Jump to content

Ρ800: Ερωτήσεις και προβλήματα μόνο

MorFeAs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος x8052 (26 Απρ. 2004 , 01:33)

Παιδια συγνωμη αν υπαρχει καπου εδω αλλα ποια ειναι η τελευται εκδοση του Ρ900?? Εχει σχεση με το CDA ή είναι η ιδια??

Λοιπόν,

Τηλέφωνο : R3C006

Bluetooth : R5D

Πρόγραμμα : R4B03

CDA : 162003/4 R4A04

129026.png?1640591734

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να λειτουργήσω το Oxygen με BT, εχώ φάει πόσες ώρες δεν θέλει να δουλέψει με τίποτα , μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί έχω περάσει τον τηλεφωνικό κατάλογο απο την SIM και είναι μπάχαλο και δεν μπορώ να τα φτιάξω από το τηλέφωνο , δεν έχω χρόνο.Έχω το P800!
Xiaomi Mi4C / Xiaomi Mi4i / Xiaomi Redmi S2

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zer0cool (26 Απρ. 2004 , 11:48)

Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να λειτουργήσω το Oxygen με BT, εχώ φάει πόσες ώρες δεν θέλει να δουλέψει με τίποτα , μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί έχω περάσει τον τηλεφωνικό κατάλογο απο την SIM και είναι μπάχαλο και δεν μπορώ να τα φτιάξω από το τηλέφωνο , δεν έχω χρόνο.Έχω το P800!

Δεν γίνεται να δουλέψει με bluetooth. Είχα πάρει και απάντηση με email από την εταιρία σχετικά με αυτό.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος velekatsioula (25 Απρ. 2004 , 23:28)

ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ(Ρ800) ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.ΠΧ ΘΕΡΙΝΗ ΩΡΑ ΣΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΩ

Αν το κάνει, έχοντας την κάρτα μνήμης έξω από το κινητό ή μέσα στο κινητό (αν δοκίμασες δηλαδή να παίξεις με τέτοιες διαδικασίες για να δεις αν φταίει κάτι από την κάρτα μνήμης), τότε μάλλον χρειάζεται φορμάτ (ή ακόμα και αναβάθμιση αν έχεις παλιό firmware).

Κράτα ένα backup τις επαφές και ότι άλλο χρειάζεσαι, με υπέρυθρες όμως ή με bluetooth, ώστε να να μην κάνεις Backup με το pc suite και μετά όταν το ξαναπεράσεις, να έχεις πάλι (ίσως), ένα προβληματικό λειτουργικό.

Ξερει καποιος οταν κατεβαζουμε απο ιντερνετ πχ wap.my-symbian καποια προγραμματα για να τα εγκαταστησουμε μετα ,που πηγαινουν και αποθηκευονται οταν δεν σε ρωταει ,κατεβασα μερικα εψαξα παντου αλλα δεν τα βρισκω thanks.
myphone_2.png

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DjBac (26 Απρ. 2004 , 22:48)

Μήπως πάνε στο beamed στα Messages??

Ή στο media>others

εψαξα και εκει τιποτα που στο καλο τα αποθηκευει!

myphone_2.png

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DjBac (26 Απρ. 2004 , 22:59)

Βάλε ένα file manager και κάνε search!!

εχω πανω το sman που εχει fmanager αλλα δεν εχει search.

myphone_2.png

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gboy (26 Απρ. 2004 , 22:45)

Ξερει καποιος οταν κατεβαζουμε απο ιντερνετ πχ wap.my-symbian καποια προγραμματα για να τα εγκαταστησουμε μετα ,που πηγαινουν και αποθηκευονται οταν δεν σε ρωταει ,κατεβασα μερικα εψαξα παντου αλλα δεν τα βρισκω thanks.

πανε στο C/MEDIA FILES/OTHERS με τον file manager (τον εργοστσσιακο) του ρ900 θα τα βρεις πολυ ευκολα.
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mathios (27 Απρ. 2004 , 12:35)

πανε στο C/MEDIA FILES/OTHERS με τον file manager (τον εργοστσσιακο) του ρ900 θα τα βρεις πολυ ευκολα.

ok thanks

myphone_2.png

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DjBac (26 Απρ. 2004 , 22:48)

Μήπως πάνε στο beamed στα Messages??

Ή στο media>others

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Ξερει καποιος φιλος πως μπορω να αλλαξω το πληκτρολογιο που γραφουμε γιατι μου εχει μονο τα μισα ελληνικα επανω και αναγκαζομαι να γυριζω συνεχεια αγγλικα ελληνικα για να γραψω κατι ,υποψιν εχω μονο αγγλικη γλωσσα στο Ρ800.
myphone_2.png

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gboy (27 Απρ. 2004 , 18:24)

Ξερει καποιος φιλος πως μπορω να αλλαξω το πληκτρολογιο που γραφουμε γιατι μου εχει μονο τα μισα ελληνικα επανω και αναγκαζομαι να γυριζω συνεχεια αγγλικα ελληνικα για να γραψω κατι ,υποψιν εχω μονο αγγλικη γλωσσα στο Ρ800.

Ρίξε μία ματιά εδώ ! :)

129026.png?1640591734

Παίδες είναι super - duper επείγον!

Χθες ενώ έβγαζα κάτι φωτό, σταμάτησε να αποκρίνεται το τηλέφωνο μου. Ούτε το Power On-Off Button. Και έτσι έβγαλα την μπαταρία.

Όταν άνοιξα το τηλέφωνο από το κουμπί Powe On - Off μου έβγαλε "System Files Corrupted, now internal storage will be formated" Κάτι τέτοιο. Όταν πάτησα το Continue περίμενα, περίμενα δεν γινόταν τίποτα όμως. Δοκίμασα ό,τι πέρασε από το μυαλό μου (Να βγάλω την μπαταρία για κάμποση ώρα κτλ) αλλά τίποτα!

Πήρα τηλέφωνο τον τεχνικό SonyEricsson της Καλαμάτας και μου είπε ότι πρέπει να γίνει αναβάθμιση.

Αν χάσω όμως τον τηλ. κατάλογο μου (του οποίου δεν έχω πάρει αντίγραφο ασφάλειας ο ΜΑ-ΜΠΙΠ!-ΚΑΣ) την πούλεψα! Έτσι προσπάθησα έστω και σε κατάσταση αδράνειας να συνδέσω τη συσκευή στο pc μέσω της βάσης συγχρονισμού. Ο υπολογιστής όμως δεν το αναγνώρισε!

Τι να κάνω ρε παιδιά για να σώσω τα δεδομένα μου?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος WizeMan (28 Απρ. 2004 , 01:21)

Παίδες είναι super - duper επείγον!

Χθες ενώ έβγαζα κάτι φωτό, σταμάτησε να αποκρίνεται το τηλέφωνο μου. Ούτε το Power On-Off Button. Και έτσι έβγαλα την μπαταρία.

Όταν άνοιξα το τηλέφωνο από το κουμπί Powe On - Off μου έβγαλε "System Files Corrupted, now internal storage will be formated" Κάτι τέτοιο. Όταν πάτησα το Continue περίμενα, περίμενα δεν γινόταν τίποτα όμως. Δοκίμασα ό,τι πέρασε από το μυαλό μου (Να βγάλω την μπαταρία για κάμποση ώρα κτλ) αλλά τίποτα!

Πήρα τηλέφωνο τον τεχνικό SonyEricsson της Καλαμάτας και μου είπε ότι πρέπει να γίνει αναβάθμιση.

Αν χάσω όμως τον τηλ. κατάλογο μου (του οποίου δεν έχω πάρει αντίγραφο ασφάλειας ο ΜΑ-ΜΠΙΠ!-ΚΑΣ) την πούλεψα! Έτσι προσπάθησα έστω και σε κατάσταση αδράνειας να συνδέσω τη συσκευή στο pc μέσω της βάσης συγχρονισμού. Ο υπολογιστής όμως δεν το αναγνώρισε!

Τι να κάνω ρε παιδιά για να σώσω τα δεδομένα μου?

Προσπάθησε να βάλεις το τηλέφωνο να φορτίζει και μετά από λίγη ώρα δοκίμασε να το ανοίξεις χωρίς την Memory Stick!

Αν σου ξαναβγάλει μήνυμα για φορμάτ πάτα οκ!

Δεν έχεις πουθενά ξεχασμένο κανένα παλιότερο backup για να βρεις το αρχείο contacts.cdb?!

Αλλιώς οι επαφές γιοκ! :(

Αν δεν γίνει τίποτα η αναβάθμιση είναι μονόδρομος!

129026.png?1640591734

Προς bill_viper:

Τα δοκίμασα ρε συ αλλά τίποτα! Τώρα θα παλέψω με ένα file recovery tool να ανακτήσω ένα backup πριν 1.5 μήνα.

Προς Saverock:

Όχι δεν έχω βάλει τίποτα εδώ και 2 εβδομάδες λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Ούτε έχω πειράξει αρχεία συστήματος!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gboy (27 Απρ. 2004 , 18:30)

εμενα αυτο το αρχειο δεν υπαρχει για να το αντικαταστστησω QIKKEYBOARD.r54

Ρίξε μια ματιά στο μήνυμα αυτό:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=77703#post77703 και στα επόμενα 3-4 παρακάτω μηνύματα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος WizeMan (28 Απρ. 2004 , 02:06)

Προς bill_viper:

Τα δοκίμασα ρε συ αλλά τίποτα! Τώρα θα παλέψω με ένα file recovery tool να ανακτήσω ένα backup πριν 1.5 μήνα.

Προς Saverock:

Όχι δεν έχω βάλει τίποτα εδώ και 2 εβδομάδες λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Ούτε έχω πειράξει αρχεία συστήματος!

Οι λύσεις είναι αυτές που έδωσαν και τα παιδιά, σχετικά με το πρόβλημα. Δοκίμασε ακόμα να κλείσεις το κινητό για κανα 15λεπτο και μετά ξεκίνησέ το χωρίς την κάρτα μνήμης μέσα και να φορτίζει.

Δεν είναι εύκολο πάντως να το "φέρεις" στα καλά του πάλι (θέμα τύχης είναι) :(

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...