kourentaradiocom Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Έχω την εντύπωση οτι η μπαταρία πέφτει πάρα πολύ γρήγορα. Έχετε κι εσείς το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maiden2 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Δυστυχώς παρά την εμφάνισή του που είναι πολύ όμορφη το θέμα με την μπαταρία με κάνει να το έχω δεύτερο κινητό,με 3 ώρες ίντερνετ 1η2 ώρες παιχνίδια και 2 ώρες μουσική στο γυμναστήριο θέλω 2 φορές φόρτιση την ημέρα σε 1,5 ώρες ίντερνετ έχει πάει από 93% στο 50 .πιθανον να φταίει το ρουταρισμα που του έχουν κάνει γιατί το έχω πάρει μεταχειρισμένο .δεν το μετανιώνω γιατί το πήρα 70 ευρώ και για τα λεφτά αυτά είναι πολύ καλό.παράγγειλα το κλώνο του LG g3 που έχει στο ίντερνετ πολύ καλές κριτικές Μεγάλη αυτονομία 3000 μπαταρία αλλά και δυνατότητα να του βάλω και την αυθεντική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 13, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 πιθανον να φταίει το ρουταρισμα που του έχουν κάνει γιατί το έχω πάρει μεταχειρισμένο Το root αυτό καθεαυτό δεν μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη μπαταρία, το θέμα είναι απλά ότι η συσκευή πάσχει στον τομέα της αυτονομίας ούτως ή άλλως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maiden2 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Μου κάνει εντύπωση γιατί και στην παρουσίαση εδώ το είχαν βγάλει να κρατά 1,5 Ημέρα αλλά και στο ίντερνετ έλεγαν ότι έχει καλή αυτονομία.Τέλος πάντων δεν μετανιώνω ακόμα και έτσι αξίζει τα λεφτά του .Εγώ θα το έχω για δεύτερο για συγκεκριμένες ημέρες και ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weser23 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Μόλις παρήγγειλα το κινητό από αυτήν την ιστοσελίδα http://www.to2c.com/kingsing-s2-basic-mtk6582-quad-core-cell-phones-5-0-ips-ogs-screen-android-4-4-1gb-ram-8gb-rom-wcdma-3g.html μήπως έχει κανείς ξαναπαραγγείλει από εδώ;ξέρει σε πόσο τα φέρνουν στην Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Μόλις παρήγγειλα το κινητό από αυτήν την ιστοσελίδα http://www.to2c.com/kingsing-s2-basic-mtk6582-quad-core-cell-phones-5-0-ips-ogs-screen-android-4-4-1gb-ram-8gb-rom-wcdma-3g.html μήπως έχει κανείς ξαναπαραγγείλει από εδώ;ξέρει σε πόσο τα φέρνουν στην Ελλάδα; φυσικα,ειναι αξιοπιστο καταστημα,ειναι κλειστα λογω πρωτοχρονιας στην Κινα,οταν ανοιξει και παρεις τρακινγ περιμενεις αναλογα απο 20 μερες και μεχρι 40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Μόλις παρήγγειλα το κινητό από αυτήν την ιστοσελίδα http://www.to2c.com/kingsing-s2-basic-mtk6582-quad-core-cell-phones-5-0-ips-ogs-screen-android-4-4-1gb-ram-8gb-rom-wcdma-3g.html μήπως έχει κανείς ξαναπαραγγείλει από εδώ;ξέρει σε πόσο τα φέρνουν στην Ελλάδα; Καταρχήν καλώς ήρθες! :) Το to2c είναι ένα από τα καταστήματα που εκπροσωπούνται επίσημα στο forum μας, συνεπώς ναι μπορείς να το εμπιστευτείς αλλά ισχύει αυτό που αναφέρεις ο φίλος από πάνω για την αργία που έχουν αυτές τις ημέρες. Για τη συσκευή μπορείς να απευθύνεσαι φυσικά εδώ. Περί αποστολών από Κίνα όμως, δες στο παρακάτω link και θα λύσεις όλες τις απορίες σου... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weser23 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Διάβασα το άρθρο και δεν κατάλαβα ακριβώς το τραγκινγ . Όταν έκανα παραγγελία μου ήρθε η ειδοποίηση ότι η παραγγελία μου είναι ένας αριθμός. Και επίσης σε περίπτωση βλάβης, υπάρχει εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Σε περίπτωση βλάβης... αν χρειαστεί να κάνεις χρήση της εγγύησης, το στέλνεις από εκεί που ήρθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weser23 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 μου ηρθε το Tracking number,τωρα εγινε ή αποστολη απο εκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 μου ηρθε το Tracking number,τωρα εγινε ή αποστολη απο εκει; Προφανώς δεν δίνεις σημασία όταν λέμε ότι εδώ συζητάμε για τη συσκευή και μόνο ενώ σου έχουμε ήδη υποδείξει το θέμα συζητήσεων για αγορές από Κίνα. :blink: Ελέγχοντας το tracking number σου εδώ, θα ξέρεις πότε έφυγε και που βρίσκεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisagn Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Από τα πιο καλά κινητά ( και φθηνά) που έχω δει. Αξιόπιστο, χωρίς προβληματα,όμορφο,άριστη οθόνη,πολύ καλή αυτονομία και χωρίς κολλήματα.