάτων που απαιτούν πολύ ρεύμα (πχ παιχνίδια), η μπαταρία εξαντλείται ΑΜΕΣΩΣ (50% σε μισή μέρα :eek: ) ακόμη κι αν οι εν λόγω εφαρμογές κλείσουν; (χρησιμοποιώ το SMan με το οποίο κλείνω όσες εφαρμογές δεν μου χρειάζονται). Η μπαταρία μου (κανονικά) διαρκεί τρεις ημέρες με μέση χρήση.

:confused:

Καλησπέρα παιδιά,τωρα που εχει πέσει η τίμη του P800 σκέφτομαι να το αγοράσω να το εχω και για δεύτερο τηλ. αλλα πιο πολύ για org.Εχω μια ερώτηση,μπορώ να χρησιμοποιώ τις υπέρυθρες για να περνώ τα προγράματα απο το pc,οπώς κάνω εύκολα και γρήγορα με το Τ610,η δεν γίνεται :o

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα.

Και καποιες ερωτήσεις ακόμη: :)

1) Το κινητό μου είναι στην Αγγλική γλώσσα. Που μπορώ να βρώ την Ελληνική και πως θα την περάσω σρο κινητό; ( λεπτομερείς οδηγιες αν μπορείτε...)

2) Χθες το βράδυ συνέβη κάτι παράξενο. Ήθελα να δείξω μία φώτο σ' έναν φίλο αλλά παρατήρησα ότι έδειχνε μόνο αυτές που ήταν αποθηκευμένες στην μνήμη του κινητού. Πήγα στους φακέλους και είδα ότι δεν υπήρχε η επιλογή της Memory Stick παρόλο που ήταν μέσα στο κινητό. Έβγαλα το συμπέρασμα λοιπόν ότι το κινητό δεν "έβλεπε" την msduo. Ούτε το PC Suite την "έβλεπε" όταν το κινητό ήταν συνδεδεμένο...

Καμιά ιδέα για το ποιός είναι ο λόγος που συμβαίνει αυτό; :worry:

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zoo (17 Δεκ. 2003 , 14:35)

Έχω δύο ερωτήσεις:

1) Σε Flight Mode, εάν πατήσουμε την επιλογή "Κατάσταση" από το μενού που εμφανίζεται με κλειστό πληκτρολόγιο, εκτός των άλλων λέει (το δικό μου τουλάχιστον) "GPRS: Διαθέσιμο"! Πού το ξέρει; Σε Flight Mode δεν είναι απενεργοποιημένος ο πομπο-δέκτης; :wacko:

2) Γιατί μετά από χρήση προγραμμάτων που απαιτούν πολύ ρεύμα (πχ παιχνίδια), η μπαταρία εξαντλείται ΑΜΕΣΩΣ (50% σε μισή μέρα :eek: ) ακόμη κι αν οι εν λόγω εφαρμογές κλείσουν; (χρησιμοποιώ το SMan με το οποίο κλείνω όσες εφαρμογές δεν μου χρειάζονται). Η μπαταρία μου (κανονικά) διαρκεί τρεις ημέρες με μέση χρήση.

:confused:

1) Ποιά εταιρία έχεις; Εμένα με vodefone δεν μου εμφανίζει το grps (μη διαθέσιμο) όταν είμαι σε flight mode.

2) Αν έχεις την οθόνη ανοιχτή για αρκετές ώρες (παιχνίδια), τότε είναι ένας βασικός παράγοντας αυτός για την διάρκεια της μπαταρίας.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stevie (17 Δεκ. 2003 , 15:00)

Καλησπέρα παιδιά,τωρα που εχει πέσει η τίμη του P800 σκέφτομαι να το αγοράσω να το εχω και για δεύτερο τηλ. αλλα πιο πολύ για org.Εχω μια ερώτηση,μπορώ να χρησιμοποιώ τις υπέρυθρες για να περνώ τα προγράματα απο το pc,οπώς κάνω εύκολα και γρήγορα με το Τ610,η δεν γίνεται :o

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Μπορείς με τις υπέρυθρες να κάνεις εγκατάσταση προγραμμάτων, μεταφορά αρχείων (ήχους, εικόνες κ.λ.π.).

Μόνο backup δεν γίνεται. Εκεί χρειάζεται η βάση του κινητού για την σύνδεση με το pc.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος htrul18 (17 Δεκ. 2003 , 15:04)

Και καποιες ερωτήσεις ακόμη: :)

1) Το κινητό μου είναι στην Αγγλική γλώσσα. Που μπορώ να βρώ την Ελληνική και πως θα την περάσω σρο κινητό; ( λεπτομερείς οδηγιες αν μπορείτε...)

2) Χθες το βράδυ συνέβη κάτι παράξενο. Ήθελα να δείξω μία φώτο σ' έναν φίλο αλλά παρατήρησα ότι έδειχνε μόνο αυτές που ήταν αποθηκευμένες στην μνήμη του κινητού. Πήγα στους φακέλους και είδα ότι δεν υπήρχε η επιλογή της Memory Stick παρόλο που ήταν μέσα στο κινητό. Έβγαλα το συμπέρασμα λοιπόν ότι το κινητό δεν "έβλεπε" την msduo. Ούτε το PC Suite την "έβλεπε" όταν το κινητό ήταν συνδεδεμένο...

Καμιά ιδέα για το ποιός είναι ο λόγος που συμβαίνει αυτό; :worry:

1) Ποιά έκδοση firmware έχεις; Πήγαινε στην λίστα με τις εφαρμογές και μετά από το μενού επάνω, επιλέγεις:

"Προβολή" "Πληροφ. συστήματος" και μετά δες στο"Organizer" τι γράφει.

2) Η κάρτα ίσως χρειάζεται format. Αν από το μενού με τις επιλογές για την προβολή των φωτο, έχεις επιλέξει το "Όλα", τότε θα εμφανίζονται όλες οι φωτογραφίες.

Ίσως να μην έχεις επιλέξει το "Όλα" ώστε να βλέπεις τις φωτογραφίες και από c και από d.

Αν δεν έχεις αποτέλεσμα έτσι, πήγαινε στον πίνακα ελέγχου και κάνε "Μορφοπ. δίσκου" στον d.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (17 Δεκ. 2003 , 15:15)

1) Ποιά εταιρία έχεις; Εμένα με vodefone δεν μου εμφανίζει το grps (μη διαθέσιμο) όταν είμαι σε flight mode.

2) Αν έχεις την οθόνη ανοιχτή για αρκετές ώρες (παιχνίδια), τότε είναι ένας βασικός παράγοντας αυτός για την διάρκεια της μπαταρίας.

1) Cosmote. Εάν είναι διαθέσιμο το GPRS στην περιοχή, εμφανίζει "Διαθέσιμο" ακόμη και σε Flight Mode!... :alien: Περίεργο δεν είναι;

2) Δικαιολογείται να συνεχίζει η μεγάλη κατανάλωση ακόμη και αφού σταματήσω να "παίζω" με το κινητό; (Υπενθυμίζω ότι τις εφαρμογές τις κλείνω με το SMan για να μην "τρέχουν" και ξοδεύουν μπαταρία).

Παράδειγμα: Σήμερα το πρωί (09:00) είχα 50% μπαταρία. Έπαιξα για αρκετή ώρα, έφτασε στο 20% (12:00) και σε 1 ώρα (13:00) έκλεισε!! :wacko: (εάν 20% = 1 ώρα, τότε 100% = 5 ώρες!?!?!) (Σημείωση: στο ίδιο μέρος & με το ίδιο σήμα, εάν δεν το "ταλαιπωρήσω" κρατάει συνήθως 3 μέρες!)... :confused:

Το Ρ800 μου "ακούει" στα εξής:

Τηλέφωνο: R2D

Bluetooth: R5A

Πρόγραμμα: R2A16

CDA: R3A12

Καμία ιδέα εάν τα παραπάνω είναι "φυσιολογικά"; :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zoo (17 Δεκ. 2003 , 16:25)

Καμία ιδέα εάν τα παραπάνω είναι "φυσιολογικά"; :worry:

Με την μπαταρία δεν είναι τίποτα σίγουρο ποτέ.

Μια λύση είναι, να δεις πως θα πάει η μπαταρία, αν κάνεις μια πλήρη αποφόρτιση σε αυτήν και μετά το βάλεις να φορτίζει κλειστό το κινητό και για όλο το βράδυ.

Συνήθως όταν δείχνει 100% η μπαταρία, χρειάζεται αν το αφήσουμε αρκετή ώρα ακόμα στο ρεύμα (άλλα 30+ λεπτά), γιατί με το που πάει 100% και το βγάλεις από το ρεύμα, τότε πέφτει με τη μία στο 99% ή στο 97% π.χ.

Το ότι η μπαταρία μπορεί να πέφτει από το 70% στο 30%, πολλές φορές οφείλεται και στο λειτουργικό. "Κάτι" εκεί δεν πάει καλά, με την εγκατάσταση πολλών προγραμμάτων και τα βάλε βγάλε.

Με φορμάτ έχει συνέλθει το δικό πιο παλιά, όπου δεν κρατούσε η μπαταρία. Δεν ξέρω τι και πως, αλλά κάτι έφταιγε από το όλο λειτουργικό. Μετά το φορμάτ, συνήλθε.

Πάντως με 2-3 ώρες (λέμε τώρα) με mp3, η μπαταρία πέφτει αμέσως. Με παιχνίδια (και λόγω της οθόνης) πάλι χάνει ενέργεια.

Είναι δυσκολότερο να πάει από το 80% στο 50%, παίζοντας παιχνίδια κ.λ.π. και πιο εύκολα τελειώνει η μπαταρία, όταν βρίσκεσαι στο 50% και πάει στο 40% κ.λ.π.

Στην δική μου συσκευή ισχύει το παραπάνω και μπορεί να είναι διαφορετική η συμπεριφορά στο δικό σου ή και σε άλλων χρηστών εδώ.

Οι επιλογές είναι πάνω κάτω 2. Αυτές που έχω με bold πιο πάνω. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο σχετικά με αυτό, ας το αναφέρει.

1) Ποιά έκδοση firmware έχεις; Πήγαινε στην λίστα με τις εφαρμογές και μετά από το μενού επάνω, επιλέγεις:

"Προβολή" "Πληροφ. συστήματος" και μετά δες στο"Organizer" τι γράφει.

2) Η κάρτα ίσως χρειάζεται format. Αν από το μενού με τις επιλογές για την προβολή των φωτο, έχεις επιλέξει το "Όλα", τότε θα εμφανίζονται όλες οι φωτογραφίες.

Ίσως να μην έχεις επιλέξει το "Όλα" ώστε να βλέπεις τις φωτογραφίες και από c και από d.

Αν δεν έχεις αποτέλεσμα έτσι, πήγαινε στον πίνακα ελέγχου και κάνε "Μορφοπ. δίσκου" στον d.

1)Στο Organiser λέει: CXC162001 R1F01

2)Το έχω στο όλα και δείχνει μόνο τις φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στη συσκευή. Αν πατήσω σ' εκείνο το μενού έχει μόνο τις επιλογες: All, Unfiled και Edit Folders. Καμία επιλογή για external memory όπως παλιά. Το ίδιο και στα Αudio και Video Όταν πάω στο Format Disk μου βγάζει μόνο το D. Δεν ξέρω αν εννοεί τη μνήμη της συσκευής ή την εξωτερική... Όπως είπα και πριν το PC Suite και το FileManager δεν την αναγνωρίζουν...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό, χθες την χρησιμοποιούσα κανονικά αλλά σε κάποια ανυποπτη στιγμή "εξαφανίστηκε"....

Edit: Α, και κάτι άλλο. Οι εφαρμογές που είχα στην msduo εξαφανίστηκαν από την λίστα εφαρμογών όταν όμως πάω στο Application-Unistall τις εμφανίζει εκεί. Αν όμως κάνω unistall κάποια απ' αυτές μου μετά το παράθυρο επιβαιβέωσης οπου πατάω ναι βγάζει το εξής μήνυμα:

Information

A problem occured during the unistallation.

Corrupt

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος htrul18 (17 Δεκ. 2003 , 17:29)

1)Στο Organiser λέει: CXC162001 R1F01

2)Το έχω στο όλα και δείχνει μόνο τις φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στη συσκευή. Αν πατήσω σ' εκείνο το μενού έχει μόνο τις επιλογες: All, Unfiled και Edit Folders. Καμία επιλογή για external memory όπως παλιά. Το ίδιο και στα Αudio και Video Όταν πάω στο Format Disk μου βγάζει μόνο το D. Δεν ξέρω αν εννοεί τη μνήμη της συσκευής ή την εξωτερική... Όπως είπα και πριν το PC Suite και το FileManager δεν την αναγνωρίζουν...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό, χθες την χρησιμοποιούσα κανονικά αλλά σε κάποια ανυποπτη στιγμή "εξαφανίστηκε"....

1) Για την γλώσσα:

cxc162001 R1F το αρχείο είναι αυτό στο link.

2) Βγάλε την κάρτα μνήμης και δες την ασφάλεια που έχει στα πλάγια σε ένα σημείο. Δες αν είναι στο Lock. Αν ναι, τότε βγάλε το lock. Αν δεν είναι στο Lock, τότε άνοιξε-κλείσε το διακοπτάκη 1-2 φορές και ξαναβάλε την κάρτα στο κινητό. Στον πίνακα ελέγχου, ο D είναι η κάρτα μνήμης και όχι η εσωτερική μνήμη. Δοκίμασε να κάνει φορμάτ από εκεί (νομίζω πατάς το "τύπος" για να γίνει φορμάτ. Θα χάσεις όμως ότι έχει μέσα στην κάρτα. Κάνε και μια επανεκκίνηση πριν από όλα αυτά, αφού παίξεις με τον διακόπτη της κάρτας, μήπως και συνέλθει).

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος florinaperis (17 Δεκ. 2003 , 17:41)

1) Για την γλώσσα:

cxc162001 R1F το αρχείο είναι αυτό στο link.

2) Βγάλε την κάρτα μνήμης και δες την ασφάλεια που έχει στα πλάγια σε ένα σημείο. Δες αν είναι στο Lock. Αν ναι, τότε βγάλε το lock. Αν δεν είναι στο Lock, τότε άνοιξε-κλείσε το διακοπτάκη 1-2 φορές και ξαναβάλε την κάρτα στο κινητό. Στον πίνακα ελέγχου, ο D είναι η κάρτα μνήμης και όχι η εσωτερική μνήμη. Δοκίμασε να κάνει φορμάτ από εκεί (νομίζω πατάς το "τύπος" για να γίνει φορμάτ. Θα χάσεις όμως ότι έχει μέσα στην κάρτα. Κάνε και μια επανεκκίνηση πριν από όλα αυτά, αφού παίξεις με τον διακόπτη της κάρτας, μήπως και συνέλθει).

Peri mipws exeis link gia ta ellhnika gia kinhto me ekdosi oranizer cxc162002 r2f? plesase help... :!:

http://bilder.bild.t-online.de/BTO/auto/special/opeltest/fotogalerien/opel__astra__opc/2691446-116x105,property=Bild.jpg

MIO P350- DESTINATOR 6- SD 256 MB

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...