Jump to content

Rebel_ck

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Rebel_ck

  • Ημ. Γέννησης 19/09/1971

Rebel_ck's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Επειδη παιδευομαι τις τελευταιες 2 μερες, μπορεις να μου δωσεις οδηγιες πως? Πηγαινω στο μενου, bluetooth, κανω αναζητηση, το βλεπει, εγκατασταση, το οριζω ως "αξιοπιστη συσκευη" και στις "Υποστ. υπηρεσιες" το δηλωνω ως "Σειριακη θύρα". Μεχρι αυτο το σταδιο ολα καλα. Αλλα δεν συνδεεται ή δεν ξερω τι αλλο να κανω. Σε μια αλλη συσκευη που εχω με windows mobile, μετα απο ολα αυτα πηγαινω και οριζω την σειριακη σαν outbound και μετα ολα παιζουν κανονικα αλλα στο UIQ δεν βλεπω τετοιο μενου. Τι να κανω???
  2. καλημερα, εχω ακουσει πως επειδη η συσκευη εχει μικρη μνημη, οταν τρεχεις το destinator συχνα μενει οut of memory και κολλαει. Συμβαινει αυτο σε σας? Γενικοτερα οταν τρεχουν απαιτητικα προγραμματα εχετε κολληματα ή λειτουργει κανονικα?
  3. Τι χρειαζόμαστε στον υπολογιστή για να βάλουμε Ethernet? Αναλυτικά παρακαλώ. Έχω WIN XP.
  4. Ευχαριστώ Πέρη!!! Όπως πάντα άψογος σε όλα!!!
  5. Καλησπέρα σε όλους, πως μπορώ να δω την διάρκεια εξερχομένων κλήσεων? Μήπως μπορώ να το παραμετροποιήσω ώστε να βλέπω την διάρκεια προς συγκεκριμένο αριθμό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Καλημέρα σε όλους, Εγκατέστησα την καινούργια έκδοση του Opera αλλά έχω μερικά προβλήματα. 1) Δεν μπορώ να διαβάσω τα Ελληνικά. Τι αλλάζω στo encoding και στο fallback? 2) Πως βγαίνω από το full screen? Επίσης ενώ κάνω εγγραφή στο My-symbian για να μπορώ να κατεβάσω αρχεία, δεν λαμβάνω από αυτούς το e-mail για την ενεργοποίηση του λογαριασμού. Τι κάνω λάθος? Εννοείτε βέβαια πως δίνω το σωστό e-mail! Ευχαριστώ.
  7. Να ρωτήσω και κάτι ακόμα... Έχω σύνδεση cosmote και θέλω να μπάινω στο Internet μέσω Ρ800. Αυτό σημαίνει σύνδεση με GPRS έτσι? Πόσο κοστίζει και με τι ταχύτητες μπαίνω? Υπάρχει μηνιαίο πάγιο ή απλά χρεώνομαι ότι κατεβάζω? Επίσης, στην ανάγκη εάν θέλω μπορώ να συνδεθώ με ΕΠΑΚ στην Forthnet? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
  8. Ευχαριστώ φίλε μου, γρήγορος όπως πάντα. Τελικά έβαλα την έκδοση 1.1 του unreal και όλα εντάξει. Όσο για το mpegable, άλλαξα τις ρυθμίσεις όπως ακριβώς μου λες αλλά δεν τα κατάφερα. Μήπως κάποιος φίλος ξέρει κάποιο άλλο πρόγραμμα που να έχει απιτυχία στο κινητό μας?
  9. Καλημέρα. Έχω 2 ερωτήσεις: 1) Αντιγράφω αρχεία mp3 στο κινητό. Τα αρχεία δεν παίζουν με τον unreal player, ο οποίος τα βλέπει κανονικά, όταν όμως ζητάω να παίξουν μου εμφανίζει το μηνυμα "Δε βρέθηκε ο φάκελος¨". Ο unreal είναι v1.2 Αντιθέτως τα mp3 παίζουν κανονικά με το πρόγραμμα Ήχος. Τι κάνω λάθος? 2) Μετατρέπω βίντεο με το mpegable x4 live και τα μεταφέρω στο κινητό. Ενώ τα βλέπω τα αρχεία, το πρόγραμμα βίντεο δεν τα παίζει και μου βγάζει " Η διάσταση του βίντεο είναι πολύ μεγάλη". Δώστε μου τα φώτα σας please!!!
  10. Έξυπνη ιδέα φίλε μου mihalis_p. Εφόσον το έχεις ήδη παραγγείλει, περιμένουμε τις εντυπώσεις σου μόλις το παραλάβεις.
×
×
  • Create New...