Jump to content

Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πριν λιγο τυχαια κουνωντας με γρηγορο ρυθμο το κινητο ακουγεται ενας ηχος λες και κατι εχει ξεκολλησει απο μεσα. ακουγεται στην πανω μερια το κινητου. εκανα το ιδιο βγαζοντας το πισω καπακι και ο ηχος συνεχιζεται. εχω μια υποψια πως ειναι απ το κλειστρο της καμερας. ειναι φυσιολογικο αυτο; ακουγεται και σε σας;

Το δοκίμασα , δε ακούω τίποτα.

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το δοκίμασα , δε ακούω τίποτα.

το δοκιμασες προς ολες τις κατευθυνσεις; γιατι ακουγεται σε μια συγκεκριμενη φορα..

ειναι σιγουρα απ το κλειστρο της καμερας. το δοκιμασα εχοντας ανοιχτη την καμερα και δεν ακουγεται τιποτα! την ξανακλεισα και αρχισε να χτυπαει. δε με χαλαει καθολου βεβαια, αφενος γιατι ο θορυβος ειναι πολυ μικρος και αφετερου γιατι οι φωτο που βγαζει ειναι αψογες!

το δοκιμασες προς ολες τις κατευθυνσεις; γιατι ακουγεται σε μια συγκεκριμενη φορα..

ειναι σιγουρα απ το κλειστρο της καμερας. το δοκιμασα εχοντας ανοιχτη την καμερα και δεν ακουγεται τιποτα! την ξανακλεισα και αρχισε να χτυπαει. δε με χαλαει καθολου βεβαια, αφενος γιατι ο θορυβος ειναι πολυ μικρος και αφετερου γιατι οι φωτο που βγαζει ειναι αψογες!

Λοιπόν έχεις δίκιο, κρατώντας το με τη πλάτη προς το αυτί μου και κουνόντας το μπρος πίσω μόνο , τότε ακούγεται . Αν το κουνάς δεξιά αριστερά δεν ακούγεται. Είναι ένας ανεπαίσθητος ήχος που ακούγεται μόνο αν επικρατεί απόλυτη ησυχία.

Οι φωτογραφίες του είναι καταπληκτικές, προερχόμενος από iphone 5s μέρα με τη νύχτα

Στις αυτόματες ρυθμίσεις παρατηρώ μερικές φορές ότι αργεί να τραβήξει φωτό γιατί εστιάζει λίγα sec ( eνώ το 5s τράβαγε πιο γρήγορα) Δεν συμβαίνει πάντα αλλά 2-3 φορές στις 10 Εχετε κάποια ιδέα τι μπορεί να είναι?

Οι φωτογραφίες του είναι καταπληκτικές, προερχόμενος από iphone 5s μέρα με τη νύχτα

Στις αυτόματες ρυθμίσεις παρατηρώ μερικές φορές ότι αργεί να τραβήξει φωτό γιατί εστιάζει λίγα sec ( eνώ το 5s τράβαγε πιο γρήγορα) Δεν συμβαίνει πάντα αλλά 2-3 φορές στις 10 Εχετε κάποια ιδέα τι μπορεί να είναι?

Μηπως εχεις ανοιχτη την σταθεροποιηση εικονας;;;

Nάί λές νά πάίζέί ρόλό άύτό....

Ε νομιζω ναι, δεν προσφέρει και κατι πιστεύω το συγκεκριμένο mode. Σήμερα έβγαλα 5-6 φωτο εν κινήσει στο αυτοκίνητο και δεν βγηκε καμια κουνημένη.

Ε νομιζω ναι, δεν προσφέρει και κατι πιστεύω το συγκεκριμένο mode. Σήμερα έβγαλα 5-6 φωτο εν κινήσει στο αυτοκίνητο και δεν βγηκε καμια κουνημένη.

Οντως αυτό ΄ήταν, σε ευχαριστώ πολύ

Επίσης όταν γράφω κάποιο μνμ η mail η καταχωρώ κάποια επαφή το ελληνικό πληκτρολόγιο και στα κεφαλαία και στα μικρά έχει κάποιους τόνους πάνω στα γράμματα, αυτό διορθώνεται ?

Οντως αυτό ΄ήταν, σε ευχαριστώ πολύ

Επίσης όταν γράφω κάποιο μνμ η mail η καταχωρώ κάποια επαφή το ελληνικό πληκτρολόγιο και στα κεφαλαία και στα μικρά έχει κάποιους τόνους πάνω στα γράμματα, αυτό διορθώνεται ?

Ισως να εχει κολλήσει, δοκιμασε μια επανεκκίνηση της συσκευής.

Ισως να εχει κολλήσει, δοκιμασε μια επανεκκίνηση της συσκευής.

Ρε φίλε με έχεις εκπλήξει, αυτό ήταν , σε ευχαριστώ πολύ!!!

Ρε φίλε με έχεις εκπλήξει, αυτό ήταν , σε ευχαριστώ πολύ!!!

Αν γνωριζω κάτι, ευχαρίστως να βοηθήσω :)

Πάντως η κάμερα είναι οντως εξαιρετική και το βράδυ. Αποψε την χρειάστηκα και με εντυπωσίασε. Τετοιο αποτέλεσμα δεν ειχα ποτέ το βραδυ ουτε με το κορυφαίο note 3

Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να γίνω κάτοχος και γω ενός alpha. Είναι πολύ ερωτεύσιμο... Να σας ρωτήσω, γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ των παρτίδων που κυκλοφορούν και αν έχουν διορθώσει τίποτα σε πιο νέες;

Από σημερα κατοχος του alpha κι εγω. Το τηλ. ηρθε σε αψογη κατασταση. Λιγο που το δοκιμασα φυσαει.

Επικοινώνησα και με τη sumsung και βαση του IMEI μου ειπαν ότι καλύπτετε από εγγύηση, μιας και είναι συσκευη που προοριζετε για την Ευρωπη, δεν καλύπτετε όμως με εξολοκλήρου αντικατασταση της συσκευης, μιας και προερχετε από Ελβετια και δεν είναι εισαγωγή για την Ελληνικη αγορα. Αυτό βεβαια ακούγετε καπως περιεργα. Η εγγυηση δεν πρεπει να σε καλυπτει για όλα?

Επισης τσεκαρα το ΙΜΕΙ και σε αυτή τη διευθυνση http://www.imei.info/

Ξερει κανενας αν είναι έγκυρα αυτά που βγαζει? Γιατι εμενα μου βγαζει ότι το ΙΜΕΙ ανήκει σε nokia συσκευη......

Edited by orestis28

Από σημερα κατοχος του alpha κι εγω. Το τηλ. ηρθε σε αψογη κατασταση. Λιγο που το δοκιμασα φυσαει.

Επικοινώνησα και με τη sumsung και βαση του IMEI μου ειπαν ότι καλύπτετε από εγγύηση, μιας και είναι συσκευη που προοριζετε για την Ευρωπη, δεν καλύπτετε όμως με εξολοκλήρου αντικατασταση της συσκευης, μιας και προερχετε από Ελβετια και δεν είναι εισαγωγή για την Ελληνικη αγορα. Αυτό βεβαια ακούγετε καπως περιεργα. Η εγγυηση δεν πρεπει να σε καλυπτει για όλα?

Επισης τσεκαρα το ΙΜΕΙ και σε αυτή τη διευθυνση http://www.imei.info/

Ξερει κανενας αν είναι έγκυρα αυτά που βγαζει? Γιατι εμενα μου βγαζει ότι το ΙΜΕΙ ανήκει σε nokia συσκευη......

Προς Θεού, μην βάζετε το imei σας οπου βρείτε! Η μονη εφαρμογή που θα σου δωσει πληροφοριες για την Samsung συσκευη σας ειναι το phone info απ το google play.

Η εγγύηση σε καλύπτει σε όλα, ετσι κι αλλιως εαν περάσει το doa της πρωτης εβδομαδας ειτε ελληνική ειτε ξενη συσκευή, θα επισκευαστει και δεν θα αντικατασταθει.

Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να γίνω κάτοχος και γω ενός alpha. Είναι πολύ ερωτεύσιμο... Να σας ρωτήσω, γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ των παρτίδων που κυκλοφορούν και αν έχουν διορθώσει τίποτα σε πιο νέες;

Δεν έχει ακουστεί τίποτα διαφορετικό από παρτίδα σε παρτίδα. Όλα ίδια είναι με τον οκτώ πυρήνων exynos επεξεργαστεί όλα κτλ. Εγώ έχω από τα πρώτα, το πήρα αρχές Οκτωβρίου και είναι υπεράριστο σε όλα του.

Τώρα αν έχει << παίξει >> κάτι και δε το άκουσα, τι να σου πω; Πάντως δε το νομίζω, γιατί παρακολουθώ το θέμα γενικώς και ειδικώς...!

Δεν έχει ακουστεί τίποτα διαφορετικό από παρτίδα σε παρτίδα. Όλα ίδια είναι με τον οκτώ πυρήνων exynos επεξεργαστεί όλα κτλ. Εγώ έχω από τα πρώτα, το πήρα αρχές Οκτωβρίου και είναι υπεράριστο σε όλα του.

Τώρα αν έχει << παίξει >> κάτι και δε το άκουσα, τι να σου πω; Πάντως δε το νομίζω, γιατί παρακολουθώ το θέμα γενικώς και ειδικώς...!

Να'σαι καλά. Το σήμα είναι οκ; Κάτι κυκλοφορεί για χαμηλό σήμα γενικά

Μια χαρά είναι κανένα πρόβλημα εως τώρα! Γενικά Η συσκευή είναι εξαιρετική!!!

Ολα οκ φιλε. 33 σελίδες στο νημα δεν εχει αναφερθεί σχεδόν τίποτα. Πρόκειται για μια απ τις πιο απροβληματιστες συσκευες ever.

Εγω το εχω από χθες, παρατηρω ότι οσον αφορα στο σημα υπαρχει ένα θεμα. Υπαρχουν σημεια, όπως όταν το αφηνω πανω στο γραφειο που το χανει τελειως. Να πω ότι εχω Wind και ότι ουτε και με το προηγουμενο κινητο ειχα καλο σημα. Οποτε ισως να μην είναι θεμα συσκευης.

Είναι, ίσως, η πιο απροβλημάτιστη συσκευή που έχει περάσει από τα χέρια μου.

Εγω το εχω από χθες, παρατηρω ότι οσον αφορα στο σημα υπαρχει ένα θεμα. Υπαρχουν σημεια, όπως όταν το αφηνω πανω στο γραφειο που το χανει τελειως. Να πω ότι εχω Wind και ότι ουτε και με το προηγουμενο κινητο ειχα καλο σημα. Οποτε ισως να μην είναι θεμα συσκευης.

Είχα και γω κάποιες περίεργες αυξομειώσεις, αλλά το γύρισα σε gsm μόνο και είναι συνέχεια full.

Τελικα αφου περπατησε το αποκτησατε αρκετοι ποιο χρωμα πιστευετε οτι αναδεικνυει περισσοτερο το κινητο;

Τελικα αφου περπατησε το αποκτησατε αρκετοι ποιο χρωμα πιστευετε οτι αναδεικνυει περισσοτερο το κινητο;

Ολα ειναι ωραία. Προσωπικά ειχα να παω σε λευκό κινητο απ την εποχη του S2 αλλα μου άρεσε και το alpha το πηρα σε λευκό. Το χρυσό ειναι εξαιρετικό επίσης (πολυ διακριτικο και οχι κιτσ), ενω τελευταίο στην κατάταξη θα εβαζα το μπλε

• The title was changed to Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F)