Όλοι όσοι το πήραν είναι ενθουσιασμένοι ακόμα και τώρα μετά από τόσο καιρό..(6-7 μήνες) Κρίμα που είναι αρκετά δύσκολο να το βρει κάποιος τώρα.. Παράθεση Keep Calm and be a Simple Man..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisba Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Από τα πιο καλά κινητά ( και φθηνά) που έχω δει. Αξιόπιστο, χωρίς προβληματα,όμορφο,άριστη οθόνη,πολύ καλή αυτονομία και χωρίς κολλήματα.Όλοι όσοι το πήραν είναι ενθουσιασμένοι ακόμα και τώρα μετά από τόσο καιρό..(6-7 μήνες) Κρίμα που είναι αρκετά δύσκολο να το βρει κάποιος τώρα.. Μιλάμε για το ίδιο κινητό; Έχουμε δύο και τα δύο με αρκετά προβλήματα. Πολύ όμορφο κινητό αλλά στα υπόλοιπα δε θα συμφωνήσω. Καθόλου αξιόπιστο, αρκετά κολλήματα, από αυτονομία... το φορτίζω πλέον 4 φορές τη μέρα. Ποτέ δε μου κράτησε ολόκληρη μέρα. Έχω παραγγείλει νέα μπαταρία και την περιμένω. Από πολύ νωρίς άλλαξα μικρόφωνο και μέχρι να βρούμε το πρόβλημα δεν μπορούσα να επικοινωνήσω. Wifi, δεδομένα πολύ αδύναμα, έχω αλλάξει κάρτες, έχω δοκιμάσει το κόλπο με το αλουμινόχαρτο, καμία βελτίωση. Gps δεν μπόρεσα να δουλέψω ποτέ. Εκτός κι αν δεν έχεις πρόβλημα να βγεις 2 στενά παραπέρα. Στα μοναδικά του συν, θα βάλω την πολύ καλή οθόνη (με την προβληματική αφή) και το disign. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisagn Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Καμμία σχέση τα προβλήματα που αναφέρεις φίλε μου με το "γνωστό" μου KingSing. Δουλεύει απροβλημάτιστα... Τι να πω .. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ και να πιθανολογησω είναι καλές-κακές παρτίδες... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θυμήθηκα κάτι ανάλογο στο ρουταρισμένο KingSing.. Ήταν πολύ ευαίσθητο στην αφή όσο φορούσε την ζελατίνα. Οταν αφαιρέθηκε η ζελατίνα και τοποθετήθηκε Tempered Glass βελτιώθηκε κατά πολύ η συμπεριφορά του. Η ιδια συσκευή που δεν είχε ρουτ δεν είχε τέτοια συμπεριφορά. Παράθεση Keep Calm and be a Simple Man..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisba Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Καμμία σχέση τα προβλήματα που αναφέρεις φίλε μου με το "γνωστό" μου KingSing. Δουλεύει απροβλημάτιστα... Τι να πω .. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ και να πιθανολογησω είναι καλές-κακές παρτίδες... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θυμήθηκα κάτι ανάλογο στο ρουταρισμένο KingSing.. Ήταν πολύ ευαίσθητο στην αφή όσο φορούσε την ζελατίνα. Οταν αφαιρέθηκε η ζελατίνα και τοποθετήθηκε Tempered Glass βελτιώθηκε κατά πολύ η συμπεριφορά του. Η ιδια συσκευή που δεν είχε ρουτ δεν είχε τέτοια συμπεριφορά. Το σκέφτηκα κι αυτό για τις παρτίδες αλλά τα αγοράσαμε με διαφορά 2 μηνών. Κι αυτό με τη ζελατίνα το πρόσεξα, όταν την αφαίρεσα βελτιώθηκε αλλά και πάλι η αφή είναι προβληματική. Όσο για τα υπόλοιπα η μία είναι ρουταρσιμένη και η άλλη όχι. Δεν παίζει ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Το συγκεκριμένο κινητό είναι σαν να αγοράζεις λαχείο. Αν σου κάτσει τότε θα πεις θετικά πράγματα. Παρόλα αυτά πολλοί χρήστες είχαν θεματα προφανώς λόγο ανύπαρκτου ελέγχου. Στην περίπτωση μου και εγώ το έστειλα πίσω λόγο προβληματικής κεραίας Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisagn Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Έτσι θα είναι και είναι κρίμα γιατί είναι ωραίος κλώνος του lg με πολύ καλή οθόνη... Παράθεση Keep Calm and be a Simple Man..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Όντως... Αφού σκεφτόμουνα να το ξανά πάρω για την γυναίκα μου αλλά είπα να μην ξαναμπλεξω Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maiden2 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Ξέρει κάποιος το κόστος για αλλαγή οθόνης γιατί το έχω πάει κάπου και μου λένε 65 ευρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 30, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Δε νομίζω πως σε συμφέρει να μπεις σε διαδικασίες επισκευής από τη στιγμή που μπορείς να βρεις πολλές συσκευές με παρόμοια χαρακτηριστικά και σε πολύ δελεαστικές τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts