Jump to content

Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορουμε ενω τραβαμε βιντεο να βγαζουμε και φωτο οπως στο νοτε 3? με καμμια εφαρμογη αλλη η απο το samsung apps?

Ναι μπορούμε με τη stock εφαρμογή (εκτός αν τραβάμε βίντεο σε UHD ανάλυση)!

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδια εχω παρει και γω το alpha και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, μονο που θελω να το κανω root για να βγαλω τα σκουπιδια της σαμσουνγκ και να βαλω adaway. Τελικα για το lollipop βρεθηκε καποια λυση? Και αν ναι με το knox παραμένει 0χ0?

Καλησπερα παιδια εχω παρει και γω το alpha και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, μονο που θελω να το κανω root για να βγαλω τα σκουπιδια της σαμσουνγκ και να βαλω adaway. Τελικα για το lollipop βρεθηκε καποια λυση? Και αν ναι με το knox παραμένει 0χ0?

Αμα κάνεις ρουτ η εγγύηση χάνεται

Γραφει ο knox με cf autoroot.

Αλλα γιατί να μπλεξεις αφου μπορεις με το kingroot χωρίς να γραψει;

Είναι εύκολο να γραφτεί κάποιος πίνακας με τα περιττα που μπορούμε να τα αφαιρέσουμε με ασφάλεια? Edited by tsiou55

Αμα κάνεις ρουτ η εγγύηση χάνεται

Αμα δεν γραψει ο knox ,ομως κατι. ετσι κ παθει κατι το κινητο μου σβηνω το supersu και ξαναβαζω την stock rom και το στελνω για σερβις, γιαυτο ροταω με kingroot σε 5.0.2 θαμαι ενταξη τοχει δοκιμασει κανεος?

Αμα δεν γραψει ο knox ,ομως κατι. ετσι κ παθει κατι το κινητο μου σβηνω το supersu και ξαναβαζω την stock rom και το στελνω για σερβις, γιαυτο ροταω με kingroot σε 5.0.2 θαμαι ενταξη τοχει δοκιμασει κανεος?

Εχουμε πει οχι με λολλιποπ δεν πετυχαινει.

παιδια σκεφτεται ενας φιλος μου να το αγορασει και το μονο που τον χαλαειειναι η αναλυση της οθονης... τι λεει σαν οθονη σε σχεση με το G2 πχ?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

παιδια σκεφτεται ενας φιλος μου να το αγορασει και το μονο που τον χαλαειειναι η αναλυση της οθονης... τι λεει σαν οθονη σε σχεση με το G2 πχ?

Εγω ψιλοαπογοητευτηκα οταν απο G2 πηγα σε Αλφα οσο αφορα την οθονη αλλα συνηθισα γρηγορα.

Το G2 εχει φοβερη οθονη.

Παιδες μια ερωτηση. Μιας και το κινητο μας δεν παιρνει Sd card, αν βαλω USB stick, θα μπορει να το αναγνωριζει όπως μια καρτα? Και βασικα οι εφαρμογες θα βλεπουν το USB στη θεση που θα εβλεπαν την καρτα?

Και για να το πω πιο συγκεκριμενα.

Χρησιμοποιω τo itube που αποθηκευει τραγουδια για να τα ακους offline. Μου δεινει 2 επιλογες για αποθηκευση. Ή στο κινητο ή σε καρτα μνημης ,που είναι απενεργοποιημενη αυτή η επιλογή μιας και δεν υπαρχει καρτα.

Αν βαλω USB stick θα μπορω να ρυθμισω την εφαρμογή να πηγαινει να αποθηκευει εκει και όχι στη μνημη του κινητου? θα μου ενεργοποιησει ας πουμε την επιλογή "αποθηκευση σε καρτα μνημης" που τωρα είναι απενεργοποιημενη, ώστε να αποθηκευει αυτόματα τα τραγουδια στο stick?

και όχι μονο το itube, αλλα και άλλες εφαρμογες?

Θα δουλεψει το USB με τον τροπο που θα δουλευε μια καρτα ή θα εχω θεματα?

Τι γίνεται με αυτή τη Lollipop θα βγει ποτέ? είμαι νέος χρήστης android, οπότε όλα μου είναι πρωτόγνωρα, από οτι μου είπαν στην samsung δίνοντας το IMEI η συσκευή είναι Αυστριακή (T-Mobile logo), παίζει να μην πάρω και ποτέ lollipop? Η πλάκα είναι ότι θέλω Lollipop μόνο και μόνο για το 4G (έχω wind και δεν εμφανίζει την επιλογή LTE στην Kitkat)...

Επίσης και μια δεύτερη ερώτηση, έχει ένα σπαστικό κόλλημα το Alpha που ποτέ δεν κατάλαβα πως να το λύσω, πολλές φορές πατώντας το home button για να κλείσω ένα app αντί να βγει στη homescreen μου ανοίγει ένα σπαστικό Google App, τι είναι αυτό ξέρει κανείς?

Επίσης και μια δεύτερη ερώτηση, έχει ένα σπαστικό κόλλημα το Alpha που ποτέ δεν κατάλαβα πως να το λύσω, πολλές φορές πατώντας το home button για να κλείσω ένα app αντί να βγει στη homescreen μου ανοίγει ένα σπαστικό Google App, τι είναι αυτό ξέρει κανείς?

Το Google app που ανοίγει είναι το S Voice... Ανοίγει με διπλό κλικ στο κεντρικό πλήκτρο... Μπορείς να το απενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις του S Voice...[ATTACH]61713[/ATTACH]

όχι δεν είναι το Svoice, το svoice όταν ανοίξεις το taskmanager για να κλείσεις κάποια εφαρμογή που τρέχει στο background γράφει svoice και έχει σήμα ένα μικρόφωνο, αυτή που λέω, στο taskmanager αναφέρεται ως Goggle App, και μοιάζει περισσότερο με κάποια μηχανή αναζήτησης.

Edit: Βρήκα ποια είναι, το κάνει σε όλους αυτό??

Edited by Inferno_lb

Τι γίνεται με αυτή τη Lollipop θα βγει ποτέ? είμαι νέος χρήστης android, οπότε όλα μου είναι πρωτόγνωρα, από οτι μου είπαν στην samsung δίνοντας το IMEI η συσκευή είναι Αυστριακή (T-Mobile logo), παίζει να μην πάρω και ποτέ lollipop? Η πλάκα είναι ότι θέλω Lollipop μόνο και μόνο για το 4G (έχω wind και δεν εμφανίζει την επιλογή LTE στην Kitkat)...

Κι όμως , υπαρχει επιλογή LTE για kitkat. Τσεκαρε ποια kitkat εχεις, (είναι η G850FXXU2BOA2)?. Προφανως δεν εχεις παρει την τελευταια ενημερωση που προσθετει αυτή την επιλογή. Είναι μια μικρη ενημερωση που εχει δωθει αρκετο καιρο τωρα.

Κι εγω wind εχω και μετα από αυτή την ενημερωση μου εμφανiσε το LTE.

οσον αφορα στο δευτερο, εμενα αν πατησω μια φορα το home button ε παει στην αρχικη οθονη, αν το πατησω δυο φορες τοτε μου εμφανιζει το s voise.

προφανως εχει ενεργοποιηθεί καποια επιλογή και σου βγαζει αυτό. Αν είναι μηχανη αναζητησης, πρεπει αν δεις μηπως μπηκε αυθαιρετα μαζι με καποιο app που εγκατέστησες.

edit

Τωρα που το τσεκαρα στο κινητο μου, εχεις ενεργοποιησει το "αναζητηση και Now" της google. Προφανως καπου εκει είναι τσεκαρισμενο να στο βγαζει όταν πατας μια φορα το home button.

Εγω δεν το εχω ενεργοποιημενο οποτε δεν μπορω να δω τι επιλογες δεινει.

Μπες στις εφαρμογες σου σε αυτή που λεγεται "ρυθμισεις google" είναι προεγκαταστημενη. Εκει θα βρεις το "αναζητηση και now" οποτε τσεκαρε τι ρυθμισεις υπαρχουν.

Edited by orestis28

Ειναι το google voice αυτο που σου εμφανιζει, το εχει και το δικο μου (γερμανικο vodafone). Η συγκεκριμενη λειτουργια εμφανιζεται οταν κρατας πατημενο το home button για πανω απο 2 δευτερολεπτα, οποτε αν το πατας στιγμιαια δεν θα χεις προβλημα. Απο λιγο που εψαξα, δεν ειδα να υπαρχει επιλογη να το αφαιρεσεις μεσω ρυθμισεων. To S-voice που ειναι η παρομοια λειτουργια της Samsung, οντως ενεργοποιειται με διπλο πατημα και αν απενεργοποιησεις να μην ανοιγει απ το home button, θα δεις μια μικρη βελτιωση στην ταχυτητα αποκρισης της επιστροφης στην αρχικη οθονη.

Ειναι το google voice αυτο που σου εμφανιζει, το εχει και το δικο μου (γερμανικο vodafone). Η συγκεκριμενη λειτουργια εμφανιζεται οταν κρατας πατημενο το home button για πανω απο 2 δευτερολεπτα, οποτε αν το πατας στιγμιαια δεν θα χεις προβλημα. Απο λιγο που εψαξα, δεν ειδα να υπαρχει επιλογη να το αφαιρεσεις μεσω ρυθμισεων. To S-voice που ειναι η παρομοια λειτουργια της Samsung, οντως ενεργοποιειται με διπλο πατημα και αν απενεργοποιησεις να μην ανοιγει απ το home button, θα δεις μια μικρη βελτιωση στην ταχυτητα αποκρισης της επιστροφης στην αρχικη οθονη.

Εγω που δεν το εχω ενεργοποιημενο στο δικο μου, όταν παταω το home botton μια φορα αλλα λιγο παρατεταμένα, μου βγαζει ένα παραθυρο που μου λεει ότι εχω 3 επιλογες, η μια είναι και αυτή που βγαζει στο φιλο, αν επιλεξεις καποια από τις 3 σου λεει αν θα γινει για μια φορα ή για παντα. Αρα ο φιλος εχει επιλεξει "το για παντα" και γι αυτό του το βγαζει κάθε φορα.

Αρα για να μην το βγαζει θα πρεπει να μπει εκει που ειπα παραπανω και ή να το απενεργοποιησει τελειως ή να δει αν εχει επιλογή να μην του το βγαζει. εγω δεν το εχω ενεργοποιησει οποτε δεν μπορω να δω περισσοτερες λεπτομέρειες.

Μπήκα στις ρυθμίσεις google αλλά τα search &now cards ήταν ήδη off, οπότε πήγα και την έκλεισα από ρυθμίσεις-εφαρμογές μια για πάντα.

Στο σημαντικότερο θέμα του LTE, πως είναι δυνατόν να έχουν πάρει αυτό το Update άλλοι χρήστες Galaχy Alpha και όχι εγώ?

H wind μου είπε μόλις ότι αν η συσκευή μου είναι παραεισαγωγή!?!?! και δεν προοριζόταν για Ελλάδα, θα πρέπει να περιμένω να βγει νέο λογισμικό, αν το είχα πάρει από κατάστημα τύπου wind-public κτλ κτλ. θα είχα πάρει ήδη την push αναβάθμιση στην kit kat.

Edited by Inferno_lb

Δηλαδη αν πας ρυθμισεις-περισσοτερα δικτυα-δικτυα κινητης τηλεφωνιας και πατησεις λειτουργια δικτυου , δε σου βγαζει εκει 4 επιλογες οπως στο παρακατω screenshot?

Κ εγω wind εχω και παρολο που η καρτα sim μου υποστηριζει μονο 3G, την επιλογη LTE την εχω. Τωρα δεν ξερω αν προυπηρχε ή προστεθηκε με τα updates που εκανε η συσκευη οταν την πρωτολειτουργησα. Επισης οπως προανεφερα, το δικο μου προοριζοταν για τη γερμανικη αγορα και ειναι branded της vodafone.

Ακριβώς, εμφανίζει μόνο 3 επιλογές (ουσιαστικά 2, WCDMA και GSM), εμένα δεν έκανε ΠΟΤΕ αυτές τις ενημερώσεις που αναφέρουν όλοι, βασικά δεν έκανε ποτέ καμία ενημέρωση η συσκευή. και η πλάκα είναι ότι και με τη wind και με τη samsung που είχα ξαναμιλήσει για το θέμα περίπου 1 μήνα πριν, το θεωρούσαν όλοι φυσιολογικό. Η συσκευή είναι Αυστριακή, T-mobile.

Εγώ πχ που είμαι cosmote δεν την έχω την επιλογή. βέβαια δεν έχω και μεγάλο όγκο δεδομένων μόλις 100 mb

Και λέω εγώ τώρα μήπως πρέπει ναι έχεις όγκο δεδομένων πάνω από 400 mb όπως μου είπαν από της cosmote για να σου έρθει update για LTE?Οι χρήστες που έχουν ενεργοποιημένη την επιλογή τη όγκο δεδομένων έχουν?

:wink:

Δε νομιζω πως εχει σχεση με τον ογκο δεδομενων. Εγω παραδειγμα δε χρησιμοποιω καν 3G-4G, το χω μονιμα στο GSM, μιας και δεν εχω καποιο πακετο δεδομενων αυτη τη στιγμη, αλλα και παλι η καρτα sim που εχω δεν ειναι 4G, ομως παρολα αυτα την εχω την επιλογη LTE.

Αυτο που με προβληματιζει ειναι το οτι ο φιλος Inferno δεν εχει λαβει κανενα update. Μηπως εχεις απενεργοποιημενη τη ρυθμιση για αυτοματες ενημερωσεις? Δοκιμασες να κανεις χειροκινητη αναζητηση για ενημερωσεις?

Δε νομιζω πως εχει σχεση με τον ογκο δεδομενων. Εγω παραδειγμα δε χρησιμοποιω καν 3G-4G, το χω μονιμα στο GSM, μιας και δεν εχω καποιο πακετο δεδομενων αυτη τη στιγμη, αλλα και παλι η καρτα sim που εχω δεν ειναι 4G, ομως παρολα αυτα την εχω την επιλογη LTE.

Αυτο που με προβληματιζει ειναι το οτι ο φιλος Inferno δεν εχει λαβει κανενα update. Μηπως εχεις απενεργοποιημενη τη ρυθμιση για αυτοματες ενημερωσεις? Δοκιμασες να κανεις χειροκινητη αναζητηση για ενημερωσεις?

ουτε εγω εχω παρει update!!

Για πηγαινετε ρυθμισεις-πληροφοριες συσκευης-ενημερωση λογισμικου και δειτε αν εχετε τσεκαρισμενα τα κουτακια οπως ειναι στο screenshot. Δοκιμαστε και πατωντας την επιλογη ενημερωση τωρα.

Έχω εταιρικό πρόγραμμα με 1.5gb Internet, η κάρτα είναι 4G, οι αυτόματες ενημερώσεις είναι ενεργοποιημένες και manual ψάχνω σχεδόν κάθε μέρα... Μίλησα με την samsung πάλι μόλις τώρα, θα πρέπει να περιμένω λέει να βγάλει η Αυστριακή Samsung τη Lollipop, για περισσότερες πληροφορίες πρέπει να στείλω mail στην Αυστρία!!! δεν με καλύπτει η Samsung Hellas.

Ο φίλος που δεν έχει πάρει ούτε αυτός update, τι χώρας συσκευή έχει?

• The title was changed to Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F)