florinaperis Δημ. September 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον MorFeAs Μπα αυτο με τα fonts δεν κανει τιποτα!! Αυτο με τα mail το κανει και στο μενου μηνυματα !!! Εγω εχω και αλλο προβλημα !!! Οταν μπαινω στο myphone ο οπερα μου κλεινει και μου βγαζει error και με αιτια 3 , τι ειναι αυτο ξερετε Μπορεί και από γεμάτη μνήμη να συμβαίνει αυτό. Έχεις βάλει την cache να φορτώνει στον D; Αν δεν έχεις δοκιμάσει να εγκαταστήσεις και πάλι τον Opera από πάνω, τότε κάνε το παρακάτω και αν δεν γίνει κάτι, τρέξε ένα setup πάλι. Αν έχεις τον Opera στον D: Πήγαινε στον C:\system\data\opera και σβήσε τα πάντα από εκεί και μετά c:\system\apps\opera και κάνε delete το Opera.ini (Άλλοι έχουν αναφέρει ότι το κάνει αυτό, αφού έχουν παίξει κάποιο game και μετά ανοίγουν τον Browser - θέμα μνήμης - ) 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MorFeAs Δημ. September 10, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2003 Πες μου και πως να αλλαξω και την cache να γραφει στο D There are only 10 types of people in this world.. Those who understand binary and those who don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. September 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον MorFeAs Πες μου και πως να αλλαξω και την cache να γραφει στο D Στο: c:\System\Data\Opera\Opera.ini δες μέσα στο *.ini για το: [user Prefs] και γράψε μετά από αυτό Cache Disk=D (Κάνε πρώτα copy το opera.ini στο pc, μετά άνοιξέ το με το Notepad γράψε το παραπάνω που είπα και κάνε save το αρχείο. Μετά στείλτο πάλι στο c:\System\Data\Opera\ 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MorFeAs Δημ. September 10, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2003 Thanks peris There are only 10 types of people in this world.. Those who understand binary and those who don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MorFeAs Δημ. September 10, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2003 Αν και τα εσβησα ολα αυτα που μου ειπες η ρυθμησεις ηταν ακομα μεσα οπως τις ειχα πριν..... Που παει και τα γραφει γαμωτο!!!! There are only 10 types of people in this world.. Those who understand binary and those who don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. September 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον MorFeAs Αν και τα εσβησα ολα αυτα που μου ειπες η ρυθμησεις ηταν ακομα μεσα οπως τις ειχα πριν..... Που παει και τα γραφει γαμωτο!!!! Επαννεκίνηση έκανες στο κινητό; Αν δεις ότι πάλι υπάρχει πρόβλημα, τότε στο C:\documents\Opera σβήσε το αρχείο Opera που έχει και ξαναδοκίμασε. (Στο τέλος ίσως χρειαστεί να κάνεις απεγκατάσταση στον Opera, να σβήσεις του φακέλους από C και D και να τον ξαναεγκαταστήσεις στο κινητό). Ελπίζω να γίνει κάτι με τα παραπάνω, ώστε να μην χρειαστεί αυτό. Διαφέρει σε πολλούς η λύση στο πρόβλημα αυτό. Με το σβήσιμο του ini γίνεται δουλειά συνήθως, όπως και με το σβήσιμο των αρχείων (φωτογραφίες κ.λ.π.) που έχουν γίνει αποθήκευση στο folder που έγινε εγκατάσταση ο Opera. 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MorFeAs Δημ. September 11, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 ok tha se enimeroso!!! There are only 10 types of people in this world.. Those who understand binary and those who don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον MorFeAs ok tha se enimeroso!!! Εύχομαι να το καταφέρεις και να διορθωθεί :) 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rebel_ck Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον florinaperis 1) Η πρώτη λύση είναι να βάλεις την παλαιότερη έκδοση και μετά να κάνεις update με την πιο νέα (που έτσι θα σου δουλέψει - σχεδόν βέβαιος είμαι) Ή να φτιάξεις με τον filemanager έναν φάκελο στο d ή c:\media files\audio\mp3 π.χ. 2) Με το δεν έχω ασχοληθεί και πάρα πολύ, όμως τα settings για τα βίντεο πρέπει να είναι όπως αναφέρονται παρακάτω: Total bidrate 200kb Audio bidrate 16kb Target framerate 15 Downsampeling (depends on the size of the movie) AUDIO Channels Mono Presision : same as input Sample rate : 22050 ENCODING Keyframe period: 75 B-frame : 0 Image Qaulity : smooth motion Compression Qaulity : Fast encoding Αναφέρονται και εδώ Αν κάποιος φίλος έχει να παρατηρήσει κάτι στις παραπάνω ρυθμίσεις, προς το καλύτερο αποτέλεσμα, ας το αναφέρει :) Ευχαριστώ φίλε μου, γρήγορος όπως πάντα. Τελικά έβαλα την έκδοση 1.1 του unreal και όλα εντάξει. Όσο για το mpegable, άλλαξα τις ρυθμίσεις όπως ακριβώς μου λες αλλά δεν τα κατάφερα. Μήπως κάποιος φίλος ξέρει κάποιο άλλο πρόγραμμα που να έχει απιτυχία στο κινητό μας? Keep on!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rebel_ck Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Να ρωτήσω και κάτι ακόμα... Έχω σύνδεση cosmote και θέλω να μπάινω στο Internet μέσω Ρ800. Αυτό σημαίνει σύνδεση με GPRS έτσι? Πόσο κοστίζει και με τι ταχύτητες μπαίνω? Υπάρχει μηνιαίο πάγιο ή απλά χρεώνομαι ότι κατεβάζω? Επίσης, στην ανάγκη εάν θέλω μπορώ να συνδεθώ με ΕΠΑΚ στην Forthnet? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Keep on!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Rebel_ck Να ρωτήσω και κάτι ακόμα... Έχω σύνδεση cosmote και θέλω να μπάινω στο Internet μέσω Ρ800. Αυτό σημαίνει σύνδεση με GPRS έτσι? Πόσο κοστίζει και με τι ταχύτητες μπαίνω? Υπάρχει μηνιαίο πάγιο ή απλά χρεώνομαι ότι κατεβάζω? Επίσης, στην ανάγκη εάν θέλω μπορώ να συνδεθώ με ΕΠΑΚ στην Forthnet? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Η σύνδεση θα γίνεται μέσω Gprs, όπως το είπες. Δεν έχω Cosmote και δεν μπορώ να σου πω από πρώτο χέρι για ταχύτητες, όμως λίγο πολύ είναι ίδιες με αυτές μιας PSTN αν και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες αυτό. Υπάρχει μηνιαίο πάγιο και για την ώρα πληρώνεις μόνο αυτό, χωρίς να χρεώνεσαι κάτι παραπάνω για αυτά που κατεβάζεις ή ξεπεράσεις το όριο κάποιων MB (κάτι που μπορεί να αλλάξει όμως κάποια στιγμή, μετά την κίνηση της Telestet). Με το ΕΠΑΚ της Forthnet δεν θα έχεις την χρέωση του ΕΠΑΚ, αλλά σαν να κάνεις κανονική κλήση από το κινητό (με χρέωση ανάλογη στο πακέτο που έχεις). Ρίξε μια ματιά και στο φόρουμ της Cosmote στο myphone για να μάθεις περισσότερα. Υπάρχουν αρκετοί χρήστες εδώ με Ρ800 που έχουν Cosmote και σίγουρα θα με συμπληρώσουν :) 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gr Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Πρωτα απο ολα θα ηθελα να χαιρετησω ολη την παρεα του forum.Αν και μου πηρε λιγο καιρο ξαναβρηκα το best site ever στην Ελλαδα. :D Λοιπον αυτο που θελω να εκφρασω εγω δεν ειναι ουτε προβλημα ουτε ερωτηση.Ειναι ενα τεραστιο παραπονο!