Jump to content

kourentaradiocom

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kourentaradiocom

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

kourentaradiocom's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε ολους. Μήπως γνωρίζρι κάποιος φίλος πως μπορώ να κάνω hard reset ένα tablet που έχω (Turbo x Rubik 10'')?
  2. Έχω την εντύπωση οτι η μπαταρία πέφτει πάρα πολύ γρήγορα. Έχετε κι εσείς το ίδιο πρόβλημα?
  3. Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος πως βγαίνουνε οι επαφές από το ενδιάμεσο καπάκι για το 3G στο Samsung galaxy s4 mini? (αλλαγή Full housing)
  4. Σόρρυ λάθος εγώ κατάλαβα. Τέλος πάντων. Τι χρώμα θηκη είχε? ή μήπως εγώ ήμουν ο άτυχος (ροζ)
  5. Δεν εννοώ το προστατευτικο που έχουν όλα τα τηλέφωνα κατα την αγορά αφου βγάλεις το προστατευτικό θα παρατηρήσεις ότι στην κάμερα την εσωτερική έχει ένα κυκλάκι. Μήπως έχει περασμένο screen protector?
  6. Παιδία μια ερώτηση. Γνωρίζει κάποιος αν φοράει από τη μανα του screen protector? Γιατί αν παρατηρήσετε την εσωτερική κάμερα φαίνεται σαν να έχει....
  7. Καλημέρα. Σήμερα το παρέλαβα. 17 μερούλες και είμαι και στην επαρχία. Θα το δουλέψω λίγο και θα σας πω εντυπώσεις. Πάντως με μια πρώτη ματιά το κινητό είναι τρία σκαλοπάτια πιο πάνω από το ΖΤΕ V889Μ που είχα αγοράσει πριν 2 μήνες. όχι πως το ΖΤΕ δεν τα σπάει. Τέλος πάντων....
  8. Καλησπέρα.

    Μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις την ρομ μαζι με οδηγιες τι να κανω;

    ευχαριστω

  9. Καλή χρονιά! Μόλις παρήγγειλα και εγώ το τηλέφωνο απο MiniDeal. Πριν δυο εβδομάδες παρέλαβα το ZTE V889M και έμεινα πολύ ευχαρηστημένος. Για να δουμε τι λέει το Amoi. Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να βλέπω που βρίσκεται η παραγγελία (tracking). Ευχαριστώ!
  10. Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Μετά την αγορά του ΖΤΕ V889M όπου και έμεινα πολυ ικανοποιημένος και από τον χρόνο παράδοσης αλλά και από τις επιδόσεις του κινητού σκέφτομαι να κάνω άλλη μια γορά από mini deal. To κινητό που σκέφτομαι να αγοράσω είναι το AMOI A862W Θέλω τις απόψεις σας αλλά και πιθανών άλλες προτάσεις στα ιδια περίπου χρήματα. Α, και κάτι ακόμη μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει για τις οθόνες τι παίζει? IPS και τέτοια.... Ευχαριστώ.
  11. Καλημέρα και χρόνια πολλά. Υπάρχει λύση. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ και ο LazaGr. Μας έδωσαν από το minideal νέα ρομ στα ελληνικά και όλα διορθώθηκαν. Εάν έχετε ακόμη αυτό το πρόβλημα πείτε μου.
  12. Εμένα η πλαστική θηκη όταν την βάζω σαν να μου πατάνε κάπια κουμπάκια. ΤΟ έχει πάθει άλλος?
×
×
  • Create New...