dan81 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Gta San andreas φαντάζομαι αλλά το δοκίμασα με μαξ τα πάντα, και πάει σφαίρα Ευχαριστω για την απαντηση. Απο που να το κατεβασω;Το εγκατεστησα και δεν ξεκιναει. Λεει not responding και κλεινει. Μαλλον μονο απο playstore;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Καλησπερα, πηγα σημερα και πηρα το τηλεφωνο αφου πρωτα ειχα ρωτησει να ειναι unbranded και μου ειπαν οτι δεν εχει τιποτα μεσα, αλλα τωρα που το ανοιξα μου εχει μεσα μερικα προγραμματα απο την movistar(ισπανικη εταιρια τηλεπικοινωνιων) και οταν κλεινει πεταει και το λογοτυπο της. Τους πηρα τηλεφωνο και αφου μιλησε η κοπελα με τον υπευθηνο μου ειπε χιλια συγνωμη δεν το γνωριζαν και αν θελω να παω μεχρι αυριο να μου κανουν επιστροφη χρηματων!!! Να τους το παω και μετα να ψαξω απο αλλου να το βρω (και πως θα ειμαι σιγουρος οτι ουτε εκεινο θα μου εχει μεσα προγραμματα) ή δεν υπαρχει προβλημα να το κρατησω!!! :wacko::wacko::wacko:απ οσο ξερω δεν υπαρχει καποια ουσιωδης διαφορα στο τηλεφωνο και επιβεβαιωνω πως και το δικο μου ανοιγει με το λογοτυπο της cosmote μιας και ειναι απο γερμανο. Το θεμα για μενα ειναι οτι δυσκολευομαι να το πιστεψω πως δεν το ηξεραν στο καταστημα αφου φανταζομαι οτι δεν ειναι το πρωτο που πουλανε. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχει κανεις γνωμη για την ringke fusion; την παρηγγειλα σημερα με βαση τις πολυ καλες εντυπωσεις που ειχα οταν χρησιμοποιουσα αντιστοιχη θηκη στο nexus 4 και ημουν πολυ ευχαριστημενος αλλα αν καποιος εχει την συγκεκριμενη θα εκτιμουσα την γνωμη του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 και εγω απο Γερμανο που το πηρα ξεκιναει με το λογοτυπο "cosmote ο κοσμος σας εσυ" . δεν με ενοχλει. βεβαια πηρα και τους το ειπα αλλα μου ειπαν οτι ολα του Γερμανου ειναι ετσι. και μια και δεν υπηρχε στο πλαισιο της προσφορας ευκολα να βρω αλλο κομματι το κρατησα. το τηλεφωνο ειναι σουπερ! Τι προσφορα υπάρχει στον Γερμανό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Τι προσφορα υπάρχει στον Γερμανό; υπηρχε μεχρι τις 19 απριλιου. δωροεπιταγη 100Ε και 24 ατοκες δοσεις αν ηθελες. εβγαινε 328Ε με τα σκρουτζομαγαζα να το εχουν τοτε 315Ε το φθηνοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Η μέτρηση έγινε με lolipol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Καλημέρα, με ενδιαφέρει να αγοράσω το κινητό, εφόσον δώσω το z3c, αλλά δε το βρίσκω πουθενά σε χρυσό χρώμα. Ξέρετε κάποιο μαγαζί να το δίνει σε καλή τιμή; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Έβαλα χτες τη lollipop χωρίς να πειραχτεί καθόλου το knox ενώ το CSC λέει XEF και στο original και στο firmware και στο active. Kανένα πρόβλημα με την εγγύηση δλδ. Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Μου αρέσει που έφυγε το μικρό λοξυγγάκι στο κατέβασμα του πληκτρολογίου στα sms. Όταν την έβαλα , φοβήθηκα λίγο γιατί το gesture της κύλισης προς τα κάτω του Nova Prime για την εμφάνιση των πλήκτρων του notification bar δεν λειτουργούσε. Έβαλα τη beta του Νοva και τότε μου ζήτησε το κινητό να δώσω δικαίωμα σε εξωτερική εφαρμογή να ελέγχει το notification bar. Tην έδωσα και όλα καλά. Σαν νέα δικλείδα ασφαλείας μου φαίνεται. Μπαταρία και κάμερα θα δω μετά από μέρες χρήσης. Το μόνο αρνητικό ( ψυχολογικό και όχι ουσιαστικό) είναι ότι η κατανάλωση της ram από εκεί που ξεκινούσε στα 800mb , τώρα έχει ως βάση τα 1200mb και έχω απενεργοποιήσει και καμιά δεκαριά εφαρμογές. Το κουφό είναι ότι αν μπω μέσα στη διαχείριση εφαρμογών σε εκτέλεση, λέει 340mb το σύστημα + 460mb = 800mb και 1gb ελεύθερο. Το άλλο κουφό είναι ότι αν κάνω restart , το κινητό κρατά στη μνήμη τις εφαρμογές που είχα ανοιχτές πριν το restart. Δεν ξέρω αν αυτά είναι νέα πράγματα της lollipop γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidasocfp7 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 και εγω απο Γερμανο που το πηρα ξεκιναει με το λογοτυπο "cosmote ο κοσμος σας εσυ" . δεν με ενοχλει. βεβαια πηρα και τους το ειπα αλλα μου ειπαν οτι ολα του Γερμανου ειναι ετσι. και μια και δεν υπηρχε στο πλαισιο της προσφορας ευκολα να βρω αλλο κομματι το κρατησα. το τηλεφωνο ειναι σουπερ! και εγω το κρατησα, το τηλεφωνο πηγαινει σφαιρα απλα παρατηρησα οτι οταν παω να δω τις πληροφοριες για την μπαταρια μου δειχνει το wifi να δουλευει παντα, ενω εγω το κλεινω οταν δεν το χρειαζομαι. τι παιζει με αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 και εγω το κρατησα, το τηλεφωνο πηγαινει σφαιρα απλα παρατηρησα οτι οταν παω να δω τις πληροφοριες για την μπαταρια μου δειχνει το wifi να δουλευει παντα, ενω εγω το κλεινω οταν δεν το χρειαζομαι. τι παιζει με αυτο??? Λοιπόν το ίδιο ακριβώς είδα και εγώ ότι συμβαίνει όχι στο κινητό αλλά στο Tab pro 320 8,4' και μάλιστα άρχισε να το κάνει όταν έκανα επανεγκατάσταση του λογισμικού γιατί έτσι μου είπαν από τη samsung, επειδή δε δούλευε ( και εξακολουθεί δυστυχώς να μη δουλεύει ) σωστά το screen mirroring. Συγνώμη αν βγήκα λίγο of topick , αλλά είναι κάτι που με έχει παραξενέψει , οπότε αν γνωρίζει κάποιος κάτι.......; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 και εγω το κρατησα, το τηλεφωνο πηγαινει σφαιρα απλα παρατηρησα οτι οταν παω να δω τις πληροφοριες για την μπαταρια μου δειχνει το wifi να δουλευει παντα, ενω εγω το κλεινω οταν δεν το χρειαζομαι. τι παιζει με αυτο??? εμενα δεν το κανει. εχει την ωρα που ειναι ανοικτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Στις μετρησεις πως γινεται να παιρνει τοσο υψηλη βαθμολογια? εννοω οτι ξεπερναει και κατι θηρια απο αλλες εταιριες.. Παιζει καποιο ρολο στιν πραξη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanm Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Στις μετρησεις πως γινεται να παιρνει τοσο υψηλη βαθμολογια? εννοω οτι ξεπερναει και κατι θηρια απο αλλες εταιριες.. Παιζει καποιο ρολο στιν πραξη? Πιστεύω ότι στα σύνθετα benchmarks το βοήθησε το ότι έχει και γρήγορο σχετικά storage, παίζουν ρόλο στο AnTuTu αυτά. Από κει και πέρα με ανάλυση 1280x720 δεν έχει να σπρώξει τα pixels που έχουν οι ναυαρχίδες με τις μεγαλύτερες αναλύσεις και έτσι μπορεί να βγάζει καλύτερα σκορ ακόμα και από το S6 ας πούμε στα GFX benchmarks που χρησιμοποιεί το GSMArena στα reviews του, όπως το Manhattan και το T-Rex. Φυσικά καμία μα καμία σχέση σε ποιότητα μεταξύ HD και qHD οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Πιστεύω ότι στα σύνθετα benchmarks το βοήθησε το ότι έχει και γρήγορο σχετικά storage, παίζουν ρόλο στο AnTuTu αυτά. Από κει και πέρα με ανάλυση 1280x720 δεν έχει να σπρώξει τα pixels που έχουν οι ναυαρχίδες με τις μεγαλύτερες αναλύσεις και έτσι μπορεί να βγάζει καλύτερα σκορ ακόμα και από το S6 ας πούμε στα GFX benchmarks που χρησιμοποιεί το GSMArena στα reviews του, όπως το Manhattan και το T-Rex. Φυσικά καμία μα καμία σχέση σε ποιότητα μεταξύ HD και qHD οθόνης. οπότε είναι λίγο πλασματικό σε σχέση με τα κινητά με μεγαλύτερη ανάλυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 οπότε είναι λίγο πλασματικό σε σχέση με τα κινητά με μεγαλύτερη ανάλυση Όχι δεν είναι πλασματικό. Είναι σαν ο άλλος να έχει πιο δυνατά πόδια από σένα αλλά λόγω μιας επιβάρυνσης να τρέχει πιο αργά από σένα. Το τελικό αποτέλεσμα παίζει ρόλο για την περίπτωση των benchmarks. Επίσης όσο αφορά την οθόνη, δεν πρέπει να κοιτάμε ποτέ ανάλυση αλλά τα ppi. Μια οθόνη 4.7 HD με 310 ppi δεν έχει καμία διαφορά με μια οθόνη 5.2 FULL HD με 360 ppi. Aν η διαφορά των ppi είναι σημαντικότερη, πάνω από 100 διαφορά τότε ναι θα υπάρχει διαφορά στην ευκρίνεια στα κείμενα ( πολύ δύσκολο να γίνει αντιληπτή η διαφορά στις φωτό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Όχι δεν είναι πλασματικό. Είναι σαν ο άλλος να έχει πιο δυνατά πόδια από σένα αλλά λόγω μιας επιβάρυνσης να τρέχει πιο αργά από σένα. Το τελικό αποτέλεσμα παίζει ρόλο για την περίπτωση των benchmarks. Επίσης όσο αφορά την οθόνη, δεν πρέπει να κοιτάμε ποτέ ανάλυση αλλά τα ppi. Μια οθόνη 4.7 HD με 310 ppi δεν έχει καμία διαφορά με μια οθόνη 5.2 FULL HD με 360 ppi. Aν η διαφορά των ppi είναι σημαντικότερη, πάνω από 100 διαφορά τότε ναι θα υπάρχει διαφορά στην ευκρίνεια στα κείμενα ( πολύ δύσκολο να γίνει αντιληπτή η διαφορά στις φωτό). στην 5.2 FHD είναι 424 τα ppi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Nαι, sorry γράφω από τη δουλειά. Αυτό που ήθελα να πω τέλος πάντων είναι ότι δεν πρέπει να μένει κάποιος στην ανάλυση αλλά σε πόσες ίντσες απλώνεται αυτή η ανάλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zedzeus Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 και εγω το κρατησα, το τηλεφωνο πηγαινει σφαιρα απλα παρατηρησα οτι οταν παω να δω τις πληροφοριες για την μπαταρια μου δειχνει το wifi να δουλευει παντα, ενω εγω το κλεινω οταν δεν το χρειαζομαι. τι παιζει με αυτο??? Κοίτα μήπως στις ρυθμίσεις για προχωρημένους του wi-fi είναι τικαρισμένο το: Να επιτρέπεται πάντα η σάρωση. Αν είναι, ξετικαρισε το... Παράθεση NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925. 8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte. SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4 Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidasocfp7 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Κοίτα μήπως στις ρυθμίσεις για προχωρημένους του wi-fi είναι τικαρισμένο το: Να επιτρέπεται πάντα η σάρωση. Αν είναι, ξετικαρισε το... εισαι ωραιος, εμενα μου δουλεψε αυτο, ευχαριστω!!! :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplek217 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Καλησπέρα παιδιά και από μένα. Πανευτυχής κάτοχος ενός Galaxy alpha χρυσού χρώματος αλλά όταν γραφω μήνυμα στα ελληνικά είναι μόνιμα στα Κεφαλαία δεν πηγαίνει στα πεζά το βελάκι δεν ξετικαρει. Μήπως ξέρει κανείς κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E.N.T. Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Καλησπέρα παιδιά και από μένα. Πανευτυχής κάτοχος ενός Galaxy alpha χρυσού χρώματος αλλά όταν γραφω μήνυμα στα ελληνικά είναι μόνιμα στα Κεφαλαία δεν πηγαίνει στα πεζά το βελάκι δεν ξετικαρει. Μήπως ξέρει κανείς κάτι; Αν θες και μικρά Ελληνικά και τόνους, πρέπει να γυρίσεις την εισαγωγή λειτουργίας σε Unicode... Απλά, έτσι το κάθε sms θα έχει μέγιστο αριθμό χαρακτήρων 70... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplek217 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Αν θες και μικρά Ελληνικά και τόνους, πρέπει να γυρίσεις την εισαγωγή λειτουργίας σε Unicode... Απλά, έτσι το κάθε sms θα έχει μέγιστο αριθμό χαρακτήρων 70... Σε ευχαριστώ φίλε μου να είσαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Καλησπέρα παιδιά και από μένα. Πανευτυχής κάτοχος ενός Galaxy alpha χρυσού χρώματος αλλά όταν γραφω μήνυμα στα ελληνικά είναι μόνιμα στα Κεφαλαία δεν πηγαίνει στα πεζά το βελάκι δεν ξετικαρει. Μήπως ξέρει κανείς κάτι; Καλορίζικο, είναι πολύ όμορφο, από που το πήρες; Παιδιά κάποια θήκη για το κινητο που προτείνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Καλησπέρα !! Κανένα νέο με το lollipop? ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Καλησπερα παιδια. Χρειαζομαι την βοηθεια σας αν γινεται Εχω ενα samsung hi fi με bluetooth και το εχω συνδεσει με το Alpha μου. Αρκετα συχνα ομως το bluetooth του alpha κανει restart και τα τραγουδια συνεχιζουν στο κινητο κ οχι στο ηχοσυστημα. Αν ξερετε κατι επ αυτου θα το εκτιμουσα! (εχω κανει restart,clear data κλπ σε bluetooth apps ) Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Καλησπέρα !! Κανένα νέο με το lollipop? ?? Το δικό μου έχει αναβαθμιστεί ήδη, είναι γαλλικό, φαντάζομαι σιγά σιγά θα έρθει η αναβάθμιση και στα υπόλοιπα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts