Jump to content

Ρ800: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

MorFeAs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον fabo114

Δηλαδη απο τον πινακα ελεγχουν παραμενουν........τωρα με εβαλες σε νεο διλλημα....απο το κρυφο μενου ή απο τον πινακα.....?Το μονο που θελω ειναι να αποκτησω ενα καθαρο Ρ800 με σχεδον ολη την εσωτερικη ελευθερη γιατι εχω φτασει σε σημειο να εχω 2.5mb εφαρμογες ενω 7.76 να ειναι γεματα (ουτε κι εγω μπορω να καταλαβω γιατι).... ;)

Basiko. Dokimase na adeiaseis tin Cache tou Browser, na psakseis gia programmata fakelous pou exeis apegkatastisei, psakse tous ixous kai tis eikones mipws kata lathos exeis apothikeysei merika sto C. Episis koita gia arxeia Video ksexasmena sto C...

Rikse mia matia sta programmata pou HDH exeis egkatastisei. MEta pigaine ston Katalogo APPS... kai svise osa thymasai oti exeis apegkatastisei. Synithws oi fakeloi aytoi tha einai kai adeidoi, i tha exoun elaxista arxeia mesa...

H oli diadikasia pou periegrapsa pou edwse pisw... 1.8 MB... kai na fantasteis to prosexa... :) Twra exw 6 elefthera kai 6 MB katileimena. :D

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass

καλύτερο είναι το handy day ή το active desk. επίσης ότνα έχω το active desk τρώει πολύ μπαταρία :( σε 3 ώρες στο μισό χωρίς να το πειράζω... :(

To kalytero einai to Tracker. Dokimase to. :)

Gia tin mpataria, prosexe giati yparxei i leitoyrgia multitasking. Mpes sta Processes apo to Tracker kai kleise oses efarmoges den xrisimopoieis. Etsi eksikonomeis mpataria...

Bravo Alex. Weelcome to the real world... ase ta ppc... :p

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Αρχικό Μήνυμα από τον Mythozz

To kalytero einai to Tracker. Dokimase to. :)

Gia tin mpataria, prosexe giati yparxei i leitoyrgia multitasking. Mpes sta Processes apo to Tracker kai kleise oses efarmoges den xrisimopoieis. Etsi eksikonomeis mpataria...

thnx :o

Bravo Alex. Weelcome to the real world... ase ta ppc... :p

θα έλεγα τίποτα για το κινητό αλλά δεν θέλω ΒΑΝ... ναι ναι είναι πολύ καλό: καλή οθόνη, καλό keyboard, τέλεια κάμερα, τρομεή αυτονομία, απίστευτα software και πάνω απόλα τρομερο λειτουργικό. :cool: :cool: :p :rolleyes:

Mythozz αν κάποτε βγάλω λεφτά θα σου χαρίσω ένα 1940 και μετά μες μου τπτ για τα PPc :rolleyes:

π800 psofa!!! (@ΜΣΚ) :p :p

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Δηλαδη απο τον πινακα ελεγχουν παραμενουν........τωρα με εβαλες σε νεο διλλημα....απο το κρυφο μενου ή απο τον πινακα.....?Το μονο που θελω ειναι να αποκτησω ενα καθαρο Ρ800 με σχεδον ολη την εσωτερικη ελευθερη γιατι εχω φτασει σε σημειο να εχω 2.5mb εφαρμογες ενω 7.76 να ειναι γεματα (ουτε κι εγω μπορω να καταλαβω γιατι).... ;)

Τουλάχιστον σε εμένα η γλώσσα υπήρχε και πάλι στο κινητό μετά το φορμάτ.

Για να κάνεις ένα καθάρισμα, ακολουθείς αυτό που είπε ο Mythozz :)

Για να καθαρίσεις-συνέλθει το κινητό, τότε κάνε φορμάτ από το κρυφό μενού (αν υπάρχει σημαντικός λόγος, αλλιώς με ένα καθάρισμα, σαν αυτό που είπε ο Mythozz, θα σε διαφωτίσει καταρχήν, για το τί παιζεται στους καταλόγους του κινητού και σβήνεις ότι δεν χρειάζεσαι).

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass

καλύτερο είναι το handy day ή το active desk. επίσης ότνα έχω το active desk τρώει πολύ μπαταρία :( σε 3 ώρες στο μισό χωρίς να το πειράζω... :(

Εκτός από το κλείσιμο των εφαρμογών που είπε ο Mythozz, πρόσεξε μήπως έχεις και τον cam recorder ανοιχτό, γιατί σε 3 ώρες που λες ότι σου φεύγει η μπαταρία, ίσως να φταίει αυτό.

Σήμερα (αμήν) περιμένουμε το Tracker 3 :) :cool:

το οποίο όπως είπε και ο Mythozz είναι ότι καλύτερο.

Στην νέα έκδοση θα είναι :happy:

(Αρκεί να το θυμηθούν να το κάνουν post στην κεντρική σελίδα τους ότι κυκλοφόρησε, γιατί έχουν πλακώσει με τις νέες εκδόσεις προγραμμάτων για τα Nokia! Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί... :worry: )

pros peris

Με τον opera, εφόσον έχεις σύνδεση με συμβόλαιο από κάποια εταιρία απλά ζητάς τις ρυθμίσεις με sms τις κάνεις εγκατάσταση και είσαι Ok. Ποιά εταιρία έχεις;

εχω cosmote με συμβολαιο, βλέπω κανονικά HTML απο τον εσωτερικό browser, δεν έχω δει σελίδα με τον opera και δεν μπορεσα με wap over gprs να κανω μεχρι τωρα update

@florinaperis & Mythozz

Αχχχχ και τι δεν εκανα για να μειωσω τον χωρο....μεχρι και απεγκατασταση ολων των εφαρμογων και μετα manual σβησιμο φακελων αλλα τιποτα.......παλι μου ετρωγε καπου στα 4+ mb....ειναι ωρα για δραστικες λυσεις (666) :devil: .........:p

Αρχικό Μήνυμα από τον argic

pros peris

Με τον opera, εφόσον έχεις σύνδεση με συμβόλαιο από κάποια εταιρία απλά ζητάς τις ρυθμίσεις με sms τις κάνεις εγκατάσταση και είσαι Ok. Ποιά εταιρία έχεις;

εχω cosmote με συμβολαιο, βλέπω κανονικά HTML απο τον εσωτερικό browser, δεν έχω δει σελίδα με τον opera και δεν μπορεσα με wap over gprs να κανω μεχρι τωρα update

Έχω Vodafone και δεν ξέρω τί βάζεις για Cosmote.

Στον πίνακα ελέγχουν, στις Συνδέσεις και στους Λογαριασμούς ίντερνετ. Εκεί έχω τις ρυθμίσεις για ίντερνετ. Όχι στις ρυθμίσεις Wap.

Κάτι δεν έχεις εκεί σωστά και δεν ξέρω τί πρέπει να βάλεις.

Στο Όνομα χρήστη και στο password όπως επίσης και στο βασικό, Διεύθυνση.

Αν κάποιος με Cosmote γνωρίζει, ας αναφέρει τί βάζεις σε εκείνα τα σημεία.

Αρχικό Μήνυμα από τον jor1ge

Γινεται format στο c μεσω του πινακα ελεγχου;; Μονο για το d εχει επιλογη απ'οτι βλεπω.

Στο "γενική επαναφορά" βρίσκεται.

@florinaperis & Mythozz

Αχχχχ και τι δεν εκανα για να μειωσω τον χωρο....μεχρι και απεγκατασταση ολων των εφαρμογων και μετα manual σβησιμο φακελων αλλα τιποτα.......παλι μου ετρωγε καπου στα 4+ mb....ειναι ωρα για δραστικες λυσεις (666) :devil: .........:p

Στο D:\system\apps\Opera έχει πολλά αρχεία;

Μήπως βρίσκονται και εκεί αρκετές φωτογραφίες.

Όπως και να 'χει, με φορμάτ, θα καθαρίσεις (γενικώς) :)

Αχχχχ που να τα βρει τα αρχεια ο Οπερα.......there is no gprs :'(

Με καρτουλα δουλευω ο αμοιρος.....τον opera τον εχω για να τον βλεπω και να γλυκαινομαι....αν δεν δοθει δυνατοτητα gprs και στα καρτοκινητα :'( :'( ;) :) :D

Giati to tilephonaki mou sernetai merikes fores enoow to new p800 giati to palio epese katw kai mou edwsan kainourgio giati mou eipan stin SE France oti den ftiaxnotane.Tespa exw pali tin rf2 kai mou einai poli argo an kai den exw fortwmeni tin mnimi tou tilephonou,merikes fores(to exw me virtual keyboard) otan xreisimopoiw kapia applications kai vgainw mou emfanizetai to miso eikoniko flip kai den epanerxetai olokliro,afiste de pou merikes fores emfanizetai leuki othoni kai prepei na vgalw tin battaria mipws einai provlimatiko?Kai kati allo otan mou to edwsan eixe tin rd2 kai nomiza oti itan palia kai to ekana update me tin rf2 lete ekei na dimiourgithike to provlima?Sorry pou makrygorisa :o alla ta eipa ola me 1 post :D
I'm not driving fast...just flying slow

Αρχικό Μήνυμα από τον Yiorgos

Giati to tilephonaki mou sernetai merikes fores enoow to new p800 giati to palio epese katw kai mou edwsan kainourgio giati mou eipan stin SE France oti den ftiaxnotane.Tespa exw pali tin rf2 kai mou einai poli argo an kai den exw fortwmeni tin mnimi tou tilephonou,merikes fores(to exw me virtual keyboard) otan xreisimopoiw kapia applications kai vgainw mou emfanizetai to miso eikoniko flip kai den epanerxetai olokliro,afiste de pou merikes fores emfanizetai leuki othoni kai prepei na vgalw tin battaria mipws einai provlimatiko?Kai kati allo otan mou to edwsan eixe tin rd2 kai nomiza oti itan palia kai to ekana update me tin rf2 lete ekei na dimiourgithike to provlima?Sorry pou makrygorisa :o alla ta eipa ola me 1 post :D

Ίσως να οφείλετε σε κάποιο software όλο αυτό το πρόβλημα.

Π.χ. τον video recorder (αν τον έχεις εγκαταστήσει).

Μπορεί επίσης να ζορίζεται, όταν έχει πέσει αρκετά η ελεύθερη μνήμη του κινητού, οπότε κοίτα με το Stacker π.χ., να κάνεις free memory.

Η έκδοση του firmware που έβαλες, δεν έχει τέτοια προβλήματα (αν και ακούστηκαν γνώμες πως, αυτή η έκδοση, κάνει λίγο πιο αργό το κινητό, όμως δεν μου φάνηκε κάτι τέτοιο εμένα).

Ίσως ένα φορμάτ (από το κρυφό μενού και αφού κρατήσεις τα απαραίτητα αρχεία) να το ξαναφέρει στα ίσα του. Μην ξαναβάλεις όμως αρχείο από κάποιο backup που έχεις κάνει στο κινητό, γιατί μπορεί να βρίσκεται εκεί το πρόβλημα. Αν μπορείς να κρατήσεις τα αρχεία που θέλεις, ξεχωριστά (επαφές, ήχους, εικόνες, files από το jotter) καλύτερα να τα στείλεις ξεχωριστά στο pc και μετά το φορμάτ, πάλι πίσω και μετά ένα καλό backup.

Αν σου εμφανίζει πολύ συχνά την λευκή οθόνη ή το τριγωνάκι τότε καλό θα είναι να κάνεις ένα φορμάτ για να δεις αν είναι όλα ok. Αν όχι, τότε μπορει να κάτι να μην πάει καλά με την συσκευή ή την κάρτα μνήμης. Δοκίμασες το κινητό, με την κάρτα μνήμης έξω; Να δεις πως συμπεριφέρεται;

Αρχικό Μήνυμα από τον florinaperis

Ίσως να οφείλετε σε κάποιο software όλο αυτό το πρόβλημα.

Π.χ. τον video recorder (αν τον έχεις εγκαταστήσει).

Μπορεί επίσης να ζορίζεται, όταν έχει πέσει αρκετά η ελεύθερη μνήμη του κινητού, οπότε κοίτα με το Stacker π.χ., να κάνεις free memory.

Η έκδοση του firmware που έβαλες, δεν έχει τέτοια προβλήματα (αν και ακούστηκαν γνώμες πως, αυτή η έκδοση, κάνει λίγο πιο αργό το κινητό, όμως δεν μου φάνηκε κάτι τέτοιο εμένα).

Ίσως ένα φορμάτ (από το κρυφό μενού και αφού κρατήσεις τα απαραίτητα αρχεία) να το ξαναφέρει στα ίσα του. Μην ξαναβάλεις όμως αρχείο από κάποιο backup που έχεις κάνει στο κινητό, γιατί μπορεί να βρίσκεται εκεί το πρόβλημα. Αν μπορείς να κρατήσεις τα αρχεία που θέλεις, ξεχωριστά (επαφές, ήχους, εικόνες, files από το jotter) καλύτερα να τα στείλεις ξεχωριστά στο pc και μετά το φορμάτ, πάλι πίσω και μετά ένα καλό backup.

Αν σου εμφανίζει πολύ συχνά την λευκή οθόνη ή το τριγωνάκι τότε καλό θα είναι να κάνεις ένα φορμάτ για να δεις αν είναι όλα ok. Αν όχι, τότε μπορει να κάτι να μην πάει καλά με την συσκευή ή την κάρτα μνήμης. Δοκίμασες το κινητό, με την κάρτα μνήμης έξω; Να δεις πως συμπεριφέρεται;

Exw egatestimeno to video recorder(alimono an den ton eixa toso kairo perimename)tha to unistal omes na dw, den to exw leitourgisei xwris to memory stick tha to kanw omws kai auto na doume ti tha ginei.Otan omws mou les format apo to kryfo menou diladi?Kai pws tha mporousa na steilw tis epafes sto pc,mesw irda i me to file manager ?Kai meta pws tha tis perasw mones tous i pali me to file manager kai tis vazw sto file akrivws pou vriskodousan kai prin e :o

Exw egatestimeno to video recorder(alimono an den ton eixa toso kairo perimename)tha to unistal omes na dw, den to exw leitourgisei xwris to memory stick tha to kanw omws kai auto na doume ti tha ginei.Otan omws mou les format apo to kryfo menou diladi?Kai pws tha mporousa na steilw tis epafes sto pc,mesw irda i me to file manager ?Kai meta pws tha tis perasw mones tous i pali me to file manager kai tis vazw sto file akrivws pou vriskodousan kai prin e :o

Δοκίμασε να βγάλεις το video recorder.

Έχεις βάλει την έκδοση sis που είναι για R2F ή για τα παλαιότερα firmware; Η 2η βάζει κάποιους φακέλους έτοιμους στον C, ενώ η πρώτη (για νεότερα firmware κάνει κανονική εκγατάσταση) όπου μπορεί και από αυτό να δημιουργούνται προβλήματα.

Τις επαφές μπορείς να τις στείλεις με υπέρυθρες (πηγαίνεις στην λίστα με τις επαφές και από το μενού επάνω: Επαφές>> Αποστ. φακέλου). Στον υπολογιστή θα έρθει ένα αρχείο με το όνομα "Όλα.vcf" αν θυμάμαι καλά την κατάληξη του αρχείου - το όνομα πάντως αυτό είναι - και όταν θελήσεις να στείλεις πάλι το αρχείο στο κινητό, το κάνεις από το pc, αποστολή με υπέρυθρες πίσω στο κινητό. Στο αρχείο θα υπάρχουν και οι φωτογραφίες που έχεις βάλεις στις όποιες επαφές.

Μην ανοίξεις το αρχείο στο υπολογιστή με διπλό κλικ, γιατί θα αρχίσουν να ανοίγουν μία μία οι επαφές και αν είναι πολλές, θα βαρεθείς να κλείνεις παράθυρα (κράτα πατημένο το esc συνέχεια αν συμβεί αυτό).

Το κρυφό μενού εμφανίζεται, όταν έχεις κλειστό το φλιπ (κανονικό ή εικονικό) και πατώντας τα παρακάτω:

Φορμάτ Με κλειστό το flip:

jog Πάνω (μία φορά)

*

jog Κάτω (μία φορά)

jog Κάτω (μία φορά)

*

jog Κάτω (μία φορά)

*

Δοκίμασε να βγάλεις το video recorder.

Έχεις βάλει την έκδοση sis που είναι για R2F ή για τα παλαιότερα firmware; Η 2η βάζει κάποιους φακέλους έτοιμους στον C, ενώ η πρώτη (για νεότερα firmware κάνει κανονική εκγατάσταση) όπου μπορεί και από αυτό να δημιουργούνται προβλήματα.

Τις επαφές μπορείς να τις στείλεις με υπέρυθρες (πηγαίνεις στην λίστα με τις επαφές και από το μενού επάνω: Επαφές>> Αποστ. φακέλου). Στον υπολογιστή θα έρθει ένα αρχείο με το όνομα "Όλα.vcf" αν θυμάμαι καλά την κατάληξη του αρχείου - το όνομα πάντως αυτό είναι - και όταν θελήσεις να στείλεις πάλι το αρχείο στο κινητό, το κάνεις από το pc, αποστολή με υπέρυθρες πίσω στο κινητό. Στο αρχείο θα υπάρχουν και οι φωτογραφίες που έχεις βάλεις στις όποιες επαφές.

Μην ανοίξεις το αρχείο στο υπολογιστή με διπλό κλικ, γιατί θα αρχίσουν να ανοίγουν μία μία οι επαφές και αν είναι πολλές, θα βαρεθείς να κλείνεις παράθυρα (κράτα πατημένο το esc συνέχεια αν συμβεί αυτό).

Το κρυφό μενού εμφανίζεται, όταν έχεις κλειστό το φλιπ (κανονικό ή εικονικό) και πατώντας τα παρακάτω:

Φορμάτ Με κλειστό το flip:

jog Πάνω (μία φορά)

*

jog Κάτω (μία φορά)

jog Κάτω (μία φορά)

*

jog Κάτω (μία φορά)

*

Mpa telika to video recorder den itan mallon tha tou kanw ena format na staniarei.Na rwtisw kai ti diAfora exei to kryfo menu apo to kanoniko einai thema syntomias?

Mpa telika to video recorder den itan mallon tha tou kanw ena format na staniarei.Na rwtisw kai ti diAfora exei to kryfo menu apo to kanoniko einai thema syntomias?

Όχι, το φορμάτ από το κρυφό μενού "καθαρίζει" τα πάντα στο κινητό και γίνεται όπως την πρώτη φορά που το ανοίγεις. Τα Ελληνικά θα πρέπει να τα κατεβάσεις από το site της SE γιατί δεν θα υπάρχουν μετά.

Με την "γενική επαναφορά" δεν καθαρίζουν τα πάντα από το κινητό. Μένουν φάκελοι στον C, π.χ. appforce κ.λ.π., οπότε με το φορμάτ αυτό, δεν κάνεις γενικό καθάρισμα. Από το κρυφό μενού, θα έχεις ένα φρέσκο λειτουργικό.

Ότι χρειαστείς μετά από παιχνίδια (πασιέντζα π.χ.) που είχε μέσα πριν, τα βάζεις από το cd.

Τα Ελληνικά τα κάνεις εγκατάσταση από το "Εγκατάσταση Γλώσσας" που βρίσκεται στα προγράμματα του υπολογιστή, στο μενού Sonyericsson (Έναρξη κ.λ.π.)

Όχι, το φορμάτ από το κρυφό μενού "καθαρίζει" τα πάντα στο κινητό και γίνεται όπως την πρώτη φορά που το ανοίγεις.

Mathainw ,mathainw :happy: .Outos i allws den eixa pote mou ta ellinika.(edw den ta exoune ta zwa!!!!!)Ta ellinika omws pou mou eipes tha leitourgisoun sto diko mou me auti tin ekdwsi logismikou pou exw?

Mathainw ,mathainw :happy: .Outos i allws den eixa pote mou ta ellinika.(edw den ta exoune ta zwa!!!!!)Ta ellinika omws pou mou eipes tha leitourgisoun sto diko mou me auti tin ekdwsi logismikou pou exw?

Αν ναι, σωστά. Παρίσι είσαι;

Τα Ελληνικά θα λειτουργήσουν. Αν δεις ότι δεν τα δεχτεί στην εγκατάσταση, άλλα την κατάληξη του αρχείου της γλώσσας από το pc, από R2A σε R2B. Δεν θα έχεις πρόβλημα.

Αν ναι, σωστά. Παρίσι είσαι;

Τα Ελληνικά θα λειτουργήσουν. Αν δεις ότι δεν τα δεχτεί στην εγκατάσταση, άλλα την κατάληξη του αρχείου της γλώσσας από το pc, από R2A σε R2B. Δεν θα έχεις πρόβλημα.

Nai parisi eimai.Ok to katalava tha ta kanw rename an den ta dextei.Euxaristw poy gia ola ;)

ΠΑΙΔΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ Ρ800, ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. 1ον.ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ. 2ον. ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ. 3ον. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΒΙΝΤΕΟ? ΚΑΙ ΕΑΝ ΞΕΡΕΤΕ "ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ" ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΙΟ "ΑΠΑΙΚΤΟ" ΑΠ'ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Otan exoume dimiourgisei ena email account me vasi to hotmail (pop 3) kai to programatizoume na katevasei mono ta headers kai syndeetai men kai den katevazei tipota einai logiko?Mporw omws na stelnw mpainontas mesa sta accounts kai grafondas ena mail to stelnei amesws. :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από τον VIDEOMIX

ΠΑΙΔΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ Ρ800, ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. 1ον.ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ. 2ον. ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ. 3ον. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΒΙΝΤΕΟ? ΚΑΙ ΕΑΝ ΞΕΡΕΤΕ "ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ" ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΙΟ "ΑΠΑΙΚΤΟ" ΑΠ'ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

1) Στις 2-3 τελευταίες εκδόσεις firmware υπάρχει η δυνατότητα αναφοράς παράδοσης. Δεν είμαι σίγουρος αν ρωτάς αυτό ή το που βρίσκεται. Την αναφορά παράδοσης την βρίσκεις, όταν πας να γράψεις ένα μήνυμα, στο κάτω μέρος του πλαισίου έχει ένα δεύτερο Tab με ένα ανθρωπάκι με @. Πατάς εκεί και στο νέο παράθυρο, έχει την επιλογή "αναφορά παράδοσης". Πρέπει να το τσεκάρεις σε κάθε μήνυμα που στέλνεις, γιατί δεν μένει μόνιμα.

2) Δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή.

3) Υπάρχει ένα πρόγραμμα το οποίο όμως δεν έχει ήχο και δεν τραβάει βίντεο για περισσότερο από 10 δευτερόλεπτα. (δες εδώ)

4) Περίμενε να κυκλοφορήσει το Tracker 3 και αυτό θα είναι κάτι που σίγουρα θα βάλεις στο κινητό. Παιχνίδια υπάρχουν πολλά που μπορείς ν βρεις και από εφαρμογές, ρίξε μια ματιά εδώ όπου στο μενού αριστερά θα βρεις κατηγορίες για προγράμματα του Ρ800. Αν χρειάζεσαι κάτι συγκεκριμένο, μπορείς να το αναφέρεις εδώ, ώστε να ενημερωθείς για το αν υπάρχει ή όχι :)

Edit

Φυσικά θα ρίξεις και μια ματιά στο

My Software > Sony Ericsson P800 του MyPhone για να ενημερωθείς για τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων, των περισσότερων χρηστών (φυσικά υπάρχουν και πολλά άλλα, τα οποία τσεκάρεις στο πρώτο Link) :)

Otan exoume dimiourgisei ena email account me vasi to hotmail (pop 3) kai to programatizoume na katevasei mono ta headers kai syndeetai men kai den katevazei tipota einai logiko?Mporw omws na stelnw mpainontas mesa sta accounts kai grafondas ena mail to stelnei amesws. :rolleyes:

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι έχεις κάνει, γιατί νομίζω πως το Hotmail δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο (μέσω του κινητού ΡΟΡ3 - ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος).

Έχεις κάνει λογαριασμό στις ρυθμίσεις για e-mail του πίνακα ελέγχου και δεν μπορείς να κατεβάσεις τα e-mail;

Τα e-mail που στέλνεις, τα στέλνεις μέσω διακομιστή του Hotmail;

Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις έναν λογαριασμό, με τις ρυθμίσεις του server που μπαίνεις ίντερνετ (όποιον κόμβο χρησιμοποιείς εκεί) και να δεις αν κατεβάζει τα email σου.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...