Μεχρι χθες ηθελα να πουλησω το P800 μου γιατι ειχε αρχισει να μου την δινει η συμπεριφορα των κατασκευαστων και υπερογκο κοστος που συνοδευει ενα τετοιο τηλεφωνο.Τελικα δεν το πουλαω γιατι ο ερωτας ειναι ερωτας!Αλλα!!!!!Παντου υπαρχει ενα αλλα!Λοιπον εχω την αισθηση οτι οχι μονο η SE αλλα ολη η βιομηχανια κινητων τηλεφωνων μας δουλευει ψιλο γαζι και μας τα παιρνει χοντρα.Ρε παιδια ειναι δυνατον να πωλειται ενα τηλεφωνο της κλασης και του κοστους του P800 και βασικα εξαρτηματα να μην υπαρχουν στην αντιπροσωπια?Τι να το κανω το αυτοκινητακι και το leizer και τον φακο οταν δεν μπορω να βρω screen protector πουθενα,ουτε θηκη και πρεπει να ψαχνω αλλου?Επισης ειναι δυνατον να μην δινονται καποια προγραμματα for free και να πρεπει να πληρωνουμε για ολα?Γιατι?Δηλαδη αγοραζουμε ενα κινητο για να μας τα παιρνουν απο παντου!Ημαρτον που λεει και Γεωργιου!Εκτος ολων αυτων η αντιπροσωπια δεν σε ενημερωνει σωστα για τι ερχεται , δεν σηκωνουν τηλεφωνα(...!) και γενικοτερα σε αντιμετοπιζουν σαν χρημα.Μεσα σε ολα αυτα κολλανε και ερχεται p810-900 κτλ και γ!@#$! ολους του χρηστες που εχουν ξοδεψει ενα σωρο λεφτα για το τηλεφωνο τους!Δηλαδη σε λιγο καιρο θα αγοραζουμε τηλεφωνο και θα εχει και ενα καταλογο με standart εξοπλισμο και προσθετο οπως στα αυτοκινητα και πληρωνε γιουτσο! :mad: Και αν με ρωτησει κανεις γιατι εγω αγοραζω,θα απαντησω ειναι αρρωστια ρε γαμωτο και δεν θεραπευεται,τουλαχιστον ας με σεβοντουσαν λιγο παραπνω και θα ελεγα χαλαλι!Ευχαριστω ολους οσους διαβασαν το κατεβατο! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Alex_gr έχεις δίκιο σχετικά με τα screen protector π.χ. και την μη διάθεσή τους στην Ελληνική αγορά. Η λύση είναι να πάρεις από έξω, μέσω ίντερνετ ή να αγοράσεις από κάποιον άλλον φίλο (όταν αυτό συμβαίνει), από τις αγοραπωλησίες του φόρουμ εδώ. Για τα προγράμματα, εφαρμογές και games γενικότερα, από την μία έχεις δίκιο, όμως από την άλλη ... :rolleyes: Οι εταιρίες κινητών τηλεφώνων έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται και παίζουν το γνωστό παιχνίδι τελευταία. Από την στιγμή που το κινητό τηλέφωνο, έχει πάψει να είναι ένα απλό κινητό τηλέφωνο, σίγουρα θα υπάρχουν όλα αυτά τα έξτρα-αξεσουάρ για να πουλάνε περισσότερο οι εταιρίες. Στο χέρι μας είναι πάντως να επιλέγουμε αν τα θέλουμε ή όχι, χωρίς να σημαίνει αυτό δικαίωση για την πολιτική των εταιριών προς το καταναλωτικό τους κοινό. 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spo002 Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον florinaperis Alex_gr έχεις δίκιο σχετικά με τα screen protector π.χ. και την μη διάθεσή τους στην Ελληνική αγορά. Η λύση είναι να πάρεις από έξω, μέσω ίντερνετ ή να αγοράσεις από κάποιον άλλον φίλο (όταν αυτό συμβαίνει), από τις αγοραπωλησίες του φόρουμ εδώ. Για τα προγράμματα, εφαρμογές και games γενικότερα, από την μία έχεις δίκιο, όμως από την άλλη ... :rolleyes: Οι εταιρίες κινητών τηλεφώνων έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται και παίζουν το γνωστό παιχνίδι τελευταία. Από την στιγμή που το κινητό τηλέφωνο, έχει πάψει να είναι ένα απλό κινητό τηλέφωνο, σίγουρα θα υπάρχουν όλα αυτά τα έξτρα-αξεσουάρ για να πουλάνε περισσότερο οι εταιρίες. Στο χέρι μας είναι πάντως να επιλέγουμε αν τα θέλουμε ή όχι, χωρίς να σημαίνει αυτό δικαίωση για την πολιτική των εταιριών