Jump to content

Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα ... και γω το χω το κινητό

Εδώ και μία βδομάδα με 4 -5 φορτίσεις δεν μπορώ να καταλάβω πως σου βγάζει τόσο. ..Μάλλον δεν ασχολήσε καθόλου με το κινητό. ..Εγώ το βγάλα 10:00 πρωί σήμερα με 100% και τώρα 19:45.... είναι 40% με ασχολίες μόνο fb whatsapp κλήσεις. ... δεν μπορώ να το καταλάβω αυτί είχα όλα τα κινητά με ίδιες λειτουργίες από μένα και το LG g2 ...g3 gs5... κανένα τέτοιο σκορ. ...απορώ

Φίλε μου από ότι διάβασες, περιγράφω αναλυτικά το πόσο ασχολούμαι και πως με το κινητό. Η αλήθεια είναι ότι εγώ FB και συναφή δε μπαίνω , αλλά ούτε είμαι και τις όποιες ώρες μπαίνω στο ιντερνετ συνεχόμενα, οπότε δε ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό και πως επηρεάζει το << πέσιμο >> της μπαταρίας. Εξάλλου για τα λεγόμενά μου έβαλα και screen shots που φαίνεται ο χρόνος και η χρήση , κυρίως της οθόνης που καταναλώνει το περισσότερο. Επίσης , δε ξέρω αν το γνωρίζεις αυτό, μπορεί ο χρόνος που λέει το κινητό ότι π.χ. από το 10% για να πάει στο 100% είναι 1,5 ώρα, αλλά το πραγματικό 100% είναι όταν έχουν περάσει 2 ώρες. Επίσης στις πρώτες φορτίσεις εγώ το αφήνω να πάει περίπου στο 10% και μετά το φορτίζω για 2,5 με 3 ώρες. Ίσως λοιπόν παίζουν ρόλο και αυτά στο πως συμπεριφέρεται η μπαταρία. Σε όλα μου τα κινητά κάνω τα αντίστοιχα και η αλήθεια είναι ότι με ανάλογη χρήση από άλλους , πάντα έβγαζα πιο πολύ χρόνο.

Τώρα τι άλλο να πω;

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest bossgs3
Φίλε μου από ότι διάβασες, περιγράφω αναλυτικά το πόσο ασχολούμαι και πως με το κινητό. Η αλήθεια είναι ότι εγώ FB και συναφή δε μπαίνω , αλλά ούτε είμαι και τις όποιες ώρες μπαίνω στο ιντερνετ συνεχόμενα, οπότε δε ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό και πως επηρεάζει το << πέσιμο >> της μπαταρίας. Εξάλλου για τα λεγόμενά μου έβαλα και screen shots που φαίνεται ο χρόνος και η χρήση , κυρίως της οθόνης που καταναλώνει το περισσότερο. Επίσης , δε ξέρω αν το γνωρίζεις αυτό, μπορεί ο χρόνος που λέει το κινητό ότι π.χ. από το 10% για να πάει στο 100% είναι 1,5 ώρα, αλλά το πραγματικό 100% είναι όταν έχουν περάσει 2 ώρες. Επίσης στις πρώτες φορτίσεις εγώ το αφήνω να πάει περίπου στο 10% και μετά το φορτίζω για 2,5 με 3 ώρες. Ίσως λοιπόν παίζουν ρόλο και αυτά στο πως συμπεριφέρεται η μπαταρία. Σε όλα μου τα κινητά κάνω τα αντίστοιχα και η αλήθεια είναι ότι με ανάλογη χρήση από άλλους , πάντα έβγαζα πιο πολύ χρόνο.

Τώρα τι άλλο να πω;

Τπτ δεν χρειάζεται να πεις σε πιστεύω απλα αναρωτιέμαι γτ οχι και μένα και γω κανω τα αντίστοιχα με τους χρόνους και φορτίσεις ... Τέλος πάντων όσο για το κινητό το λάτρεψα όσο κανένα αλλο ειναι σούπερ σε όλα πριν απο αυτο είχα Galaxy s5 ... Όσοι θέλουν να το πάρουν με τα μάτια κλειστά και άφοβα ... Ειναι τέλειο ;)

Προφανως ο συνφορουμιτης εχει καλο σημα απο τον παροχο και το τηλεφωνο ειναι σε αδρανεια απο τα στατιστικα. Αφου ετσι το δουλευει ειναι ευχαριστημενος σε σχεση με τα προηγούμενά του κινητά. Ετσι μονο μπορει να γινει συγκριση συσκευων πιστευω, μονο με τα προηγούμενά μας κινητα που εχουμε ιδια χρηση και ιδιο σημα. Δεν βγαινουν συμπερασματα αλλιως, ειναι πολλοι οι παραγοντες που επηρεαζουν μπαταρία που δεν φαινονται απ τα στατιστικα.

