Jump to content

Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest bossgs3
Από ότι καταλαβαίνω (...recent apps ) είναι ίδια ακριβώς με τη γαλλική. Κακό αυτό. Να ρωτήσω μερικά πράγματα για να εξακριβώσω ότι δεν άλλαξε τίποτα σε σχέση με τη γαλλική lollipop:

1) Όταν ξεκλειδώνετε το τηλέφωνο, το εφέ ξεκλειδώματος είναι κοφτό/απότομο;

2) Όταν σκρολάρετε στην εφαρμογή επαφών , νιώθετε να σκρολάρει πιο αργά ;

3) Όταν καλείτε κάποιον και πατάτε τερματισμό κλήσης, πιάνει με τη μία ο τερματισμός ; ( χρειάζεται να κάνετε βέβαια αρκετά tests για αυτό)

4) Το gps δυσκολεύεται περισσότερο να σας βρει σε σχέση με την kitkat; Χάνεται κατά διαστήματα στη διαδρομή σας ; ( αυτό θέλει μισή ώρα οδήγηση για να διαπιστωθεί)

Καλημέρα φίλε....σε μένα πάει σε όλα όσα είπες σφαίρα αυτό μόνο.......

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια καλησπερα. Εχω ισπανικη συσκευη και δεν εχω λαβει ενημερωση για lollipop. Ποια εκδοση θα ερθει; Η 5.0. ή 5.1.1 ; Ανυπομονώ να δω τι παιζει στην πραξη με την συσκευη μας σε lollipop . Λογικα σε λιγες μερες θα αναβαθμιστουμε ολοι

Τι θέμα έχουν τα γαλλικά με το recent apps button γιατί δε παρακολουθώ συνεχώς το νήμα

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Καλημέρα φίλε....σε μένα πάει σε όλα όσα είπες σφαίρα αυτό μόνο.......

Σ' ευχαριστώ για το feedback. Παρόλα αυτά δεν πρόκειται να περάσω στην lollipop αν δεν ακούσω και άλλα feedbacks και αφού θα την έχετε στο κινητό σας για αρκετό καιρό.

Τι θέμα έχουν τα γαλλικά με το recent apps button γιατί δε παρακολουθώ συνεχώς το νήμα

Σε αρκετούς χρήστες , στη γαλλική lollipop δεν λειτουργούσε το recent apps. Σε μένα πάντως λειτουργούσε κανονικά όταν είχα τη γαλλική. Φαίνεται ότι το ίδιο bug παρουσιάζεται και στη γερμανική. Δεν ξέρω αν όσοι έχουν τέτοιο bug, το έχουν γιατί δεν έκαναν factory reset μετά την εγκατάσταση.

Παίδες πήγα να ελέγξω αν έχει έρθει η lollipop σε μένα (ολλανδικό γαρ) και μου γράφει ότι έχει τροποποιηθεί το λογισμικό της συσκευής με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο και με παραπέμπει στο kies η στο σέρβις. Του είχα κάνει ρουτ με Kingroot αλλά δεν βρήκα χρησιμότητα γιαυτό που ήθελα και το έβγαλα. Νόμισα ότι πείραξε το knox αλλά τελικά δεν τον άλλαξε. Άρα στο kies το συνδέω, παίρνω αντίγραφο της συσκευής και πατάω την υλικοτεχνική ενημέρωση; γιατί από ό,τι φαίνεται από την προειδοποίηση θα σβηστούν τα πάντα. Το έχει κάνει κανείς αυτό;

Υ.Γ. το kies έγραψε ότι το τρέχων λογισμικό είναι και το νεώτερο άρα δεν έχει έρθει ολλανδικό γλυφιτζούρι.

Edited by ionskotis

Σ' ευχαριστώ για το feedback. Παρόλα αυτά δεν πρόκειται να περάσω στην lollipop αν δεν ακούσω και άλλα feedbacks και αφού θα την έχετε στο κινητό σας για αρκετό καιρό.

Σε αρκετούς χρήστες , στη γαλλική lollipop δεν λειτουργούσε το recent apps. Σε μένα πάντως λειτουργούσε κανονικά όταν είχα τη γαλλική. Φαίνεται ότι το ίδιο bug παρουσιάζεται και στη γερμανική. Δεν ξέρω αν όσοι έχουν τέτοιο bug, το έχουν γιατί δεν έκαναν factory reset μετά την εγκατάσταση.

Εμένα το recent apps δουλεύει κανονικά και δεν έχω κάνει factory reset..

Παίδες πήγα να ελέγξω αν έχει έρθει η lollipop σε μένα (ολλανδικό γαρ) και μου γράφει ότι έχει τροποποιηθεί το λογισμικό της συσκευής με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο και με παραπέμπει στο kies η στο σέρβις. Του είχα κάνει ρουτ με Kingroot αλλά δεν βρήκα χρησιμότητα γιαυτό που ήθελα και το έβγαλα. Νόμισα ότι πείραξε το knox αλλά τελικά δεν τον άλλαξε. Άρα στο kies το συνδέω, παίρνω αντίγραφο της συσκευής και πατάω την υλικοτεχνική ενημέρωση; γιατί από ό,τι φαίνεται από την προειδοποίηση θα σβηστούν τα πάντα.

Έτσι ακριβώς

Το έχει κάνει κανείς αυτό;

Ναι, και πρέπει να ξαναστήσεις από την αρχή.

Υ.Γ. το kies έγραψε ότι το τρέχων λογισμικό είναι και το νεώτερο άρα δεν έχει έρθει ολλανδικό γλυφιτζούρι.

Μπορείς να το τσεκάρεις από εδώ

Καλησπέρα παιδιά, η κοπέλα μου έκανε αναβάθμιση (γερμανικο βονταφον) και γκρινιάζει γιατί κολλάει και η μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα. Τι να κάνω γιατί δεν αντέχω την γκρίνια της; :lol:

Guest bossgs3
Καλησπέρα παιδιά, η κοπέλα μου έκανε αναβάθμιση (γερμανικο βονταφον) και γκρινιάζει γιατί κολλάει και η μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα. Τι να κάνω γιατί δεν αντέχω την γκρίνια της; :lol:

Καλησπέρα. ..και γω ψάχνομαι με την μπαταρία λίγο. ..δεν ξέρω τι φταίει αλλά την ρουφάει κάτι γρήγορα...κατά τα άλλα. ..Καλά δουλεύει με lollipop. .χωρίς κολλήματα. ...

Επιστρέφεις στην kitkat. Άλλη λύση δεν υπάρχει. :) Όλοι θα επιστρέψετε στην kitkat αργά ή γρήγορα.

Ψάχνεστε για επιστροφή στην kitkat ε?

Ας μην τρωγόσασταν για το πότε θα βγει το γλυφιτζουρακι !!

Άρα έκανα καλά λέτε που το αγνοησα το update τελικά.. Θα μείνω με την απορία όμως..

Είναι δύσκολη ή διαδικασία επιστροφής σε κιτκατ? Είναι πιθανο να γράψει ο κνοξ?

Άρα έκανα καλά λέτε που το αγνοησα το update τελικά.. Θα μείνω με την απορία όμως..

Καλύτερα απορία παρά ταλαιπωρία... ;)

Κοίτα...Είχα κατεβάσει 2 kitkat roms από τη Sammobile για να γυρίσω πίσω. Την τσέχικη που είχε αρχικά το κινητό μου και την ελληνική. Όταν πήγα να περάσω την ελληνική το κινητό μπρίκαρε και το ξεμπρίκαρα μέσω φόρτωμα bootloader στον odin. Δεν το είχα ξανακάνει αυτό ( υπάρχει σχετικό video οδηγός στο youtube αν πάθεις την ίδια πλάκα ) αλλά πέτυχε και ξεμπρίκαρε το κινητό. Αντίθετα, την τσέχικη kitkat την πέρασα κανονικά και εύκολα μετά. Δεν ξέρω γιατί την ελληνική rom δεν τη δέχτηκε εξίσου εύκολα. Κnox δεν έγραψε παρά την όλη ιστορία με την ελληνική rom.

Kαταλαβαίνω ότι αν ένας χρήστης σας πει "μη βάλετε τη lollipop , είναι χειρότερη" θα σκεφτείτε ότι μπορεί να λέει βλακείες. Όταν όμως σχεδόν όλοι που ήμασταν στη lollipop , γυρίσαμε πίσω τελικά, ε αυτό πρέπει να σας πει κάτι. Υπόψιν ότι όταν αρχικά είχαμε βάλει τη lollipop λέγαμε και εμείς ότι είναι ok. Μετά από αρκετή χρήση όμως βγάλαμε καλύτερο συμπέρασμα και γυρίσαμε πίσω. Kαταλαβαίνω τη ψυχολογική ανάγκη να νιώσετε ότι κάνετε update αλλά ουσιαστικά αυτή η lollipop είναι downgrade.

Αν κανω root σε samsung galaxy alpha υπαρχει δυνατοτητα να επαναφερω το knox στην αρχικη του μορφη;; Οπως γινοταν με τον counter στα παλια μοντελα μεσω του triangle away;;
Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20

Αν κανω root σε samsung galaxy alpha υπαρχει δυνατοτητα να επαναφερω το knox στην αρχικη του μορφη;; Οπως γινοταν με τον counter στα παλια μοντελα μεσω του triangle away;;

Όχι, το Knox αν γράψει δεν επαναφέρεται.

Δεν καταλαβαίνω ?!? μονο εγώ δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα με τη νέα έκδοση ? lolipop.

Ούτε της γυναίκας μου έχει θέμα προς το παρόν εκτός το recent button, και ούτε hard reset της έκανα, ούτε καν απενεργοποίηση των περιτων εφαρμογών.

Το οποίο πάντως hard reset κ wipe θα τα κάνω να δω αν στρώσει το button.

Το τηλέφωνο είναι αρκούντως σβέλτο κ αξιοπρεπές, έχω και το LG G4 δίπλα και τα βλέπω.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Για οποιον τον ενδιαφερει να ενημερωσω πως πια με kingroot.apk v.4.1.0 ειναι εφικτο το rootαρισμα της συσκευης χωρις να γραψει ο knox.

Φυσικα μονο το root.Μην επιχειρησετε να φλασαρετε custom recovery για να βαλετε αλλη ρομ.

Οι φωτογραφιες ειναι απο το δικο μου που τελικα μαλλον δεν θα το πουλησω

http://oi61.tinypic.com/2jcsoih.jpg

http://oi61.tinypic.com/2gv0avs.jpg

Υγ.Το γραφω συνεχεια αλλα δεν πειραζει.

Αν δεν ξερετε τι κανετε μην το κανετε.Εγω προτεινω,δεν επιβαλλω και δεν εχω την ευθυνη για τις δικες σας συσκευες.

αφοβα δεν γραφει ο knox

Δεν καταλαβαίνω ?!? μονο εγώ δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα με τη νέα έκδοση ? lolipop.

ουτε εγω φιλε μου εχω καποιο προβλημα αντιθετα εχω ενα τηλεφωνο σταθεροτατο και ταχυτατο.

ολα αυτα που διαβαζω νομιζω οτι αφορουν αλλη συσκευη

ουτε σκεψη για επιστροφη σε κιτκατ η οποια ειχε και μικρολαγκαρισματα και πολυ πιο αργη απο την lollipop.

Να σημειωσω οτι εχω την πρωτη εκδοση την γαλλικη.

Edited by zorbas100

Άρα μήπως έχει βγάλει τίποτα επόμενα μικροupdates η λολιποπ, που να διορθωσαν τα τοιχον προβλήματα που είχε η αρχική έκδοση η γαλλική? Μπορεί να ανεβάσει κάποιος ένα screenshot απ τις πληροφορίες συσκευής, ώστε να συγκρίνουμε με την πρώτη έκδοση, για να δούμε μπας και την έχουν αναβαθμίσει; Edited by yz8826

Άρα μήπως έχει βγάλει τίποτα επόμενα μικροupdates η λολιποπ, που να διορθωσαν τα τοιχον προβλήματα που είχε η αρχική έκδοση η γαλλική? Μπορεί να ανεβάσει κάποιος ένα screenshot απ τις πληροφορίες συσκευής, ώστε να συγκρίνουμε με την πρώτη έκδοση, για να δούμε μπας και την έχουν αναβαθμίσει;

Όντως και εγώ με lollipop μου έτρωγε πολύ πιο γρήγορα την μπαταρία σε γαλλική έκδοση και αναγκάστηκα να πάω σε 4.4.4 ελληνική!

• The title was changed to Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F)