Jump to content

Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ποια πήραν lollipop παιδιά? εδώ δεν δείχνει καμία....

http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-G850F

τα γαλλικά

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τα γαλλικά

τι εγινε πολυ ησυχια επικρατει ....να αρχισω να ανησυχω:p

τι εντυπωσεις υπαρχουν απο αυτους που εγκατεστησαν τη lollipop ....λεει να το επιχειρησουμε η να περιμενουμε λιγο..??/

τι εγινε πολυ ησυχια επικρατει ....να αρχισω να ανησυχω:p

τι εντυπωσεις υπαρχουν απο αυτους που εγκατεστησαν τη lollipop ....λεει να το επιχειρησουμε η να περιμενουμε λιγο..??/

εγώ πριν απο λίγο τελείωσα την εγκατάσταση,με το update δεν τα κατάφερα και πέρασα την γαλλική lollipop σήμερα που βγήκε και ακόμη δεν θα την είχα περάσει αν δεν την ανέβαζε κάποιος απο το xda στο dropbox

edit:η γαλλική lollipop https://mega.co.nz/#!wB8kSJSJ!YOraVPOlhHcQ_XfU9EJ4sqjV3JqZmVR2nTWc6VwqBRk

Edited by leo06

εγώ πριν απο λίγο τελείωσα την εγκατάσταση,με το update δεν τα κατάφερα και πέρασα την γαλλική lollipop σήμερα που βγήκε και ακόμη δεν θα την είχα περάσει αν δεν την ανέβαζε κάποιος απο το xda στο dropbox

edit:η γαλλική lollipop https://mega.co.nz/#!wB8kSJSJ!YOraVPOlhHcQ_XfU9EJ4sqjV3JqZmVR2nTWc6VwqBRk

και εγω φιλε μου ξεκινησα να κατεβαζω την ΟΤΑ επειδη ειχα ηδη τη γαλλικη ροοτ αναγκαστηκα να την περασω καθαρη και μολις ξεκινησα ειδα οτι την βαλανε και στο sammobile οποτε την κατεβαζω απο εκει ελπιζω να μην εχει τιποτε βλακειες γιατι δεν εχει γυρισμο....:p

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G850F/

Εγω απο χτες που την εχω βαλει διαφορες στην μπαταρια δεν ειδα.

Γενικα δινει ενα τονο ανανεωσης στο κινητο,αλλα η κιτ κατ ηταν ηδη παρα πολυ καλη κι ετσι το αποτελεσμα δεν ειναι και πολυ διαφορετικο.

Απο την πολυ μαυριλα,πηγαμε στην πολυ σπριλα :p

Γενικα δινει ενα τονο ανανεωσης στο κινητο,αλλα η κιτ κατ ηταν ηδη παρα πολυ καλη κι ετσι το αποτελεσμα δεν ειναι και πολυ διαφορετικο.

και στον dialer ακόμη δεν μπορείς να αλλάξεις tab με swipe

και στον dialer ακόμη δεν μπορείς να αλλάξεις tab με swipe

Σωστη η παρατηρηση σου!

Να υπενθυμισω σε οποιον επιχειρησει να φλασαρει την Γαλλικη ρομ για να εχει lollipop να ξερει οτι μπορει να μην γραφει ο knox αλλα δεν υπαρχει επιστροφη.

Που σημαινει οτι αν χρειαστει σερβις δεν θα εχετε το firmware της χωρας της οποιας προοριζεται το τηλεφωνο σας και δεν υπαρχει και τροπος να γυρισεετε σε kit kat.Θα πρεπει να περιμενετε να βγει η lollipop που προοριζεται για το δικο σας τηλεφωνο.

Δεν το εχω δοκιμασει οποτε με καθε επιφυλαξη.Καλο ειναι να τα λεμε ολα.Αν μπορει ας με διαψευσει καποιος γιατι βαριεμαι να ξαναστηνω το κινητο...

Edited by panosfx

Πάνο αν μπορείς θα ήθελα να πας στα sms, να κάνεις ένα κλικ στο πεδίο του μηνύματος ώστε να εμφανιστεί το πληκτρολόγιο και μετά να πατήσεις το πλήκτρο της επιστροφής ώστε να κατέβει το πληκτρολόγιο. Θα ήθελα να μου πεις όταν το κάνεις αυτό, αν το πληκτρολόγιο κατεβαίνει smooth ή με λόξυγγα ( διπλό κοφτό κατέβασμα) όπως στην kitkat.:)

Πάνο αν μπορείς θα ήθελα να πας στα sms, να κάνεις ένα κλικ στο πεδίο του μηνύματος ώστε να εμφανιστεί το πληκτρολόγιο και μετά να πατήσεις το πλήκτρο της επιστροφής ώστε να κατέβει το πληκτρολόγιο. Θα ήθελα να μου πεις όταν το κάνεις αυτό, αν το πληκτρολόγιο κατεβαίνει smooth ή με λόξυγγα ( διπλό κοφτό κατέβασμα) όπως στην kitkat.:)

Κατεβαίνει smooth. Γενικά όλο το τηλέφωνο γίνεται πιο smooth!

Αν παω να γραψω νεο μηνυμα κατεβαινει super smooth.

Αν κανω το ιδιο σε συνομιλητη με αρκετα μηνυματα δεν ειναι το ιδιο smooth αλλα δεν το λες και λοξυγκα.Γενικα συμπεριφερεται ομαλα.

Αν εχεις βρει εφαρμογη που να τραβαει βιντεο οτι βλεπει η οθονη του κινητου πες μου να στο δειξω.

Ακυρο,βρηκα

https://www.dropbox.com/s/ktnayboxvgoamrx/screenrecorder.20150430073334.mp4?dl=0

Edited by panosfx

2 ερωτήσεις για το Α μιας που το περιμενω: fm radio έχει; USB on the go υποστηριζει;

Η εμφάνιση της lollipop ειναι θεμα υποκειμενικο και σαλλους θα αρεσει σαλλους οχι.

Εκεινο που εχω να πω ειναι οτι το κινητο παει σφαιρα οχι οτι πριν δεν πηγαινε αλλα τωρα φαινεται η διαφορα ειναι πολυ smooth.

εκεινο που παρατηρησα ειναι οτι τρωει πολυ περισσοτερο μνημη απο πριν οσο για την μπαταρια δεν παρατηρησα καποια αλλαγη.

Η εμφάνιση της lollipop ειναι θεμα υποκειμενικο και σαλλους θα αρεσει σαλλους οχι.

Εκεινο που εχω να πω ειναι οτι το κινητο παει σφαιρα οχι οτι πριν δεν πηγαινε αλλα τωρα φαινεται η διαφορα ειναι πολυ smooth.

εκεινο που παρατηρησα ειναι οτι τρωει πολυ περισσοτερο μνημη απο πριν οσο για την μπαταρια δεν παρατηρησα καποια αλλαγη.

νομίζω όταν δεν το χρησιμοποιεις έχει καλύτερη συμπεριφορά πλέον

Κατεβαίνει smooth. Γενικά όλο το τηλέφωνο γίνεται πιο smooth!

Αν παω να γραψω νεο μηνυμα κατεβαινει super smooth.

Αν κανω το ιδιο σε συνομιλητη με αρκετα μηνυματα δεν ειναι το ιδιο smooth αλλα δεν το λες και λοξυγκα.Γενικα συμπεριφερεται ομαλα.

Αν εχεις βρει εφαρμογη που να τραβαει βιντεο οτι βλεπει η οθονη του κινητου πες μου να στο δειξω.Ακυρο,βρηκα

https://www.dropbox.com/s/ktnayboxvgoamrx/screenrecorder.20150430073334.mp4?dl=0

Eυχαριστώ πάρα πολύ και τους 2 για το feedback.:) @ Πάνο , πολύ αναλυτικός, να σαι καλά ! Χάρηκα που η Samsung έδωσε σημασία σε αυτό το smoothness θεματάκι και το έφτιαξε στη lollipop.

Δοκίμασες να τρέξεις κανένα benchmark;

Ερώτηση για όποιον μπορεί και θέλει να μου απαντήσει :

- Όταν έρθει η Lolipop πρέπει να γίνει αυτό που λέμε clean install ή δε χρειάζεται;

- Αν ναι, πώς το κάνουμε;

- Αν λοιπόν ισχύει το << καθαρή εγκατάσταση >> το backup αρχείο που έχω όταν το ξαναπεράσω μετά με τη Lolipop θα είναι οκ ή θα έχω πρόβλημα;

Ευχαριστώ!

Καλησπερα. Παρηγγειλα το alpha για την γυναικα μου. Θεωρω πως θα ειναι μεγαλη η διαφορα απο το S3 mini που εχει τωρα.

Ειστε ευχαριστημενοι οι κατοχοι του?

Edited by crazyio

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Καλησπερα. Παρηγγειλα το alpha για την γυναικα μου. Θεωρω πως θα ειναι μεγαλη η δισφορα απο το S3 mini που εχει τωρα.

Το 99,99% των κατόχων ειμαστε παρα μα παρα πολύ ευχαριστημένοι. Είναι απο τα πιο απροβλημάτιστα κινητά. Σε σύγκριση με το s3 μινι πιστεύω οτι η διαφορά είναι τεράστια υπέρ του Alpha!

----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ερώτηση για όποιον μπορεί και θέλει να μου απαντήσει :

- Όταν έρθει η Lolipop πρέπει να γίνει αυτό που λέμε clean install ή δε χρειάζεται;

- Αν ναι, πώς το κάνουμε;

- Αν λοιπόν ισχύει το << καθαρή εγκατάσταση >> το backup αρχείο που έχω όταν το ξαναπεράσω μετά με τη Lolipop θα είναι οκ ή θα έχω πρόβλημα;

Ευχαριστώ!

Καμιά απάντηση για τα παραπάνω?

Το 99,99% των κατόχων ειμαστε παρα μα παρα πολύ ευχαριστημένοι. Είναι απο τα πιο απροβλημάτιστα κινητά. Σε σύγκριση με το s3 μινι πιστεύω οτι η διαφορά είναι τεράστια υπέρ του Alpha!

----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καμιά απάντηση για τα παραπάνω?

αν βαριέσαι μην το κάνεις αρχικά,αν δεις οτι έχεις προβλήματα πχ battery drain και άλλα τότε το κάνεις(δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά-επαναφορά εργοστασιακων δεδομένων) και αφού θα κάνεις επαναφορά μην βάλεις ξανά το backup που έχεις απο kitkat(εννοώ το backup των εφαρμογών οχι αρχεία video,music,photos αυτά τα επαναφερεις κανονικα)

Καλησπερα. Παρηγγειλα το alpha για την γυναικα μου. Θεωρω πως θα ειναι μεγαλη η διαφορα απο το S3 mini που εχει τωρα.

Πατρίδα που είσαι, χαθήκαμε! !

Το alpha είναι σκέτο Α,super συσκευή και αν δε το βάλεις σε σχέση με το αρχαίο και αναιμικο S3 mini τότε......:)

Μόνο και μόνο που θα βλέπει την οθόνη παντού και πάντα και ειδικά κάτω απ τον ήλιο που με το S3 mini δεν έβλεπα τη τύφλα μου φτάνει, άσε δε τη ταχύτητα του που είναι σχεδόν επιπέδου note edge που έχω παράλληλα :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• The title was changed to Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F)