Προφανως ο συνφορουμιτης εχει καλο σημα απο τον παροχο και το τηλεφωνο ειναι σε αδρανεια απο τα στατιστικα. Αφου ετσι το δουλευει ειναι ευχαριστημενος σε σχεση με τα προηγούμενά του κινητά. Ετσι μονο μπορει να γινει συγκριση συσκευων πιστευω, μονο με τα προηγούμενά μας κινητα που εχουμε ιδια χρηση και ιδιο σημα. Δεν βγαινουν συμπερασματα αλλιως, ειναι πολλοι οι παραγοντες που επηρεαζουν μπαταρία που δεν φαινονται απ τα στατιστικα.

Είναι πολύ σωστά όσα είπες.

Το προηγούμενο κινητό μου ήταν το Sony SP , το οποίο το θεωρώ από τα πιο τίμια κινητά, μόνο του μειονέκτημα για τις δικές μου απαιτήσεις, η κάμερά του που ειδικά στις δύσκολες συνθήκες σε σύγκριση με το Alpha ήταν η μέρα με τη νύχτα. Η μπαταρία του όμως καταπληκτική. Με την ίδια χρήση που περιέγραψα παραπάνω με το Alpha το SP μου έβγαζε μια μέρα ακόμα. Όχι όμως από την αρχή, μετά από καμιά δεκαριά προσεκτικές φορτίσεις έφτασε σε αυτά τα επίπεδα και για ένα χρόνο περίπου που το κράτησα, ήταν ανάλογα τη χρήση του, πάντα στα ίδια επίπεδα απόδοσης.

Πιστεύω λοιπόν ότι με την ίδια μεταχείριση στη μπαταρία και ανάλογη χρήση στο Alpha, θα φτάσει περίπου τα ίδια επίπεδα. Όμως και έτσι όπως είναι τώρα να μείνει, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Όταν αυτό το κινητό μου βγάζει σύμφωνα με τη δική μου χρήση πάνω από 4 μέρες , είμαι μια χαρά, ειδικά δε σε συνδυασμό με την εμφάνιση τη λειτουργεία και την αίσθηση που έχει σε όλα τα επίπεδα...!!

Τπτ δεν χρειάζεται να πεις σε πιστεύω απλα αναρωτιέμαι γτ οχι και μένα και γω κανω τα αντίστοιχα με τους χρόνους και φορτίσεις ... Τέλος πάντων όσο για το κινητό το λάτρεψα όσο κανένα αλλο ειναι σούπερ σε όλα πριν απο αυτο είχα Galaxy s5 ... Όσοι θέλουν να το πάρουν με τα μάτια κλειστά και άφοβα ... Ειναι τέλειο ;)

Φίλε μου πεσμου σε παρακαλώ έχω και εγώ το s5 αξίζει αυτή η αλλαγή δηλαδή από το s5 στο alfa; θα μου λείψει κάτι από το s5;

Guest bossgs3
Φίλε μου πεσμου σε παρακαλώ έχω και εγώ το s5 αξίζει αυτή η αλλαγή δηλαδή από το s5 στο alfa; θα μου λείψει κάτι από το s5;

Δεν θα σου λείψει τπτ μονο το θέμα αδιάβροχο και ο όγκος + 16 mp camera .... Το alpha 8πυρινο και πιο γρήγορο σε πολλά , όσο για κάμερα δεν είδα διαφορά ίσα ίσα επειδή ειμαι κολλημένος με κάμερα μου φαίνεται καλύτερη του alpha που ειναι 12mp

Δεν θα σου λείψει τπτ μονο το θέμα αδιάβροχο και ο όγκος + 16 mp camera .... Το alpha 8πυρινο και πιο γρήγορο σε πολλά , όσο για κάμερα δεν είδα διαφορά ίσα ίσα επειδή ειμαι κολλημένος με κάμερα μου φαίνεται καλύτερη του alpha που ειναι 12mp

Με δοκιμές που κάναμε εχθές με το S5 φίλου, μπορώ να πω το ίδιο. Λίγο, πολύ λίγο καλύτερες του Alpha, όχι τίποτα σημαντικό όμως, στο ψάξιμο επάνω το βλέπεις και αυτό αφού βεβαίως τις περάσαμε σε φλασάκι και τις είδαμε σε τηλεόραση. Ξανά λέω, υπέρ του Alpha, μικρό διαφορές , ίσως και ανάξιες λόγου.

Guest bossgs3
Με δοκιμές που κάναμε εχθές με το S5 φίλου, μπορώ να πω το ίδιο. Λίγο, πολύ λίγο καλύτερες του Alpha, όχι τίποτα σημαντικό όμως, στο ψάξιμο επάνω το βλέπεις και αυτό αφού βεβαίως τις περάσαμε σε φλασάκι και τις είδαμε σε τηλεόραση. Ξανά λέω, υπέρ του Alpha, μικρό διαφορές , ίσως και ανάξιες λόγου.

Αυτο ακριβώς δεν έχει μεγάλες διάφορες αλλα πάντα υπέρ του alpha ....;)

Αυτο ακριβώς δεν έχει μεγάλες διάφορες αλλα πάντα υπέρ του alpha ....;)

Σήμερα το είδα και εγώ και ενα μαγαζί μου το S5, το μόνο υπέρ για μένα είναι το μέγεθος του και το αλουμίνιο. Τα ίδια χάλια με τη ραμ, αυτό δεν ξέρω γιατί δεν έχει φτιάξει τόσους μήνες, μόλις φορτώσει κλείνουν οι εφαρμογές.

Guest bossgs3
Σήμερα το είδα και εγώ και ενα μαγαζί μου το S5, το μόνο υπέρ για μένα είναι το μέγεθος του και το αλουμίνιο. Τα ίδια χάλια με τη ραμ, αυτό δεν ξέρω γιατί δεν έχει φτιάξει τόσους μήνες, μόλις φορτώσει κλείνουν οι εφαρμογές.

Ειναι ενα θέμα αυτο που κακός δεν το κάνουν ....

Αν μπαινεις συχνά στο νετ απ το κινητό θα σου λήψη η πιο μεγάλη οθόνη στο browsing,facebook,chat με messeger etc.

Επίσης το ότι είναι αδιάβροχο είναι στα συν ειδικά τώρα που έρχετε χειμώνας, βροχές κ.α. Απ την αλλη το aplha έχει πιο ωραίο μέγεθος και πιο ελαφρύ.

Σα κάμερα είναι περίπου τα ίδια και εδώ να πω πως μου έχει κάνει εντύπωση πως άνοιγε πιο γρήγορα η κάμερα στο S5 από το alpha σε 3 διαφορετικά που έχω δει.

Κατά τα άλλα αν πέσει στη τιμή του S5 θα είναι σούπερ εναλλακτική επιλογή :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Χαιρεται! Κλεινω σχεδον δυο μερες με το alpha στα χερια μου και του εχω κανει μια φορτιση μονο..Συγκεκριμενα,μετα απο 1 ημερα,10ωρες και 22 λεπτα λειτουργιας η μπαταρια εφτασε στο 31% με χρηση 4ωρες και 8λεπτα οθονης,33λεπτα κλησεις,ανοιχτο το wifi για περιπου 2μιση ωρες κανοντας αρκετο download εφαρμογων,περιπου μιση ωρα ανοιχτα τα δεδομενα,λιγο σκαλισμα για φακελους και διαμορφωση,καμια 15ρια φωτογραφιες,πολλες προσπαθειες για να πετυχω το screenshot με κουνημα χεριου (:p),αρκετα μηνυματα και σχεδον και τις 3 ωρες που ειχα συνδεση με δικτυο ημουν μεσα σε viber,instagramm,facebook και αθλητικες ειδησεις! Αυτο που παρατηρω ειναι πως για κλησεις αυτο το κινητο ειναι αριστο,η καταναλωση μπαταριας οταν μιλας ειναι ελαχιστη.Η μπαταρια πεφτει ευκολα μονο οταν σερφαρεις,αλλα και εκει πρεπει να εισαι αρκετες ωρες μεσα για να πεσει αισθητα..Με auto φωτεινοτητα και εξοικονομηση ενεργειας η μπαταρια του ειναι αρκετα τιμια,απο το λιγο που μπορω να συμπερανω..Δηλαδη με εντονη χρηση οπως την δικια μου σε βγαζει μια μερα ανετα,δεν χρειαζεται φορτιση (εμενα ηταν στο 54% χτες βραδυ στις 2) και αναλογα με την χρηση της επομενης μερας μπορει να σε βγαλει και μεχρι το βραδυ,αν δεν του πετας τα ματια εξω..Ως ωρας ειμαι πολυ ευχαριστημενος,θα δω πως παει και με τις επομενες φορτισεις και θα σχολιασω..

Υ.Γ.: Για εμφανιση δεν χρειαζεται να πεις πολλα,η αισθηση του "κρυου" μεταλλου τα βραδια και πρωινα ειναι απιστευτη,πολυ ελαφρυ,ομορφο..

Όσοι έχετε S5 και σκέφτεστε για Alpha δεν έχετε κανένα λόγο να το κάνετε πέρα από το αν τρώγεστε να το δοκιμάσετε.

Έτσι είναι, έχεις απόλυτο δίκιο μόνο το μέγεθος διαφέρει στα άλλα είναι σε όλα κατώτερο και δεν έχει κάτι νέο να δώσει, μια από τα ίδια και πανάκριβο :)

Έτσι είναι, έχεις απόλυτο δίκιο μόνο το μέγεθος διαφέρει στα άλλα είναι σε όλα κατώτερο και δεν έχει κάτι νέο να δώσει, μια από τα ίδια και πανάκριβο :)

Έχεις δίκιο, άσε να έχουμε εμείς το Alpha που έχει τον 8πύρηνο exynos, που είναι αισθητά πιο ελαφρύ , που είναι αντικειμενικά πολύ πιο όμορφο, που βγάζει τις ίδιες και ελάχιστα καλύτερες φωτογραφίες κατά γενική ομολογία ακόμα και κατόχων που έχουν και τα δύο και θέλουν να κρίνουν αντικειμενικά, που οι ίδιοι πάλι επιβεβαιώνουν ότι είναι πιο γρήγορο, που εδώ μέσα έχουμε δείξει με στοιχεία το πως συμπεριφέρεται η μπαταρία του - αυτονομία του, που είναι πιο μανιτζέβελο λόγο μεγέθους και βάρους και άλλα ακόμα.

Όμως τι να λέμε , για όλα αυτά που ανέφερα και άλλα που δεν ανέφερα, είναι κατώτερο και ο κυριότερος λόγος είναι βεβαίως διότι το έχουμε εμείς και εσύ μάλλον έχεις το S5, οπότε αυτό τα λέει όλα......:lol:

και βεβαίως είναι και πανάκριβο αφού κοστίζει το ίδιο με το S5 που έχει βγει εδώ και τόσο καιρό , αλλά αυτό όμως είναι φθηνό , πάλι βεβαίως για τον ίδιο λόγο, επειδή μάλλον το έχεις εσύ.....

και ένας άλλος λόγος που δεν αξίζει, είναι ότι με τα χαρακτηριστικά του και την εμφάνισή του τσακίζει άνετα το iPhone 6, που τολμάει κιόλας αυτό το ταπεινό Alpha να του μοιάζει και να είναι και πιο όμορφο και να μη σπάει όταν το βάζεις στη τσέπη του παντελονιού και να έχει και καμιά 300αρια ευρώ πιο κάτω ( ίσως λέω και λίγα ). Ε αυτό πια είναι από τα άγραφα, κανονικά πρέπει να το αποσύρουν από την αγορά , που τολμάει ένα ταπεινό Alpha να ζητάει και χρήματα για να το αποκτήσεις αντί να σε παρακαλάνε για να το πάρεις....χα!χα!χα!

Edited by Leonid111

Κατά την ταπεινή μου άποψη, κακώς συγκρίνετε τις δύο συσκευές αν και δικαίωμα να το κάνουν έχουν όσοι έχουν/είχαν και τα 2. Η Samsung δεν πιστεύω ότι φτιάχνοντας το alpha είχε στο στόχαστρο της τους κατόχους s5. Ούτε το έκανε για να δώσει περισσότερες επιλογές σε αυτούς που έτσι κι αλλιώς θα έπαιρναν samsung. Από το S3 ναι, εύκολα θα πήγαινα στο alpha (το ζήλεψα και το ζηλεύω ακόμα) γιατί δεν ήθελα καθόλου μεγαλύτερες διαστάσεις (αν και τελικά κατέληξα στο S4.I9506 και εξοικονόμησα αρκετά χρήματα). Το ποιο από τα 2 (alpha-S5) είναι καλύτερο δεν με πολύ ενδιαφέρει αφού είναι αμφότερα σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είναι βέβαια αξιοπρόσεκτο το πόσες δυνατότητες έχει το alpha συγκεντρωμενες σε τόσο μικρό μέγεθος.

Έχεις δίκιο, άσε να έχουμε εμείς το Alpha που έχει τον 8πύρηνο exynos, που είναι αισθητά πιο ελαφρύ , που είναι αντικειμενικά πολύ πιο όμορφο, που βγάζει τις ίδιες και ελάχιστα καλύτερες φωτογραφίες κατά γενική ομολογία ακόμα και κατόχων που έχουν και τα δύο και θέλουν να κρίνουν αντικειμενικά, που οι ίδιοι πάλι επιβεβαιώνουν ότι είναι πιο γρήγορο, που εδώ μέσα έχουμε δείξει με στοιχεία το πως συμπεριφέρεται η μπαταρία του - αυτονομία του, που είναι πιο μανιτζέβελο λόγο μεγέθους και βάρους και άλλα ακόμα.

Όμως τι να λέμε , για όλα αυτά που ανέφερα και άλλα που δεν ανέφερα, είναι κατώτερο και ο κυριότερος λόγος είναι βεβαίως διότι το έχουμε εμείς και εσύ μάλλον έχεις το S5, οπότε αυτό τα λέει όλα......:lol:

και βεβαίως είναι και πανάκριβο αφού κοστίζει το ίδιο με το S5 που έχει βγει εδώ και τόσο καιρό , αλλά αυτό όμως είναι φθηνό , πάλι βεβαίως για τον ίδιο λόγο, επειδή μάλλον το έχεις εσύ.....

και ένας άλλος λόγος που δεν αξίζει, είναι ότι με τα χαρακτηριστικά του και την εμφάνισή του τσακίζει άνετα το iPhone 6, που τολμάει κιόλας αυτό το ταπεινό Alpha να του μοιάζει και να είναι και πιο όμορφο και να μη σπάει όταν το βάζεις στη τσέπη του παντελονιού και να έχει και καμιά 300αρια ευρώ πιο κάτω ( ίσως λέω και λίγα ). Ε αυτό πια είναι από τα άγραφα, κανονικά πρέπει να το αποσύρουν από την αγορά , που τολμάει ένα ταπεινό Alpha να ζητάει και χρήματα για να το αποκτήσεις αντί να σε παρακαλάνε για να το πάρεις....χα!χα!χα!

Εχω το s5 ναι και δεν εχω σκοπό κάνω καμία αντιπαράθεση με κανένα. Είπα την γνώμη μου μετά από αρκετή ώρα που το έπαιξα στο public. Διαβάζοντας κριτικές έχει κάποια μείον. Οποίος θέλει μπορεί να δει το review στο trusted review. Ούτε λέω ότι δεν το θέλω και ο μόνος λόγος είναι το μέγεθος. Γιαυτο το λόγο εχω το iPhone 5s και το Galaxy s4. Δεν ειμαι για πιο μεγάλη οθόνη. Όσες φορές πήρα νότε δεν το κράτησα πολύ γιατί δεν με βόλευε.

Όσοι έχετε S5 και σκέφτεστε για Alpha δεν έχετε κανένα λόγο να το κάνετε πέρα από το αν τρώγεστε να το δοκιμάσετε.

Αν ήταν 5 ίντσες και παρόμοια τιμή θα το έπαιρνα.

εγω για ένα λόγο ακόμα θα αλλάξω το s5 το ηλιθιο καπάκι για το usb

Γιώργος...:ninja:

Guest bossgs3
Δεν χρειάζονται τσακωμοι παιδιά :) ..... Εγώ είχα 5 μήνες το gs5 πήρα τώρα το alpha και είμαι υπέρ ευχαριστημενος από ομορφιά ελαφρύ και ισοδύναμο με το ς5 ο καθένας με τις ευκολίες του και την τσέπη του επιλέγει και παίρνει και το gs5 ήταν ωραίο και το alpha το ίδιο εγώ το άλλαξα για δύο λόγους. ..για το exynos και για μέγεθος με κουρασε. ..Όσο για το άλφα 2η βδομάδα και είναι σούπερ, με όλα ανοιχτά και όλη μέρα σκαλίζω μετ κλήσεις φεις mail και άλλες εφαρμογές.... μου έβγαλε 25 ώρες νορμάλ τώρα σε καποιους άλλους που βγάζει 4 μέρες ,μάλλον δεν το δουλεύουν πολύ ... εννοείται εγώ δουλεύω και το άλφα και iphone 6. ...και τα δύο μαζί ;)

Δεν χρειάζονται τσακωμοι παιδιά :) ..... Εγώ είχα 5 μήνες το gs5 πήρα τώρα το alpha και είμαι υπέρ ευχαριστημενος από ομορφιά ελαφρύ και ισοδύναμο με το ς5 ο καθένας με τις ευκολίες του και την τσέπη του επιλέγει και παίρνει και το gs5 ήταν ωραίο και το alpha το ίδιο εγώ το άλλαξα για δύο λόγους. ..για το exynos και για μέγεθος με κουρασε. ..Όσο για το άλφα 2η βδομάδα και είναι σούπερ, με όλα ανοιχτά και όλη μέρα σκαλίζω μετ κλήσεις φεις mail και άλλες εφαρμογές.... μου έβγαλε 25 ώρες νορμάλ τώρα σε καποιους άλλους που βγάζει 4 μέρες ,μάλλον δεν το δουλεύουν πολύ ... εννοείται εγώ δουλεύω και το άλφα και iphone 6. ...και τα δύο μαζί ;)

Καθως φανταζομαι οτι θα κανεις ιδια χρηση με τα 2 κινητα..ποιανου η μπαταρια κραταει καλυτερα?

To 25ωρο βγηκε με το 3g ανοιχτο?

Έτσι σωστά τα λες.

Όπως το βολεύει το καθένα.

Εγώ βασικά έχω βολευτεί με το S5 προς το παρόν και μου αρέσει που είναι και άδα αδιάβροχο.

Λοιπόν θέλω να σε ρωτήσω μιας και έχεις και το iPhone 6 πως βλέπεις το δούλεμα του alpha σε σχέση με αυτό, smooth, ταχύτητα μενού και εφαρμογών.

Εδώ να ξαναπώ ότι το alpha που είδα μου έκανε εντύπωση που άνοιγε η κάμερα του σαφώς πιο αργά απ το S5 μου αλλά (& αυτό δε περίμενα) απ το περσινό iPhone 5s.

Για πες αν θες και εσύ...

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Guest bossgs3
Έτσι σωστά τα λες.

Όπως το βολεύει το καθένα.

Εγώ βασικά έχω βολευτεί με το S5 προς το παρόν και μου αρέσει που είναι και άδα αδιάβροχο.

Λοιπόν θέλω να σε ρωτήσω μιας και έχεις και το iPhone 6 πως βλέπεις το δούλεμα του alpha σε σχέση με αυτό, smooth, ταχύτητα μενού και εφαρμογών.

Εδώ να ξαναπώ ότι το alpha που είδα μου έκανε εντύπωση που άνοιγε η κάμερα του σαφώς πιο αργά απ το S5 μου αλλά (& αυτό δε περίμενα) απ το περσινό iPhone 5s.

Για πες αν θες και εσύ...

Το Iphone εννοείται είναι λιγάκι πιο smooth πιο πολύ στο χέρι μου αρέσει το άλφα γτ το αιφον χωρίς θήκη φοβάσαι μην το χάσεις απτά χέρια σου σε ταχύτητα όσο είδα σε παιχνίδι σχεδόν ίδια μερικές φορές πιο γρήγορο το άλφα σε άλλες το αιφον. ..Η μπαταρία αδειάζει πιο γρήγορα του άλφα π.χ. ταβγαλα μαζί στο 100% και σε 24 ωρο το αιφον ήταν 25% το άλφα στα 11% και τα δύο σε ίδιες χρησεις και γενικά στο αιφον περισσότερες κλήσεις και φεις.... Όσο για τον φίλο (( doc77 )) ναι πάντα όλα ανοιχτά με 3G κανένα δεν έχω σε 4G. ... Αυτά τα ολίγα παίδες. ..Α! Να πω ότι πιο πολύ με WiFi είμαι παρά με 3G. ..

Edited by bossgs3

Το είδα και εγώ απο κοντά εχθες,πολύ ομορφο και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το τσιμπησω..Με 3g πως τα παει η μπαταρία του;;

Το είδα και εγώ απο κοντά εχθες,πολύ ομορφο και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το τσιμπησω..Με 3g πως τα παει η μπαταρία του;;

Μια ερώτηση χωρίς παρεξήγηση.

Όταν έχεις το Μ8, για ποιο λόγο να πας σ αυτήν την συσκευή;

Στο μόνο που υπερέχει είναι στην κάμερα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• The title was changed to Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F)