προς το καταναλωτικό τους κοινό. Φιλε Florinaperis νομιζω πως ο φιλος Alex εχει απολυτο δικιο. Mην ξεχνας ότι το τηλέφωνο αυτο το αγοράζουν και ανθρωποι οι οποιοι δεν εχουν κατα αναγκη προσβαση στο Internet αλλα και να εχουν δεν σημενει πως μπορούν να βρουν site σαν αυτο εδω η το unsekure η οποιοδηποτε αλλο που θα τους πουλήσει ενα screen protector η κατι άλλο. Nομιζω κι εγω πως η SE οφειλε να ειχε όλα τα αξεσουαρ που συνοδευουν αυτο το κινητο σε ολα τα service centers της. Aντι αυτου ομως οχι απλως δεν εχει τιποτα αλλα δεν ξερουν καν οτι υπαρχουν. Eχεις παει ποτε νε ρωτησεις για MS Duo 128 mb να δεις τι απαντηση θα παρεις. Aν θυμαστε με ειχαν αφησει χωρις κινητο για 24 ωρες για μια ανβαθμηση. Nομιζω οτι οταν πληρωνεις τα λεφτα που κανει το p800 δεν αγοραζεις μονο τα υλικα κατασκευης του αλλα και μια εξυπηρετηση. Πχ μπαινεις σε ενα service της Crysler και σε βαζουν να κατσεις σε καναπε, σου προσφαιρουν καφε, βλεπεις απο καμερα τις εργασιες που γινονται στο αυτοκινητό σου. Kαταλαβαινεις τι λεω. Eγω απαιτω εξυπηρετηση. Πιστευω πως η αντιπροσωπεία δεν κανει σωστα η δουλεια της. Aman Panagia Mou http://www.spirospolikandriotis.com http://www.linkedin.com/in/spirospolikandriotis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Προς: spo002 Συμφωνώ με όσα λέτε (μαζί σας είμαι, δεν λέω κάτι αντίθετο) :) Απλά απάντησα (με βοήθεια κατά κάποιον τρόπο για το software) στον φίλο μας ;) :) Όλοι έχουμε τα παράπονά μας και καλό είναι να τα αναφέρουμε εδώ για να ξέρουμε και να είμαστε έτοιμοι για κάθε περίπτωση, ως προς την αντιμετώπιση κάποιου προβλήματος, ακόμα και με service κ.λ.π. :) 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Ρε παδιά, μόλις γύρισα ελλάδα και το κινήτο έχει απόκρυψη...πώς βγαίνει??? :worry: SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Omen Ρε παδιά, μόλις γύρισα ελλάδα και το κινήτο έχει απόκρυψη...πώς βγαίνει??? :worry: Αυτό πρέπει να είναι ενεργοποιημένο στην κάρτα σου. Όταν πας να κάνεις κλήση, με ανοιχτό φλιπ και αφού γράψεις τον αριθμό στο εικονικό πληκτρολόγιο, πηγαίνεις στο μενού επάνω και επιλέγεις "Τηλέφωνο" >> "Εμφάν. αριθ." ή "Απόκρυψη αριθμού". Με κλειστό το φλιπ, γράφεις τον αριθμό και μετά κάνεις το jog ένα κλικ προς τα εσένα και επιλέγεις την απόκρυψη ή εμφάνιση του αριθμού. Λογικά έχει ενεργοποιηθεί η απόκρυψη στην κάρτα σου και είναι ενεργή διαρκώς. 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Σε ευχαριστώ πολύ :) Να 'σαι καλά! ;) Το θέμα είναι, αυτό πρέπει να το κάνω κάθε φορά? Δεν γίνεται να μείνει μόνιμα? :confused: SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Omen Σε ευχαριστώ πολύ :) Να 'σαι καλά! ;) Το θέμα είναι, αυτό πρέπει να το κάνω κάθε φορά? Δεν γίνεται να μείνει μόνιμα? :confused: Δεν γίνεται να το έχεις μόνιμα. Πρέπει να ζητήσεις την απενεργοποίηση της απόκρυψης από την εταιρία που έχεις κάνει την σύνδεση. 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 molis prin dio meres pira to p800 , exthes bazontas mia efarmogi (egatastasi) to thl ekane restart kai molis anikse litourgouse aplos san thlefono, oute sms den estelne, eixan eksa fanisti ola ta eikonidia kai mono o katalogos leitourgouse , simera to piga se ericsson center kai meta apo epanegatastasi (anabathmisi) eytixos epanilthe , kseri na mou pei kapios ti symbenh , mipos na ksero ti den prepei na kanw . eyxaristw koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kok_vod molis prin dio meres pira to p800 , exthes bazontas mia efarmogi (egatastasi) to thl ekane restart kai molis anikse litourgouse aplos san thlefono, oute sms den estelne, eixan eksa fanisti ola ta eikonidia kai mono o katalogos leitourgouse , simera to piga se ericsson center kai meta apo epanegatastasi (anabathmisi) eytixos epanilthe , kseri na mou pei kapios ti symbenh , mipos na ksero ti den prepei na kanw . eyxaristw Αν έχεις γεμίσει την εσωτερική μνήμη του κινητού (σε παλαιότερα firmware ισχύει αυτό), τότε μπορεί να "κρεμάσει" το κινητό και να μην ανοίγει πάλι. Στην περίπτωσή σου, μπορούσες να δοκιμάσεις να βγάλεις την καρτούλα μνήμης (duo) και να την ξαναβάλεις στο κινητό, μετά από 5-10 δευτερόλεπτα. Ίσως σου ξαναέβγαζε την λίστα με τις εφαρμογές (συμβαίνει μερικές φορές αυτό και έτσι διορθώνεται αμέσως). Όσες εφαρμογές έχεις, καλύτερα να τις κάνεις εγκατάσταση στην εξωτερική μνήμη (D) και όχι στην μνήμη του κινητού ©. Στην τελευτάια έκδοση firmware που (προφανώς) έβαλες στο κινητό, δεν έχεις αυτό το πρόβλημα, εφόσον υπάρχει ένα αρχείο στον C (SlopFile.ini) που είναι χρήσιμο σε περίπτωση που έχεις γεμίσει την εσωτερική μνήμη του κινητού, ώστε να μπορεί να ξεκινήσει άνετα την επόμενη φορά, αν κάτι δεν πάει καλά μετά την εγκατάσταση κάποιου προγράμματος :) 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. September 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2003 Mipws mporei kapoios na mou lysei mia aporia thelw px na dw ta mail mou sto hotmail kai mou grafei oti o browser den exei energopoisei to java script page kai den mou anoigei tis selides .Apo pou mporw na to energopoisw? I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. September 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Yiorgos Mipws mporei kapoios na mou lysei mia aporia thelw px na dw ta mail mou sto hotmail kai mou grafei oti o browser den exei energopoisei to java script page kai den mou anoigei tis selides .Apo pou mporw na to energopoisw? Αν έχεις τον Opera, πηγαίνεις: Edit >> Preferences >> και στο πρώτο tab κάπου γράφει: Enable javascript, τσέκαρε την επιλογή :) Με τον προεγκατεστημένο browser που έρχεται το κινητό, δεν έχω δοκιμάσει κάτι σχετικά με το hotmail. 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. September 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον florinaperis Αν έχεις τον Opera, πηγαίνεις: Edit >> Preferences >> και στο πρώτο tab κάπου γράφει: Enable javascript, τσέκαρε την επιλογή :) Με τον προεγκατεστημένο browser που έρχεται το κινητό, δεν έχω δοκιμάσει κάτι σχετικά με το hotmail. Florinaperis euxaristw mallon den exw synelthei akoma apo diakopes :wacko: I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. September 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2003 exw kai ena deytero problem fili mou . den mporw na kanw egatastasi to pc suite , mou leei oti kapoio allo programa exei ginei egatastasi kai prepei na kanw restart kai meta tin egatastasi tou pc suite, bebaia to exw kanei arketes fores alla pali tipota , xrisimopoiw ta xp crackarismena , yparxei kapoia lisi eyxaristo ek ton proterwn koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts