Thanm Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Η αλήθεια είναι ότι οι εταιρείες παραδοσιακά όταν βγάζαν μικρές συσκευές φροντίζαν να τις κάνουν με budget/midrange specs και όχι πιθανώς ανταγωνιστικές με τις μεγαλύτερες ναυαρχίδες τους. Μόνο η Sony το έσπασε αυτό τα τελευταία χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Η αλήθεια είναι ότι οι εταιρείες παραδοσιακά όταν βγάζαν μικρές συσκευές φροντίζαν να τις κάνουν με budget/midrange specs και όχι πιθανώς ανταγωνιστικές με τις μεγαλύτερες ναυαρχίδες τους. Μόνο η Sony το έσπασε αυτό τα τελευταία χρόνια. Βασικά η sony είναι που επιμένει μιας και η htc με τα one s είχε βγάλει εφάμιλλα με τα μεγάλα αλλά δεν τα στήριξε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Αν είχε snapdragon πάνω θα είχε μεγάλη υποστήριξη... Όλα τα κινητά με exinos δεν έχουν τόση υποστήριξη λόγω επεξεργαστή Ε καλά και το σ2 που έχω και είναι εξινος αυτή τη στιγμη τρέχει με 5.1.1, το ίδιο βλέπω και το νεο σ6 που με δεδομένο οτι μόλις βγήκε έχει ηδη αρκετή υποστήριξη!!!! Ίσως αγοράστηκε απο ελάχιστους το άλφα ίσως ίσως αλλά σίγουρα για όσους θέλουμε να πειραζουμε λίγο τα κινητά μας δεν είναι και οτι καλυτερο να μην έχουμε υποστηριξη :cry: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Πραγματικά δε ξέρω αν αγοράστηκε από λίγους το Αlpha, αλλά αισθάνομαι πολύ πολύ τυχερός που το έχω. ϊσως από τα πιο απροβλημάτιστα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleas123 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί κάποιον εναλλακτικό Dialer από τον ενσωματωμένο της Samsung? Δοκίμασα τον ExDialer και έχω πρόβλημα με τα notifications στην οθόνη κλειδώματος. Παρόλο που του έχω δώσει τα απαραίτητα δικαιώματα δεν μπορεί να τα καθαρίσει με τίποτα τις ειδοποιήσεις και η μόνη λύση είναι να μπαίνω στον stock dialer για να τις καθαρίζω. Κάποια πρόταση για το συγκεκριμένο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί κάποιον εναλλακτικό Dialer από τον ενσωματωμένο της Samsung? Δοκίμασα τον ExDialer και έχω πρόβλημα με τα notifications στην οθόνη κλειδώματος. Παρόλο που του έχω δώσει τα απαραίτητα δικαιώματα δεν μπορεί να τα καθαρίσει με τίποτα τις ειδοποιήσεις και η μόνη λύση είναι να μπαίνω στον stock dialer για να τις καθαρίζω. Κάποια πρόταση για το συγκεκριμένο πρόβλημα? Χωρίς root καμμία εφαρμογή 3ου δεν μπορεί να καθαρίσει τα notifications... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Παιδια καλησπερα.Δυο ερωτησεις ισως λιγο χαζες αλλα συγχωρεστε με . Θεωρητε midrange συσκευη το τηλεφωνο μας; επισης θα ηθελα να ρωτησω για ποσο καιρο θα ειμαστε καλυμενοι με αυτη την συσκευή.Δηλαδη του χρονου θα ειναι αρχαιο; παντως προς το παρον ειναι ενα πολυ καλο και γρηγορο τηλεφωνο. Δεν ειμαι super advance χρηστης αλλα ουτε και ασχετος. Το ρωταω γιατι σκεφτομαι να το κρατησω τουλαχιστον δυο χρονια. Μολις το πηρα και σε σχεση με το grand 2 που ειχα μου φενεται πολυ πολυ καλυτερο.στο untutu εβγαλε 50400 ειναι δηλαδη πιο πανω απο note 4 και s5 σε performance; ;; Ελπιζω να βγει καλο και να ειναι αξιοπρεπες για αρκετο καιρο. Πανε εκεινες οι εποχες που αγοραζαμε συνεχεια κινητα. Ευχαριστω εκ των προτερων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Αρχικά με γειά! Στα χαρτιά θεωρείτε midrange , αλλά εσένα σου μοιάζει για τέτοιο; Γνώμη μου ότι σε γενικά πλαίσια βάζει κάτω πολλές από τις λεγόμενες ναυαρχίδες..... Τώρα για το πόσο χρονικό διάστημα θα σε καλύπτει , αυτό εξαρτάται και από τις απαιτήσεις σου και ( συγνώμη για την έκφραση, δε το λέω με κακή έννοια ) από το πόσο γκατζετάκιας είσαι; Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό είναι πολύ σχετικό για το καθένα, άλλον μπορεί να το καλύψει άνετα για δύο και τρια χρόνια και σε άλλον μέσα σε έξη μήνες ή και λιγότερο, να μη του κάνει πια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Αρχικά με γειά! Στα χαρτιά θεωρείτε midrange , αλλά εσένα σου μοιάζει για τέτοιο; Γνώμη μου ότι σε γενικά πλαίσια βάζει κάτω πολλές από τις λεγόμενες ναυαρχίδες..... Τώρα για το πόσο χρονικό διάστημα θα σε καλύπτει , αυτό εξαρτάται και από τις απαιτήσεις σου και ( συγνώμη για την έκφραση, δε το λέω με κακή έννοια ) από το πόσο γκατζετάκιας είσαι; Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό είναι πολύ σχετικό για το καθένα, άλλον μπορεί να το καλύψει άνετα για δύο και τρια χρόνια και σε άλλον μέσα σε έξη μήνες ή και λιγότερο, να μη του κάνει πια..... Ευχαριστω για την απαντηση πρωτα απο ολα. Η συσκευη πεταει εχω παθει πλακα . Ειναι ενα μικρο και πανεμορφο θαυμα.δεν ξεκολαει απο το χερι. Η τιμη του εχει πεσει πολυ αισθητα. Χρωματα αποστευτα και η αναλυση για 720p μαζι με την πυκνότητα σε εντυπωσιαζει. Καμερα πολυ καλη . Και το δυνατο του σειμριο περαν του μοναδικου design ειναι το chipset. O επεξεργαστης με την μνημη ddr3 στα 1066mhz κανουν αυτο το μικρο κινητακι να τρεχει σαν πυραυλος. Προσωπικα πιστευω πως θα ειμαστε κομπλε απο hardware και design για αρκετο καιρο. Μιλαμε για κανονικους χρηστες και οχι αρρωστους γκατζετακηδες και δεν το λεω με την κακη εννοια. Σε ολους αρεσουν τα γκατζετοκινητα αλλα και ο παραγοντας χρημα ειναι ενα θεμα ειδικα στις μερες μας. Εν τελη μονο midrange δεν ειναι αυτο το κινητο πυραυλακι.Ελπιζω το τζαμακι corn gor glass 4να μην γρατζουνιζετε ευκολα γιατι δεν θελω να βαλω screenprotector με τιποτα.Ειμαι ο πιο νεος χρηστης του φορουμ μολις το παρελαβα και καταλαβενετε πως ειναι αυτη η φαση που ψαχνεις τα παντα . Πολυ καλο το φορουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί κάποιον εναλλακτικό Dialer από τον ενσωματωμένο της Samsung? Δοκίμασα τον ExDialer και έχω πρόβλημα με τα notifications στην οθόνη κλειδώματος. Παρόλο που του έχω δώσει τα απαραίτητα δικαιώματα δεν μπορεί να τα καθαρίσει με τίποτα τις ειδοποιήσεις και η μόνη λύση είναι να μπαίνω στον stock dialer για να τις καθαρίζω. Κάποια πρόταση για το συγκεκριμένο πρόβλημα? Χωρίς root καμμία εφαρμογή 3ου δεν μπορεί να καθαρίσει τα notifications... @ Axilleas: Και εγώ το φοβερό xDialer xρησιμοποιώ με διάφορα skins. Αυτό που λες όντως συμβαίνει, αλλά μπορείς να κάνεις το εξής: Τις αναπάντητες μπορείς να τις σβήνεις μέσα από τον xDialer. Αν το κάνες αυτό, το μόνο που χρειάζεται για να μη σου βγαίνουν τα notifications, είναι απλά να ανοίξεις μια φορά την "μανίσια" εφαρμογή "τηλέφωνο" για να ενημερωθεί ο κάτάλογος των κλήσεών σου. Με αυτό τον τρόπο, εφόσον θα έχεις σβήσει τις αναπάντητες κλήσεις από τον xDialer, ενημερωθούν και εδώ μόνο με το "άνοιξε - κλήσε". Υπάρχει και μια πιο προχώ λύση, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή "IF", ώστε να ρυθμίσεις κάθε φορά που κλείνεις τον xdialer να ανοίγει αυτόματα την εφαρμογή "τηλέφωνο" ώστε να ενημερώνονται οι κλήσεις. Νομίζω ότι αυτό μπορείς να το κάνεις, αλλά δε μπορώ να σε βοηθήσω με οδηγίες. @Dimitris&...: Σωστό αυτό που λες, μάλλον ο Αχιλέας δεν είδε ότι και μέσα στην εφαρμογή όταν της εκχωρούσε δικαιώματα διαχειρηστή αναφέρει ότι για να μπορεί να "πάψει" τις μανίσιες ειδοποιήσεις πρέπει να έχει root πρόσβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidasocfp7 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 καλησπερα, ενδιαφερομαι να αγορασω το κινητο και αυτο που δεν καταλαβα απο τα σχολια ειναι οτι πρεπει να προσεξω να ειναι unbranded συσκευη και οχι T-Mobile μπορειτε να μου το εξηγησετε λιγο καλυτερα γιατι δεν ειμαι και πολυ γνωστης των κινητων. Συγνωμη αν εχει απαντηθει νωριτερα αλλα ειναι λιγο δυσκολο να διαβασω και τις 116 σελιδες!!! :O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 καλησπερα, ενδιαφερομαι να αγορασω το κινητο και αυτο που δεν καταλαβα απο τα σχολια ειναι οτι πρεπει να προσεξω να ειναι unbranded συσκευη και οχι T-Mobile μπορειτε να μου το εξηγησετε λιγο καλυτερα γιατι δεν ειμαι και πολυ γνωστης των κινητων. Συγνωμη αν εχει απαντηθει νωριτερα αλλα ειναι λιγο δυσκολο να διαβασω και τις 116 σελιδες!!! :O:O:O Καλησπερα φιλε μου και καλως ορισες. Unbranded σημαίνει να μην προέρχεται κατασκευασμενο για καποια εταιρια κινητης τηλέφωνιας. θα εχεις παρατηρήσει καποιες συσκευες οταν τος ανοιγεις εμφανιζουν το λογοτυπο της cosmote η vodafone και μεσα στις εφαρμογες του κινητου υπαρχουν προεγκατεστημενες εφαρμογες για λογαριασμο τους. καλυτερα ειναι το κινητο να μην προερχεται απο vodafone ηcosmote. Ρωτα για να στο διευκρίνησουν απο εκει που θα το αγορασεις. ευχομαι να σε κατατοπισα σχετικα. στην διαθεση σου. Υ.Γ η συσκευή ειναι φανταστικη και σε καλη τιμη,να την παρεις ανεπιφυλακτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidasocfp7 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Υ.Γ. αυτο καταλαβα και εγω απο τα σχολια εδω μεσα!!!αυτες τις μερες θα παω να το παρω και θα επιστρεψω με εντυπωσεις και αποριες αν υπαρχουν!!! ευχαριστω και παλι!!! :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs06085 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Καλημέρα, μπορώ να περάσω με Odin τη γαλλική Lollipop απευθείας ενώ τώρα έχω την αγγλική 4.4.4? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Το παρελαβα χτες για την γυναικα μου και μου αρεσε παρα πολυ. Φοβερο φινιρισμα και πραγματικα πουπουλο. Επισης ταχυτατο. Δεν το περιμενα να πω την αληθεια. Γερμανικη συσκευη ξερουμε ποτε υπολογιζουμε να ερθει lollipop? Για να μην το σκαλισω ακομα δεν το πηρα με odin... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Καλημέρα, μπορώ να περάσω με Odin τη γαλλική Lollipop απευθείας ενώ τώρα έχω την αγγλική 4.4.4? ευχαριστώ Ναι αλλα πριν την φλασαρεις θα του κανεις ενα factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Καλησπερα.ποιο ειναι το πιο βαρυ παιχνιδι που κυκλοφορει να δοκιμασω λιγο τα γραφικα της συσκευης;; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Καλησπερα.ποιο ειναι το πιο βαρυ παιχνιδι που κυκλοφορει να δοκιμασω λιγο τα γραφικα της συσκευης;; ευχαριστω Gta San andreas φαντάζομαι αλλά το δοκίμασα με μαξ τα πάντα, και πάει σφαίρα Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidasocfp7 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Καλησπερα, πηγα σημερα και πηρα το τηλεφωνο αφου πρωτα ειχα ρωτησει να ειναι unbranded και μου ειπαν οτι δεν εχει τιποτα μεσα, αλλα τωρα που το ανοιξα μου εχει μεσα μερικα προγραμματα απο την movistar(ισπανικη εταιρια τηλεπικοινωνιων) και οταν κλεινει πεταει και το λογοτυπο της. Τους πηρα τηλεφωνο και αφου μιλησε η κοπελα με τον υπευθηνο μου ειπε χιλια συγνωμη δεν το γνωριζαν και αν θελω να παω μεχρι αυριο να μου κανουν επιστροφη χρηματων!!! Να τους το παω και μετα να ψαξω απο αλλου να το βρω (και πως θα ειμαι σιγουρος οτι ουτε εκεινο θα μου εχει μεσα προγραμματα) ή δεν υπαρχει προβλημα να το κρατησω!!! :wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Καλησπερα, πηγα σημερα και πηρα το τηλεφωνο αφου πρωτα ειχα ρωτησει να ειναι unbranded και μου ειπαν οτι δεν εχει τιποτα μεσα, αλλα τωρα που το ανοιξα μου εχει μεσα μερικα προγραμματα απο την movistar(ισπανικη εταιρια τηλεπικοινωνιων) και οταν κλεινει πεταει και το λογοτυπο της. Τους πηρα τηλεφωνο και αφου μιλησε η κοπελα με τον υπευθηνο μου ειπε χιλια συγνωμη δεν το γνωριζαν και αν θελω να παω μεχρι αυριο να μου κανουν επιστροφη χρηματων!!! Να τους το παω και μετα να ψαξω απο αλλου να το βρω (και πως θα ειμαι σιγουρος οτι ουτε εκεινο θα μου εχει μεσα προγραμματα) ή δεν υπαρχει προβλημα να το κρατησω!!! :wacko::wacko::wacko: Αν σε όλα τα άλλα είναι εντάξει, εγώ θα το κράταγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inferno_lb Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Καλησπερα, πηγα σημερα και πηρα το τηλεφωνο αφου πρωτα ειχα ρωτησει να ειναι unbranded και μου ειπαν οτι δεν εχει τιποτα μεσα, αλλα τωρα που το ανοιξα μου εχει μεσα μερικα προγραμματα απο την movistar(ισπανικη εταιρια τηλεπικοινωνιων) και οταν κλεινει πεταει και το λογοτυπο της. Τους πηρα τηλεφωνο και αφου μιλησε η κοπελα με τον υπευθηνο μου ειπε χιλια συγνωμη δεν το γνωριζαν και αν θελω να παω μεχρι αυριο να μου κανουν επιστροφη χρηματων!!! Να τους το παω και μετα να ψαξω απο αλλου να το βρω (και πως θα ειμαι σιγουρος οτι ουτε εκεινο θα μου εχει μεσα προγραμματα) ή δεν υπαρχει προβλημα να το κρατησω!!! :wacko::wacko::wacko: Θεωρώ χωρίς όμως να είμαι κανένας γνώστης, ότι πολύ δύσκολα θα βρεις unbranded συσκευή. Κι εγώ θα το κρατούσα. Ειδικά Movistar που θυμίζει και Movistar-Yamaha από MotoGP :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidasocfp7 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 (edited) Θεωρώ χωρίς όμως να είμαι κανένας γνώστης, ότι πολύ δύσκολα θα βρεις unbranded συσκευή. Κι εγώ θα το κρατούσα. Ειδικά Movistar που θυμίζει και Movistar-Yamaha από MotoGP :lol: χαχαχαχαχαχαχαχαχα και εγω αυτο σκεφτηκα valentino rossi και δεν ειμαστε καλα!!!! τα προγραμματα τα εσβησα απλα το μονο θεμα οτι πεταει στο ανοιξε κλεισε το λογοτυπο!!!! εκτος απο αυτο δεν αλλαζει σε κατι αλλο απο τις unbranded συσκευες???????? Edited May 6, 2015 by leonidasocfp7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 χαχαχαχαχαχαχαχαχα και εγω αυτο σκεφτηκα valentino rossi και δεν ειμαστε καλα!!!! τα προγραμματα τα εσβησα απλα το μονο θεμα οτι πεταει στο ανοιξε κλεισε το λογοτυπο!!!! εκτος απο αυτο δεν αλλαζει σε κατι αλλο απο τις unbranded συσκευες???????? Ίσως μόνο στο χρόνο που θα λαμβάνει την όποια αναβάθμιση. Μπορεί να είναι λίγο πιο αργά μπορεί και όχι μπορεί ( πιο σπάνια ) και πιο νωρίς. Προσωπικά αυτό είναι κάτι που ειδικά με αυτή τη συσκευή με αφήνει εντελώς αδιάφορο, διότι και εντελώς απροβλημάτιστή είναι , αλλά και δε θεωρώ και τίποτα σπουδαίο το να πάρω λίγο πιο αργά την όποια αναβάθμιση. Οπότε αν δε σε ενοχλεί το λογότυπο και ο παραπάνω λόγος, είσαι μια χαρά, μην ασχοληθείς με αλλαγές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidasocfp7 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Ίσως μόνο στο χρόνο που θα λαμβάνει την όποια αναβάθμιση. Μπορεί να είναι λίγο πιο αργά μπορεί και όχι μπορεί ( πιο σπάνια ) και πιο νωρίς. Προσωπικά αυτό είναι κάτι που ειδικά με αυτή τη συσκευή με αφήνει εντελώς αδιάφορο, διότι και εντελώς απροβλημάτιστή είναι , αλλά και δε θεωρώ και τίποτα σπουδαίο το να πάρω λίγο πιο αργά την όποια αναβάθμιση. Οπότε αν δε σε ενοχλεί το λογότυπο και ο παραπάνω λόγος, είσαι μια χαρά, μην ασχοληθείς με αλλαγές. Σε ευχαριστω για την απαντηση, ξεχασα πριν να σε ευχαριστησω. αυτο οντως δεν ειναι σημαντικο προβλημα. απο την στιγμη που εσβησα τα 5 προγραμματα και τα 3 παιχνιδια που ειχαν βαλει δεν με πολυενοχλει το λογοτυπο, ασε που θα το παιζουμε και λιγο valentino rossi!!! :lol::lol::lol: Υ.Γ. η συσκευη πεταει!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 και εγω απο Γερμανο που το πηρα ξεκιναει με το λογοτυπο "cosmote ο κοσμος σας εσυ" . δεν με ενοχλει. βεβαια πηρα και τους το ειπα αλλα μου ειπαν οτι ολα του Γερμανου ειναι ετσι. και μια και δεν υπηρχε στο πλαισιο της προσφορας ευκολα να βρω αλλο κομματι το κρατησα. το τηλεφωνο ειναι σουπερ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts