dan81 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Παιδια ισχυει οτι μεχρι τελος του χρονου το αλφα θα αναβαθμιστει σε milkshake;ή ραδιοαρβυλλα;;εδω ακομη θα μου πεις δεν εχει παρει lollipop..εχετε καμια σχετικη ενημερωση; εδω το ειδα .. http://www.techtimes.com/articles/58364/20150608/android-m-samsung-galaxy-note-4-note-edge-s6-s6-edge-alpha-and-more-to-receive-update-by-year-s-end.htm Καλο θα ειναι η συσκευή μας να ειναι μεσα σε λιστες με αρκετα μελλοντικες ενημερωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
negain Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Καληπέρα καμια καλή δάφανη και όσο το δυνατον λεπτότερη θήκη σιλικόνης έχει κανεις να προτείνει γιατί πήρα μια απο το π.....ο και είναι τραγική ποιότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 στα public εχει μια της puro αλλα ειναι τοσο λεπτη που η καμερα πισω εξεχει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Αυτη της puro εχω παρει και εγω. Ειναι η πιο λεπτη που κυκλοφορει. Διαφανο πλαστικο καλης ποιοτητας και το καλο ειναι οτι δεν χαλαει τοσο το feeling της συσκευης. Απο την αλλη σου παρεχει μια βασικη προστασια απο καθημερινες γρατζουνιες και πεσιματα χωρις να προστατευει στο μεγιστο την συσκευη. Υπαρχουν παρα πολλες αλλα αυτη ειναι η πιο λεπτη.εξαρταται παντα τι θελεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 με την Puro η καμερα εξεχει ομως γιαυτο εγω την εχω βαλει στην ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionskotis Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Τελικά έκανα root με kingroot.apk χωρίς να γράψει ο knox αλλά ο λόγος που το έκανα ήταν για να χρησιμοποιώ το greenify το οποίο για κάποιο λόγο όχι μόνο δεν έκανε αυτοματοποιημένα hibernate τις εφαρμογές αλλά κόλλησε και το ρολόι στο widget. Τέλος, μετά από εγκατάσταση του exposed δεν κατάφερα ούτε το icon της μπαταρίας να αλλάξω. Το κερασάκι ήταν ένα πρόγραμμα που μπήκε kingmaster μάλλον το οποίο ήταν όλο στα κινέζικα και δεν καταλάβαινα τίποτα από ό,τι έγραφε οπότε τσαντίστηκα και τα απεγκατέστησα όλα και είμαι πάλι O.K. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpate Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Έρχεται 5.1.1 σύντομα...... http://www.phonearena.com/news/Samsung-France-Android-5.1.1-rollout-for-the-Samsung-Galaxy-Alpha-is-imminent_id70765 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Έρχεται 5.1.1 σύντομα...... http://www.phonearena.com/news/Samsung-France-Android-5.1.1-rollout-for-the-Samsung-Galaxy-Alpha-is-imminent_id70765 Μπήκα στο site που έβαλες από περιέργεια να δω τι γράφει και κόλλησε το pc μου και τις δυο φορές που το προσπάθησα, δε ξέρω μη πήρε και κανένα << υιό >>. Προσοχή σε όσους το επιχειρήσουν. Sorry αν είναι άσχετο αυτό που γράφω , αλλά θεώρησα ότι έπρεπε να ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Υιό στο PhoneArena?? Χαχα! Με IE6 σερφαρεις ρε αθεόφοβε? :p Δεν εχει κανενα προβλημα το site, εν αντιθεση μάλλον με το pc σου.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Υιό στο PhoneArena?? Χαχα! Με IE6 σερφαρεις ρε αθεόφοβε? :p Δεν εχει κανενα προβλημα το site, εν αντιθεση μάλλον με το pc σου.. :) Τι να πω βρε αδερφέ; Πάντως το Laptop μου είναι 20 ημερών με i7 , 16αρα μνήμη και άλλα καλούδια συγκεκριμένα το ASUS N551JK και μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα, λες να έτυχε και τις δύο φορές σε τίποτα παράξενο......; Όπως και να χει, επειδή πιο παλιά από << αξιόπιστο >> site την είχα πάθει τη στραβή, είπα να ενημερώσω όποιον μπορεί να τον ενδιαφέρει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Τι να πω βρε αδερφέ; Πάντως το Laptop μου είναι 20 ημερών με i7 , 16αρα μνήμη και άλλα καλούδια συγκεκριμένα το ASUS N551JK και μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα, λες να έτυχε και τις δύο φορές σε τίποτα παράξενο......; Όπως και να χει, επειδή πιο παλιά από << αξιόπιστο >> site την είχα πάθει τη στραβή, είπα να ενημερώσω όποιον μπορεί να τον ενδιαφέρει.... Ναι, σε καταλαβαινω, μα δεν εχουν σχεση τα χαρακτηριστικά του pc σχετικά με το αν εχει κάποια βλάβη ή όχι. Μπορεί επισης να εφαγε κάποιο σκαλωμα ο dns του παροχου σου, πιστευω να καταφερες να μπεις μεχρι τωρα. Παντως, πολυ ευχαριστα τα νέα για την 5.1 γιατι η 5.0 ειναι απαλευτη εκδοση.. Άντε και μακαρι και σε android M! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Καλησπέρα. Μια ερώτηση προς όσους ρουταραν με Kingroot: γίνεται να επανέλθει η συσκευή δηλαδή να αφαιρεθεί το ρουτ μέσα από την ίδια εφαρμογή; θέλω να μπορώ να αφαιρέσω το ρουτ χωρίς να ξαναπεράσω μέσω Odin την μαμά ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionskotis Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Καλησπέρα. Μια ερώτηση προς όσους ρουταραν με Kingroot: γίνεται να επανέλθει η συσκευή δηλαδή να αφαιρεθεί το ρουτ μέσα από την ίδια εφαρμογή; θέλω να μπορώ να αφαιρέσω το ρουτ χωρίς να ξαναπεράσω μέσω Odin την μαμά ρομ. Είναι πολύ εύκολο. Γίνεται από τις ρυθμίσεις του kinguser. http://androidxda.com/download-kingroot-application μπες και διάβασε how to remove kingroot. Κυριολεκτικά εύκολο. Εύχομαι να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 σημερα 2-3 φορες εγινε το εξης: ακουστηκε ο ηχος της ειδοποιησης του μηνηματος το τηλεφωνο φωτιστηκε κανονικα ανοιξε δηλαδη και πατησα να δω τι εχει ερθει αλλα δεν ειχε ερθει τιποτα. τι μπορει να ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 σημερα 2-3 φορες εγινε το εξης: ακουστηκε ο ηχος της ειδοποιησης του μηνηματος το τηλεφωνο φωτιστηκε κανονικα ανοιξε δηλαδη και πατησα να δω τι εχει ερθει αλλα δεν ειχε ερθει τιποτα. τι μπορει να ειναι αυτο? Ρουταρισμενο με greenify το κινητό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Ρουταρισμενο με greenify το κινητό ? οχι δεν εχει περαχτει το τηλεφωνο, αγορασμενο απο γερμανο cosmote branded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Μηπως εχεις το adguard? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 οχι ουτε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 (edited) Επιτέλους lollipop Γερμανικό αλφα Edited July 2, 2015 by bossgs3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yz8826 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Αν δεν καίγεται κάποιος να τo δουλεύει ως τηλέφωνο και το δουλεύει ως ταμπλετ όπως εγώ, έχοντας για τηλέφωνο μια εφεδρική συσκευή, τότε σε WiFi δίκτυο, αγγίζει τελικά τις 7 ώρες on screen, με τη μαμα μπαταρια. Not bad :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Επιτέλους lollipop Γερμανοί αλφα Πρώτες εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Πρώτες εντυπώσεις; Πρώτες εντυπώσεις μου φαίνεται πολύ κλτρ από το άλλο δεν έχει κανένα κόλλημα Όχι ότι είχε το άλλο. ...πιο σμουθ. . Περισσότερα όταν το κοιτάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Την έκανα και εγώ πριν λίγο. Όλα καλά τα βλέπω, εννοείται πιο smooth αλλά σε ταχύτητα δε με εντυπωσίασε αν και του έβαλα τις επιλογές στο 0.5 Το θέμα που έχω είναι ότι το recent apps button το πατάω αλλά δε κάνει τίποτα, μόνο μια στις 10 πιάνει και όχι πάντα. Το έχει κανένας άλλος αυτό το θέμα? Θα δω και αν είναι θα του κάνω hard reset κάποια στιγμή γιατί είναι και μεγάλο το update. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 (edited) Την έκανα και εγώ πριν λίγο. Όλα καλά τα βλέπω, εννοείται πιο smooth αλλά σε ταχύτητα δε με εντυπωσίασε αν και του έβαλα τις επιλογές στο 0.5.Το θέμα που έχω είναι ότι το recent apps button το πατάω αλλά δε κάνει τίποτα, μόνο μια στις 10 πιάνει και όχι πάντα. Από ότι καταλαβαίνω (...recent apps ) είναι ίδια ακριβώς με τη γαλλική. Κακό αυτό. Να ρωτήσω μερικά πράγματα για να εξακριβώσω ότι δεν άλλαξε τίποτα σε σχέση με τη γαλλική lollipop: 1) Όταν ξεκλειδώνετε το τηλέφωνο, το εφέ ξεκλειδώματος είναι κοφτό/απότομο; 2) Όταν σκρολάρετε στην εφαρμογή επαφών , νιώθετε να σκρολάρει πιο αργά ; 3) Όταν καλείτε κάποιον και πατάτε τερματισμό κλήσης, πιάνει με τη μία ο τερματισμός ; ( χρειάζεται να κάνετε βέβαια αρκετά tests για αυτό) 4) Το gps δυσκολεύεται περισσότερο να σας βρει σε σχέση με την kitkat; Χάνεται κατά διαστήματα στη διαδρομή σας ; ( αυτό θέλει μισή ώρα οδήγηση για να διαπιστωθεί) Edited July 3, 2015 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yz8826 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Επιβεβαιωνω κ εγώ με τη σειρά μου, πως έλαβα ειδοποίηση για lolipop πριν λίγο, σε γερμανικό βονταφον, αλλά με τοσα που διαβάζω εδώ μέσα, πατησα ακυρωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts