Jump to content

sotirisba

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sotirisba

  1. Το TWRP είναι εδώ https://www.needrom.com/download/twrp-3-0-2-6es-by-mdsdev/ (θα κατεβάσεις την έκδοση MM για Android 6) η ROM (original) εδώ https://www.needrom.com/download/cubot-note-s-8/ . Είναι για το παλιό chip.
  2. Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Το πιο εύκολο είναι να επαναφέρεις τη vram από ένα παλιό backup. Στο restore στο TWRP επιλέγεις μόνο το partition vram
  3. Βεβαίως. Έχω βάλει TWRP recovery έχω κατεβάσει και την stock Rom για lollipop και δουλεύει άψογα. Ο,τι χρειαστείς είναι στο needrom.com
  4. Από το needrom κατέβασα και το twrp. Με την εγκατάσταση βλέπεις ισπανικά, αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι να αλλάξεις τη γλώσσα στις ρυθμίσεις. Έχει και Ελληνικά αλλά το προτιμώ στα Αγγλικά
  5. Ναι είναι για το παλιό τσιπ. Αφού πειραματίστηκα αρκετά, κατέληξα σ αυτή τη rom και τα update και το τηλέφωνο δουλεύει άψογα. Με δέκα μήνες χρήση η μπαταρία κρατάει 2 μέρες, χωρίς κολλήματα και αξιοπρεπέστατη απόδοση. Πέρασα και το TWRP με flashtools και το ρούταρα εγκαθιστώντας από το TWRP την τελευταία έκδοση του flashable.zip SuperSU (http://www.supersu.com/download). Απλά και καθαρά :)
  6. http://www.needrom.com/download/cubot-note-s-8/ Μ αυτή τη Rom το αριστερό κουμπί βγάζει ρυθμίσεις κλπ. Είναι μαμισια rom με όλες τις αναβαθμίσεις. Είναι για την έκδοση με το πρώτο τσιπάκι.
  7. Το σκέφτηκα κι αυτό για τις παρτίδες αλλά τα αγοράσαμε με διαφορά 2 μηνών. Κι αυτό με τη ζελατίνα το πρόσεξα, όταν την αφαίρεσα βελτιώθηκε αλλά και πάλι η αφή είναι προβληματική. Όσο για τα υπόλοιπα η μία είναι ρουταρσιμένη και η άλλη όχι. Δεν παίζει ρόλο.
  8. Μιλάμε για το ίδιο κινητό; Έχουμε δύο και τα δύο με αρκετά προβλήματα. Πολύ όμορφο κινητό αλλά στα υπόλοιπα δε θα συμφωνήσω. Καθόλου αξιόπιστο, αρκετά κολλήματα, από αυτονομία... το φορτίζω πλέον 4 φορές τη μέρα. Ποτέ δε μου κράτησε ολόκληρη μέρα. Έχω παραγγείλει νέα μπαταρία και την περιμένω. Από πολύ νωρίς άλλαξα μικρόφωνο και μέχρι να βρούμε το πρόβλημα δεν μπορούσα να επικοινωνήσω. Wifi, δεδομένα πολύ αδύναμα, έχω αλλάξει κάρτες, έχω δοκιμάσει το κόλπο με το αλουμινόχαρτο, καμία βελτίωση. Gps δεν μπόρεσα να δουλέψω ποτέ. Εκτός κι αν δεν έχεις πρόβλημα να βγεις 2 στενά παραπέρα. Στα μοναδικά του συν, θα βάλω την πολύ καλή οθόνη (με την προβληματική αφή) και το disign.
  9. Δεν είναι συγκεκριμένες, αν και επιμένει να κατεβάζει το shareit και το word search 1 Για παράδειγμα. Οι εφαρμογές δεν έχουν να κάνουν με το Google play. Και είναι εφαρμογές που ποτέ δεν κατέβασα εγώ.
  10. Κατεβαίνουν εφαρμογές τις οποίες κάνω κάθε φορά απεγκατάσταση. Δυστυχώς άλλη μια rom κυκλοφορεί την οποία δοκίμασα και εκτός από μερικές εργοστασιακές εφαρμογές που έλειπαν και αλλαγή της οθόνης έναρξης δεν είχα διαφορά. Και το πρόβλημα υπήρχε. Μπορώ να βρω κάποιο πρόγραμμα ίσως το οποίο θα εντοπίσει τι κατεβάζει αυτές τις εφαρμογές;
  11. Κατεβαίνουν στο κινητό μου εφαρμογές σε ανύποπτο χρόνο, χωρίς δικό μου αίτημα. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να εντοπίσω ποια υπηρεσία δημιουργεί το πρόβλημα; Το κατέβασμα γίνεται ακόμη κι όταν δεν έχω wifi με αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί τα δεδομένα. Οι εφαρμογές δεν είναι από το google play (το πιθανότερο) και έχω ήδη παγώσει ή και απεγκαταστήσει κάποιες από τις εφαρμογές συστήματος που μου δημιουργούσαν το ίδιο πρόβλημα. Η συσκευή μου είναι το Kingsing S2 me kitkat 4.4.2.
  12. Το ρούταρα μια χαρά από εδώ http://androidxda.com/root-samsung-galaxy-mini-s3-gt-i8200 με root genius (μαζί κι ένα vodafone smart II που έιχα σπάσει το κεφάλι μου εδώ και δύο εβδομάδες να το ρουτάρω). Δεν μπορώ να εγκαταστήσω με τίποτα custom recovery. Ενώ μου δείχνει πως η διαδικασία έχει τελειώσει κανονικά, παραμένω στο stock recovery. (σε ένα Ι8200 κι ένα Ι8200Ν). Καμία ιδέα για βοήθεια κανείς? Έλυσα το θέμα του recovery. Με το φλασάρισμά του με Odin αποεπιλέγω το Auto reboot και όταν τελειώσει βγάζω την μπαταρία του κινητού και αμέσως μετά έναρξη με recovery mode. Κάνω τη δουλειά μου, αλλά με την κανονική έναρξη του κινητού επιστρέφει σε stock rom και πρέπει να επαναλάβω τη διαδικασία. Είμαι νέος εδώ, δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα, αν κάποιος μπορεί ας μου δώσει τα φώτα του. Τέλος με το recovery. Με TWRP όλα καλά.
  13. Ναι, δε νομιζω πως είναι θέμα λογισμικού.
  14. Χρόνια πολλά και με υγεία το νέο έτος. Έχω απογοητευτεί με τη συσκευή μου. Δυστυχώς δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως τηλέφωνο, τη βασική του λειτουργία. Συνήθως ο συνομιλητής μου ακούει πολλά και δυνατά παράσιτα, άλλες φορές με ακούει με διακοπές, η μπαταρία είναι εντελώς απρόβλεπτη, μπορεί απο το 30% να απομένουν λίγα μόνο λεπτά και παρότι το συνδέω με φορτιστή να συνεχίσει την καθοδική του πορεία, κλείνει από μπαταρία και ανοίγοντάς το έχω ήδη 40%+.... ό,τι να'ναι... gps ούτε για πλάκα. μόνο στο gps test κλειδώνει (και καλά). Με τις εφαρμογές και την ταχύτητα του κατά τα άλλα δεν έχω πρόβλημα, δε μου έχει "μπουκώσει" ποτέ. Με τη νέα χρονιά το στέλνω ένα ταξιδάκι στη μαμά πατρίδα μήπως συνέλθει. Παρεμπιπτόντως, το KingSing του έτερου ήμισυ τα πάει αρκετά καλά (φτου μην το ματιάσω).
  15. Όπως είπα παραπάνω μπορείς να επέμβεις στο λειτουργικό του και να διαγράψεις εφαρμογές που αλλιώς είναι κλειδωμένες από τον κατασκευαστή. Ρουταρισμένο δουλεύει όπως πριν, εφόσον δε διαγράψεις τις εργοστασιακές εφαρμογές. Αν φορτώσεις τη rom θα έχεις το τηλέφωνο σου ακριβώς όπως το παρέλαβες, τις εφαρμογές πρέπει να τις ξαναπεράσεις. Να κρατήσεις αντίγραφο από αρχεία που θες (φωτογραφίες, βίντεο, μουσική κλπ)
  16. Είναι πολύ εύκολο. Για να δουλέψει έπρεπε όμως να βάλω τη μπαταρία, σε αντίθεση με τις οδηγίες. Επίσης πρέπει να επιλέξεις firmware update. Η μόνη διαφορά με το root είναι πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις προγράμματα που απαιτούν root (και να επέμβεις στο λειτουργικό του). Εγώ το έχω ρουταρισμένο μόνο και μόνο για το adaway.
  17. Κατέβασε τη rom από εδώ http://www.needrom.com/download/kingsing-s2-2/ θα το επαναφέρεις στην εργοστασιακή του κατάσταση. Σε μένα δούλεψε μια χαρά
  18. Έχει αντέξει σε δύο πτώσεις χωρίς κάποια προστατευτική θήκη. Τη δεύτερη με ένα μικρό βαθούλωμα στο σασί. Τυχερά είναι αυτά. Εγώ έχω θέμα με τις κλήσεις. Ο συνομιλητής μου ακούει πολλές φορές παράσιτα που έχω εντοπίσει πως μπορεί να σταματήσουν χτυπώντας το... Έχω επικοινωνήσει κι είμαι έτοιμος να το στείλω Κίνα. Το δεύτερο που αγόρασα της συντρόφου δουλεύει μια χαρά, μην το ματιάσω.
  19. Δεύτερη μέρα σήμερα με καινούρια microSIM. Καμία βελτίωση σε αυτονομία και σήμα 3g. Πλέον παραιτήθηκα και από το gps. Και κάτι τελευταίο. Έχει κανένας θέμα με παράσιτα σε συνομιλίες? Σε μερικές κλήσεις έχει τόσο θόρυβο που δε με καταλαβαίνουν. Και με την προηγούμενη και τη νέα SIM. Ήρθε και το δεύτερο τηλέφωνο. Θα τσεκάρω αν έχει τα ίδια θέματα και θα ενημερώσω.
  20. Δοκίμασα και το nova αλλά αυτό που χρησιμοποιώ και είναι πολύ καλύτερο κατά τη γνώμη μου είναι το go launcher. Και με το lock screen για να δουλεύει το κλείδωμα με διπλό tap είναι ακριβώς αυτό που θέλω. Πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο που δε μου δουλεύει είναι είναι το guest mode. Με το ξεκλείδωμα θα με πάει στη δική μου οθόνη κι όχι σε guest.
  21. Το πήρα από To2c.com κι έχω παραγγείλει και δεύτερο. Δεν είχα κανένα πρόβλημα από το κατάστημα. Το κινητό είναι βολικό, τα θεματάκια που έχεις ήδη διαβάσει προφανώς, δε νομίζω ότι είναι τόσο σημαντικά ώστε να το αποκλείσω σαν αγορά και συγκριτικά με την τιμή του είναι πολύ καλό. Πολύ όμορφο και μικρό για 5". Η οθόνη του πάρα πολύ καλή. Μην περιμένεις ιδιαίτερα αξιόπιστη πλοήγηση με gps, που όπως έχω διαβάσει είναι γενικότερο θέμα με τα κινέζικα κινητά που φοράνε MTK επεξεργαστές. Το έχω φορτώσει με ένα σωρό εφαρμογές, και παρόλα αυτά δεν έχει καταλάβει τίποτα, σε αντίθεση με τα Samsung galaxy sIII mini των παιδιών μου. Μη σου πω το κοιτάνε με το ένα μάτι να το αρπάξουν :p Ένα θέμα που μπορεί να σε ενοχλήσει είναι η ευαισθησία της οθόνης. Έχω μερικές φορές ghost touch κι άλλες φορές πρέπει να πατήσω και δεύτερη φορά για να καταλάβει. Ιδίως όταν είναι καθαρό και με κρύα και στεγνά χέρια. Τρώγοντας πιτόγυρο και με τα χέρια λαδωμένα δε θα σε προβληματίσει καθόλου. Γενικότερα, το συνιστώ λόγω της πολύ καλής οθόνης και του σχεδιασμού του. Κι ένα τελευταίο. Με τη μπαταρία δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Με βαριά χρήση θα μου κρατήσει κανένα δωδεκάωρο το πολύ, αλλά έχω διαβάσει από άλλα κινητά ότι το συγκεκριμένο θέμα μπορεί να λυθεί με νέα κάρτα SIM που θα κάνω πολύ σύντομα.
  22. Δοκίμασα σήμερα τη SIM του γιου μου, κανονική κι αυτή στη θέση δύο. Πολύ καλό σήμα 3g κι επιτέλους δούλεψε το gps. Όχι άψογα, αλλά ικανοποιητικά. Είμαι για αλλαγή SIM λοιπόν.
  23. Το σήμα του 3G θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Οπότε προτείνεις να πάρω καινούρια κάρτα. Έχω μια κανονική SIM στη δεύτερη θέση. Επίσης κοντεύω να παραιτηθώ με το gps. Μήπως βοηθήσει και σ αυτό η κάρτα. Μπορείς να το δοκιμάσεις κι εσύ να μας πεις;
  24. Δυστυχώς δεν κατάφερα κι εγώ να προσαρτήσω το διαμέρισμα στο Link2sd. Είδα πως γενικότερα υπάρχει πρόβλημα στο kitkat με το Link2d. Έχει να κάνει με την εξομοίωση της μνήμης από το λειτουργικό; Οι γνώσεις μου σε Linux σταματούν στα στοιχειώδη οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω.
×
×
  • Create New...