al3x1k0 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 θετικα τα πρωτα μυνηματα, αν και θυμαμαι τι κραξιμο ειχε φαει εδω μεσα, οταν ειχαν παρουσιαστει τα τεχνικα χαρ/κα. Μια χαρα το βλεπω για οσους ενδιαφερονται για λιγες ιντσες οθονη, ειδικα σε λιγο που θα πεσει και η τιμη του. Θα την ανεβασει τη σαμυ αυτο το κινητο, πολλοι απογοητευμενοι με τα πλαστικουρια που την ειχαν εγκαταληψει θα επιστρεψουν, ειδικα αν δεν παρουσιασει και τιποτα παιδικες ασθενειες στην αρχη, πραγμα που δεν εχω διαβασει μεχρι στιγμης απ τους πρωτους χρηστες Τότε δικαίως έφαγε κράξιμο. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η Samsung θα έκανε τόσο καλή δουλειά. Expensive ακόμα.... Δεν είναι και τραγικά ακριβό για ένα πλήρως απροβλημάτιστο κινητό. Φυσικά όσο πέφτει η τιμή του τόσο πιο vale for money αγορά γίνεται. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Από το s5 είναι καλύτερο; Σε ποία σήμεια υπερτερεί; Αν θα ήταν εύκολο να μου πει κάποιος διότι δεν βρίσκω χρόνο να τα δω από κοντά και να παίξω..(θα δώσω το s4,και θέλω άμεσα δεύτερη συσκευή και σκέφτηκα αυτό μίας και διάβασα καλά λόγια). Το βασικότερο η μπαταρία για μένα μιας και λείπω δρομολόγια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doc77 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Από το s5 είναι καλύτερο; Σε ποία σήμεια υπερτερεί; Αν θα ήταν εύκολο να μου πει κάποιος διότι δεν βρίσκω χρόνο να τα δω από κοντά και να παίξω..(θα δώσω το s4,και θέλω άμεσα δεύτερη συσκευή και σκέφτηκα αυτό μίας και διάβασα καλά λόγια). Το βασικότερο η μπαταρία για μένα μιας και λείπω δρομολόγια Δεν ειμαι κατοχος των 2 κινητων, αλλα οπως κ εσυ, ειμαι υποψηφιος αγοραστης ενος απο τα 2 οποτε ενα τετ-α -τετ το ειχα... Εκ πρωτης οψεως, το alpha το βρισκω πολυ ομορφο κ εκτιμω ακομα ομορφοτερο θα ναι το silver το οποιο αναμενεται εντος ολιγων ημερων...οι διαστασεις για τις 4.7ιντσες που κουβαλαει, ειναι οτι πιο μαζεμενες στην αγορα! Η οθονη του αρκετα καλη, φωτεινη, με εντονα χρωματα ...δεν φτανει ομως την αναλυση του s5...παντως σε βιντεο που αναπαρηγαγα..δεν ειδα ουσιαστικες διαφορες! Η καμερα του εχει λιγοτερα megapixels απο το s5 οποτε σε αυτον τον τομεα το το τελευταιο υπερτερει, καθως τα υπολοιπα μερη (hardware, software) ειναι ιδια... Μπαταρια? Αγνωστο...αλλα απ οτι εχω διαβασει σε διαφορα sites, δεν ειναι στα ατου του...αργα το βραδυ θα θελει φορτιση μετα απο μια μετρια χρηση ..οσο δλδ κ ενα κλασικο iphone το οποιο δεν καμαρωνει για την αυτονομια του(3g συνεχεια ανοιχτο, λιγη πλοηγηση στο ιντερνετ κ νορμαλ πάρλα) αλλα σε αυτον τον τομεα ας απαντησουν καλυτερα οσοι το χουν αγορασει κ δοκιμασει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 (edited) Όσο αφορά μπαταρία, παραθέτω screen shots για να βγάλετε συμπεράσματα.. Ο χρόνος ομιλίας περίπου 20 λεπτά καμιά 40αρια φωτό, βίντεο 7λεπτά FHD & 3 UHD, σκάλισμα αρκετό , πολύ λίγο παιχνίδι, περίπου 2,5 ώρες ανοιχτό BT κ.α. Πιστεύω για δεύτερη φόρτιση πάρα πολύ καλά..... Όσο αφορά φωτογραφία σε σύγκριση με το S5, στο αυτόματο είναι σχεδόν τα ίδια με ίσως λίγο καλύτερο το Alpha και ας είναι 12αρι. Σε manual δε το έχω ψάξει, αλλά αφού οι φωτό του στο αυτόματο είναι πράγματι πολύ καλές, πιστεύω στο manual θα μπορεί καλύτερα. Η δυνατότητα της όσο καλύτερης φωτογραφίας στο αυτόματο αλλά και η αυτονομία του , είναι που με έκαναν να το επιλέξω. Όποιος διαβάσει εδώ, που δεν είναι ακόμα πολλές σελίδες, θα βρει όλες τις απαντήσεις που τον ενδιαφέρουν σχετικά με αυτονομία και φωτογραφία. Από τη Τρίτη που το έχω, έβαλα κάποια ποστ νομίζω αρκετά κατατοπιστικά. Edited October 18, 2014 by Leonid111 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Ποιο app μπαταρίας είναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Battery hd Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παιδες καλησπερα. Καλοριζικο στα παιδια που εχουν αποκτηση αυτο το μοναδικο κινητο. Λοπιον, πηγα κ το ειδα σημερα στα μιντια μαρκτ. Πρων κατοχος s4 κ νυν note3 ετοιμος να κανω την μεταβαση σε λιγοτερες ιντσες λογω αποκτησης ταμπλετ για χρηση ιντερνετ. Το κινητο μου τραβηξε αμεσως το βλεμμα κ ηταν παρα πολυ καλο σε ολα του. Ειδικα στο θεμα ποιοτητας νομιζω η σαμυ εχει κανει φοβερη δουλεια. Πραγματικα ημουν αναμεσα σε αυτο κ σε gs5, αλλα δεν υπαρχει συγκριση σε θεμα ποιοτητας κ δυσκολο σν θα ξαναπαρω κινητο σειρας galaxy. Αυτο που μεκραταει ακομα ειναι η υψηλη τιμη αποκτησης. Απο την εως τωρα εμπειρια σας ποτε θα εχει πεσει στα επιπεδα του gs5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παιδες καλησπερα. Καλοριζικο στα παιδια που εχουν αποκτηση αυτο το μοναδικο κινητο. Λοπιον, πηγα κ το ειδα σημερα στα μιντια μαρκτ. Πρων κατοχος s4 κ νυν note3 ετοιμος να κανω την μεταβαση σε λιγοτερες ιντσες λογω αποκτησης ταμπλετ για χρηση ιντερνετ. Το κινητο μου τραβηξε αμεσως το βλεμμα κ ηταν παρα πολυ καλο σε ολα του. Ειδικα στο θεμα ποιοτητας νομιζω η σαμυ εχει κανει φοβερη δουλεια. Πραγματικα ημουν αναμεσα σε αυτο κ σε gs5, αλλα δεν υπαρχει συγκριση σε θεμα ποιοτητας κ δυσκολο σν θα ξαναπαρω κινητο σειρας galaxy. Αυτο που μεκραταει ακομα ειναι η υψηλη τιμη αποκτησης. Απο την εως τωρα εμπειρια σας ποτε θα εχει πεσει στα επιπεδα του gs5. Αυτή τη στιγμή το Alpha είναι περίπου 105 ευρώ ακριβότερο από το S5, και αναφέρομαι σε τιμές καταστημάτων skroutz. Κατά την γνώμη μου κάπου προς τα Χριστούγεννα οι τιμές τους θα είναι πολύ κοντά , η διαφορά στην τιμή τους θα ελαχιστοποιηθεί, και θα παίζουν αμφότερα στην περιοχή των 350€ - 370€ . Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Επειδη το βασικο θεμα που που συζητιεται σε αυτο το κινητο ειναι η μπαταρια (φανταζομαι επηρεασμενοι απο τα οχι καλα διεθνη review) θα ηθαλα να ρωτησω τα παιδια που το εχουν αν οι χρονοι που λενε ειναι με το ultra power saving της samsung ενεργοποιημενο. Και τελος παντων τι περιορισμους εχεις αν το ενεργοποιησεις για να κρατησει η μπαταρια μεχρι να βρεις να το φορτισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Επειδη το βασικο θεμα που που συζητιεται σε αυτο το κινητο ειναι η μπαταρια (φανταζομαι επηρεασμενοι απο τα οχι καλα διεθνη review) θα ηθαλα να ρωτησω τα παιδια που το εχουν αν οι χρονοι που λενε ειναι με το ultra power saving της samsung ενεργοποιημενο. Και τελος παντων τι περιορισμους εχεις αν το ενεργοποιησεις για να κρατησει η μπαταρια μεχρι να βρεις να το φορτισεις? Αν διαβάσεις τα ποστ που έχω γράψει σε αυτή τη σελίδα και σε μία δυό σελίδες πιο πριν, θα δεις ότι η μπαταρία είναι εξαιρετική και είναι με την απλή εξοικονόμηση ενέργειας , όχι την ultra, και αυτή σε πολύ μικρό βαθμό να παρεμβαίνει. Η φωτεινότητα της οθόνης ας πούμε , είναι πάντα σε μένα στο 100% , και δεν έχω βάλει να την επηρεάζει ποτέ η εξοικονόμηση ενέργειας. Η μπαταρία και γενικώς το τηλέφωνο μέχρι στιγμής , είναι διαμάντι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doc77 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Αν διαβάσεις τα ποστ που έχω γράψει σε αυτή τη σελίδα και σε μία δυό σελίδες πιο πριν, θα δεις ότι η μπαταρία είναι εξαιρετική και είναι με την απλή εξοικονόμηση ενέργειας , όχι την ultra, και αυτή σε πολύ μικρό βαθμό να παρεμβαίνει. Η φωτεινότητα της οθόνης ας πούμε , είναι πάντα σε μένα στο 100% , και δεν έχω βάλει να την επηρεάζει ποτέ η εξοικονόμηση ενέργειας. Η μπαταρία και γενικώς το τηλέφωνο μέχρι στιγμής , είναι διαμάντι! Leonid111 σου ειναι ευκολο να ανεβασεις φωτο απο νυχτερινες ή/κ εσωτερικου χωρου ληψεις για να παρουμε μια γευση? Αν εχεις κ καποιο αλλο κινητο για συγκριση..θα ταν τελειο Ευχαριστουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Αυτή τη στιγμή το Alpha είναι περίπου 105 ευρώ ακριβότερο από το S5, και αναφέρομαι σε τιμές καταστημάτων skroutz. Κατά την γνώμη μου κάπου προς τα Χριστούγεννα οι τιμές τους θα είναι πολύ κοντά , η διαφορά στην τιμή τους θα ελαχιστοποιηθεί, και θα παίζουν αμφότερα στην περιοχή των 350€ - 370€ . Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.. Ειδομεν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Αν διαβάσεις τα ποστ που έχω γράψει σε αυτή τη σελίδα και σε μία δυό σελίδες πιο πριν, θα δεις ότι η μπαταρία είναι εξαιρετική και είναι με την απλή εξοικονόμηση ενέργειας , όχι την ultra, και αυτή σε πολύ μικρό βαθμό να παρεμβαίνει. Η φωτεινότητα της οθόνης ας πούμε , είναι πάντα σε μένα στο 100% , και δεν έχω βάλει να την επηρεάζει ποτέ η εξοικονόμηση ενέργειας. Η μπαταρία και γενικώς το τηλέφωνο μέχρι στιγμής , είναι διαμάντι! Τα διαβασα τα post σου και σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Aπλα επειδη στα review δε λενε τα καλυτερα για τη μπαταρια και εκθειαζουν to ultra batterie saving mode ελεγα μηπως το εχεις ενεργοποιημενο. Πιθανοτατα γυρω στις γιορτες θα ειναι το επομενο μου κινητο. Ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Leonid111 σου ειναι ευκολο να ανεβασεις φωτο απο νυχτερινες ή/κ εσωτερικου χωρου ληψεις για να παρουμε μια γευση? Αν εχεις κ καποιο αλλο κινητο για συγκριση..θα ταν τελειο Ευχαριστουμε Δυστυχώς όσες έχω κρατήσει είναι με πρόσωπα αγαπημένων ανθρώπων - φίλων, oπότε καταλαβαίνεις...... Θα προσπαθήσω όμως σύντομα να βγάλω άλλες που να μπορώ να τις ανεβάσω. Η σύγκριση που έχω με άλλο δικό μου κινητό είναι με το Sony SP, και σε φωτό νυχτερινές και εσωτερικού χώρου, η διαφορά είναι τεράστια υπερ του Alpha. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Σχετικα με το Alpha παρακολουθω στενα απο τον Αυγουστο τη νεα στροφη της Samsung σε εναν ομορφο (μερικο προς το παρον) σχεδιασμο της νεα σειρας Alpha. Ειχα την τυχη να βρεθει στα χερια μου για μια ημερα (τελη Σεπτεμβρη) η συσκευη (S801) και μπορω να πω οτι ειναι πραγματικα απο τις καλυτερες συσκευες που εχω δει. Δεν μπορω να πω οτι μου αφησε την ιδια αισθηση (απο αποψη υλικου) με το iPhone 6*, αλλα προσωπικα μου αρεσε περισσοτερο (το Alpha) γιατι ειχε το ιδανικο βαρος και μεταλλο που θα ηθελα σε ένα κινητο. Πολλοι συνεργατες μου με ρωτουσαν για τα lack της συσκευης, οπως το FM Radio (οκ σχεδον καμια Ηigh-range Samsung συσκευη δεν υποστηριζει ραδιοφωνο πλεον, οκ και ειναι αρνητικο για πολλους, οχι τοσο για μενα ) το IR Bluster, IP7, 720p Display (που δεν βρισκω λογο για περισσοτερη αναλυση και καταναλωση μπαταριας σε 4.7’), την μικρη σε χωριτικοτητα μπαταρια (που απο οσο διαβασα εδω είναι ικανοποιητικη) και φυσικα το 32GB Storage Limit. Απο ολα αυτά μπορω να πω οτι το 2 πραγματα θα μπορουσαν να δημιουργησουν μια πιο custom συσκευη: υποδοχη για microSD card (θυσιαστηκε για το Heart Rate Sensor) και ισως για μερικους oπως και εμενα το TV-Output (MHL Support). Η μια λυση ηρθε, η ερχεται καλυτερα με το Α5-Α3. Επομενως γιατι δεν εβγαλε και μια alternative version στην ιδια τιμη με καποια από τα παραπανω; Δυστυχως πιστευω οτι οπως και καθε εταιρια υποκειται στο πνευμα marketing και εκεινη τη χρονικη στιγμη επρεπε να ταυτισει το Alpha με το iPhone 6. Μια πληρης “ταυτιση” και εφοσον ο χρονος ηταν πιεστικος δεν υπηρχε και αρκετη σκεψη για customization καθως και η λυση εκδοχης φτηνοτερων εκδοδεων της ιδιας σειρας ηρθε πιο βολικα στο τραπεζι των συζητησεων. Δεν θελω να σας κουραζω αλλο, καλορυζικο και καλοδουλευτο σε οσους το αγορασαν, ειμαι σιγουρος οτι δεν εχουν μετανιωσει απο ολες τι πλευρες και προσεχως φιλος που εχει παραγγειλει το Silver θα το εχει στα χερια του, θα προσπαθησω να το δανειστω για λιγες ωρες και αν σταθει ευθικτο να ανεβασω καποιες φωτογραφιες για την εμφανιση το χρωματος, (αν βρεθει και χρονος) αν και μπορω να πω οτι το GOLD ισως να αποτελει την εξαιρεση (ισως και το πιο ομορφο) με το ιδιαιτερο warm color reflection που σε καμια περιπτωση δεν θυμιζει την παλια παραγωγη χρυσου χρωματος της Samsung. Καλη συνεχεια,καλη εβδομαδα σε ολους. * To iPhone 6 αναφερθηκε για τη συγκριση υλικου και μονο και ουδεποτε εχει σκοπο να δημιουργησει την οποιαδηποτε ενταση στο συγκεριμενο θεμα του forum και να δημιουργησει θεμα Vs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω το Alpha τις επόμενες μέρες. Βασικά, χρειάζομαι μια συσκευή με καλή μπαταρία που να μην με αφήσει μέχρι το τέλος της ημέρας κάνοντας αρκετές κλήσεις, email push, bluetooth ανοιχτό κτλ. Επίσης θέλω να έχει notification led. Έχει το Alpha; Είναι ευδιάκριτο; έχω το Note 3 ως δεύτερη συσκευή αλλά σκέφτομαι να πάρω το Alpha ως κύρια συσκευή για την δουλειά μου. Θα με καλύψει άραγε; Ευχαριστώ παίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_Xalk Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 (edited) Ακουγοντας τους leonid111 και gianakop,τελικα σημερα αγορασα το galaxy alpha σε λευκο χρωμα,το οποιο σκεφτομουν αρκετες μερες.Ειναι πραγματικα πολυ ομορφο και η αισθηση στο χερι ειναι καταπληκτικη.Φιλε sakissalonika εχει notification led το οποιο ειναι αρκετα ευδιακριτο κατα την γνωμη μου.Οσον αφορα την μπαταρια εχω ακουσει καλα σχολια ως ωρας,τις επομενες μερες θα γραψω και εγω για το ποσο μου διαρκει με την εντονη χρηση που κανω,οπως και σε ολα τα κινητα που ειχα,καθως ειναι ενα θεμα που σκεφτονται οι περισσοτεροι που θελουν να αγορασουν αυτο το πανεμορφο κινητο.Τα λεμε συντομα παιδες με νεες παρατηρησεις! Edited October 20, 2014 by Geo_Xalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω το Alpha τις επόμενες μέρες. Βασικά, χρειάζομαι μια συσκευή με καλή μπαταρία που να μην με αφήσει μέχρι το τέλος της ημέρας κάνοντας αρκετές κλήσεις, email push, bluetooth ανοιχτό κτλ. Επίσης θέλω να έχει notification led. Έχει το Alpha; Είναι ευδιάκριτο; έχω το Note 3 ως δεύτερη συσκευή αλλά σκέφτομαι να πάρω το Alpha ως κύρια συσκευή για την δουλειά μου. Θα με καλύψει άραγε; Ευχαριστώ παίδες. Έχει notification led, είναι αρκετά ευδιάκριτο, θα μπορούσε και καλύτερα. Για τη χρήση που λες , για τη πλάκα θα έχεις τη μέρα και πιστεύω εύκολα τις 2 μέρες. Αυτή τη στιγμή έχω κάνει και τη τρίτη φόρτιση ( προσέχω πολύ τις 5 - 6 πρώτες φορτίσεις αλλά και στις επόμενες δεν το βάζω όποτε μου κάτσει, εκτός και αν είναι ανάγκη, και όλα μου τα τηλέφωνα μου βγάζουν πολύ περισσότερο από ότι λένε οι άλλοι χρήστες ) είμαι στο 51% μετά από 2 μέρες και 18 ώρες, με χρήση 1,ωρα και 45 λεπτά οθόνη , 12 λεπτά κλήσεις, 40 λεπτά περίπου ανοικτό WiFi για ίντερνετ και mail, 15 λεπτά στο ιντερνετ με 3G, καμιά 10 αριά φωτογραφίες, και κάτι λίγο σκάλισμα. Σίγουρα δεν είναι σκληρή χρήση, αλλά με αυτή τη χρήση πάει για πάνω από 5 μέρες. Επίσης η εμπειρία μου όπως είπα έχει δείξει ότι μετά από τη πέμπτη με έκτη προσεκτική φόρτιση οι χρόνοι ανεβαίνουν και άλλο, αλλά και έτσι να μείνει είναι μια χαρά. Θα ανεβάσω όταν φτάσει για φόρτιση screen shots. Πιστεύω λοιπόν πως με τη χρήση που λες , ημέρα είναι για τη πλάκα όπως σου είπα. Εμένα ας πούμε στη δεύτερη φόρτιση μου έγβαλε περίπου 2,5 μέρες με 4,5 ώρες οθόνη... δες παραπάνω τα ποστ ( ΔΕΣ ΠΟΣΤ 129 ). Edited October 21, 2014 by Leonid111 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Ακουγοντας τους leonid111 και gianakop,τελικα σημερα αγορασα το galaxy alpha σε λευκο χρωμα,το οποιο σκεφτομουν αρκετες μερες.Ειναι πραγματικα πολυ ομορφο και η αισθηση στο χερι ειναι καταπληκτικη.Φιλε sakissalonika εχει notification led το οποιο ειναι αρκετα ευδιακριτο κατα την γνωμη μου.Οσον αφορα την μπαταρια εχω ακουσει καλα σχολια ως ωρας,τις επομενες μερες θα γραψω και εγω για το ποσο μου διαρκει με την εντονη χρηση που κανω,οπως και σε ολα τα κινητα που ειχα,καθως ειναι ενα θεμα που σκεφτονται οι περισσοτεροι που θελουν να αγορασουν αυτο το πανεμορφο κινητο.Τα λεμε συντομα παιδες με νεες παρατηρησεις! Έχει notification led, είναι αρκετά ευδιάκριτο, θα μπορούσε και καλύτερα. Για τη χρήση που λες , για τη πλάκα θα έχεις τη μέρα και πιστεύω εύκολα τις 2 μέρες. Αυτή τη στιγμή έχω κάνει και τη τρίτη φόρτιση ( προσέχω πολύ τις 5 - 6 πρώτες φορτίσεις αλλά και στις επόμενες δεν το βάζω όποτε μου κάτσει, εκτός και αν είναι ανάγκη, και όλα μου τα τηλέφωνα μου βγάζουν πολύ περισσότερο από ότι λένε οι άλλοι χρήστες ) είμαι στο 51% μετά από 2 μέρες και 18 ώρες, με χρήση 1,ωρα και 45 λεπτά οθόνη , 12 λεπτά κλήσεις, 40 λεπτά περίπου ανοικτό WiFi για ίντερνετ και mail, 15 λεπτά στο ιντερνετ με 3G, καμιά 10 αριά φωτογραφίες, και κάτι λίγο σκάλισμα. Σίγουρα δεν είναι σκληρή χρήση, αλλά με αυτή τη χρήση πάει για πάνω από 5 μέρες. Επίσης η εμπειρία μου όπως είπα έχει δείξει ότι μετά από τη πέμπτη με έκτη προσεκτική φόρτιση οι χρόνοι ανεβαίνουν και άλλο, αλλά και έτσι να μείνει είναι μια χαρά. Θα ανεβάσω όταν φτάσει για φόρτιση screen shots. Πιστεύω λοιπόν πως με τη χρήση που λες , ημέρα είναι για τη πλάκα όπως σου είπα. Εμένα ας πούμε στη δεύτερη φόρτιση μου έγβαλε περίπου 2,5 μέρες με 4,5 ώρες οθόνη... δες παραπάνω τα ποστ ( ΔΕΣ ΠΟΣΤ 129 ). Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Φαίνεται, απο τα λεγόμενά σας οτι αξίζει η αγορά του. Το Power Save mode, τι είδους λειτουργίες επιτρέπει να έχεις? Μόνο κλήσεις και sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Φαίνεται, απο τα λεγόμενά σας οτι αξίζει η αγορά του. Το Power Save mode, τι είδους λειτουργίες επιτρέπει να έχεις? Μόνο κλήσεις και sms? Το ρυθμίζεις εσύ όπως θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Το ρυθμίζεις εσύ όπως θέλεις. Δηλ μπορω να εχω και τα δεδομενα ανοιχτα για emails? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_Xalk Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Δηλ μπορω να εχω και τα δεδομενα ανοιχτα για emails? Λογω nano sim και επειδη χτες ηταν κλειστα τα πιο πολλα μαγαζια σημερα ενεργοποιησα την συσκευη πρωτη φορα.Ειναι αρκετα γρηγορο μπορω να πω.Φιλε sakissalonika στην εξοικονομηση ενεργειας ultra power σου δινει την δυνατοτητα να εχεις μονο μερικες εφαρμογες οπως κλησεις,μηνυματα,ξυπνητηρι, σημειωση,google+,internet! Μπορεις να εχεις ανοιχτα τα δεδομενα ή συνδεση στο wifi και να πλοηγεισαι κανονικα στο ιντερνετ,να βλεπεις mail και οτι θελεις! Εγω εχω ηδη 1ωρα και 10λεπτα που του πεταω κυριολεκτικα τα ματια εξω με ανοιχτο wifi,τραγουδια,φωτεινοτητες, μηνυματα,καρδιακους παλμους και συνεχη χρηση οθονης και εχει χασει 14%,απο 61 εφτασε στο 47! Ομως δεν το εχω αφησει λεπτο ησυχο.Αναλυτικοτερα θα γραψω αυτες τις μερες που θα το εχω σε πιο "κανονικη" χρηση! Edited October 21, 2014 by Geo_Xalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Λογω nano sim και επειδη χτες ηταν κλειστα τα πιο πολλα μαγαζια σημερα ενεργοποιησα την συσκευη πρωτη φορα.Ειναι αρκετα γρηγορο μπορω να πω.Φιλε sakissalonika στην εξοικονομηση ενεργειας ultra power σου δινει την δυνατοτητα να εχεις μονο μερικες εφαρμογες οπως κλησεις,μηνυματα,ξυπνητηρι, σημειωση,google+,internet! Μπορεις να εχεις ανοιχτα τα δεδομενα ή συνδεση στο wifi και να πλοηγεισαι κανονικα στο ιντερνετ,να βλεπεις mail και οτι θελεις! Εγω εχω ηδη 1ωρα και 10λεπτα που του πεταω κυριολεκτικα τα ματια εξω με ανοιχτο wifi,τραγουδια,φωτεινοτητες, μηνυματα,καρδιακους παλμους και συνεχη χρηση οθονης και εχει χασει 14%,απο 61 εφτασε στο 47! Ομως δεν το εχω αφησει λεπτο ησυχο.Αναλυτικοτερα θα γραψω αυτες τις μερες που θα το εχω σε πιο "κανονικη" χρηση! Exynos rules :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Μετά λοιπόν και τη τρίτη φόρτιση, η κατανάλωση της μπαταρίας, για όποιον τον ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα, είναι η εξής : - Από το 100% στο 11% = 4μέρες και 0,5 ώρα περίπου - Οθόνη συνολικά ενεργή = 3 ώρες και 45 λεπτά - Β.Τ. ενεργό με σύνδεση στο car kit = περίπου 3 ώρες με ελάχιστη όμως ομιλία - WiFi ανοιχτό για σερφάρισμα, mail κ.α. = 3,5 ωρες - Δεδομένα ανοικτά για σερφάρισμα = 0,5 ώρα - Φωτογραφίες = 30 περίπου - Παιχνίδι = Ελάχιστο , σχεδόν 10 λεπτά - Σκάλισμα – διαμόρφωση = 1 ώρα περίπου - Συνολικές κλήσεις – ομιλία = 23 λεπτά ( έτυχε σε αυτό το κύκλο να είναι πολύ λίγο, έχω διαπιστώσει όμως και από τις προηγούμενες φορτίσεις, ότι σε κλήσεις δε χαλάει παρά ελάχιστα μπαταρία ). Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ καλά και αν κρίνω και από τα προηγούμενα κινητά μου , προσέχοντας και τις επόμενες δύο με τρεις φορτίσεις ( σύνολο 5 με 6 από την αρχή ), θα ανέβουν και άλλο οι χρόνοι. Αν και έτσι να μείνει, πάλι μια χαρά μου είναι και πιστεύω πως για κάποιον που θα κάνει πιο σκληρή χρήση, δηλαδή π.χ. να έχει τα δεδομένα, το WiFi και το ΒΤ συνεχώς ανοιχτά, θα βγάλει πολύ εύκολα τη 1,5 μέρα έως 2 μέρες. Επίσης να πω ότι η συσκευή μέχρι τώρα ,δεν έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως θέμα, δεν έχει lag στο παραμικρό, εξακολουθεί να είναι σφαίρα στα πάντα, ούτε έχει δείξει καμία << παιδική ασθένεια >>. Πραγματικά για τα γούστα μου και σε εμφάνιση και σε απόδοση , άριστη! Σας βάζω και μερικά screen shots που αφορούν τη παραπάνω απόδοση της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Μετά λοιπόν και τη τρίτη φόρτιση, η κατανάλωση της μπαταρίας, για όποιον τον ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα, είναι η εξής : - Από το 100% στο 11% = 4μέρες και 0,5 ώρα περίπου - Οθόνη συνολικά ενεργή = 3 ώρες και 45 λεπτά - Β.Τ. ενεργό με σύνδεση στο car kit = περίπου 3 ώρες με ελάχιστη όμως ομιλία - WiFi ανοιχτό για σερφάρισμα, mail κ.α. = 3,5 ωρες - Δεδομένα ανοικτά για σερφάρισμα = 0,5 ώρα - Φωτογραφίες = 30 περίπου - Παιχνίδι = Ελάχιστο , σχεδόν 10 λεπτά - Σκάλισμα – διαμόρφωση = 1 ώρα περίπου - Συνολικές κλήσεις – ομιλία = 23 λεπτά ( έτυχε σε αυτό το κύκλο να είναι πολύ λίγο, έχω διαπιστώσει όμως και από τις προηγούμενες φορτίσεις, ότι σε κλήσεις δε χαλάει παρά ελάχιστα μπαταρία ). Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ καλά και αν κρίνω και από τα προηγούμενα κινητά μου , προσέχοντας και τις επόμενες δύο με τρεις φορτίσεις ( σύνολο 5 με 6 από την αρχή ), θα ανέβουν και άλλο οι χρόνοι. Αν και έτσι να μείνει, πάλι μια χαρά μου είναι και πιστεύω πως για κάποιον που θα κάνει πιο σκληρή χρήση, δηλαδή π.χ. να έχει τα δεδομένα, το WiFi και το ΒΤ συνεχώς ανοιχτά, θα βγάλει πολύ εύκολα τη 1,5 μέρα έως 2 μέρες. Επίσης να πω ότι η συσκευή μέχρι τώρα ,δεν έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως θέμα, δεν έχει lag στο παραμικρό, εξακολουθεί να είναι σφαίρα στα πάντα, ούτε έχει δείξει καμία << παιδική ασθένεια >>. Πραγματικά για τα γούστα μου και σε εμφάνιση και σε απόδοση , άριστη! Σας βάζω και μερικά screen shots που αφορούν τη παραπάνω απόδοση της μπαταρίας. Καλησπέρα ... και γω το χω το κινητό Εδώ και μία βδομάδα με 4 -5 φορτίσεις δεν μπορώ να καταλάβω πως σου βγάζει τόσο. ..Μάλλον δεν ασχολήσε καθόλου με το κινητό. ..Εγώ το βγάλα 10:00 πρωί σήμερα με 100% και τώρα 19:45.... είναι 40% με ασχολίες μόνο fb whatsapp κλήσεις. ... δεν μπορώ να το καταλάβω αυτί είχα όλα τα κινητά με ίδιες λειτουργίες από μένα και το LG g2 ...g3 gs5... κανένα τέτοιο σκορ. ...απορώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts